kama265 02.09.14, 20:03 znalazłam kotka nad morzem. Nie miałam serca zostawić bidy, zawiozłam do weta, przywiozłam do domu. Bardzo się martwiłąm, jak psica go przyjmie. Ale wiecie co? wylizała go i śpią razem jestem z niej dumna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama265 Re: znalazłam 02.09.14, 21:03 czyli razem będą nie do pokonania mnie już pokonali, wykończona jestem Odpowiedz Link
raziel24 Re: znalazłam 02.09.14, 21:14 Czy ja wiem może odkurzacz sobie z nimi poradzić Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 02.09.14, 21:31 mój jeszcze malutki wciągnęłabym go ale dzięki Gwen za inspiację wdrożę, nie lubię sierści wszędzie, sunia nie linieje, więc będę go odkurzać Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 02.09.14, 21:32 swoją drogą Bobo the cat całkiem jak moja znajda in the future. Umaszczenie identyczne Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 03.09.14, 20:05 jeszcze nad nimi panuję, ale nie czuję się zbyt pewnie. Zwłaszcza ta mała cholera włazi wszędzie. jak mówię do niego to nawet na mnie nie spojrzy psy mają inaczej, dlatego biedna dobrze wychowana psica ma gorzej Odpowiedz Link
ice_flower Re: znalazłam 03.09.14, 16:51 Nie śmieję się, jak już, to życzliwie uśmiecham Całe życie przeżyłam ze zwierzakami, bo rodzice mieli domek i podwórko. I takie życie polecam każdemu dzieciakowi Uciaplana wiecznie jak nieboże stworzenie, zdarzyło się, że przysnęłam nawet w budzie naszego owczarka podhalańskiego a on bronił do niej dostępu Było git! Najlepsze wspomnienia zawsze mają pysk jakiegoś zwierzaka Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 03.09.14, 20:03 miałam podobnie. Tato nawet jeża przyniósł do domu i hodował zawsze mieliśmy psa, chomiki, rybki jak w zoo Odpowiedz Link
ice_flower Re: znalazłam 03.09.14, 20:30 Najdziwniejsze moje udomowione zierze to mysz polna.. a jaka domowa była Całą zimę mi towarzyszyła i wieczorem, jak dom zasypiał wychodziła i siadywała na środku dywanu. Kiedyś zasnęłam przy włączonym telewizorze i przyłapałam ją na oglądaniu kina nocnego Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 03.09.14, 21:49 mam nadzieję, że nie był to: a) horror b) erotyczny mysz traumę by miała ja po horrorze boję się wstawać do łazienki w nocy Odpowiedz Link
ice_flower Re: znalazłam 03.09.14, 22:05 Jaki to był film, nie pamiętam, ale ta cholernica wyłącznie nocne życie prowadziła Odpowiedz Link
maruda2 Re: znalazłam 04.09.14, 10:10 odnoszę wrażenie, że tu na forum generalnie więcej sów/wampirów niż skowronków jest Odpowiedz Link
ice_flower Re: znalazłam 04.09.14, 10:21 Gorzej jak się na siłę chce skowronka z sowy zrobić.. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: znalazłam 03.09.14, 20:50 dobra dawaj foty tego kociaka, tylko uprzedzam, że zielonych (tzn tych burych pręgowanych) nie lubię (tzn najmniej mi się podobają). Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 03.09.14, 21:51 podobny do Bobo, więc nie spodobałby Ci się już prędzej psica w Twoim guście jest - śnieżnobiała, puchata i Maja Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 03.09.14, 21:53 ma coś z bengalskiego (pręgi) ale ma nieco dłuższą sierść Odpowiedz Link
maruda2 Re: znalazłam 04.09.14, 15:29 To szylkretka, jak się zobaczy takie umaszczenie, to na 100 % będzie kotka, jakieś uwarunkowania genetyczne Ona wbrew pozorom nie je zbyt dużo, ale mało się rusza i jest leniuchem i ogólnie dużym kotem. A kiedyś to weterynarz nawet powiedział, że karczycho ma jak u kocura Odpowiedz Link
maruda2 Re: znalazłam 04.09.14, 22:28 Kota obraziła się na mnie, że taką niekorzystną fotkę wrzuciłam i że wygląda na niej grubo Więc się poprawiam Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 05.09.14, 09:06 powiedz jej, że ja się poznałam na tym, że fotka niekorzystna. śpiąc w dziwnych pozach nie zawsze wyglądamy powabnie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: znalazłam 05.09.14, 17:08 No trochę lepiej na tej fotce futrzak wygląda. Ale z drugiej strony... Gdy wyciągnę się i podniosę łapki do góry to i mi brzucho jakby tak mniej wisi i jakoś tak szczuplej wyglądam. Odpowiedz Link
maruda2 Re: znalazłam 05.09.14, 22:33 silencjariusz napisał: > No trochę lepiej na tej fotce futrzak wygląda. Ale z drugiej strony... Gdy wyci > ągnę się i podniosę łapki do góry to i mi brzucho jakby tak mniej wisi i jakoś > tak szczuplej wyglądam. toż ja nie twierdzę, że kota szczuplutka jest na dobrą sprawę to obie fotki są niemiarodajne Odpowiedz Link
silencjariusz Re: znalazłam 05.09.14, 16:45 Brutal? Ja? Królowo, ja jestem grzecznym, cichym i spokojnym panem. Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 03.09.14, 20:01 albo się ganiają albo śpią na mnie mały poluje na psicę a ta leci do mnie po ratunek albo się kończy żarcie psu lub kotu. Lub żwirek. Czuję się jakbym miała dwoje małych dzieci Odpowiedz Link
torado Re: znalazłam 04.09.14, 20:07 kama265 napisała: > znalazłam kotka nad morzem. Nie miałam serca zostawić bidy, zawiozłam do weta, > przywiozłam do domu. Bardzo się martwiłąm, jak psica go przyjmie. Ale wiecie co > ? wylizała go i śpią razem jestem z niej dumna kochana jest ta Twoja psica...ucałuj ją ode mnie...zuch dziewczynka...słodko teraz masz...macie Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 04.09.14, 20:12 cały czas ją całuję zuch dziewczynka, bo dzieciak ma energii masę i ją non stop zaczepia nawet mu ze swojej miski pozwala pić chociaż minę ma dość nieszczęśliwą Odpowiedz Link
torado Re: znalazłam 04.09.14, 20:18 kama265 napisała: > cały czas ją całuję > zuch dziewczynka, bo dzieciak ma energii masę i ją non stop zaczepia nawet m > u ze swojej miski pozwala pić chociaż minę ma dość nieszczęśliwą ale przynajmniej Twojej piesce nie jest przykro, gdy zostaje sama w domu, bo teraz nie jest sama, ma kociaczka A tak wogóle fajnie jest tworzyć taką psio-kocio - ludzką rodzinkę. Odpowiedz Link
kama265 Re: znalazłam 04.09.14, 20:20 .słodko te > raz masz...macie nie wiem czy słodko, ale chwili spokoju nie mam ale schudnę, bo nie mam sumienia jeść jak cztery oczy się we mnie wpatrują z napięciem Odpowiedz Link
torado Re: znalazłam 04.09.14, 20:22 kama265 napisała: > ale schudnę, bo nie mam sumienia jeść jak cztery oczy się we mnie wpatrują z na > pięciem ja od tego nie schudłam .....a te oczy cztery zawsze się wpatrują jak jem Za to schudłam od długich spacerów... Odpowiedz Link
torado Re: znalazłam 04.09.14, 20:26 kama265 napisała: > też masz psa i kota? nie...u mnie jednolitość gatunkowa dwie psice Odpowiedz Link
torado Re: znalazłam 04.09.14, 21:23 kama265 napisała: > też pięknie > dom bez zwierzaków to nie dom nie wyobrażam sobie innego... Odpowiedz Link
margott70 Re: znalazłam 05.09.14, 17:39 O ogonku, mówisz,że nie wiesz czy masz tak jak u kota, to pytam czy coś widoczności nie zasłania. Odpowiedz Link
maruda2 Re: znalazłam 05.09.14, 22:30 gwen75 napisał: > Ooo, ładnie się wyciągnęła i ogon na sztorc ustawiła. Można pogłaskać? spróbuj, może Cię nie dziabnie Odpowiedz Link
maruda2 Re: znalazłam 06.09.14, 22:37 gwen75 napisał: > Głask, głask no popatrz - nie dziabnęła Odpowiedz Link
maruda2 Re: znalazłam 07.09.14, 00:20 Zazwyczaj wtedy, gdy jej się coś nie podoba, np. nienawidzi być czesana. Odpowiedz Link
maruda2 Re: znalazłam 07.09.14, 00:31 to jeszcze trzeba pamiętać, że nie lubi dotykania ogona i ogólnie tyłu ale to chyba jak każda baba - bezceremonialnego macania po tyłku nie lubi Odpowiedz Link