temperufka.zelona 03.10.14, 11:46 lac to pojdziesz za stajnie?? dobrze uslyszalam???? to nie jest juz smaczne, chyba. i ze ta panna zgodzila sie cos takiego zaspiewac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:33 Ja pitole. W polowie wylaczylam teledysk. Jeszcze "my Slowianie" dalo.si zniesc. O laniu za stajnia to nic. To tylko jedno zdania. A ta pioseka jest cala przesaczona slowami, ze Slowianianska brac lubi duzo pic i spac. Roztwor przesycony . Ciagle o chlaniu, tak ze o seksie tekstu nie ma (chyba). Moze wystarczy ze znowu jest zawarty w Teledysku? Domyslalam.sie zebedzie podobny. Cycki i dupy na wierzchu. Nie ma to jak przedstawic sie w jak "najlepszym" swietle Odpowiedz Link
maruda2 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:40 Dzięki żeś wyjaśniła, bo już pomyślałam, że Ona całkiem odleciała. Choć i tak się zastanawiam do kogo to pytanie i dlaczego akurat tutaj. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:47 w sumie, po cholere tutaj. po cholere tutaj cokolwiek pisac. Odpowiedz Link
maruda2 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:50 Nie gniewaj się, ale rzuciałaś pytania od czapy i nie chciałaś wyjaśnić o co chodzi. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:58 Ejjj. No wlasnie Tempi. Net ma to do siebie ze wynikaja czesto nieporozumienia. Ja tez nie wiedzialam o co biega. Ale sobie wyguglalam I piosenke odnalzlam. Pisz. Pisz. Masz swoisty sposob. Ja Cie lubie czytac. Lubie nawet Twoja bezposredniosc. Czasem niestety powodujesz ze ktos Cie moze zaatakowac. Prowokujesz i dobrze o tym wiesz Pierwsze co pomyslalam jak przeczytalam naglowek watku "kiedy sie chce..."oczywiscie seks mialam pierwsze w gkowie juz sobie w ulamkach sekund odpowiadalam.co robic jak sie chce Jak prowokujesz to licz sie z tym ze bedziesz miala odbior. Nie mowie o tym watku ale ogolnie Pozdro. Zmykam.do pjerozkow Odpowiedz Link
carol-jordan Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:59 No właśnie. Nie wszyscy jesteśmy na jednakowym poziomie absurdu. Nie wszyscy mamy zdolności jasnowidzenia. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:53 Dlaczego tutaj takie pytanie? Bo "fajnie"sie rymuje ze "stajnie" Ten tekst nieco wyjasnia. Mówią, że Europa tu i mówią, że jest fajnie Ale kiedy chce się lać to pójdziesz za stajnie Mamy kiepskie drogi tu i drogo wszystko mamy Drogi Prezydencie więc wiesz dlaczego chlamy [Refren:] To jest ta słowiańska brać Lubi dużo pić i spać To jest ta słowiańska brać Lubi pić i spać [x2] Niby paradia. Ale po co? Taka piosenke mogli zaspiewac na mistrzostwach swiata w siatke Dwujezykwa... W dodatku o innych narodach - idealna.... "My Slownie" byla zaspiewana na inauguracji. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 13:03 Aha ^^ W.dodatku Enej wzial w tym kabarecie udzial szkoda, bo ich lubie. Teledysk ogladalam slychalam na raty. Za drugim razem zobaczylam wlasnie Enej Ech. W dodatky w teledysku koles lezacy pod stolem.... Hehe jedyne co mi si podobalo to dziadek ktory po wypiciu w starszej kobiecie zobaczyl "piekna" (ach te glonojadzie usta ) blondyneczka. I si wgapial. A za chwile zonka - tez starsza kobitka podchodzi i go odciaga od glonojadzich ust Tyle mibsi podobalo w tej piosence Odpowiedz Link
butellishka Re: kiedy chce sie 03.10.14, 21:49 nigdy nie sikałaś za stajnią/ stodołą?! to ty życia nie znasz dziewczynki czytały ogłoszenie na początku teledysku? więcej dystansu proponuję, a jak spięte poślady, to ewentualnie: Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: kiedy chce sie 04.10.14, 00:08 uuuuuu!!!! potrzebujesz?? to widze,ze pozycie sie uklada. co kto lubi. nie kreci mnie wystawianie dupy gdzies na wietrze czy sikanie w pojrzywach, ale seks w pokrzywach moglby btc ciekawym przezyciem, moze sprobuj, zawsze to jakies nowe doswiadczenie. Odpowiedz Link
butellishka Re: kiedy chce sie 04.10.14, 08:19 temperufka.zelona napisała: > seks w pokrzywach moglby btc ciekawym przezyciem, moze sprobuj, zawsze to > jakies nowe doswiadczenie. a nie, dziękuję! na sex w plenerze, to ja już za stara jestem Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kiedy chce sie 04.10.14, 08:49 Jejka. Jejka. Nie wiem czy mi sie chce. Chce ^^ Za godzine bede ... (...) przydadza sie kciuki. Bede ganiac, uganiac sie. Oczywiscie plan jest jeden - nie byc ostatnia Wczoraj wieczorem.zaczelo mnie brac przeziebienie od razu farmacetyki poszly w ruch. Jak nie ja ^^ kiedys nie wzielam tabletki nawet jak mialam temp 38,5. Nastepnego dnia juz bylo ok. No dobra.... Pora na mnie. Z czyms na pewno wroce Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kiedy chce sie 04.10.14, 15:58 Gdzie biegalam? Z meczeta ale wyjatkowo nie w naturze, nie na zewnatrz a w budynku. Drugi raz ciachalam w budynku. Zupelnia inna to gierka. Duzo piekniej sie odbija. Powiem.tak nie ma o czym gadac ale, ale jednego gema wygralam podczas dwoch meczy. kobitki na mistrzostwa Polski jezdza, maja trenerow. Jedna 12 lat. Druga 8. Ja dwulatka. my. Ja i kolezanka? Amatorszczaki amatorskie gralam znowu z najlepszymi bylam bez szans ale sobie popykalam jak trzeba, za darmoche na swietnym poletku ^^ upominek dostalam. o jejka babski wieczor mi sie szykuje ^^ dziewczyn pol roku prawie nie widzialam. Oj bedzie si dzialo ^^ kurde. Ostatnio to tylko z.moim.sie widzialam. Byl dzisiaj popatrzyl jak ruszam... Sie i maczeta tez, jak ruszam i tne. Zeby tylko dziewczynom tanczyc sie nie zachcialo kregle w zupelnosci wystarcza. Wiecie ze ja to cyba 9 cm szpile ubiore nigdy takich buciorow wielgachnych nie mialam. Przekrocze w nich 180 Dobra..zmywam trudy mojego maczetowania i zmykam do swoich kobitek biegalam na zadaszonym poletku do gry Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kiedy chce sie 04.10.14, 17:08 Akurat pazurki mi schna woec jeszcze cos skrobne. Pod kolor szpil sa zrobione. Ano czerwone tzn. Pod kolor podeszw Za godzine to ja w busie siedziec bede. Ej. Wiecie ze prawdopodobnie ktos z poludniowo wsxhodnuch okolic, w najblizszych 3 losowaniach w lotka trafi szostke Ciasteczko kazalo zagrac. Pamietam liczy 3 i 13 na pewno bylo. Moj cwaniak puscil na 3 losowania. Jak nie dzieoaj to dwa jeszcze zostaja dla nas Ciasteczka z wrozba ja kupilam ^^ polowa wygranej moja.. Dobra. Tyle gledenia... Chetnie poszlabym spac ale .... Dluuuga do tego droga. Nie chce mi soe jechac a jednoczesnie, tak od srodka - chce w dodtaku od wcoraj przeziebienie mnie lapie dzisoaj lepiej Ej. Mi sie chce spac ^^ a na lapach to pieronskie bede miec zakwasy. Po tych wszystkich moich gierkach Odpowiedz Link