Dodaj do ulubionych

No to się dowiedziałam

02.08.18, 11:06
Jaki ten świat mały.... Ludzie kochani, nieprawdopodobne ale prawdziwe. Skontaktowała sie ze mną była mojego byłego. I co? Z nią ta sama zagrywka. Tylko że ona dawała mu kolejne szanse i wylądowała u psychiatry z deprechą. Nie widzę powodu do zachowania lojalności w przypadku takiej mendy. Dziewczyny, uważajcie na siebie. Jeśli facet od razu niby się otwiera, zabiera do rodziny, czyni różne górnolotne wyznania, to na bank coś z nim nie tak. Nie jestem psychologiem, ale to mi podpada pod jakąś patologiczną chęć uzależnenia czy coś? Może ktoś z was miał taki przypadek?
W każdym razie takie zachowanie powinno wam zapalać lampkę alarmową a nawet latarnię. wink
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 11:52
      Ty to masz ciekawe życie 😛
      • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 11:55
        Wiesz co? Mam w głębokim poważaniu takie ciekawe. Nie ma się co śmiać. Kobieta u lekarza wylądowała. To jest powód do żartów? Nie uważam. Takie pijawki energetyczne pewnie koło każdego krążą. Może ja szybciej sie kapnęłam? A może jestem po prostu mocniejszej konstrukcji. Napisałam posta, żeby przestrzec ewentualnie szukających kobiet przed takim zachowaniem. I tyle. Co w tym złego? sad
        • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 12:05
          A mnie interesuje jak na siebie wpadlyscie. Wy dwie byłe
          • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 12:25
            Pan raczył się mną pochwalić w mediach społecznościowych. I jakoś nie uaktualnił nieaktualnego. big_grin
            • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 12:34
              I ona się do ciebie ta droga odezwała?
              Hehe jak to dobrze ze mnie nie ma w tych mediach. Tylko to archaiczne forum
              • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 12:42
                Ona chyba chciała mnie ostrzec. Nawet nie miałam pojęcia, co on tam zamieszcza, jak to jest cudownie i jak to juz mnie wprowadził do rodziny. No i kobieta sobie dodała dwa do dwóch i wyszło jej to samo, co w jej przypadku. Napisałam jej, że już mnie ów pan nie dotyczy, a jego grzecznie poprosiłam, aby usunął moje zdjęcia. suspicious
                • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 12:43
                  Na razie grzecznie... suspicious suspicious suspicious
    • mama_heleny Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 15:35
      htwww.youtube.com/watch?v=aeqw-RQtNaE&feature=sharetps://www.youtube.com/watch?v=k8FhtwBv284&feature=share

www.youtube.com/watch?v=2xbPWZgd6rc

Ciekawie sie oglada,polecam .Mam nadzieje, ze dobrze zrozumialam o jakiej realcji mowisz.
      • mama_heleny Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 15:38
        www.youtube.com/watch?v=2xbPWZgd6rc
        POLECAM ZACZAc od tego filmiku.
    • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 16:01
      A ja w dalszym ciągu nie rozumiem co Ci ten pan zrobił. Spotykaliście się raptem około miesiąca, pan stwierdził, że nie chce się z Tobą spotykać, poinformował Cię o tym i zakończył znajomość. Gdzie tu zbrodnia?
      • margott70 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 16:14
        Chodzi Silu o zawiedzione nadzieje. To nie moje, ale pasuje mi idealnie do watku"Ciesz sie, ze znalazl sie chetny. Przytulaj, glaszcz, ciesz sie chwila i nie rob planow jak 20-latka. Jak bedziesz miala 65 juz chetnych nie bedzie"😊
      • maruda2 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 16:16
        Łączę się z Silem w nierozumieniu suspicious
        • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 17:27
          Żadna zbrodnia. Ludzie się poznają i decydują, czy chcą być razem. Ale czy na drugiej randce przedstawiasz tej osobie swoją rodzinę, czy zapewniasz o wielkim niespodziewanym uczuciu, czy opowiadasz historię życia swoją i swojej żony, ze szczegółami, których ta osoba wcale nie chce znać? Czy na każdym kroku pytasz, co u niej, jak się czuje, co robi w danym momencie, prawie że jak było w toalecie? A chwilę potem mówisz, że to Ta osoba za bardzo się angażuje??? I że jest dla ciebie za dobra? Co to w ogóle za hasło? Normalnie to się mówi, że nie pasujemy do siebie, coś mi nie gra, może zwolnijmy, albo takie tam. Ale nie. Bo w kolejnej chwili znowu przeprasza i wydzwania, że jednak chce, że mu zależy jeszcze bardziej itp. Można się pogubić, nie? Bo ja się pogubiłam. Ale od razu zajarzyłam, że nie chcę być emocjonalnie uzależniona od jego humorów. Nie wiem, czy wyjaśniłam, ale to tak pokręcone, że sama się gubię. suspicious
          • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 17:41
            Czyste jak łza sieroty. Możesz mnie przepytać na wyrywki, jak nie wierzysz
          • m.a.l.a_syrenka Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 12:09
            Na moje doświadczenie życiowe, ty się zaangażowałaś nie na pana i władcy zasadach. Jeśli to wampirek (ale to wiadomo tylko z twoich palców przez klawiaturę, monitory i maszyny deszyfrujące w głowie odbiorcy), to zauważył żeś zbyt autonomiczna i nie wstrzeli się w twoją żyłę - może dlatego jeszcze próbuje cię poszarpać w obie strony (kocham/nie kocham, nic pomiędzy)... żebyś zmiękła.
            Inne opcje też możliwe. Brak równowagi i poszanowania dla autonomii każdej z osób to sygnał alarmowy - ktoś komuś wchodzi na głowę.
            • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 13:14
              Dokładnie tak. Ale nie chce mi się już rozkminiać. I tak stałam się tu obiektem domorosłych psychoanalityków. Ale kto się podkłada, to ma. big_grin
              Postanowienie natenczas: zero panów! Nie warto. Myślę, że moja kumpela ma rację. Jak facet jest sam po 40, to cosik z nim nie teges. A tych tzw. normalnych nie uświadczysz ze świecą. A jak już się trafi, to na bank wyrwie go młodsza i z cellulitem na mózgu, ale na udach nie. Może jak mi strzeli 50 to się okaże, że panowie po 40 już poszaleli i wtedy rozpuszczę wici. Na razie mam dość facetów na parę lat. big_grin
              • m.a.l.a_syrenka Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 18:51
                Ale nie tragizuj, po prostu detektor miej włączony. Wiadomo czy dożyjesz i czy nie na kroplówkach? Poza tym chłopaki krótko żyją. Normalnych w miarę upływu czasu będzie jeszcze mniej wink (a facet nie sam po czterdziestce i nienormalny to lepszy? tacy też są, bo baba nie odchodzi.)
                Bez napinki, tak jak w naszym sporcie narodowym - szukaniu grzybów.
                Kto powiedział, że z pustym koszem nie można wyjść z lasu? A spacerek się nie liczy? smile
              • margott70 Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 19:08
                A tu mamy przejaw logiki wg Sila "kobieta zawsze znajdzie, mezczyzna to zupelnie inna historia", a to druga wersja"jak mezczyzna po 40-tce jest wolny to znaczy, ze cos z nim nie teges" a z wolnymi kobieta po 40-tce to zupelnie inna historia.
                • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 21:23
                  Że hę? suspicious big_grin
        • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 18:05
          A co u Ciebie? Już po ślubie?
          • maruda2 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 23:55
            Jakim ślubie suspicious To mocno przereklamowana i nieco skompromitowana instytucja wink Nie twierdzę kategorycznie, że nigdy przenigdy, bo to nie wiadomo co w przyszłości się zdarzy, ale na chwilę dzisiejszą żadnych ślubów.
            Ja tu zaglądam do Was, choć się nie ujawniam. Ale Szarlotta świetnie sobie radzi smile
            Życie mi ostatnio przyspieszyło i zawodowe i osobiste, więc na wirtual już nie mam za bardzo czasu.
            • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 00:11
              Ciąża znacz?
              • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 00:11
                *znaczy
              • maruda2 Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 14:22
                Nie, nie znaczy. Jestem na to zbyt stara i zbyt wygodna wink
                • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 16:55
                  Nie lubisz już nas? Albo co jeszcze gorsze, wstydzisz?sad
                  • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 17:02
                    A skąd wniosek ze ona was kiedykolwiek lubiła? 😛
                    • maruda2 Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:58
                      A może stąd, że pałęta się po tym forum lat.... uuuu i jeszcze trochę wink
                  • maruda2 Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:56
                    A skąd Ci to przyszło do głowy ? Lubiłam i nadal lubię smile A wstydzić to już w ogóle nie wiem czemu miałabym. Przecież chłopa tu poznałam smile
                    • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 23:49
                      Kolejny dowód na to, że kobieta zawsze znajdzie. A ja tu prawie 10 lat się tułam i zero zainteresowania ze strony kobiet.suspicious
                      • maruda2 Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 23:58
                        Taaa uhm suspicious
                        A za to "zero zainteresowania" to na miejscu sam wiesz kogo wink focha bym strzeliła
                        • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 00:02
                          A ten Twój obecny brunecik to z Warszawy?
                          • maruda2 Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 00:04
                            Dobra, wiem co chcesz powiedzieć suspicious
                            • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 00:09
                              No i wszystko w temacie. Pominę pytanie o to czy byś chciała żeby Twoje ciacho mieszkało 600-800 km od Warszawy.
      • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 17:22
        Silu, no chyba Bozi w sercu nie masz. A jakby tak Ciebie jakaś nadobna licealistka wyobracała, potem zaciągnęła poznać babcię i poharatać z córką w pchełki, a na koniec rzekła:
        - Wiesz co, Siiiiil ?
        - No co ?
        - No jak Ci to powiedzieć
        - Zniese to jak mężczyzna, wal
        - Bo zasadniczo, to już prawie miesiąc zleciał i niby wszystko git, aleeee ..
        - Ale co ?
        - No czekaj, myśle ... O wiem ! Za bardzo się angażujesz
        - ???
        - No za bardzo i już. Dobra, lece bo późno, a musze Cie jeszcze wykosić z fejsa i ćwierkacza i obsmarować u babci, córy i sąsiadów

Tak że ten
        • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 17:31
          Tylko że on mnie nie wyobracał. big_grin Aaaaaa może w tym tkwi problem? suspicious
          I jeszcze nie wykasował. Ale i na to znajdzie się sposób. Jak to było? Krew i dół? big_grin
          • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 17:44
            > Tylko że on mnie nie wyobracał. big_grin
            No to już niżej wacka. Brak słów na taką podłość wink
          • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 17:54
            No to mocno żałosne z twojej strony były te przechwalki ze ci noga podryguje i to nie od tańca z sugestią ze to od tego czego Ja mam więcej niż niejedno małżeństwo.
            Pffff... lakniesz atencji jak kania dzdzu
            • margott70 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 19:50
              bo malzenstwo tadeuszku to bardzo przereklamowany twor. Forum "Brak seksu w malzenstwie" ma sie dobrze, a widziales gdzies forum "Brak seksu w wolnym zwiazku"?
          • margott70 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 19:47
            Oj placzesz sie w zeznaniach strasznie. A te opowiesci, ze nie na dlugo starczy, ze lepiej caluje niz gotuje, albo, ze on zamroczony to zje byle co. To on byl zamroczony patrzeniem w twe oczeta blekitne?
        • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 18:10
          Przyznaję, Bozi w sercu nie mam. Jak można znając kogoś niecały miesiąc snuć dalekosiężne plany dotyczące wspólnej przyszłości?
          • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 18:52
            Brzmisz jakby Cię ostatnio żadna rzetelnie nie wyobracała wink To raz, a dwa, że na romantyźmie się nie rozumiesz nic a nic.
            Weź coś z tym zrób, bo wypłoszysz ostatnią zbłąkaną łanię i zostaną Ci tylko bobry i świstaki
            • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 23:02
              Jeśli już to bobry. Świstaków w mojej okolicy brak.wink
    • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 21:42
      Jak ja bym chciała zrozumieć... jak to możliwe żeby w przeciągu zaledwie miesiąca związać się z człowiekiem, z którym dzieli się odległość. Poznać jego rodzinę, zaprzyjaźnić się z córką, rozstać się i jeszcze do kolekcji była, byłego.
      Przepraszam, ale mój mały rozumek tego nie ogarnia.
      • margott70 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 21:55
        Szarlotto, bo do tego trzeba podejsc jak do religii. Nie musisz wszystkiego rozumiec, musisz uwierzyc. Rozum to bedzie ci tylko przeszkadzal.
        • green.amber Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 22:09
          nicnieempatyczne Jendze no wink a tak pozostając w bliskości chociaż nie całkiem absolutnie bezpośredniej to polecem niemal powieść sensacyjną pt Otoczeni przez psychopatów
          • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 22:13
            Nom, coś w tym jest, rozpracował mnie Amberek. Dzisiaj się wykazałam zerową empatią. Rano, w południe i na wieczór...
          • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 22:32
            Nie wiem czy w temacie, ale właśnie jestem po lekturze Nosowskiej "A ja żem jej powiedziała".
            Zaprawdę powiadam Wam, zacna książka, pełna "złotych myśli". Myślę, że gdyby Dolores ją przeczytała może nie wpakowała by się w ten dziwny związek.
            https://3.bp.blogspot.com/-QqG2wfht9tQ/WzsSt8LXvgI/AAAAAAAAD_Q/Xl-irE4tmc888O4KsB4yehNbTkgo2vTTQCLcBGAs/s1600/Untitled%2Bdesign.jpg
            • margott70 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 22:47
              Nie mogłaś wczoraj polecić? Książki zdawałam. Znowu będę musiała łazić po tym upale
              • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 22:56
                Przepraszam. Ja się poprawię.
                Mam w planach kupić sobie, żeby mieć stale pod ręką wink.
            • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 22:55
              Ale jaki związek? Tu nie było żadnego związku.
              • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 22:58
                Jak nie było, jak był suspicious. No chyba, że ja znowu czytałam bez zrozumienia...
                • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 23:04
                  Spokojnie...
                  Za tydzień przeczytacie ze znów są razem a córka chłopa jedzie z nimi na wspólne wakacje.
                  dolores mogłaby korzystać z mojej stopki - tej o bujnej wyobraźni 😅
                  • margott70 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 23:19
                    I po co ci to było? A dolores już widziała w tobie empatyczny potencjał, złego słowa miała nie powiedzieć a tak znowu będzie musiała
                • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 23:05
                  Po miesiącu znajomości??? Też mi związek.
                  • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 23:12
                    Ale wcześniej pisali ze sobą x czasu...
                    • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 23:15
                      I nie wyczuła, że z nim jest coś nie halo?
                      • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 23:25
                        Przecież facet uczciwie przyznał się, że nie chce się spotykać. I to jest nie halo?
            • green.amber Re: No to się dowiedziałam 02.08.18, 23:25
              mnie to ta Nosowska raczej zdołowała niż czegoś nauczyła, ale słuchałam a nie czytałam to raz a dwa jeszcze parę wyczerpujących rzeczy się działo, więc może kumulacja a nie sama Nosowska, natomoast psychopaci mimo ciężkiego temetu dali nadzieję jakby poniekąd wink
              • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 18:38
                Storytel czy audioteka? Czy może jeszcze coś innego? smile
                • green.amber Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 20:09
                  jeszcze innego, akurat na ebookpoint.pl trafiło (nie wiem czy dla usprawiedliwienia nie powinnam dodać, że kupowałam na prezent a okoliczności pozwoliły jakoś tak szybko przesłuchać,w innym przypadku pewnie byłby ebook, ale kiedyś może a może i wcale... wink)
                  • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 20:28
                    Ja się na storytel skusiłam smile.
                    • green.amber Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 20:38
                      no to i na zdrowie a jak się Szarlotta nasłucha i zdołuje wystarczająco, na poprawę nastroju polecam psychopatów w lekturze wink, jak się jaki potem Szarlotcie napatoczy w rzeczywistości, to będzie wiadomo, co z takim zrobić wink
                      • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 20:55
                        Cześć Amberko smile Kopę lat, miło Cię widzieć smile
                        • green.amber Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:04
                          brybry wink lata świetlne jak nic, na ulicy bym chyba nie rozpoznała...
                          • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 10:44
                            Hehe, no czas leci smile
                      • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 21:14
                        Podziękować wink.
                        Ja właśnie "Trupią farmę" czytam tongue_out.
                        • green.amber Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:03
                          się Szarlotta umie rozerwać wink
                          • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:17
                            Przed nocą postanowiłam nie czytać wink.
                            • green.amber Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:38
                              to może być słuszna słuszność wink
                              a tak swoją drogą co by można yło spokojnie czytać przed snem...
                              • margott70 Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:43
                                Forum nie czytaj. Poziom emocji uniemozliwi zasniecie
                                • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:49
                                  No tak...
                                  Dzisiaj nje ma sila to nie będzie życzeń dobrej nocy 😂
                                  • green.amber Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:54
                                    że Sila dla mnie?? chyba mnie z kim tedi pomylił wink ale ja się zazwyczaj żegnałam z pożyczaniem dobrej nocy czy czegotam
                                    a w ogóle to skąd wie, kogo nie ma, może tylko rączki sobie przywiązał do ramy lóżka, ale czyta...
                                    wink
                                • green.amber Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 22:57
                                  margott70 napisała:

> Forum nie czytaj. Poziom emocji uniemozliwi zasniecie

hymmm no nie wiem, ale chyba mi jakoś nie bardzo podnosi wink może to starość... ale kto wie, co się przyśni poforum... wink
    • gdyniamojemiasto Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 14:37
      Border line lub inna forma zaburzeń osobowości. Ale stawiam na border...
      Poczytaj w necie i - ZAMKNIJ PRZED NIM DRZWI. ZERO KONTAKTU.
      Jeśli to psychopata - to nie pozbędziesz się go nigdy z życia - niestety.
      • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 16:34
        A na moje to były ma wielkiego pecha do kobiet.
        Najpierw żona pijaczka następnie jakaś psychopatka która śledzi go na fejsie i zaczepia znajome (inne byłe) a jakby tego było mało to trafia na taką dolores która w ekspresowym tempie przechodzi fazy od rezygnacji po euforie (to o border line to to raczej jej miało dotyczyć?) a następnie nienawiść. Bo jaka normalna osoba by kręciła taka aferę na forum wśród nieznajomych?
        Gościu pewnie zobaczył z kim ma do czynienia to żeby jej nie mówić prawdy i jeszcze bardziej nie prowokować wymyślił jakaś bzdurę o tym ze się boi bo jej za bardzo zależy nie chce jej skrzywdzić i inne bla bla bla. Pjerdoła saska bo mógł jej powiedzieć ze to przez skuche z nalesnikami z jagodami i byłoby poniekąd na sila.
        Tak czy siak... dobrze ze gość się z tego toksycznego ukladu wymiksowal bo potem mogłoby być jeszcze śmieszniej/straszniej.
        • facet699 Re: No to się dowiedziałam 06.08.18, 12:04
          w punkt Tadeuszku big_grin
          • margott70 Re: No to się dowiedziałam 06.08.18, 17:02
            Powitac☺ wieki cale nie czytalam☺
            • facet699 Re: No to się dowiedziałam 10.08.18, 14:13
              a witam witam, od czasu do czasu wpadam zobaczyć co tu słychać a jeszcze rzadziej się odzywam
      • szarlotka_ja Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 18:39
        A mnie zadziwia to jak łatwo można zaszufladkować człowieka...
        Wszak my go w ogóle nie znamy.
    • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 03.08.18, 23:54
      Tadeusz drgawek poalkoholowych dostał i podobno przerwę sobie od wódy zrobił. Choć mogę się założyć, że już pękł i znowu chla.
      • tdf-888 Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 06:59
        To nie drgawki tylko za mało vit b
    • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 13:14
      Jak berety. big_grin
    • searam Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 21:50
      Ja! Ja ! Ja mialem takie przypadki !! Borderline to pryszcz.. Tyle, ze to ...kobiety ! Godzinami moglbym o tym opowiadac. Ale nam mezczyznom sie to nie zdarza...Deprecha? Psychiatra? Nieee.., to tylko dla pan.
      • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 04.08.18, 22:01
        Jasne... suspicious
    • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 06.08.18, 22:28
      Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi powiedzieć pierwszy ..
      To raz, a dwa - pojechaliście Dolorce, to teraz przeciągi na forumie
    • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 00:33
      Wszędzie niebieską widzicie. Nie wiem czy to dobrze.
      • margott70 Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 01:06
        Nie przesadzaj, ze wszedzie. Jest tu troche nowych nikow Marcepanka np, ktore w zyciu bym nie podejrzewala, ale to jest bardzo charakterystyczny styl.
        • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 07:02
          Rzekoma niebieska założyła tu w ciągu miesiąca więcej wątków niż Ty i Gwen w ciągu 4 lat. Ożywiła to forum. Zniechęcicie do pisania i znowu nic tu się nie będzie działo.
          • margott70 Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 12:50
            Przekonał mnie Sil. Uczciwie doceniam w rzekomej niebieskiej poczucie humoru, ale jest jedna cecha, której znieść nie potrafię - jeżdżenie ludziom po uczuciach wyższych i manipulowanie poczuciem winy. No nie potrafię i pewnie już się nie nauczę. Ale wspomniałam,że mnie Sil przekonał no to przekonał-oddalam się w niebyt realu i wcale nie jestem obrażonasmile
            • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 16:02
              Nie jestem obrażona, ale foszka strzelę i się oddalę w niebyt realu... Ech... Królowo, Królowo...
              • margott70 Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 16:10
                No i znowu nie wyszło. Raz człowiek chciał się teatralnie pożegnać a nie wyszło. Miało być w otchłań reala, w otchłań. Aktorki dramatycznej już ze mnie nie będzie.
                • marcepanka313 Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 17:03
                  Ale może komediowa. smile

Podobno trudniej rozśmieszyć niż wzruszyć. smile
                • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 17:36
                  Ojtam zaraz nie wyszło. Mnie tam się podobało smile
                • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 20:09
                  Musisz potrenować. Albo lepiej nie. Bo znowu wyjdzie żeś focha strzeliła. A to jest szalenie irytujące.tongue_out
    • marcepanka313 Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 07:15
      Ja nikogo nie zniechęcam, co najwyżej się nie udzielam, jeśli nie podzielam.

No chyba że czasem smile
      • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 17:38
        Łatwizna niemiłosierna. Tak to każden umi. Powojować z saracenami czasem trzeba wink
        • marcepanka313 Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 21:35
          Dla zasady? smile Kiedy ja pacyfistka.

Chyba, że mus jest. smile
          • gyubal_wahazar Re: No to się dowiedziałam 10.08.18, 23:01
            Pejczyk i szpile, to ten rodzaj pacyfizmu, który cenię najwyżej wink
            • marcepanka313 Re: No to się dowiedziałam 10.08.18, 23:19
              gyubal_wahazar napisał:

> Pejczyk i szpile, to ten rodzaj pacyfizmu, który cenię najwyżej wink

Czuję się doceniona. smile)
    • silencjariusz Re: No to się dowiedziałam 07.08.18, 16:05
      Nie zawsze ma się taką możliwość.
    • niuniek_3 Re: No to się dowiedziałam 10.08.18, 15:47
      Jeśli mogę się wtrącić to nie uważam żeby otwarcie się przed kimś było złe ale zabieranie do rodziny po krótkim okresie znajomości i wyznania to nie za bardzo, moim zdaniem związek powinien mieć pewne etapy i w danym etapie lepiej poznajemy osobę i można sprawdzić czy nie kłamała big_grin
      • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 10.08.18, 16:49
        Ano tak. Też skończyło się jak skończyło. Ale już przebolałam stratę. Zwłaszcza że straty mogły być większe. wink
        • niuniek_3 Re: No to się dowiedziałam 10.08.18, 17:15
          Straty jak straty ale Psychol w domu to nic ciekawego
          • dolores2222 Re: No to się dowiedziałam 10.08.18, 17:23
            Wiesz co? Już mi się nie chce ciągnąć tematu. Było minęło. Co się nauczyłam, nie zginie. wink
            • niuniek_3 Re: No to się dowiedziałam 10.08.18, 17:34
              Wiec ciekawszy pomysł mam i róże dam @-;--

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka