Dodaj do ulubionych

kiedy chce sie

03.10.14, 11:46
lac to pojdziesz za stajnie??
dobrze uslyszalam????
to nie jest juz smaczne, chyba.
i ze ta panna zgodzila sie cos takiego zaspiewac.
Obserwuj wątek
    • carol-jordan Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:10
      Czy mogę prosić o przetłumaczenie?
      • temperufka.zelona Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:13
        nie.
    • hashimotka88 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:33
      Ja pitole. W polowie wylaczylam teledysk. Jeszcze "my Slowianie" dalo.si zniesc. O laniu za stajnia to nic. To tylko jedno zdania. A ta pioseka jest cala przesaczona slowami, ze Slowianianska brac lubi duzo pic i spac. Roztwor przesycony uncertain. Ciagle o chlaniu, tak ze o seksie tekstu nie ma (chyba). Moze wystarczy ze znowu jest zawarty w Teledysku? Domyslalam.sie zebedzie podobny. Cycki i dupy na wierzchu.
      Nie ma to jak przedstawic sie w jak "najlepszym" swietle uncertain
      • maruda2 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:40
        Dzięki żeś wyjaśniła, bo już pomyślałam, że Ona całkiem odleciała. Choć i tak się zastanawiam do kogo to pytanie i dlaczego akurat tutaj.
        • temperufka.zelona Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:47
          w sumie, po cholere tutaj. po cholere tutaj cokolwiek pisac.
          • maruda2 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:50
            Nie gniewaj się, ale rzuciałaś pytania od czapy i nie chciałaś wyjaśnić o co chodzi.
            • hashimotka88 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:58
              Ejjj. No wlasnie Tempi.
              Net ma to do siebie ze wynikaja czesto nieporozumienia.
              Ja tez nie wiedzialam o co biega.
              Ale sobie wyguglalam tongue_out
              I piosenke odnalzlam.
              Pisz. Pisz. Masz swoisty sposob. Ja Cie lubie czytac. Lubie nawet Twoja bezposredniosc. Czasem niestety powodujesz ze ktos Cie moze zaatakowac. Prowokujesz i dobrze o tym wiesz tongue_out
              Pierwsze co pomyslalam jak przeczytalam naglowek watku "kiedy sie chce..."oczywiscie seks mialam pierwsze w gkowie big_grin juz sobie w ulamkach sekund odpowiadalam.co robic jak sie chce big_grin
              Jak prowokujesz to licz sie z tym ze bedziesz miala odbior. Nie mowie o tym watku ale ogolnie smile
              Pozdro. Zmykam.do pjerozkow wink
            • carol-jordan Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:59
              No właśnie. Nie wszyscy jesteśmy na jednakowym poziomie absurdu.
              Nie wszyscy mamy zdolności jasnowidzenia. wink
        • hashimotka88 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:53
          Dlaczego tutaj takie pytanie?
          Bo "fajnie"sie rymuje ze "stajnie" tongue_out
          Ten tekst nieco wyjasnia.

Mówią, że Europa tu i mówią, że jest fajnie
          Ale kiedy chce się lać to pójdziesz za stajnie
          Mamy kiepskie drogi tu i drogo wszystko mamy
          Drogi Prezydencie więc wiesz dlaczego chlamy

[Refren:]
          To jest ta słowiańska brać
          Lubi dużo pić i spać
          To jest ta słowiańska brać
          Lubi pić i spać
          [x2]
          Niby paradia. Ale po co? Taka piosenke mogli zaspiewac na mistrzostwach swiata w siatke uncertain Dwujezykwa... W dodatku o innych narodach - idealna....
          "My Slownie" byla zaspiewana na inauguracji.
          • maruda2 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 12:57
            cudne po prostu.... uncertain
            • hashimotka88 Re: kiedy chce sie 03.10.14, 13:03
              Aha ^^ suspicious
              W.dodatku Enej wzial w tym kabarecie udzial uncertain szkoda, bo ich lubie.
              Teledysk ogladalam slychalam na raty. Za drugim razem zobaczylam wlasnie Enej smile
              Ech. W dodatky w teledysku koles lezacy pod stolem....
              Hehe jedyne co mi si podobalo to dziadek ktory po wypiciu w starszej kobiecie zobaczyl "piekna" (ach te glonojadzie usta uncertain) blondyneczka. I si wgapial. A za chwile zonka - tez starsza kobitka podchodzi i go odciaga od glonojadzich ust wink Tyle mibsi podobalo w tej piosence tongue_out
          • raziel24 Re: kiedy chce sie 04.10.14, 08:34
            Poezja na dzisiejsze czasy
    • butellishka Re: kiedy chce sie 03.10.14, 21:49
      nigdy nie sikałaś za stajnią/ stodołą?! to ty życia nie znasz wink

dziewczynki czytały ogłoszenie na początku teledysku? wink więcej dystansu proponuję, a jak spięte poślady, to ewentualnie:

https://img.sadistic.pl/pics/7e5ab2d9d0bf.png
      • temperufka.zelona Re: kiedy chce sie 04.10.14, 00:08
        uuuuuu!!!! potrzebujesz?? to widze,ze pozycie sie uklada. co kto lubi.big_grin big_grin
        nie kreci mnie wystawianie dupy gdzies na wietrze czy sikanie w pojrzywach, ale seks w pokrzywach moglby btc ciekawym przezyciem, moze sprobuj, zawsze to jakies nowe doswiadczenie.
        • butellishka Re: kiedy chce sie 04.10.14, 08:19
          temperufka.zelona napisała:

> seks w pokrzywach moglby btc ciekawym przezyciem, moze sprobuj, zawsze to
          > jakies nowe doswiadczenie.

a nie, dziękuję! big_grin na sex w plenerze, to ja już za stara jestem wink
    • hashimotka88 Re: kiedy chce sie 04.10.14, 08:49
      Jejka. Jejka. Nie wiem czy mi sie chce. Chce ^^ Za godzine bede ... (...) przydadza sie kciuki.
      Bede ganiac, uganiac sie. Oczywiscie plan jest jeden - nie byc ostatnia tongue_out
      Wczoraj wieczorem.zaczelo mnie brac przeziebienie uncertain od razu farmacetyki poszly w ruch. Jak nie ja ^^ kiedys nie wzielam tabletki nawet jak mialam temp 38,5. Nastepnego dnia juz bylo ok.
      No dobra.... Pora na mnie. Z czyms na pewno wroce smile
      • maruda2 Re: kiedy chce sie 04.10.14, 09:03
        Gdy wrócisz, to powiedz gdzie biegałas.
        • hashimotka88 Re: kiedy chce sie 04.10.14, 15:58
          Gdzie biegalam? Z meczeta ale wyjatkowo nie w naturze, nie na zewnatrz a w budynku. Drugi raz ciachalam w budynku. Zupelnia inna to gierka. Duzo piekniej sie odbija.
          Powiem.tak suspicious nie ma o czym gadac tongue_out ale, ale jednego gema wygralam tongue_out podczas dwoch meczy. kobitki na mistrzostwa Polski jezdza, maja trenerow. Jedna 12 lat. Druga 8. Ja dwulatka. my. Ja i kolezanka? Amatorszczaki amatorskie wink gralam znowu z najlepszymi suspicious bylam bez szans ale sobie popykalam jak trzeba, za darmoche na swietnym poletku ^^ upominek dostalam.
          o jejka babski wieczor mi sie szykuje ^^ dziewczyn pol roku prawie nie widzialam. Oj bedzie si dzialo ^^ kurde. Ostatnio to tylko z.moim.sie widzialam. Byl dzisiaj wink popatrzyl jak ruszam... Sie wink i maczeta tez, jak ruszam i tne. Zeby tylko dziewczynom tanczyc sie nie zachcialo suspicious kregle w zupelnosci wystarcza. Wiecie ze ja to cyba 9 cm szpile ubiore big_grin nigdy takich buciorow wielgachnych nie mialam. Przekrocze w nich 180 tongue_out
          Dobra..zmywam trudy mojego maczetowania i zmykam do swoich kobitek smile

biegalam na zadaszonym poletku do gry smile
          • hashimotka88 Re: kiedy chce sie 04.10.14, 17:08
            Akurat pazurki mi schna woec jeszcze cos skrobne. Pod kolor szpil sa zrobione. Ano czerwone tongue_out tzn. Pod kolor podeszw big_grin
            Za godzine to ja w busie siedziec bede.
            Ej. Wiecie ze prawdopodobnie ktos z poludniowo wsxhodnuch okolic, w najblizszych 3 losowaniach w lotka trafi szostke tongue_out
            Ciasteczko kazalo zagrac. Pamietam liczy 3 i 13 na pewno bylo.
            Moj cwaniak puscil na 3 losowania. Jak nie dzieoaj to dwa jeszcze zostaja dla nas tongue_out
            Ciasteczka z wrozba ja kupilam ^^ polowa wygranej moja..
            Dobra. Tyle gledenia... Chetnie poszlabym spac ale .... Dluuuga do tego droga. Nie chce mi soe jechac a jednoczesnie, tak od srodka - chce smile
            w dodtaku od wcoraj przeziebienie mnie lapie uncertain dzisoaj lepiej smile
            Ej. Mi sie chce spac ^^ a na lapach to pieronskie bede miec zakwasy. Po tych wszystkich moich gierkach suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka