09.02.14, 14:27
Ktoś w ogóle śledzi co się dzieje na Olimpiadzie? smile
Obserwuj wątek
    • zielonooka38 Re: Soczi 09.02.14, 14:31
      tak trochę..

Justyna ma złamana nogę jakoś w stopie ale postanowiła walczyć dalej wink
      • szarlotka_ja Re: Soczi 09.02.14, 14:36
        Bachledę - Curuś zdyskwalifikowali suspicious
        Ale nie wiem za co bo nie umiem się doszukać oficjalnej decyzji uncertain
        • zielonooka38 Re: Soczi 09.02.14, 14:39
          panczenistkę????
          ale świnie
          • szarlotka_ja Re: Soczi 09.02.14, 15:01
            Już się dowiedziałam... przejechała linię (taki drobiazg suspicious)
    • czarny.onyks Re: Soczi 09.02.14, 14:33
      ....kółeczko się im nie rozwinełobig_grinbig_grin

podwójne kibelki big_grin

...i tak zerkam na to i owowink
      • szarlotka_ja Re: Soczi 09.02.14, 14:36
        A, nie, otwarcia to ja nie oglądałam. Nudzą mnie jakoś takie ceremonie big_grin
        • czarny.onyks Re: Soczi 09.02.14, 14:40
          ja ogładałam tylko podsumowaniebig_grintongue_out
          i komentarze, że cały świat widział...a Rosjanie nie, bo oglądali powtórkę tongue_out
      • torado Re: Soczi 09.02.14, 14:37
        a ja tak bardzo jestem zainteresowana tą olimpiadą, że dopiero wczoraj się dowiedziałam, że Soczi to wcale nie takie miasto w Bułgarii big_grin big_grin big_grin
    • tdf-888 Re: Soczi 09.02.14, 14:47
      nic innego nie robię - przeskakuję między tvp1 tvp2 tvp info i tvp sport big_grin
      odpuszczam tylko łyżwiarstwo figurowe i curling.
      ps: ale ta magda grzywa duuupaaaa! smilesmilesmile
      • szarlotka_ja Re: Soczi 09.02.14, 15:03
        Z racji, że nie posiadam TV relację śledzę w necie tongue_out
        • tdf-888 Re: Soczi 09.02.14, 15:30
          to fajnie masz.
          no ale mam nadzieję, że obraz a nie tekstową? ;]
          • szarlotka_ja Re: Soczi 09.02.14, 20:28
            To zależy wink
            Czasem obraz ale głównie zerkam w tekst.
            Nie lubię oglądać relacji w TVP. Jakoś drażnią mnie tamtejsi dziennikarze sportowi suspicious
            Szczególnie alergię mam na Babiarza tongue_out
    • butellishka Re: Soczi 09.02.14, 15:07
      nawet gdybym miała tv, to bym nie oglądała
      www.sport.pl/soczi2014/1,130061,15400570,Wladimir_Putin_tuli_sniezna_pantere__a_w_Soczi_morduja.html
      • puch_atek Re: Soczi 10.02.14, 14:59
        podobno bezdomni tez poznikali.

Szczerze mowiac nie wiem co robic, oprocz tego ze trzeba glosno o tym mowic.
        ale co to zmieni.
        Bandycki kraj.
        Kogo to obchodzi, igrzyska ludzie maja.

W 2018 MS w kopance, kolejna partia zwierzow do wybycia, tyle ze juz w calym kraju.
        • puch_atek Re: Soczi 10.02.14, 15:05
          ps.
          www.youtube.com/watch?v=xIq-uepp93Q
    • anirat Re: Soczi 09.02.14, 19:41
      Oglądam, tyle na ile czas mi pozwala. Lubię kibicować Polakom, ale są też inne dyscypliny bardzo efektowne i z przyjemnoscią oglądam rywalizację.
    • szarlotka_ja Kaaamiiil!!! 09.02.14, 20:27
      Wzruszyłam się smile
      • czarny.onyks Re: Kaaamiiil!!! 09.02.14, 20:28
        ja też......
        • anirat Re: Kaaamiiil!!! 09.02.14, 20:29
          No i jak tu nie oglądać???? No nie da się !
          • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 09.02.14, 20:50
            Da się.tongue_out
            • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 09.02.14, 20:57
              Ależ Sil, tylko mi nie mów, że się nie cieszysz ze złotego medalu suspicious
              • anirat Re: Kaaamiiil!!! 09.02.14, 21:05
                Kibicowanie przynosci mi sporo przyjemności. Chce korzystać, bo olimpiada jest raz na 4 lata. Jęśli komuś nie, to przecież nie ma obowiązku smilesmilesmile
              • witamina_b12 Re: Kaaamiiil!!! 09.02.14, 21:18
                Ja nie Sil ale się nie cieszę, nie martwię się też wink Właściwie jest mi to całkowicie obojętne, czy wrócą z 1 czy 10 czy 100 medalami.
                • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 17:57
                  O to to. Ani mnie to ziębi ani grzeje.
                • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 20:16
                  Łee, nudziarze suspicious
                  • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 20:33
                    Prawda? Ja przysypiam na transmisjach sportowych.tongue_out
                    • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 20:44
                      suspicious
                      Są takie transmisje, że nie da się spać tongue_out
                      • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 20:55
                        To Szarlotka też ogląda walki pań w kisielu.?tongue_out
                        • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 21:06
                          A, nie, w kisielu nie gustuję. Ale rozumiem, że na tych transmisjach Sil nie przysypia tongue_out
                          • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 21:24
                            Tak jakby trochę mniej senny jestem.wink
                            • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 21:37
                              Co takiego pięknego jest w tym hmm... sporcie? tongue_out
                              • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 21:41
                                Szarlotta wody popije bo chyba w gardle Jej zaschło i zaczyna hmm-ykać.wink
                                • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 21:43
                                  Nie, przed snem już nic piła nie będę tongue_out
                                  • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 21:49
                                    A ten Stoch to z Malinki, że Szarlotta tak się ekscytuje?
                                    • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 21:51
                                      Nie, akurat nie z Malinki tongue_out
                                      • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 21:55
                                        Ale pewnie bliskie sąsiedztwo? Szarlotta chyba nawet jego autograf miała?
                                        • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:01
                                          Stoch jest z Zębu spod Zakopanego suspicious. Żeby Sil takich podstawowych rzeczy nie wiedział w dobie Stochomanii? Toż to wstyd big_grin
                                          • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:08
                                            No tak, racja. Powinno być mi wstyd. Ale nie jest.tongue_out
                                            Ale z Szarlotty to widzę zagorzała kibicka. Czyżby ten majowy wyjazd do Krakowa wiązał się z jakąś ustawką, w której Szarlotta ma zamiar uczestniczyć?tongue_out Bo jak sądzę Szarlotta jest równie zagorzałą fanką piłki kopanej...
                                            • margott70 Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:11
                                              Mam to co Witamina i Sil, nic a nic mnie ta olimpiada nie kręci...A może dziwna jestem, a może od Sila zaraziłam się malkontenctwem? Nie macie tam w chutorze jakiejś szeptuchy?
                                              • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:15
                                                Ależ Królowo.suspicious Przecież ja nie marudzę.
                                                No i nie można się zarazić czymś co się samemu ma. Śmiem nawet twierdzić, że złapałaś to coś na tym pionowym parkingu, na którym koniecznie chciałaś zaparkować. tongue_out
                                            • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:14
                                              Z ustawką? No co też Sil wymyślił big_grin
                                              Ciekawa jestem Krakowa tongue_out
                                              • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:17
                                                Znaczy Szarlotka na zakupy jedzie? Maczetę kupić przy okazji zwiedzania.wink
                                                • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:18
                                                  Onyksa jadę odwiedzić bo Onyks nie chce przyjechać do mnie suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:21
                                                    Trzeba było ule zaproponować. To może by przyjechała.
                                                  • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:37
                                                    Proponowałam suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:46
                                                    Bo Szarlotta pewnie w programie wizyty przewidziała udział Onyksa w całodziennych warsztatach z doskonalenia emisji głosu przy wykonywaniu pieśni kibicowskich. tongue_out Więc mnie nie dziwi, że ule nie podziałały...
                                                  • szarlotka_ja Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:51
                                                    Ej, bo jak ja się do Chutoru wybiorę to Ci zrobię warsztaty z emisji głosu suspicious tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:52
                                                    Czyli jednak się nie pomyliłem.tongue_out
                                                  • czarny.onyks Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 22:59
                                                    co to za obgadaywanie?suspicious

az mnie uszy zapiekły i musiałam zerknąć, co sie na forum dziejesuspicious
                                                  • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 23:03
                                                    Ustalamy przebieg Twojej wizyty u Szarlotty.
                                                  • czarny.onyks Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 23:04
                                                    a juz myślałam, że Ty sie wybieraszwink

tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 23:24
                                                    Brzozowe łapcie nie wytrzymałyby tej wyprawy. Muszę w chutorze się ostać.
                                                  • czarny.onyks Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 23:31
                                                    zapewnie kierpce ...w sukiennicach pełno takiego obuwiatongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 23:37
                                                    Chłop z nizinnego chutoru w góralskich kierpcach? Nie godzi się tak Onyksie.wink
                                                  • czarny.onyks Re: Kaaamiiil!!! 12.02.14, 18:34
                                                    warto spróbowac czasem czegoś nowego Siluwink

to naprawde poszerza horyzonty i daje nowe doświadczenia tongue_out
                    • witamina_b12 Re: Kaaamiiil!!! 10.02.14, 20:49
                      Ja nie przysypiam, bo nie oglądam wink
    • czarny.onyks Re: Soczi 12.02.14, 18:33
      dziwne to Soczi...

ciagle tylko wywracają się, upadają, obijają....
      • szarlotka_ja Re: Soczi 12.02.14, 18:37
        Jak to w zimie suspicious
      • tdf-888 Re: Soczi 12.02.14, 21:14
        spadamy w klasyfikacji medalowej.. wink
        jutro czas na złoto kobyłki - justynki
        ciągnij justysia pchaj pchaj wyrywaj to złooootooo! big_grin
        • szarlotka_ja Re: Soczi 12.02.14, 21:18
          Stoch miał upadek na skoczni...
          Mam nadzieję, że nic groźnego uncertain
          • czarny.onyks Re: Soczi 12.02.14, 21:27

jesuuuu....moje oglądanie przynosi im pecha...mówiam, ze same upadkisuspicioussuspicious
            • tdf-888 Re: Soczi 12.02.14, 22:21
              nic wielkiego się nie stało, tylko obity łokieć, mozecie już schować różańce.
              kamil - pierwsze ostrzeżenie, nie trać koncentracji.
              • szarlotka_ja Re: Soczi 12.02.14, 22:26
                Różańce? Ja bym nawet nie wiedziała jak się tym posługiwać ;p
        • czarny.onyks Re: Soczi 12.02.14, 21:28
          spadamy??

spadac to można z wysokiego konia....suspicious
        • czarny.onyks Re: Soczi 12.02.14, 23:21
          oglądasz w pracy?suspicious
          • tdf-888 Re: Soczi 13.02.14, 08:49
            w domu suspicious
            • czarny.onyks Re: Soczi 13.02.14, 11:56
              urlop na olimpiadę?
              • tdf-888 Re: Soczi 13.02.14, 12:05
                coś w ten deseń wink
        • tdf-888 YYYYYYYYEEEEEEEEEEEEE JUSTYYYYNAAAAA!!:) 13.02.14, 11:50
          hahahaaaa!!!
          wyrwała to złoto!! smile
          moja wiara się opłaciła!
          jejejejejeeeee!!
          • czarny.onyks Re: YYYYYYYYEEEEEEEEEEEEE JUSTYYYYNAAAAA!!:) 13.02.14, 11:57
            i nawet 13 nie przeszkodziłasuspicious
          • witamina_b12 Re: YYYYYYYYEEEEEEEEEEEEE JUSTYYYYNAAAAA!!:) 13.02.14, 15:24

"Tym razem było uczciwie: Na paraolimpiadzie w Sochi
            Jednonoga Justyna Kowalczyk pokonała klan astmatyczek z Norwegii"

pożyczone wink
            • hashimotka88 Re: YYYYYYYYEEEEEEEEEEEEE JUSTYYYYNAAAAA!!:) 13.02.14, 15:43
              big_grinbig_grinbig_grin

Ja się otwarcie przyznjaję, że jak Justyna dobiegała to łza w oku aż mi się kreciła. Nie często mi się to zdarza gdy kibicuję. To było inne. Człowiek wiedział, ze ona nie tylko walczy z rywalkami ale i ze sobą. wiedział, że dla niej ten bieg jest ogromnie ważny ale i bardzo dużo ją kosztuje.
              Wiem, że będzie dziasj płakać jak dostanie medal, bede płakać z nią wink Tak czuje... nie no żartuje. Choć odrobinę sie wzruszyłam, nie dlatego że wygrała ale pokazała jaka jest WIELKA. Mimo że stopa ją bolała (mnie też boli i prawdopodonie w tym samym miejscu co ją ale mnie akurat prawe a nie lewe śródstopie) to i tak dała rade. Hhehhe czyli łaczyłam się z nią również w bólu, a nie tylko w radości z wygranej. Niektórzy mówii, że powinna zostać w domu. DObrze że Justyś ich nie usłuchała i pojechała, pokazałą na co ją stać smile
              Bede ogłądała dekoracje, oj będe smile
            • czarny.onyks Re: YYYYYYYYEEEEEEEEEEEEE JUSTYYYYNAAAAA!!:) 13.02.14, 16:06
              ....dobreeeebig_grin big_grin big_grin big_grin
              czasem trzeba sposobutongue_out
          • szarlotka_ja Re: YYYYYYYYEEEEEEEEEEEEE JUSTYYYYNAAAAA!!:) 13.02.14, 17:40
            Jakież to było piękne! big_grin
            Aż żeśmy pracę przerwali na moment wjazdu na metę tongue_out
    • raziel24 Re: Soczi 12.02.14, 22:23
      Coś tam oglądam ale wszystko po trochu i skoki narciarskie. Dziś obejrzałem pierwszy raz zjazd alpejski kobiet muszę przyznać, że byłem w szokusmile
    • szarlotka_ja Bróóóóóóóóóóóodka! 15.02.14, 19:01
      Tam medal a ja na durnym zebraniu suspicious
      Ale jest radość, jest radość big_grin

A teraz idę na Stocha tongue_out
    • szarlotka_ja Kaaaaaaaaammiiiiiilllllllllllll :) 15.02.14, 20:54
      Po raz drugi! big_grin
      Co za cudowny dzień smile
    • anirat Szkoda Justynki 22.02.14, 11:10
      sad
      • hashimotka88 Re: Szkoda Justynki 22.02.14, 11:43
        tzn?
        echhh nawet nie wiedzialam ze biegla... ktore miejsce zajela?
        • anirat Re: Szkoda Justynki 22.02.14, 12:05
          zeszła z trasy około 12 km sad
          • hashimotka88 Re: Szkoda Justynki 22.02.14, 12:55
            uuuu to nie wiedzialam. az tak noga doskwierala?
            najwazniejsze to co Justysia juz zrobila smile i wielki uklon w jej strone.
    • szarlotka_ja Jeeeest! 22.02.14, 14:36
      Jest medal smile
      Tylko czy będzie złoty? Czy srebrny? Trzeba trzymać kciuki wink
      • czarny.onyks Re: Jeeeest! 22.02.14, 14:40
        ożeszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

czekałam na to i przegapiłam ..................
        • szarlotka_ja Re: Jeeeest! 22.02.14, 14:41
          O 15:35 ma być finał tongue_out
          • czarny.onyks Re: Jeeeest! 22.02.14, 14:49
            wrrr....
            • czarny.onyks Re: Jeeeest! 22.02.14, 15:59
              ale się podnieciłam .................

i mamy brąz big_grin big_grin
              • anirat Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:00
                Pieknie jechali, echhhh.....
                • czarny.onyks Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:01
                  hhehehehe...i smiałabym się, gdyby Holendrzy zdobyli srebro....wink
                  • hashimotka88 Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:13
                    jeszcze mozesz sie smiac. bo Holenderki zaraz z Polkami pojada smile
                    Myslalam ze juz maja srebro a tu final o 16.15.
                    nie maja szans nasze kobitki ale przynajmniej zobacze jak jezdza. wczesniej nie widzialam jak sie slizgaly. milo bedzie na kobiety popatrzec smile
                    • szarlotka_ja Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:33
                      I jest srebro smile
                      Jest radość smile
              • szarlotka_ja Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:05
                Jesoooo, o mal na zawał nie zeszłam suspicious
                • czarny.onyks Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:06
                  młody nieźle prowadzismile
            • hashimotka88 Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:02
              przegapilam jak jechaly kobitki ale teraz panow widzialam. caly czas przegrywali dosc sporo a chyba dwa okrazenia przed zaczeli prowadzic. echhh no i zaczelam ciary. taaaak nasi wygrali. moja braz !
              • szarlotka_ja Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:06
                Panie pojadą jeszcze finał ale nie wiem czy dają radę Holenderkom suspicious
                Holenderki pobiły rekord świata w półfinale uncertain
                W każdym razie ja już i tak się cieszę ze srebra big_grin
                • anirat Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:30
                  Srebro, ale wyrażnie odpuściły, a szkoda.
                  • szarlotka_ja Re: Jeeeest! 22.02.14, 16:42
                    No, trochę szkoda ale myślę, że Holenderki są na takiej fali, że trzeba by chyba być jakimś herosem żeby ich pokonać tongue_out
                    • anirat Re: Jeeeest! 22.02.14, 17:29
                      Nie chodzi mi o zwycięstwo, tylko a taką wolę walki do końca. Tylko tyle, bo myslę, ze srebro to wieki sukces, ale ja kibicem jestem, chciałabym oglądać walkę do końca smile
                      • szarlotka_ja Re: Jeeeest! 22.02.14, 17:40
                        Nom, ja też miałam wrażenie, że odpuściły ale... hmm... przymknęłam oko tongue_out
    • szarlotka_ja Re: Soczi 22.02.14, 16:08
      Niech się już kończy to Soczi bo się będę musiała do kardiologa zapisać suspicious
      • czarny.onyks Re: Soczi 22.02.14, 16:30
        jakby co...mogę reanimować tongue_out
        • szarlotka_ja Re: Soczi 22.02.14, 16:41
          Mówisz? suspicious
          • czarny.onyks Re: Soczi 22.02.14, 18:47
            mówię.....

......ale bez usta usta big_grin
            • szarlotka_ja Re: Soczi 22.02.14, 18:48
              A Ty w ogóle umiesz reanimować? suspicious
              Bo nie wiem czy już mam się bać big_grin
              • czarny.onyks Re: Soczi 22.02.14, 18:53
                postaram się żeberek nie połamać...tongue_out
                • szarlotka_ja Re: Soczi 22.02.14, 18:54
                  Się właśnie o żeberka obawiam. Już miałam dotkliwie uszkodzone swego czasu więc znam ten ból big_grin
            • silencjariusz Re: Soczi 22.02.14, 19:25
              A czemu bez usta usta.tongue_out Z tego co pamiętam to robi się 30 uciśnięć i a potem 2 wdechy. Coś się zmieniło?
    • anirat Re: Soczi 22.02.14, 18:08
      Ubolewam strasznie, że się kończą, bo było co pooglądać i tyle pozytywnych wrażeń i w ogóle. No szkoda sad Mogę pochlipać?
      • szarlotka_ja Re: Soczi 22.02.14, 18:11
        anirat napisała:

> sad Mogę pochlipać?

Możesz big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka