anirat 15.04.14, 20:55 Jest voucher do spa, na razie jestem ja, towarzysza brak. Wczoraj dostałam zaproszenie na impreze, lecie jednej z firm w których pracuje i znowu z osobą towarzyszącą Normalnie zal mi siebie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ice_flower Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 20:58 Gdzie to spa? I kiedy? Pojadę z Tobą. Jak rany! Chyba że koniecznie chcesz faceta.. ale mogę nawet wąsy zapuścić. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:01 Łeee, nasza firma to jak już coś organizuje i zaprasza to tylko w pojedynkę. Nawet jest zawsze zaznaczone, że zaproszenie dla jednej osoby Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:02 No właśnie Ani idź z duchem postępu ...zaproś jakąs koleżankę Odpowiedz Link
mayenna Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:03 Anirat, ja cie proszę...Nie załamuj mnie. Zaproponuj któremus z forumowych panów, zeby ci towarzyszył tak po kumpelsku, albo kogoś znajomego zaproś. Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:11 ja tez bym zgarnęła któregos z naszych chłopaków z całej Polski są, a na pewno Ci nie odmówią Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:15 No ja też bym chyba forumka o pomoc poprosiła Z tymże do SPA na pewno bym chłopa nie targała Odpowiedz Link
anirat No to który? 15.04.14, 21:36 z forumowych panów jest chętny? Impreza pod koniec maja, jeden z piątków. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: No to który? 15.04.14, 21:46 Ani, a z którym byś najchętniej się widziała na tej imprezie? Może spróbuj do niego na pw zagadać, jak się nie zgodzi, szukaj następnego i tak w kółko aż się znajdzie gagatek Obawiam się, że ten wątek zaginie w czeluściach forum i chłopaki go nie odnajdą Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: No to który? 15.04.14, 22:34 Marudzicie koleżanko No przecież jesteś na tym forum dłużej niż ja . Z niejednym obecnym tu chłopakiem rozmawiałaś, większość Ciebie na pewno kojarzy Odpowiedz Link
mayenna Re: No to który? 16.04.14, 05:32 anirat napisała: > z forumowych panów jest chętny? Impreza pod koniec maja, jeden z piątków. Anirat, tak tez może nie zadziałać... Jesteś z Warszawy? Przyjdź towarzysko na spotkanie forumowe. A potem napisz do któregos z kolegów z propozycją wyjścia. Albo napisz do tego, z którym ci się najlepiej rozmawiało na forum. Tak bez kontaktu bałabym sie, że spotkanie, i to juz z wyjściem na imprezę słuzbową, będzie drętwe. Będzie szansa bo planujemy karaoke. Śpiewać nie musisz Odpowiedz Link
ame_belge34 Mayenna ! 16.04.14, 08:20 Planujemy ? Kto planuje ? wy się wszyscy wyśmigaliście ze śpiewania, ja solo z siebie wariata nie będę robić Odpowiedz Link
mayenna Re: Mayenna ! 16.04.14, 08:38 ame_belge34 napisała: > Planujemy ? Kto planuje ? wy się wszyscy wyśmigaliście ze śpiewania, ja solo z > siebie wariata nie będę robić No jak wszyscy? Toż pisałam że mogę śpiewać Ame, planujemy Reszta towarzysko chce przyjśc. Możemy nawet u mnie to karaoke znależć jakby sie wam chciało podjechać, ale ostatecznie to ja mogę Także dumaj kiedy i gdzie Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Mayenna ! 16.04.14, 09:31 nosz kurczę, kiedy dostałam awans na wieczystego kierownika imprezy ? Chyba coś przegapiłam ! dobra pomyślę Odpowiedz Link
mayenna Re: Mayenna ! 16.04.14, 14:50 ame_belge34 napisała: > nosz kurczę, kiedy dostałam awans na wieczystego kierownika imprezy ? Chyba > coś przegapiłam ! > > dobra pomyślę Nie znam lokali w Warszawie bo mogłabym wyręczyć. Mnie najbardziej pasuje weekend 26 - 27 kwietnia. potem to cięzko mam. Jeszcze ten dlugi majowy. Masz tam chętne do pomocy tylko pogonić trzeba towarzystwo Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Mayenna ! 16.04.14, 14:54 kwiecień u mnie odpada całkowicie, nad majem mogę pomyśleć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:42 szarlotka_ja napisała: ) > Z tymże do SPA na pewno bym chłopa nie targała dobrze gada....wódki Jej dac Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 21:56 że niby taka ...........wypożyczalnia ...panów?? juz widze to oburzenie Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Na jednym się nie kończy :( 15.04.14, 22:37 no nie ułatwiasz to nie wypożyczalnia, tylko zaproszenie na swietną impreze Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na jednym się nie kończy :( 16.04.14, 09:22 Koniec maja, też imprezuję, więc CI nie potowarzyszę - wesele - idę sama ale to nic nowego ^^ to już trzecie w przeciągu roku. Ok, ja tam kogoś będę znała, połowę sali ^^ może ktoś mnie wyobraca więc to jest inna sprawa. Niby się wydaje, co to za problem znaleźć kogoś do towrzystwa. Rozumiem CIę nieco, też bym miała problem. No ale... Warszawa.... stamtąd pochodzi można by rzec, że nawet większość forumków. Na spotkanie forumowe - marsz Odpowiedz Link
anirat Re: Na jednym się nie kończy :( 16.04.14, 21:22 Nie jestem z Warszawy, a poza tym mam taką sytuacje, że nie mogę jezdzic gdzies tam.... Ostatni weekend miałam być w górach i kicha, niespodziewany zwrot akcji i mimo, że spakowana nigdzie nie pojechałam. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Na jednym się nie kończy :( 25.04.14, 22:22 no i drgnęło coś w ...interesie? są chętni? Odpowiedz Link