hellish-monster 03.09.18, 20:00 a tu podobno jakiś ranking jest na najgorętsze towary? to taki wewnętrzny ranking, czy można poznać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: forumowe towary 03.09.18, 20:04 to ja się wypowiem - nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem ale na pewno się już nie kwalifikuję Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: forumowe towary 03.09.18, 20:07 Wybrakowane to na pewno, także zgłaszam się do tej grupy . Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 03.09.18, 20:38 Jesu, w jakim doborowym towarzystwie jestem Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 03.09.18, 20:44 Dolorka, miażdżysz system dzisiaj Nie wiem co brałaś, ale chcę to samo ! Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 03.09.18, 20:49 W jaki sposób miażdżę? Toć ja dziś bez formy. Ty chyba coś brałeś. I nie chcę tego samego Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 03.09.18, 21:17 Ekspert Ci to mówi, Dolorka, możesz zaufać Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 04.09.18, 14:46 Tezeuszowi nie ufam, ze względu na niestabilność emocjonalną. Raz mnie wyzywa, a za chwilę rozmawia w najlepsze, jakby tych bluzgów nigdy nie było. Też mam pamięć jak słonica. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 04.09.18, 16:19 To tym razem zaufaj. Jak wybitny ekspert podlissu mówi 'podliss' to jest to podliss. Trochę szacunku dla dziesiątków lat praktyki i doświadczenia Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 04.09.18, 16:25 Jak zobaczę te dziesiątki to jako stara kobicina może uwierzę i westchnę nad robótką: Ach, jakaż mądrość w tych słowach była... Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 04.09.18, 19:18 timiy2 napisał: > Ale że jak wybrakowane...? > Ale że co ? Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 04.09.18, 21:35 timiy2 napisał: > Co komu brakuje, że ciągle jest sam...? > Dlaczego sam ? Może jest samotny w tłumie. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 04.09.18, 20:39 Poczytaj se chłopcze foruma. Albo Gwena zapytaj. On ci wyłoży moje wady i przywary lepiej niż wszyscy moi byli Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 04.09.18, 20:49 dolores2222 napisała: > Poczytaj se chłopcze foruma. Albo Gwena zapytaj. > On ci wyłoży moje wady i przywary lepiej niż wszyscy moi byli Jedno szklane oko i hak zamiast ręki i zaraz wielka afera . Wybrakowane , też coś... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 04.09.18, 21:01 A ile uciechy może być Idę spać, ta gorączka rzuca mnie się na głowę Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 04.09.18, 21:04 dolores2222 napisała: > A ile uciechy może być > Idę spać, ta gorączka rzuca mnie się na głowę Ale jaka oszczędność na alkoholu. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 03.09.18, 20:16 Mortek 3 okrążenia przed resztą peletonu, słowem dzień jak co dzień Odpowiedz Link
undead.mortis Re: forumowe towary 04.09.18, 21:36 a Ty Gubiś orient żeś zmienił że mnie na czołówkę pchasz heh iroka od czterech lat nie noszę a i zakalcuję się lekko starość mnie dopada heh ale przed tobą to te trzy okrążenia utrzymam Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 17:46 Życie Ci chce ułożyć, bo coraz mniej skoczne te morbisie ostatnio puszczasz i hehujesz też jakoś mniej ochoczo, tom pomyślał, że Cię na Apolla czy innego Adonisa tu wypromuję, a sam w Twoim cieniu, też coś tam sobie chapnę > iroka od czterech lat nie noszę Co ?! Babcie lękały się podejść do Twojego okienka z polislokatami 'Spokojna jesień' ? Ale może to pieszczochy i glany je onieśmielały, a nie Twoje upierzenie ? Na wnuczka trza je było motać, a nie zaraz ciach i po irku. > starość mnie dopada heh ale przed tobą to te trzy okrążenia utrzymam tongue_out Eee bez irokeza, to Cię połknę jak pelikan szprotkę: I co ? Jest szacun na dzielni ? Ten żółty mi się trochę przekrzywił, ale już się za niego biorę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 17:58 Ale jak się uzbroisz w cierpliwość, to za tydzień w nosie będę miał doniczkę z paprotką Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 05.09.18, 18:04 gyubal_wahazar napisał: > Czad, nie ? Praktyczne ,choć ja osobiście wolałabym kubek termiczny z kawa. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 18:11 W sumie cała górna połowa ucha odłogiem leży. A co w drugim ? Brytfanka z tiramisu ? Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 05.09.18, 18:15 Butelka z wodą . Ja jestem fit a nie jak Dolorka (nie wymawiając) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 18:20 No dałoby się zrobić. A co masz na wymianę ? Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 05.09.18, 18:25 gyubal_wahazar napisał: > No dałoby się zrobić. A co masz na wymianę ? ??? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 18:31 Np trwała tego żółtego dałaby radę, by mi się tak nie chybotał, tylko ładnie sterczał. To jak, dil ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 18:36 A może najpierw spróbuj go trochę posmyrać, co? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 18:59 Ale jak mu się nie spodoba w moim wykonaniu, to całkiem oklapnie. Na tyle juz go znam Może jakaś terapeutka by ocaliła nieboraka ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 19:04 Ale ta wybrana przez Ciebie przedawkowała szpinak i chwilowo niezdatna... Może anons daj w odpowiednim wątku: "Szukam specjalistki od smyrania kikuta. Zgłoszenia proszę na gazetowego. W zamian oferuję butelkę wody prosto z nosa" Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 19:09 Hehehe Niee, zbyt nieśmiały jestem. Płoniłbym się jak pensjonarka. A na jaki wałek go ? Albo tą maszynką taką co się pióra prostuje ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 19:15 gyubal_wahazar napisał: A na jaki > wałek go ? Albo tą maszynką taką co się pióra prostuje ? No jak to na jaki? Najcieńszy! Proponuję z taką zaciskaną nasadką, żeby go dobrze ujarzmić. A prostownicą nie da rady - zostanie ci spalone piórko i co wtedy powiedzą laski na dzielni? No chyba, że będziesz się im pokazywał tylko z tej dobrej strony Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 05.09.18, 19:21 autoteliczna napisała: > gyubal_wahazar napisał: > > A na jaki > > wałek go ? Albo tą maszynką taką co się pióra prostuje ? > > No jak to na jaki? Najcieńszy! Proponuję z taką zaciskaną nasadką, żeby go dobr > ze ujarzmić. > A prostownicą nie da rady - zostanie ci spalone piórko i co wtedy powiedzą lask > i na dzielni? No chyba, że będziesz się im pokazywał tylko z tej dobrej strony > Aaaa, rożek Ci opada . Wszelki Bóg ,Kyrie eleison , mówimy o włosach ,a jużem przelęknienia doznała wyciągając pochopne wnioski. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 19:29 No to kamień ze serca, że cześć niewieścia uratowana, bo co by wielebny na te zbereźne bezeceństwa powiedział. To jak z tą 1-szą literką antycznego nicka będzie ? 3-ci tydzień idzie jak próbuję wyłudzić i wszystko jak krew w piach Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 19:31 A jakbym tak grzecznie łepek nadstawił, to ujarzmiłaby Autoś tego zbója ? W imię sztuki oczywiście, a nie jakichś tam tych. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 19:33 W imię tej jednej sztuki to nie, musiałabym dostać coś jeszcze... Eny propozyszons...? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 19:45 Pewnie kohinóra jakiego albo byle diadem z pereł ? No cholera ostatni mi właśnie wczoraj wyszedł, nie upilnowałem. Bo pewnie Słoneczniki Vincentego ani Dawid Michaśka Anioła nie dałyby rady ? To co by to mogło być .. Bom ja ubogi maharadża kaszmiru, więc może weź podpowiedz coś, ładnie proszę Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 19:52 Och, czyżbym pospieszyła się z odpowiedzią? Pardon, drzewko mi szaleje i forum muli. Skoro ładnie proponujesz, to ja biorę Michała Anioła, a mózg i kieliszki do wódki niech będą dla Dolorki Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 20:01 Załatwione. Tylko po Dawida przyślesz jakąś kompanię Szerpów ? Bo waży parę kilo chłopak. Trauma po Igorze zaleczona ? Bo mam kolejną prawdziwą perłę, ale nie wiem gdzie dziś ostry dyżur i czy karetka zdąży do Ciebie dojechać Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 20:07 gyubal_wahazar napisał: > Załatwione. Tylko po Dawida przyślesz jakąś kompanię Szerpów ? Bo waży parę kil > o chłopak. > Trauma po Igorze zaleczona ? Bo mam kolejną prawdziwą perłę, ale nie wiem gdzi > e dziś ostry dyżur i czy karetka zdąży do Ciebie dojechać Fantastycznie! Szerpów biorę na siebie, a Ty szykuj tę perełkę. Tylko nie w wątku Mortka, bo wiesz... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 20:18 Nie ma lekko, on desant w moje robi, to niech przywyknie do rewanżu. No to teraz łyknij paczke relanium, zaimpregnuj się czym tam lubisz i przygotuj na rzeź niewiniątek. Aa, klepnij jeszcze jakieś sanatorium - 3 tygodnie minimum. Już ? To ognia ! www.youtube.com/watch?v=6_0rBgOcEdA PS Ten puchaty to Mortek, nimfy to Wy trzy (Ty, Dolorka i Burza) a ja jestem właścicielem klucza od pakamery Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 20:27 A spróbuj łapki w górę nie nagnieść ! Łatwo się połapię, bo ostatnią ktoś nagniótł 6 lat temu Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 20:37 Perkusiście Grammy się należy jak psu zupa, łoi niemiłosiernie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 20:43 gyubal_wahazar napisał: > Perkusiście Grammy się należy jak psu zupa, łoi niemiłosiernie Hehe, dobre Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 20:41 Ahahaha Po obejrzeniu tej perełki ogłaszam, że od dziś na muzycznej scenie ma rządzić kolor biały! Ujęcie białej kowbojki uderzającej w stopkę - bezcenne! Mam nadzieję, że mój Romeo nawiedzi mnie w identycznym obuwiu, inaczej nie wpuszczę za próg. Jeśli tylko spełni me życzenie, to obiecuję, że znów założę białe kozaczki i wykonam ten zjawiskowy, merlin-monrołowy przykuc PS A taką fajną kulkę na podłogę to gdzie się kupuje? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 20:48 > założę białe kozaczki i wykonam ten zjawiskowy, merlin-monrołowy przykuc wink No nie zasnę dziś, mowy nie ma > PS A taką fajną kulkę na podłogę to gdzie się kupuje? To PRLowska odpowiedź na imperialistyczne kulki gejszy. Tylko jedna, ale jaka Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 20:55 gyubal_wahazar napisał: > No nie zasnę dziś, mowy nie ma A to Ty mnie kazałeś brać relanium i inne uspokajacze, a sam nie wziąłeś? > > > To PRLowska odpowiedź na imperialistyczne kulki gejszy. Tylko jedna, ale jaka ; > ) Ahaha I w peweksach nie sprzedają, tylko w GS-ach?! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 22:28 Nie inaczej I to na kartki, ma się rozumieć Odpowiedz Link
undead.mortis Re: forumowe towary 06.09.18, 00:28 www.youtube.com/watch?v=8iyEj4wzhzE klucz mam ja Gubciu heh co byś sobie nie ubzdurał że jak tygrys śpi to myszy czy coś tam www.youtube.com/watch?vRaDWQIIMFU obrazek wymownym jest heh Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 05.09.18, 18:38 gyubal_wahazar napisał: > Np trwała tego żółtego dałaby radę, by mi się tak nie chybotał, tylko ładnie st > erczał. To jak, dil ? Chyba przedawkowałam szpinak bo nie kumam. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 19:02 Jest czerwony i żółty. Czerwony sterczy jak złoto, a żółty lekko się alienuje. No i pytanie: jak pomóc, mizerotce ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 19:49 Ale to nasze barwy narodowe, tylko koło palaczy w metrze siedziałem Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 03.09.18, 20:59 Po namyśle i uważnym przeczytaniu postu głównego dochodzę do wniosku, że mogłabym dziś w tym rankingu wygrać. 38 st. to chyba nieźle gorący towar? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 03.09.18, 21:09 Tak, czepiaj się rozgorączkowanej kobiety Bardzo w twoim stylu Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 04.09.18, 15:35 gwen75 napisał: > > Niedługo wazeliny braknie w hurtowniach Jest mój gorący towarek . Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 04.09.18, 16:02 Gweeenuuuuś, zaszła Cię Bestia od zakrystii, uciekaaaaaaaj ! Czyżby nadszedł .. : forum.gazeta.pl/forum/w,12359,166616475,166616475,Czas_na_meskie_MeToo.html ? PS Weź jej powiedz, że dopiero co 15 świeczek dmuchałeś, albo że masz migrenę, albo schną Ci paznokcie. Choć ona z tych, co nawet 1-szej literki nie uronią Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 04.09.18, 16:28 Weźmiemy go w krzyżowy ogień z Burzyczką Obstawimy tył i przód. Zero odwrotu Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 04.09.18, 16:38 Ale obiecaj przynajmniej, że najprzód będą komplementy, dużo czułości i obietnica białego welonu, a nie że 1-2-3 bo z kolesiami na jabola jestem ustawiona Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 04.09.18, 16:39 dolores2222 napisała: > Weźmiemy go w krzyżowy ogień z Burzyczką > Obstawimy tył i przód. Zero odwrotu Biere przód ,póżniej się zmienimy. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 04.09.18, 16:49 A jakiś pierścionek czy coś ? To może jakieś perfumy ? No dobra, niech już będzie ten ulgowy na tramwaj, ale nie skasowany ?! Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: forumowe towary 04.09.18, 17:46 Ty Dolorka ,paczaj jak ich wywiało. Człowiek napomknie coś o bezkompromisowym bara -bara a działa lepiej niż Allahu Akbar. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 04.09.18, 19:19 Co za harpie. Mało, że we dwie na jedną bezbronną chłopinę i to od zakrystii, to jeszcze se śmichy-chichy urządzajo, cholery jedne. Ruja i poróbstwo Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 04.09.18, 20:41 No to się zaraz zacznie jazda, hehe Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 04.09.18, 20:43 Chyba na naszej szkapie. Bo jakoś ogierów nie widzę na poletku Odpowiedz Link
dolores2222 Re: forumowe towary 04.09.18, 20:38 Tia, bo my powinny być nadobne dziewice z wiankami. A bara bara zarezerwowane dla jaskiniowych zdobywców Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 18:35 I znów czytasz we mnie jak w otwartej księdze Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 19:33 No ja już dałem z siebie prawie wszystko. Mam jeszcze nerkę w ofercie, ale zmitrężona dosyć, za to mózg prawie nie śmigany Odpowiedz Link
autoteliczna Re: forumowe towary 05.09.18, 19:42 Jak nieśmigany, to rozważę propozycję, bo mój czasami się przegrzewa Tymczasem może zadowoliłabym się tymi dwoma szklanicami, co to je masz w aparatach słuchowych. Jakbyś mi w bonusie zaoferował jakiegoś towarzysza do drugiego kielicha, to mogłoby być całkiem miło Ja z lewej, on z prawej - na raz, dwa, trzy: pijemy! Z porządnym góralskim przechyłem Zainteresowany? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: forumowe towary 05.09.18, 19:47 Count me in, ma'am ! Jak tylko będę wiedział kiedy do stolycy wracam, dam głos i odtrąbie wsiadanego Odpowiedz Link