Dodaj do ulubionych

o facetach

04.05.14, 10:06
Teraz coś o nas panowiebig_grin
demotywatory.pl/4330755/Byla-kobieca-wiec-teraz-czas-na-meska-logike
Obserwuj wątek
    • mayenna Re: o facetach 04.05.14, 11:18
      raziel24 napisał:

> Teraz coś o nas panowiebig_grin
      > demotywatory.pl/4330755/Byla-kobieca-wiec-teraz-czas-na-meska-logike
      Mój mizoandryzm kazał mi się uśmiechnąć i protestuję: taki mały obszar na piłkę nożną? Przed Mundialem?
      • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 11:44
        Nie przesadzajmy z tym uwielbieniem dla piłki nożnej (sportu). Samochody sportowe? No proszę...
        • mayenna Re: o facetach 04.05.14, 11:50
          silencjariusz napisał:

> Nie przesadzajmy z tym uwielbieniem dla piłki nożnej (sportu). Samochody sporto
          > we? No proszę...
          A reszta jest ok? Mnie to o kroczu damskim nieco zastanawia: co autor miał na myśli?
          A uwielbienie dla piłki kopanej jest zaletąsmile Raz na dwa lata na dwa tygodnie kobieta może robić dowolne rzeczy a on i tak nie zauważysmile Wiadomo tez co robi we wtorkowe i środowe popołudnia...
          • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 11:58
            Nie jest ok reszta.
            • mayenna Re: o facetach 04.05.14, 12:24
              silencjariusz napisał:

> Nie jest ok reszta.

Lakonicznie ujęte. Powiedziałabym ze wersja męska tego dowcipasa jest duzo bardziej obrażliwa niz damska.
        • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 11:52
          Sil to oddzielna kategoria, toz to chuturowski chop.
          no to hop, wrocilam do siebie ^^
          juz mi sie chce. tego i owego. chce mi sie pisac. chce mi si ruszac itp itd.
          wczoraj to ja w odretwieniu bylam....
          moze nic soe juz nie zmieni.... oby. wyjatkowo tego akurat nie chce zmieniac smile
          Ptaszka dzisiaj dostalam. to takie mlutkie wtracenie ale i bez tego bylo dzisiaj ok. moze jedynie bardziej podciagnal mi kaciki ust, usmiech mi wywolal taki malutki prezencik. zajebisty jest smile
          • mayenna Re: o facetach 04.05.14, 11:55
            Pokaż ptaszkasmile
            • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 12:02
              no wiecie co? ptaszka mam pokazac ? suspicious on taki malutki jest, a do tego czarny z zoltym dziobkiem i dodatkowo w gniazdku siedzi ^^ nawet ptaszek jajka ma. o taaak, ma je dwa big_grin chyva dwa suspicious az sprawdze... tak dwa. wszystko sie zgadza (dobrze czasem sie posmiac ze swojej glupoty wink)
              wezcie, nie pokaze Wam. (i tak to zrobie ^^ zbyt fajny i szkoda byloby takim widokiem sie nie podzielic).
              • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 12:04
                Kos?
                • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 12:15
                  malutki to jest ptaszek. ej. mozna go kosem nazwac. ponoc kaczka z tego powstala. ale w gniezdzie na drzewie? suspicious wiecie, ze kiedys widzialam gniazdo kaczki wlasnke na pniu zrobione? Mi to bocka przylominalo. gniazdko dodatkowo takie duze. taki koszyczek pleciony.
                  nie rusza sie ten ptaszek tongue_out choc... gdy go postawie to sie przewraca.
                  i mam go w pokoju.
                  • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 12:19
                    Ok. To mi wystarczy. Nic więcej nie chcę wiedzieć o ptaszku, którego próbujesz postawić.tongue_out
                    • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 12:26
                      wlasnie lezy... niestety kiepski on jest.... wiec polozylam bo sie gibal. tak to jest jak z mikkiego materialu ptaszka probuje sie zrobic.
                      ok. ptaszek stoi. a raczej siedzi. to drzewo sie przewraca, drzewko sie kladzie a ptaszek bez zmian. Stoi, siedzi w gniezdzie czy jak tam jego pozycje nazwac mozna, nawet wtedy jak drzewko sie przekreci wink
                      • czarny.onyks Re: o facetach 04.05.14, 14:13
                        hashimotka88 napisała:

> wlasnie lezy... niestety kiepski on jest....

mała rada na przyszłość od starszej koleżanki...
                        nigdy nie mów o ptaszku, że jest kiepski....wink
                        • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 14:36
                          no wlasnie... wkradl sie pewien chochlik, nieporozumienie. Bo lezy, kiepski jest ale krzak. na ktorym stoi, siedzi jak kto woli, ptak wink
                          To drzewku brakuje wigoru, watly z niego krzak uncertain zbyt dlugi i cienki sie stal. Mloda popelnila pewne bledy konstrukcyjne.
                          podumowujac. p
                          krzak lezy. nie chce mi sie go stawiac bo i tak zaraz opadnie. a tak powoli si przechylal. galazki ma tez dlugie a na jednej gniazdo ogromnie na ktory siedzi wlasnke rzeczony ptaszek i on na pewno nie jest watly wink dumnie w gniezdzie stoi z wypieta piersia.
                          • czarny.onyks Re: o facetach 04.05.14, 14:58
                            gdy padną takie słowa...to już nie ma tłumaczenia sięwink
                            • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 15:15
                              musisz mnie zrozumiec... kto jak nie Ty wink
                              oczywiscie ze to drzewkl kiepskie, watle bylo suspicious a ze ptak byl gwozdziem programu... ze to o nim myslalam a nie jakims tam krzaku to takie akuratnie slowa mi sie pocisnely a nie inne. Ja tylko ptaka widzialam wink a krzak swoje robil, to on padl. nie podolal sytuacji, nie utrzymal gniazdka uncertain
                              ok. nastepny raz bede wiedziala. Nie myslec tylko o ptaku, trzeba rowniez patrzec tez na czym on sobie stoi, co sie dookola niego dzieje wink warto dostrzec gniazdko i galazki, one sa nieraz bardzo pomocne wink
                              --
                              Słowa tutaj są, zawsze kiedy chcą, kiedy chcą bawić się mną. Największą są zagadką, zbiorową wyobraźnią - nieprzemijalną
                              • hashimotka88 Re: o facetach i ptaszku 06.05.14, 09:17
                                Mówiłam, że to zrobie suspicious pokaże ptaszka o którym wcześniej była mowa.
                                Oto on, stoi, siedzi w gnieździe, czarny ptaszek, z zółtym dziobem i z dwoma jajkami a gałązka go podtrzymuje smile

https://files.tinypic.pl/i/00526/tu5b7s8etm4q.jpg

wiem, że jest cudowny. Młoda sama własnorecznie zrobiła, nawet nie widziałam jak powstawał. Ona dobrze wie co ja lubie wink ojcu kiedyś, a dokłądniej pod choinkę, piwo z plasteliny ulepiła. Cwaniara.
          • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 11:57
            Wcale nie oddzielna kategoria. Jest sporo facetów, którzy nie interesują się piłką (sportem).
            • czarny.onyks Re: o facetach 04.05.14, 11:58
              prawda...
              ..........a uwielbiają np. seriale big_grin
              • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 12:00
                Całą zimę spędziłem oglądając seriale.wink
              • nerw_rdzeniowy Re: o facetach 04.05.14, 21:03
                Ja lubie serial na dobre i na złe - muzyka jest tam dobra.
            • mayenna Re: o facetach 04.05.14, 12:00
              silencjariusz napisał:

> Wcale nie oddzielna kategoria. Jest sporo facetów, którzy nie interesują się pi
              > łką (sportem).
              Jak nie piłka to gry komputerowe - a je trudniej limitowaćsmile Wolę piłke. nawet lubie zerknąć.
              • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 12:02
                Gry komputerowe? Nie grywam. Ale pewnie masz rację, że większość lubi albo piłkę albo gry.
                • mayenna Re: o facetach 04.05.14, 12:26
                  silencjariusz napisał:

> Gry komputerowe? Nie grywam. Ale pewnie masz rację, że większość lubi albo piłk
                  > ę albo gry.
                  To że jesteś wyjątkowy juz tu chyba ustalono?smile
                  • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 12:32
                    Jaki znowu wyjątkowy? Nie przesadzaj.
                    • mayenna Re: o facetach 04.05.14, 13:01
                      silencjariusz napisał:

> Jaki znowu wyjątkowy? Nie przesadzaj.
                      Jest jakiś inny Silencjariusz na forum?smile
                      • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 15:00
                        Wiem, wiem. Za dużo mnie tu.
                        • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 15:24
                          Sil, a co ja mam powiedziec. Lacze sie z Toba w bolu wink
                          i mnie jest za duzo, tutaj, albo inaczej, stanowczo za malo jest mnie w naturze.... odrealnilam sie. ostatnio to do mnie bardziej dotarlo uncertain
                          • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 15:31
                            A nie wiem co masz powiedzieć.tongue_out Mów co chcesz.wink
                            • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 16:55
                              > A nie wiem co masz powiedzieć.tongue_out Mów co chcesz.wink

Jeśli wiesz co chcę powiedzieć....

Chcę Ci powiedzieć...

tongue_out

a zanim przeczytłam Twój post tak sie zastanawiałam. Jak często ludzie mówię te dwa słowa. Ile jest w nich prawdy, czy są wypowiedzie ot, tak sobie, bez głębszego znaczenia.
                              Ostatnio je usłyszałam.... i to nie od dzieciaka, nie od kobitki ale nie wystraszyłam sie ich. DLa mnie one znaczyły tylko jedno - "Lubię Cię" smile
                              • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 17:03
                                Łeee... Na Staszczyka mam alergię. tongue_out A co Cię Haszka tak na czułości wzięło?tongue_out
                                • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 17:14
                                  Mnie na czułości? big_grin nie rozśmieszaj mnie suspicious
                                  Ja ta nieczuła wredota miałabym być czuła? no już, niedoczekanie tongue_out wink

ale serio tak się zastanowiłam jak czesto te dwa słowa niosą ze sobą głębszy sens, gdy nie są tylko słowami. Ja ostatnio je wypowiedziałam suspicious tzn. odwzajemniłam ale nie tak od razu. DOpiero po 3 próbie się skusiłam powiedzieć " Ja Ciebie też ale...." wink Najgorsze w tym wszytskim było to, że ich nie czułam, jak czuć powinnam. DO końca nie wychodziły ze mnie ale uważałąm że powinnam, zeby sie kogoś pozbyć big_grin bo to stworzenie tylko na to czekało....
                                  • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 17:34
                                    Mnie też zdarza się czasem powiedzieć "ja ciebie też". I zawsze mówię to z przekonaniem. Tyle, że w moim przypadku to odpowiedź na trochę inne słowa.tongue_out
                                    • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 17:52
                                      Ja Ciebie też... Silu Drogi wink a resztę sobie dokończ, po swojemu tongue_out jak tam dokańczać lubisz wink
                                      chce mi sie a jednocześnie odrobinę nie chce, ruszyć z rowerem. Nieco udka i tyłek odczuwam po wczorajszym wink
                        • czarny.onyks Re: o facetach 04.05.14, 15:43
                          Ciebie? raczej nie...ale mnie już tak tongue_out
                          ale co tam..tu miło, ciepło i przytulniewink
                          • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 15:46
                            Ciebie to mało tutaj jest. Pisz więcej. No i gdzie to ciepełko? Łapki mi prawie skostniały. Taki chłód w chutorze. wink
                        • mayenna Re: o facetach 04.05.14, 19:51
                          silencjariusz napisał:

> Wiem, wiem. Za dużo mnie tu.
                          Sil, nic takiego nie napisałam a nawet nie pomyślałam.Poza tym: dobrych rzeczy nigdy za duzo. Forum to ludzie więc jakby tak nikogo z nas nie było....smile
            • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 12:10
              wiem, wiem. rozne sa roznosci i rozni mezczyzni sie trafiaja z roznymi upodobaniami i nie musza byc stereotypowi smile
              i ja pilki noznej nie lubie ogladac bo .... lubie odczuwac, lubie grac tongue_out kiedys za malolata serio grywalam. bramka bramka byla. taka bramka z ogrodzenia. otwieralo.si i byla wyrwa. Nje lubie ogladac pilki noznej bo nic sie tam nie dzieje... nudne to. juz siatkarzyki czy szczypiornisi sie o wiele lepsi. a najlepiej to w ogole samemu brac udzial w grze smile jakby ja polatala... przed bramka.... mowie o recznej.... kiedys ja uwielbialam.
      • raziel24 Re: o facetach 04.05.14, 23:23
        A wyobrażasz sobie co by było gdyby grała Polska?
    • czarny.onyks Re: o facetach 04.05.14, 11:56
      a Ty się zgadzasz z tym Raziku??

powinien być jeszcze jeden obszar: uwielbienie spokoju i ciszy...
      • czarny.onyks Re: o facetach 04.05.14, 11:57
        ech i mi się enter wcisnął za szybko
        i kolejny obszar: w pogoni za adrenaliną...
      • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 11:58
        "powinien być jeszcze jeden obszar: uwielbienie spokoju i ciszy"

O to to.wink
    • hashimotka88 Re: o facetach 04.05.14, 13:12
      big_grin
      Biedaczek... no jakze tak mozna nie korzystac... z mozgu wink
    • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 15:58
      A skąd. Ani jedna. No i jak żyć?wink
    • silencjariusz Re: o facetach 04.05.14, 16:00
      A Ty widzę już na rower dogadany.wink Ech... zazdroszczę. Bo ja na ukrainie jak zwykle sam będę się toczył...
    • szarlotka_ja Re: o facetach 04.05.14, 19:57
      Kiedyś poznałam taką starszą panią, i ona zwykła mawiać, że: "facet to jest maszyna prosta, posiada tylko jedną dźwignię". Lubię to powiedzenie suspicious tongue_out big_grin
      • torado Re: o facetach 06.05.14, 20:54
        szarlotka_ja napisała:

> Kiedyś poznałam taką starszą panią, i ona zwykła mawiać, że: "facet to jest mas
        > zyna prosta, posiada tylko jedną dźwignię". Lubię to powiedzenie suspicious tongue_out big_grin

a co rozumiemy pod słowem "dźwignię" ? suspicious tongue_out
    • hashimotka88 Re: o facetach i ptaszku 06.05.14, 10:30
      malo tego. na ciemnej butelce (brazowej plastelinie) wygrawerowala napis "zubr" - na pewno musialabyc on ciemnopalony. nie byl to taki zwykly zubr w zielonej butelce, Mloda sie postarala, byle czego nie dala.
      az szkoda byla wyrzucic. te buteczke mini wiec postawilam na polce. przy TV wink
    • 81belona03 Re: o facetach 06.05.14, 14:02
      -powtarzam za pewnym znanym panem wink

,,Mężczyzna nie może być monogamiczny,bo potrzebuje różnych kobiet na etapach swego życia.
      W młodości seksbomby,co ukoi burzę hormonów,potem matki dla swego dziecka,następnie kumpla do nocnych rozmów,tę zastapi czuła pielęgniarka.
      Potem przychodzi ogrodniczka,co zadba o kwiatki -na mogiłce. "
      smile-i jeszcze chodzi mi po głowie pewna pieśń-ale- istnieje możliwość otrzymania bana,więc se podaruje.

• torado Re: o facetach 06.05.14, 20:55
        81belona03 napisała:

> -powtarzam za pewnym znanym panem wink
        >
        > ,,Mężczyzna nie może być monogamiczny,bo potrzebuje różnych kobiet na etapach
        > swego życia.
        > W młodości seksbomby,co ukoi burzę hormonów,potem matki dla swego dziecka,nastę
        > pnie kumpla do nocnych rozmów,tę zastapi czuła pielęgniarka.
        > Potem przychodzi ogrodniczka,co zadba o kwiatki -na mogiłce. "
        > smile-i jeszcze chodzi mi po głowie pewna pieśń-ale- istnieje możliwość otrzymani
        > a bana,więc se podaruje.
        >
        >

to ja chyba jestem mężczyzną big_grin big_grin
        • ice_flower Re: o facetach 06.05.14, 20:58
          Zamiast tego długiego wywodu można powtórzyć za klasykiem:

Facet to świnia..
          • 81belona03 Re: o facetach 07.05.14, 08:36
            -zatem aż strach pomyśleć (jeśli facet to świnia ) jakimi skłonnościami seksualnymi kieruje się ogromna grupa kobiet. tongue_out
            i jeśli dalej podążać tym tropem-jak nazwać matkę takiej świni?...
            • apersona Re: o facetach 07.05.14, 13:44
              big_grin
              • vidmo76 Re: o facetach 09.05.14, 21:36
                Drogie panie nie macie co się martwić, w dzisiejszym świecie panowie niewieścieją W ZASTRASZAJĄCYM TEMPIE!!
                Za jakiś czas problem przestanie istnieć, wszyscy ludzie będą jednej płci. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka