bard-grzechu-wart 25.04.16, 19:46 że tak cicho się zrobiło, aż zaśpiewać się chce Gdzie się podziali tamci samotni Gdzie te forumki, gdzie tamten świat Gdzie się podziały nasze wspomnienia Tamtych szalonych wspaniałych lat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: dzwne 25.04.16, 20:01 Tu już nie ma samotnych. Wszyscy sparowani są. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: dzwne 25.04.16, 20:14 Buuuuuuuuuu!!! Sil jak mogłeś pozbawiać wszelkich złudzeń! Przecież to nawet w kiepskich serialach zawsze jest furtka by dalszy ciąg nastąpił, a tu co? The end, game over? Wszystko wina Lesia, miał sprowadzić świeży narybek, tymczasem pewnie znalazł i przygarnął od razu cały... Nawet mavika przestała pisać, nawet Tedi jadłospisem się nie dzieli, nawet frip nie marudzi, toż to apokalipsa jakaś... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: dzwne 25.04.16, 20:50 Ja jestem, ale mi się nie chciało komputera wcześniej włączyć Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: dzwne 25.04.16, 21:18 o masz, to może go nie wyłączaj, nie będzie problemu z włączeniem Odpowiedz Link
maruda2 Re: dzwne 25.04.16, 21:36 Też jestem. Wcześniej nie zaglądałam, bo się zajęłam wkurzaniem na kuriera Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: dzwne 25.04.16, 22:07 zaprzestań już lepiej na kuriera wkurzanie usiądź wygodnie, zacznij forum czytanie Odpowiedz Link
maruda2 Re: dzwne 25.04.16, 22:16 lepiej : zacznij na forum pisanie kurier nie zając, zapoluję na niego jutro Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: dzwne 25.04.16, 22:19 jak się rozkokosiła, już mi rymy poprawia kurier takie ciacho, że warto polować kilka dni z rzędu? Odpowiedz Link
maruda2 Re: dzwne 25.04.16, 22:22 sęk w tym, że nie wiem, bo się nie pojawił, choć powinien Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dzwne 25.04.16, 21:13 z soboty zupa ziemniaczana z topinamburem. jedliśmy to kiedyś w Szwecji w uroczej restauracji pod zamkiem gripsholm i ostatnio udało się nabyć topinambur i odwzorowac smak drive.google.com/file/d/0B9d8CQlgpMvnUG93VE5Jd1UxT1k/view?usp=drivesdk Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: dzwne 25.04.16, 21:19 pięknie, to jeszcze w sąsiednim wątku zdjęcie ciasta własnej roboty poproszę Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dzwne 25.04.16, 21:36 taki ciastowy to.ja nie jestem. ciasta tez.jeszcze w życiu nie robiłem. mi to się. marchewkowe marzy bo nigdy nie jadłem Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: dzwne 25.04.16, 21:24 Żebyś Ty, Tadeusz, wiedział ile u mnie w ogrodzie topinamburów rośnie... Całkiem przyjemnie się prezentują owe rośliny. Kurom na ich wybiegu posadziłam i nie wiem dlaczego od pewnego czasu sąsiadce przeszkadzają (ale jej ostatnio wszystko przeszkadza jak zjeżdża na weekend ). Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: dzwne 26.04.16, 18:40 Dopiero teraz zauważyłam, że w temacie wątku brakuje jednej literki. Dziwne... bo zazwyczaj mi to szybko wpada w oko Odpowiedz Link