czarny.onyks 24.05.14, 23:14 człowiek wejdzie na chwilę...i bach czas leci.... a miałam to i owo zrobić... gaduły wstrętne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: :> 24.05.14, 23:23 O widzisz...zastanawiałam się, co jeszcze strzyżesz...tudzież golisz..... bo trochę Ci zeszło... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: :> 24.05.14, 23:28 Zeszło bo jeszcze kolację pożarłem. Ale to miłe, że o mnie myślisz i tęsknisz. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: :> 25.05.14, 00:00 ...zwariował przez ten brak włosów to kfiatek o Tobie myśli i tęskni pmyliłeś kobiety Odpowiedz Link
silencjariusz Re: :> 25.05.14, 11:05 "bo trochę Ci zeszło..." Nie będę się spierał. Choć te słowa powyżej wyraźnie wskazują na to, że Ci się beze mnie dłużyło. Odpowiedz Link
torado Re: :> 25.05.14, 11:39 i czegóż więcej chcieć...jedna przez drugą za Tobą tęskni si a na Tobie nie robi to wrażenia? Odpowiedz Link
torado Re: :> 25.05.14, 12:03 aha...sil uważasz konsekwentny jest i trzyma się raz przyjętej opcji Odpowiedz Link
ice_flower Re: :> 25.05.14, 12:08 Niestety.. I pewnie w duchu ma niezły ubaw. A niech tęsknią, a niech myślą, a ja i tak ich nie chcę! Znajdę sobie lepszą w moim chutorze. Będę sobie spacerował (lu też pomykał na rowerze..) aż nagle ją ujrzę, całą w bieli i w uśmiechach. Spojrzę na nią a ona się zarumieni i odpowie nieśmiałym uśmiechem. Będzie słoneczna i piękna jak dorodne jabłko.. A potem żyli długo i szczęśliwie Odpowiedz Link
torado Re: :> 25.05.14, 12:28 ice_flower napisała: > Niestety.. I pewnie w duchu ma niezły ubaw. A niech tęsknią, a niech myślą, > a ja i tak ich nie chcę! Znajdę sobie lepszą w moim chutorze. Będę sobie spacer > ował (lu też pomykał na rowerze..) aż nagle ją ujrzę, całą w bieli i w uśmiecha > ch. Spojrzę na nią a ona się zarumieni i odpowie nieśmiałym uśmiechem. Będzie s > łoneczna i piękna jak dorodne jabłko.. A potem żyli długo i szczęśliwie > piękna wizja życia pozagrobowego Odpowiedz Link
torado Re: :> 25.05.14, 12:36 ice_flower napisała: > Pozagrobowego? Aż tak nie wierzysz w Sila? ależ wręcz przeciwnie Odpowiedz Link
ice_flower Re: :> 25.05.14, 19:56 Oczywiście I co jeszcze? Przyjmuję sugestie do jutra do 13.34 Odpowiedz Link
silencjariusz Re: :> 25.05.14, 20:49 Jednym przeszkadza wiek czy wnuki drugim odległość... Odpowiedz Link
ice_flower Re: :> 25.05.14, 21:22 Dobra. A więc oto idą wakacje. Może się spotkamy, jeśli to tylko odległość.. Jakoś tak wydaje mi się, że mogę bezpiecznie składać takie propozycje Odpowiedz Link
silencjariusz Re: :> 25.05.14, 21:32 Jeżeli będzie jakieś forumowe spotkanie np. w Białymstoku to kto wie? A tak poważnie to uważam, że znajomych najlepiej szukać na swoim podwórku. Odpowiedz Link
ice_flower Re: :> 25.05.14, 21:39 No mówiłam, że można bezpiecznie składać propozycje.. Odpowiedz Link