Dodaj do ulubionych

Łooo jaki ruch

18.02.14, 10:50
tu na forum tongue_out
Wieki mnie nie było, ostatnio czasu brakło na wszystko i na nic wink
Sporo nowych osób widzę, pomału muszę się przekopać przez wątki big_grin
A tak w ogóle te kwiatuszki to to koniec zimy? Już wiosna? I te mrozy i śnieg nie wrócą? Bo w sumie to na mnie rolki czekają. I na ładną pogodę też wink

Miłego dnia smile
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: Łooo jaki ruch 18.02.14, 16:50
      noo....nie wiadomo od czego zacząć....tongue_out

zakochali się i poszli w pierniki...
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Łooo jaki ruch 18.02.14, 17:03
        spać poszli!
        ale właśnie wstali na troszkę big_grin
      • czarnamajka75 Re: Łooo jaki ruch 18.02.14, 20:48
        ..nie wszyscy , niektorzy korzystają z urokow zimy ...tzn. chodzą na lyżwy i inne zajęcia sportowe typu pływanie.... tongue_out...i tak sobie patrzę i widzę jaki potencjał genetyczny się zmarnował ....ech...
        ..poza tym na poczcie pusto ..tylko gazeta.pl do mnie pisze tom sobie poszła stąd tongue_out
    • silencjariusz Re: Łooo jaki ruch 18.02.14, 21:39
      Ale że gdzie ten ruch? Bo nie widzę.
      • hashimotka88 Re: Łooo jaki ruch 18.02.14, 23:45
        Może ten ruch da rade innymi zmysłami odebrać. Skoro wzrok zawodzi .... (tongue_out) to może dotyk się sprawdzi? wink może ruch... można poczuć.... albo po prostu samemu się ruszyć. Wówczas nie trzeba będzie widzieć by czuć go w sobie. Dzisiaj godzinka jazdy - 20 km. Ruchu doświadczyłam, czuciowo, a inni może widokowo i wiedzieli go we mnie. Ja tam nie wiem, czy ktoś widział u mnie ruch.... czy nie tongue_out
        ooo przypomniał mi się dość zaskakujący moment. Jadąc dzisiaj na rowerze "do" minęłam pewną osobę, kobietę. Ja w jedna a ona drugą strony. Gdy wracałam znowu ją widzę, znowu w dwie przeciwne strony. POjawił się lekki uśmieszek. Ja ją pamietałam, sadzę że i ona mnie. Co było w tym zaskkaujące? Ano miejsce. Praktycznie to samo co za pierwszym razem, kilkansaście/set metrów różnicy ale niewiele. Takie deja vu. Mała szansa by się tak spotkać, a jednak. Tylko tym razem był lekki uśmeich smile
        • hashimotka88 Re: Łooo jaki ruch 18.02.14, 23:52
          Napisałam tamten post powyżej i potem zauważyłam na tej stronce, reklamę po prawej stronie.
          reklamę coca coli "Czy jesteś szcześliwy gdy jesteś w ruchu", tylko akurat było po angielsku na yt po polsku znalalazłam smile

• silencjariusz Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 16:57
          Jakże to tak? Żarty ze starszego, ślepawego pana? Oj Paziówna, Paziówna... Następnym razem za warkocz pociągnę. Znaczy wprawię go w ruch. tongue_out
          • hashimotka88 Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 17:25
            > Jakże to tak? Żarty ze starszego, ślepawego pana? Oj Paziówna, Paziówna...

^^

Nast
            > ępnym razem za warkocz pociągnę. Znaczy wprawię go w ruch. tongue_out

a jaki to będzie ruch? Obrotowy wokół własnej osi? a może obiegowy wokół innego ciała ? wink
            No i wiadomo.... jak on będzie wyglądał ? Bedzie contans? A może jednostajnie przyśpieszony tongue_out wink
            Moje włosy są we własnym ruchu, same się nakrecają tongue_out
            • silencjariusz Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 17:29
              To ja te Twoje loczki wyprostuję.tongue_out Ruch będzie warkocza będzie w kierunku pupy.tongue_out
              • hashimotka88 Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 19:46
                Masz! Prrrrostuj Sil moje loooki... prostuuuuuuj smile
                Ejjj, mam nadzieję, że nie przeginam suspicious Nie, jeszcze nie ^^
                • silencjariusz Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 19:57
                  Poziome loki? Nigdy takich nie widziałem.tongue_out
                  • hashimotka88 Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 20:03
                    Dlatego wpierw będziesz je musiał postawić do piony tongue_out wink
                    a jak sie leży to loki nie są w poziomie? co? suspicious moje widocznie sobie leża wink
                    • silencjariusz Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 20:22
                      No może i racja. Może i występują loki w stanie spoczynku.
                      • hashimotka88 Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 20:23
                        No właśnie suspicious wiec się czepiaj moich poziomych loków tongue_out wink
                        • silencjariusz Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 20:50
                          Zaskakująca odpowiedź. Człowiek przywykł do tego, że słyszy od kobiet "nie" a tu proszę... tongue_out
                          I choć napisałaś "się czepiaj" to i tak przeczytało mi się "się nie czepiaj".
                          • hashimotka88 Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 20:54
                            hahahha big_grinbig_grinbig_grin:
                            Ja Ty dobrze znasz moje myśli ^^ oczywiście że miało być tam "nie" a moze... ja właśnie chce byś sie ich czepiał uncertain pogubiłam się....
                            • hashimotka88 Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 20:56
                              Ja mówię "tak", facet widzi tam "nie" i kto tu jest trudniejszy w zrozumieniu tongue_out
                              Mówi sie wprost a facet i tak swoje widzi wink
                              • silencjariusz Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 20:58
                                Tak, tak... Kobiety mówią wprost... Jasne... tongue_out
                            • silencjariusz Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 20:57
                              No to spróbuj się odnaleźć. tongue_out
                              A ja przyjmuję, że miało być "się nie czepiaj".tongue_out
                              • hashimotka88 Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 21:08
                                Miałobyć " się nie czepiaj" ale przecież napisałam "czepiaj" więc nie powinieneś niczego się tam doszukiwać suspicious tylko czepiać i już wink
    • green.amber Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 13:13
      Salsa wzruszyła chętką na motyle, Zedi dobił wizją przyszłości, nikt nie donosi niczego, czego by mu można zazdrościć, niektórzy pewnie wyjechali na ferie... to i wymarły las się zrobił... wink
      no chyba, że wzięli sobie do serca forumowe motto i potajemnie się łączą, co dajborzeament wink znaczy by się mogli dla pokrzepienia serc poujawniać jak się już poupewniają winktongue_out
      • organza7 Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 13:24
        A po co się ujawniać? Ja szczerze odradzam! Po moim "ujawnieniu" dowiedziałam się, że jestem oszust, kłamca i krętacz. W domyśle: to nie może być prawda, bo kto by chciał taką cholerętongue_outbig_grin Ano po prawdzie, to sama się zastanawiam, ale wyszło na to, że sprawdza się mądrość ludowa, iż każda zmora znajdzie swojego amatorabig_grin Czego szczerze życzę tylko tym koleżankom i kolegom, którzy chcą, dążą do połączenia i potrzebują tego do szczęściasmile I broń Boże nie życzę tym, którzy lubią być sami, chcą ten stan pielęgnować i nim się cieszyćsmile Amen.

Tylko w p.s. Salsa, zakochanie - gorąco polecam!!!smile
      • beja_81 Re: Łooo jaki ruch 19.02.14, 21:40
        taaa łączą się... ja i praca, praca i ja uncertain
        • green.amber Re: Łooo jaki ruch 24.02.14, 14:11
          jakbyście tak jeszcze do zespołu jaką satysfakcję dobrały, by może było przyjemniej... wink może się gdzieś plącze w pobliżu... wink
          zazdrość w głosie Kuźniara dziś rano słyszałam, żeby nie powiedzieć zawiść, bo podobno straszną wiosnę już macie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka