11.08.14, 12:59
W jaki jeszcze sposób bardziej czytelny niż to zrobiłam, należy Ci przesłać informację o wulgarnym słowie, umieszczonym na forum? Post został zamieszczony przez Tdf w Twoim wątku ok. godz. 10. Nadal tam tkwi nieporuszony przez Ciebie. Jeśli nie masz czasu na takie bzdury, to tym bardziej zadziwia fakt, że tak troszczysz się o nasze morale i chcesz kasować ogłoszenia towarzyskie uncertain
Zapytam raz jeszcze: jak bardzo wulgarny musi być wulgaryzm, aby Jaśnie Pan Admin za takowy go uznał? Poproszę o listę, żebym wiedziała na przyszłość. A natenczas miłego dnia życzę i dobrych, przemyślanych decyzji smile
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: Adminie 11.08.14, 13:04
      ojej ojej!
      ale masz problem... nie boli cię to słowo, tylko uparcie drążysz, żeby nie było 'uprzywilejowania', co? każdy po równo i tak samo? komunizm się skończył i tak nie będzie. a może się lesherowi post spodobał i co?
      a lesher jak to usunie, to znaczy, że ulega naciskom. nie ustępuj dziecku smile
    • gyubal_wahazar Re: Adminie 11.08.14, 13:10
      Jaśnie Pan Admin - co jak mniemam będzie sporym zaskoczeniem - nie jest tu na etacie, biorąc za swą pracę wypłatę. Odwala tą niewdzięczną robotę wyłącznie ku chwale ojczyzny, a co za tym idzie, ma pełne prawo mieć ważniejsze życiowo zajęcia.

Histeryzowanie, że w ciągu raptem 3h nie skasował czegoś, jest więc nieco nie na miejscu. Jaki problem byś zgłosiła się jako 3-cia adminka, zamiast ostawiać tu swój melodramat ?
      • ice_flower Re: Adminie 11.08.14, 13:18
        Jesteś aż tak wrażliwy na kobiece histerie? tongue_out No to może faktycznie dobrze, że rzadko tu pisujesz, bo tu babiniec jest big_grin A Admin doskonale wie, o co mi chodzi, więc pozwól nam się dogadać smile
        • gyubal_wahazar Re: Adminie 11.08.14, 13:26
          Jak chcesz się dogadywać bezpośrednio z Adminem, to - co zapewne znów będzie sporym zaskoczeniem - jest coś takiego, jak priv. To co wykonałaś, to publiczny i histeryczny donosik na chłopaka, który robi co może, by było tu miło.

Masz pretensję, że nie rzucił roboty, albo nie wyleciał ze spotkania, by spełnić Twój kaprys ? To pech. Gdy kiedyś trafisz do starszaków, przekonasz się, że chwytanie się pod boczki i tupanie przestaje działać.

Ogólna buźka
          • ice_flower Re: Adminie 11.08.14, 13:29
            Sporym zaskoczeniem jest dla mnie fakt, że skoro Ty już wyszedłeś ze starszaków, to powinieneś wiedzieć, że nie wszystkie wpisy, w których jest nieco cynizmu są publicznym histerycznym atakiem. Troszkę dystansu może w tej podstawówce.. wink
            • gyubal_wahazar Re: Adminie 11.08.14, 13:34
              W uciekaniu w tanie eufemizmy, czai się niewątpliwie pewien urok, ale na zaklinanie nimi rzeczywistości, mało kto się nabiera
              • ice_flower Re: Adminie 11.08.14, 13:36
                Właśnie.
          • hashimotka88 Re: Adminie 11.08.14, 13:31
            smile
    • hashimotka88 Re: Adminow - docenmy 11.08.14, 13:12
      Ja pierdole... I na co to wszystko?
      Admin to tez czlowiek. To nie jego praca. Co on ma z tego ze siedzi czyta i ciacha. Kuzwa nic. A mimo chce uttzymac ten "ogrod" w ladzie.
      Czasem przydaloby sie docenic taka robote. Mi za cho.... Re nje chcialoby sie w tym siedziec, czytac tych, wszystkich dyrdymalow i ciachac, piescic dogadzac a za to nawwt nie dosatje sie ani kromki chleba. Taka karma...
      Ja bym chciala docenic nieco adminow. Bo robia dobra robote za friko.
      Nje sadze by wielu nam.chcialo sie tak siedziec w tych w chwastach i jeszcze kolcami obrywac. Admin tez czlowiek i to nie jest jego robota.

Przespalam.si z godzine smile

zawsze kiedy chcą, kiedy chcą bawić się mną. Największą są zagadką, zbiorową wyobraźnią - nieprzemijalną</a>
      • ice_flower Re: Adminow - docenmy 11.08.14, 13:19
        Cieszę się, Hashi, że Ty też "pierdolisz", bo widzę, że sprawia Ci to radość smile
        • hashimotka88 Re: Adminow - docenmy 11.08.14, 13:29
          Tak ogromna "radosc" sprawia mi gdy widze gdy jest tak jak nie powinno byc.
          Ten moj wylgarzm byl protestem przeciwko temu. Wyobrazasz sobie jakby admini mieli tak wszystko czytac. Kazdy post. Kazde np moje slowa. A ja gdzies bym wplotla w swoja epopoeje wylgarzm. Nie da sie wszyatkiego ogarnac. Moze nakby to byla platna robita na caly etat to tak. wkurzylo mnie ze dostrzeg sie czujes bledy.
          Ze sie mowi co ktos ma robic a sami od siebie wiele niw dajemy.
          Chesz byc adminem. Chcesz zpbaczyc jak to jest? To idz na 3 i zacznij wszystko czytac. Jak mnie najdzie
          to bede duzo posic i czasem zamiescze jakis wulgarzm zebys go odnalzla.
          Sory. Ale dla mnie to chore. Ze cos sie komus wypomina gdy czlowiek chce dobrze z wlasnwj nieprzymuszonej woli.
          • ice_flower Re: Adminow - docenmy 11.08.14, 13:34
            Hashi, ja wiem, że Ty dużo piszesz. Wiem też, że sporo postów wymieniasz z Tdf. Proszę, powiedz mi, że tak trudno w jego postach znaleźć wulgaryzmy.. Mnie chodzi jedynie o konsekwencję Admina i traktowanie wszystkich na równych prawach. Jeśli Admin znalazł czas, aby wykasować posty ogłaszające, znalazł czas, aby zrobić dla nas sądę, a nie znajduje czasu, aby wykasować notorycznie pojawiające się wulgaryzmy w postach jednej i tej samej osoby, to tak, uważam, że to bardzo nie w porządku.
            • hashimotka88 Re: Adminow - docenmy 11.08.14, 13:44
              Nie chce mi sie za bardzo o tym gadac bo to sensu nje ma.
              Ja sporo z Tede wymieniam? Taaa. To w ogole moj ulubieniec tongue_out nie ma miedzy nami duzo tego dialogi. Moze ostatnio pare postow zanie.ilismy.
              Nke wiem jakos strasznie nie rzucilo mi soe to w oczy gdy go czytalam. Nie razilo mnie a tak. Jak mi odpisywal to nie byly jego posty przesaczony wylgaryzmami. Byly na normalnym poziimie. Czasem moze i odjechal ale wszystko w normke. Moze to zalezy od rozmowcy. Nie wiem. Moze jakby jak mu pojecha kur.ami to i on by mi cos rzucil. Ni wiem.
              Nje mni jest to pceniac i ni mam zmiaru. Nie mam zamiaru mowic czy ktos naduuzywa naszego "jezyka", kazdy powinien siebie pilnowac i robic tak zeby to w miare wygladalo, zeby nie trzeba bylo za siebie sie wstydzic.
              Ja tylko w tym wszystkim chcialam docenic czyjas prace a nie oceniac czy wypominac. To nie 1 ljsyopada. Nie czas na jakies wypominki.
              • tdf-888 Re: Adminow - docenmy 11.08.14, 16:23
                wypierasz się teraz mnie? nie no prawie wcale nie gadamy, ani ani...
                no!
                czekaj ty.. ja się też ciebie wyprę! wink
                • hashimotka88 Re: Adminow - docenmy 11.08.14, 17:02
                  A sie wypieraj tongue_out Szczerze mowiac to mi sie w ogole z Toba gadac nie chce tongue_out dobrze o tym.wiesz suspicious nie lubie jak mi ktos chce cos wmowic. A potwm spierdziela i nie pozwala wyjasnic. Tak, kazdy ma swoje racje. Czasem.nie liczy sie ze.zdaniem.drugiej osoby. (nje.rozwijaj tego, to tylko moje mysli ktorych nie powinno sie ciagnac dalej)
                  Dzisiaj sie na pewno wyspie. Juz czekam na noc.
                  Dwie godziny snu to za malo. I chyba w poludnie na njecala godzinke zasnelam. Nie jestem senna ale przydzumiona.
                  Moze kawe powinnam wypjc.
                  Zaluje jednego. Ze nie mozna skrzyzowac bezpieczenstwa z dzikoscia.
            • finka9 Re: Adminow - docenmy 11.08.14, 17:48
              ice_flower napisała:

. Mnie cho
              > dzi jedynie o konsekwencję Admina i traktowanie wszystkich na równych prawach.

Nie liczyłabym na to . Jednemu wolno napisać do kogoś spier....albo ch...Ci w dupe. A jak ten ktoś próbuje się bronić to ciach ,ciach.
              • ice_flower Re: Adminow - docenmy 11.08.14, 17:53
                O dzięki Ci, Finko smile Już myslałam, że źle widzę suspicious
    • maruda2 Re: Adminie 11.08.14, 13:48
      Nie lubię przekleństw i raczej rzadko ich używam, ale czasami jedna np. "kurwa" rzucona w charakterze przecinka, nie czyni całego postu wulgarnym. Chyba, że odnosi się do konkretnej osoby. Kasowane mają być wulgarne posty, nie pojedyncze słowa. Ice jestem przekonana, że czujesz różnicę.
      • tdf-888 Re: Adminie 11.08.14, 13:49
        ale jej chodzi o zasadę rozumiesz big_grin
        no jak dziecko, ten sam soczek, ten sam sweterek, bo tamtego mamusia bardziej lubi tongue_out
        • tdf-888 Re: Adminie 11.08.14, 13:50
          juz nie chcę mówić, kto się w podobny sposób pluł o to samo wink
          • ice_flower Re: Adminie 11.08.14, 14:00
            A to komuś jeszcze Twój wykwintny język przeszkadzał? Szok! big_grin
      • ice_flower Re: Adminie 11.08.14, 13:52
        Czuję, czuję, Marudko Droga smile Tylko powiedz mi, czy inni naprawdę nie "czują" tego, że jeden facet robi tu obórkę, a wszyscy traktują to jak jego urok osobisty? big_grin Mnie tam gdzieś też chyba powyzywał, nazwał blu czy jakoś tak. Nie wiem, jak i co w danym słowie należy poprzestawiać, ale on miał ubaw po pachy suspicious I to mnie razi właśnie. Nic innego.
        • witamina_b12 Re: Adminie 11.08.14, 13:55
          IMHO więcej wulgaryzmów używa temperówka i to Cię nie razi?
          • ice_flower Re: Adminie 11.08.14, 13:59
            Owszem, razi.
            • ame_belge34 Re: Adminie 11.08.14, 14:10
              Przestrzeganie pewnych ustalonych zasad rozumiem, ale takiej dziecinady to juz wybaczcie, ale nie !

ps. Ice, Admin te czlowiek, a nie bot i pracuje zawodowo.
              • ice_flower Re: Adminie 11.08.14, 14:26
                Wybaczamy big_grin
        • maruda2 Re: Adminie 11.08.14, 23:28
          ice_flower napisała:

> Czuję, czuję, Marudko Droga smile Tylko powiedz mi, czy inni naprawdę nie "czują"
          > tego, że jeden facet robi tu obórkę, a wszyscy traktują to jak jego urok osobis
          > ty? big_grin Mnie tam gdzieś też chyba powyzywał, nazwał blu czy jakoś tak. Nie wiem,
          > jak i co w danym słowie należy poprzestawiać, ale on miał ubaw po pachy suspicious
          > I to mnie razi właśnie. Nic innego.

Nie wiem, jak sobie usiłujesz rozszyfrować owo "blue" , ale mylisz się, to nie skrót, tylko taki jeden nick.
    • lesher Re: Adminie 11.08.14, 15:13
      Ice, po pierwsze nie widzę w tym wątku jakiegoś natężenia wulgaryzmów. Bez przesady z tą hiperpoprawnością, bo zaraz dojdziemy do tego że tylko jedenastozgłoskowcem będzie można pisać.

Jeżeli chodzi o ogłoszenia towarzyskie, to jestem za ich kasowaniem nie z powodu troski o moralność, tylko dlatego że odstraszają ludzi od forum i skutkują jego zdychaniem. Dobrym przykładem jak takie ogłoszenia potrafią załatwić forum są single, czy nieśmiałki.

Ale - vox populi, vox Dei. Jeżeli będzie wola pozostawiania takich ogłoszeń, to też nie będę się kładł Rejtanem.
      • ice_flower Re: Adminie 11.08.14, 15:24
        Mnie nie chodziło o natężenie wulgaryzmów. Podałam Ci info o konkretnym wulgaryźmie użytym przez konkretną osobę w konkretnym wątku i w konkretnym czasie. Chodzi mi o słowo: "RUCHAĆ"
        Nie chce mi się już, bo widzę, że odwracanie kota ogonem nie jest Twoim zwyczajem tylko Twoją pasją. I miała rację osoba, która zauważyła, że zrobiła się dziecinada. Tylko że dzieci są szczere.. Lubisz być Wielkim Adminem ze świtą popleczników? Ok. Tak też można się pobawić. Tylko na rany, nie rób z siebie męczennika i łaskawcy tongue_out
        • gyubal_wahazar Re: Adminie 11.08.14, 15:53
          To - zgaduję - jest właśnie ta próbka 'wpisu, w których jest nieco cynizmu' ? Muszę zapamiętać, by na drugi raz nie pomylić, ze złośliwym bełkotem sfrustrowanej damy
    • mayenna Re: Adminie 11.08.14, 16:05
      Moim zdaniem post Tediego nie podlega sankcji kasowania wulgaryzmów bo słowo jest uzyte w kontekście, dosadne ale w celu wyrażenia emocji, stosunku do tematu - czyli zasadnie. Jakby napisał 'chędożyć" 'ciupciać' czy pokrewnie, było by lepiej?
      Przecież zasada kasowania ma chyba służyć nieobrażaniu innych. Moim zdaniem ważny jest duch a nie litera prawa.
      • mayenna Re: Adminie 11.08.14, 16:06
        A 'bzyknąć"? Wulgarne jest czy nie?
        Tamto przynajmniej staropolskie jest i ma historięsmile
        • green.amber Re: Adminie 11.08.14, 16:14
          jeśli chodzi o ducha to dla mnie zaczyna się tam, gdzie drugiego człowieka zaczynasz traktować jak rzecz, ewentualnie głupszego od siebie
          a co do konkretów... to możemy się niebawem ciakwych rzeczy dowiedzieć...
          • mayenna Re: Adminie 11.08.14, 16:17
            Jakich? bo nie w temacie jestemsmile Nie miałam ostatnio czasu na forumowanie.
            • green.amber Re: Adminie 11.08.14, 16:23
              ależ jesteś jesteś, w przynajmniej jeden z wirów, widzę, wpadłaś... jakieś wióry gdzieś polecą, może już poleciały...
        • finka9 Re: Adminie 11.08.14, 18:02
          mayenna napisała:

> A 'bzyknąć"? Wulgarne jest czy nie?
          >
          Wulgarne może nie do końca ,ale "ostatnimi czasy" już dość nudne.tongue_out
    • raziel24 Re: Adminie 11.08.14, 20:46
      No wiesz może admin nie ma czasu i ochoty czytać wszystkich postów to raczej zrozumiałe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka