Dodaj do ulubionych

co sie nosi

21.07.14, 22:13
jak juz koledze pomogliscie z butami, to moze i mnie wprowadzicie w to, co sie nosi w miescie. big_grin
trzeba bedzie niedkugo do stolicznej jechac, moze nawet ludziom sie pokazac, jak tu nie wyjsc na wiesniaka, ktorym juz i tak jestem big_grin
w kwestii butow ostatnio odpoczywam od obcasow i jest bosko, tyle lat meczarni, i po co??
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: co sie nosi 21.07.14, 22:18
      ja nie pomogę...bom nie stolyca tongue_out

w Krakowie im dziwniej tym lepiejwink
      to zbiorowisko indywidualnościwink
      • temperufka.zelona Re: co sie nosi 21.07.14, 22:27
        i wlasnie dlatego w kraku bylo mi tak dobrze, tam pasowalam, do stolicznej natomiast nigdy, tu wszytsko zawsze pod linijke musialo byc.
    • szarlotka_ja Re: co sie nosi 21.07.14, 22:29
      Nie wiem, ja też prowincja i do tego głęboka prowincja suspicious
      Ale jakem sto lat temu w stolycy była to dużo cudacznych strojów obaczyłam, to się może poowijaj w jaką firankę i będzie dobrze tongue_out
      • ame_belge34 Re: co sie nosi 22.07.14, 08:44
        ja tam żadnej linijki nie zauważyłam, wczoraj śmigałam w sukience do ziemi, z głową obwiązaną chusta i nikt się dziwnie nie patrzył wink
    • witrood Re: co sie nosi 22.07.14, 08:47
      Nie znam się na babskiej modzie, ale wiosną jeszcze popularne były takie długie, wąskie gumiaki do kolan (moim zdaniem paskudne). wink Teraz chyba latem baleriny (też paskudne). tongue_out
      • ame_belge34 Re: co sie nosi 22.07.14, 10:38
        Gumiakow ni mam, baleriny czasem wkładam, a do długiej kiecki to tylko koturnysmile
      • temperufka.zelona Re: co sie nosi 22.07.14, 15:32
        gumiakow mam sporo. big_grin
        • czarny.onyks Re: co sie nosi 22.07.14, 15:47
          no popatrz...a ja żadnego..

i ciagle jak zaczyna lać non stop obiecuję sobie, że kupię....
          ......jedne buty wskutek ulewy już straciłam....
          • temperufka.zelona Re: co sie nosi 22.07.14, 20:54
            bo na wsi nie mieszkasz i gumiaki ci nie sa potrzebne big_grin
            znazlam sliczniutkie buty, niestety tylko w internecie, za cholere nie wiem gdzie je kupic, a w internecie zakupow nie robilam, moze czas zaczac. tylko, ze one zupelnie nie na wiejskie drogi, no chyba ze do kosciolka, a moze i tam tez nie big_grin
    • mayenna Re: co sie nosi 22.07.14, 08:56
      Umundurowanie znajdziesz w sieciówkach. Zajrzyj na e-mamę to dowiesz się w którychsmile Zara chyba jest na topie.
      • ame_belge34 Re: co sie nosi 22.07.14, 10:39
        zara jest pioruńsko droga i moim zdaniem przereklamowana. Najlepiej ubierać się w to, co lubimy, niekoniecznie z sieciówek i nie zwracać uwagi, czy to Warszawa, Kraków czy lublin
        • mayenna Re: co sie nosi 22.07.14, 10:48
          Ale temperufka chce się ubrać modnie i zgodniesmile
          Polska to chyba jedyny kraj gdzie aż tyle uwagi przywiązuje się do tego, w co kto się ubiera. Pokłosie 'niedzielnego kościólkowego stroju"smile
          • ame_belge34 Re: co sie nosi 22.07.14, 10:51
            pojecia nie mam co to kościółkowy strój, ze niby ładnie i schludnie ?

Zdecydowanie przedkladam wygodę nad modę, chociaż na co dzień muszę klasycznie, ze względu na pracę.
            • czarny.onyks Re: co sie nosi 22.07.14, 16:16
              oj, dawniej na niedziele był specjalny, odświętny strój..taki do kościółka...
            • szarlotka_ja Re: co sie nosi 22.07.14, 21:26
              Hehe, no proszę Cię Ame, toż to najpiękniejsza sukienka, która w szafie wisi, i tylko raz w tygodniu, można ją założyć, w niedzielę, do kościoła, znaczy się big_grin
              • ame_belge34 Re: co sie nosi 23.07.14, 08:14
                ja w kieckach na co dzień latam, to spodnie chyba do kościółka by były wink
                • kaja.120 Re: co sie nosi 23.07.14, 19:11
                  różne rzeczy się nosi, zależy jaką masz figurę i osobowość,styl życia.Ja polecam szorty, nogi muszą
                  kiedyś oddychać, po co w taką pogodę grzać je w dzinsach. Do tego tenisówki, baletki, rzymianki, lub jakieś inne sandałki i jest oki smile Jak nie wiesz co modne a chcesz się szybko dowiedzieć, możesz kupić jakieś pisemko typu : in style, hot, avanti , tam są gotowe zestawy ciuchów z cenami i adresami. Pozdrawiam.
    • ame_belge34 Re: co sie nosi 22.07.14, 10:40
      Takich mam więcej, ale czasem odmiana jest konieczna wink
    • czarny.onyks Re: co sie nosi 22.07.14, 13:53
      prawda jest taka, że im prościej tym lepiej...
      a wszystko zależy od preferencji i możliwości....

inaczej ubrałabym drobną blondynkę, a inaczej wysoką i z nadwagą brunetkę....
      len zawsze na topie....
      ...albo klasyczne spodnie/ rurki i do tego motylowa tunika...itd....
      ..albo dżinsy i biały top.....

co kto lubi i w czym się czuje najlepiej...wink
      • ame_belge34 Re: co sie nosi 22.07.14, 16:09
        jeansy w ten upał ? Onyksia, koleżanka nam się zagotuje big_grin
        • czarny.onyks Re: co sie nosi 22.07.14, 16:15
          ? no co...ja śmigam w dżinsach nawet w takie upałytongue_out

rzadko, bo rzadko, ale się zdarza...do tego traperkitongue_out
          • ame_belge34 Re: co sie nosi 23.07.14, 08:13
            bogowie Cię opuścili big_grin umarłabym w jeansach w taka pogodę.
          • temperufka.zelona Re: co sie nosi 23.07.14, 19:22
            w dzinach to bym odparzen na dupie dostala. mam problem, bo na codzien to sie wlasciwie nie ubieram tongue_out a wyruszajac do ludzi trzeba cos na dupe wlozyc, a w taki upal nie wyobrazam sobie tego.
            • kaja.120 Re: co sie nosi 23.07.14, 22:59
              to co na golasa na co dzień chodzisz?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka