11.08.14, 12:09
nie ma to najmniejszego sensu, nie wiem dlaczego pomyslalam, ze mogloby byc inaczej. nie bede juz denerwowac, prowokowac, zanizac poziomu, ani pisac o potrzebie kochania, czy zwyklej rozmowy.
moze faktycznie za daleko odlozylam skore nosorozca, a nie chce mi sie juz po nia siegac, wole pewnych rzeczy unikac niz sie z nimi mierzyc.
duzo dopieszczania zycze.

Obserwuj wątek
    • margott70 Re: baj! 11.08.14, 12:17
      Nie wiedzieć dlaczego, przy każdym takim poście przypomina mi się tekst niedoszłego samobójcy z jakiegoś dowcipu:"trzymajcie mnie, bo idę się wieszać"
      • maruda2 Re: baj! 11.08.14, 12:28
        i często to pewnie bywa prawdziwe, ludzie chcą uwagi, zainteresowania, przypomnienia o sobie
        • ice_flower Re: baj! 11.08.14, 12:51
          I mnie się wydawało, że i po to jest to forum, żeby można było się wygadać, wyżalić, pomarudzić.. Nie wszyscy są tacy sami, mają taką samą grubość skóry. A mnie się widzi, że na tym forum jest miejsce dla wszystkich, jeśli nie obrażają bezmyślnie innych..
          • margott70 Re: baj! 11.08.14, 12:55
            Ależ oczywiście,że jest. Tylko łzawe pożegnania wyglądają...jak wyglądają.
            • ice_flower Re: baj! 11.08.14, 13:01
              A tam łzawe.. wkurzyła się i zareagowała impulsywnie..
              • finka9 Re: baj! 11.08.14, 18:14
                ice_flower napisała:

> A tam łzawe.. wkurzyła się i zareagowała impulsywnie..

Nie boj ,nie bój. Zaraz się pojawi nowa temperówka w nieznanym nam jeszcze kolorze. Mało to jest kolorów tęczy.wink
        • margott70 Re: baj! 11.08.14, 12:53
          Jeżeli przechodzimy na ton poważny, to jest to racja. Wielu samobójców mówiło otoczeniu o swoich zamiarach. Tylko wystarczyło by powiedzieć potrzebuję zainteresowania, uwagi, rozmowy. Grożenie sankcjami średnio przekonuje i często jest zwyczajną próbą manipulacji(takie teraz dopiero zobaczycie)
          • green.amber Re: baj! 11.08.14, 12:57
            margott70 napisała:

> jest zwyczajną próbą manipulacji(takie teraz dopiero zobaczycie)

będziesz nam pokazywać??wink znaczy manipulować...
            • margott70 Re: baj! 11.08.14, 13:03
              Proszę mi tu postu nie przekręcaćwink
              • green.amber Re: baj! 11.08.14, 13:12
                ależe ogonem czy wogle??
                praszam, ale chyba koty mnie tak wytresowały, one winne nie ja wink
          • abyss7 Re: baj! 11.08.14, 13:05
            margott70 napisała:

> Jeżeli przechodzimy na ton poważny, to jest to racja. Wielu samobójców mówiło o
            > toczeniu o swoich zamiarach. Tylko wystarczyło by powiedzieć potrzebuję zainter
            > esowania, uwagi, rozmowy. Grożenie sankcjami średnio przekonuje i często jest z
            > wyczajną próbą manipulacji(takie teraz dopiero zobaczycie)

Gdzieś czytałem, że tak naprawdę większość prób samobójczych nie jest chęcią pozbawienia się życia, tylko rozpaczliwym wołaniem o pomoc...
            • green.amber Re: baj! 11.08.14, 13:11
              gdyby tak nie było, wszystkie byłyby udane
      • green.amber Re: baj! 11.08.14, 12:58
        margott70 napisała:

> Nie wiedzieć dlaczego, przy każdym takim poście przypomina mi się tekst niedosz
        > łego samobójcy z jakiegoś dowcipu:"trzymajcie mnie, bo idę się wieszać"

dlaczego jest jasne - masz dobrą pamięć wink gdybyś miała kiepską, to by Ci się nie przypominało wink
    • abyss7 schemat 11.08.14, 13:25
      temperufka.zelona napisała:

> nie ma to najmniejszego sensu, nie wiem dlaczego pomyslalam, ze mogloby byc ina
      > czej. nie bede juz denerwowac, prowokowac, zanizac poziomu, ani pisac o potrzeb
      > ie kochania, czy zwyklej rozmowy.
      > moze faktycznie za daleko odlozylam skore nosorozca, a nie chce mi sie juz po n
      > ia siegac, wole pewnych rzeczy unikac niz sie z nimi mierzyc.

U mnie na praskim podwórku był jeden chłopak, co wzrostem i budową znacznie odstawał od rówieśników, a mimo to kipiał agresją i nieustannie wszystkich prowokował. Przez swoją fizyczność wiele, bardzo wiele mu uchodziło płazem, ale to jeszcze bardziej go nakręcało. Co jakiś czas ktoś nie wytrzymał i chłopak dostał w michę, a wtedy kreował się na wielką ofiarę... Mamusia biegała po rodzicach i wyzywała wszystkich od bandziorów, co to bez honoru biją mniejszego i słabszego... uncertain

Przeczytałem kilka Twoich postów i widzę dokładnie ten sam schemat - mocno prowokujesz, zaczynasz drakę, dostajesz bęcki i pozujesz na wielką ofiarę, co to oberwała, bo nie ma skóry nosorożca... uncertain

Twoje życie, Twój problem, ale może czasem warto przemyśleć co nieco, niż robić teatralne gesty?

• hashimotka88 Re: schemat 11.08.14, 13:34
        smile
      • witamina_b12 Re: schemat 11.08.14, 13:44
        <lubię to>
      • ame_belge34 Re: schemat 11.08.14, 13:58
        to bylo bardzo trafne, jak zwykle zreszta w Twoim wydaniusmile
      • margott70 Re: schemat 11.08.14, 16:22
        10/10
    • maruda2 Re: baj! 11.08.14, 13:37
      czy teraz wróci z wakacji Organza? suspicious
      • green.amber Re: baj! 11.08.14, 13:41
        winksmile schemat niemal ten sam, ale osoba (raczej) inna
        a swoją drogą jakiś czas temu się zastanawiałam od kiedy/kogo się zaczęło, no i wyszło mi że od pierwszej wersji Tempi, bo chyba była przed wersjami plisowanym...
        • green.amber Re: baj! 11.08.14, 13:42
          czyli jakiś maj 2010... wcześniej nie pamiętam... i ciekawe do kiedy będzie się kontynuować...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka