Dodaj do ulubionych

Na jednym się nie kończy :(

15.04.14, 20:55
Jest voucher do spa, na razie jestem ja, towarzysza brak.
Wczoraj dostałam zaproszenie na impreze, lecie jednej z firm w których pracuje i znowu z osobą towarzyszącą sad
Normalnie zal mi siebie.
Obserwuj wątek
    • ice_flower Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 20:58
      Gdzie to spa? I kiedy? Pojadę z Tobą. Jak rany! Chyba że koniecznie chcesz faceta.. ale mogę nawet wąsy zapuścić.
    • szarlotka_ja Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:01
      Łeee, nasza firma to jak już coś organizuje i zaprasza to tylko w pojedynkę. Nawet jest zawsze zaznaczone, że zaproszenie dla jednej osoby tongue_out
      • czarnamajka75 Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:02
        No właśnie Ani idź z duchem postępu ...zaproś jakąs koleżankę smile
    • mayenna Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:03
      Anirat, ja cie proszę...Nie załamuj mnie.
      Zaproponuj któremus z forumowych panów, zeby ci towarzyszył tak po kumpelsku, albo kogoś znajomego zaproś.
      • ame_belge34 Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:11
        ja tez bym zgarnęła któregos z naszych chłopaków smile z całej Polski są, a na pewno Ci nie odmówią smile
        • szarlotka_ja Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:15
          No ja też bym chyba forumka o pomoc poprosiła wink
          Z tymże do SPA na pewno bym chłopa nie targała tongue_out
          • anirat No to który? 15.04.14, 21:36
            z forumowych panów jest chętny? Impreza pod koniec maja, jeden z piątków.
            • szarlotka_ja Re: No to który? 15.04.14, 21:46
              Ani, a z którym byś najchętniej się widziała na tej imprezie? smile
              Może spróbuj do niego na pw zagadać, jak się nie zgodzi, szukaj następnego i tak w kółko aż się znajdzie gagatek smile
              Obawiam się, że ten wątek zaginie w czeluściach forum i chłopaki go nie odnajdą tongue_out
              • anirat Re: No to który? 15.04.14, 21:56
                ja tu mało kogo znam i co mam tu się widzieć?
                • szarlotka_ja Re: No to który? 15.04.14, 22:34
                  Marudzicie koleżanko tongue_out
                  No przecież jesteś na tym forum dłużej niż ja suspicious. Z niejednym obecnym tu chłopakiem rozmawiałaś, większość Ciebie na pewno kojarzy wink
            • mayenna Re: No to który? 16.04.14, 05:32
              anirat napisała:

> z forumowych panów jest chętny? Impreza pod koniec maja, jeden z piątków.
              Anirat, tak tez może nie zadziałać...
              Jesteś z Warszawy? Przyjdź towarzysko na spotkanie forumowe. A potem napisz do któregos z kolegów z propozycją wyjścia.
              Albo napisz do tego, z którym ci się najlepiej rozmawiało na forum.
              Tak bez kontaktu bałabym sie, że spotkanie, i to juz z wyjściem na imprezę słuzbową, będzie drętwe.
              Będzie szansa bo planujemy karaoke. Śpiewać nie musiszsmile
              • ame_belge34 Mayenna ! 16.04.14, 08:20
                Planujemy ? Kto planuje ? wy się wszyscy wyśmigaliście ze śpiewania, ja solo z siebie wariata nie będę robić big_grin
                • mayenna Re: Mayenna ! 16.04.14, 08:38
                  ame_belge34 napisała:

> Planujemy ? Kto planuje ? wy się wszyscy wyśmigaliście ze śpiewania, ja solo z
                  > siebie wariata nie będę robić big_grin
                  No jak wszyscy? Toż pisałam że mogę śpiewaćsmile Ame, planujemysmile Reszta towarzysko chce przyjśc.
                  Możemy nawet u mnie to karaoke znależć jakby sie wam chciało podjechać, ale ostatecznie to ja mogęsmile
                  Także dumaj kiedy i gdziesmile
                  • ame_belge34 Re: Mayenna ! 16.04.14, 09:31
                    nosz kurczę, kiedy dostałam awans na wieczystego kierownika imprezy ? big_grin Chyba coś przegapiłam ! tongue_out

dobra pomyślę smile
                    • mayenna Re: Mayenna ! 16.04.14, 14:50
                      ame_belge34 napisała:

> nosz kurczę, kiedy dostałam awans na wieczystego kierownika imprezy ? big_grin Chyba
                      > coś przegapiłam ! tongue_out
                      >
                      > dobra pomyślę smile
                      Nie znam lokali w Warszawie bo mogłabym wyręczyć. Mnie najbardziej pasuje weekend 26 - 27 kwietnia. potem to cięzko mam. Jeszcze ten dlugi majowy.
                      Masz tam chętne do pomocy tylko pogonić trzeba towarzystwosmile
                      • ame_belge34 Re: Mayenna ! 16.04.14, 14:54
                        kwiecień u mnie odpada całkowicie, nad majem mogę pomyśleć smile
                        • mayenna Re: Mayenna ! 16.04.14, 15:01
                          Myśl, byle szybo to coś poprzekładamsmile
          • czarny.onyks Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:42
            szarlotka_ja napisała:
            )
            > Z tymże do SPA na pewno bym chłopa nie targała tongue_out

dobrze gada....wódki Jej dactongue_out
        • czarny.onyks Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:56
          że niby taka ...........wypożyczalnia ...panów??

big_grin big_grin

juz widze to oburzenie wink
          • ame_belge34 Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 22:37
            no nie ułatwiasz tongue_out

to nie wypożyczalnia, tylko zaproszenie na swietną impreze big_grin
    • hashimotka88 Re: Na jednym się nie kończy :( 16.04.14, 09:22
      Koniec maja, też imprezuję, więc CI nie potowarzyszę tongue_out - wesele - idę sama ale to nic nowego ^^ to już trzecie w przeciągu roku. Ok, ja tam kogoś będę znała, połowę sali ^^ może ktoś mnie wyobraca wink więc to jest inna sprawa. Niby się wydaje, co to za problem znaleźć kogoś do towrzystwa. Rozumiem CIę nieco, też bym miała problem. No ale... Warszawa.... stamtąd pochodzi można by rzec, że nawet większość forumków. Na spotkanie forumowe - marsz smile
      • anirat Re: Na jednym się nie kończy :( 16.04.14, 21:22
        Nie jestem z Warszawy, a poza tym mam taką sytuacje, że nie mogę jezdzic gdzies tam.... Ostatni weekend miałam być w górach i kicha, niespodziewany zwrot akcji i mimo, że spakowana nigdzie nie pojechałam.
    • czarny.onyks Re: Na jednym się nie kończy :( 25.04.14, 22:22
      no i drgnęło coś w ...interesie?wink

są chętni?
      suspicioussmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka