dolores2222 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 11:31 Jak zwykle podpadnę, ale nie cierpię zapachu rosołu. Natomiast w ustach mojego świętej pamięci tatki, wielkiego smakosza, byłby to wieeeelki komplement Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:12 Dostałam kiedyś jakieś pachnidło, które zapachem przypominało mi skwaśniały rosół....oddałam komuś Także komplet średni.... Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:31 Jeżeli spotkałbym dziewczynę pachnącą rosołem, to nie wiem czy mógłbym się oprzeć chęci jej skonsumowania Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:32 No i było to pozbywać się perfum? Moja natura chomika czuje się usatysfakcjonowana Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:41 A to zależy co kto lubi, ja głosuję za rosołem. Oby tylko nie grochówką Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:37 Ja kiedyś dostałam w prezencie, prosto z Francyji flakonik chanel n5. Nigdy w życiu nie miałam nic bardziej śmierdzącego . Przez pewien czas trzymałam w wc, w celu "odświeżania", aż pewnego dnia odkryła tam ten flakonik moja koleżanka, która omal mnie nie zabiła za taką profanację . Odpowiedz Link
witrood Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:39 Ja se sam raz kupiłem D&G. Nie miałem później odwagi przyznać się przed samym sobą, że okropne. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:49 Nie lubię intensywnych zapachów.... Mimo, że przed zakupem testuję na paskach, na ręku, kilka razy podchodzę to czasem zdarza się kupić niewypał. Zresztą używam je z tyłu na szyi, żeby mi nie przeszkadzał zbyt intensywny zapach... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:54 Mam jeden tzw. luksusowy, na który wydam każde pieniądze. Używam tylko na specjalne okazje albo w domu dla poprawy humoru Kiedyś poszłam w nim do roboty i zauważyłam, że panowie, którym przyszło mieć ze mną bliższy kontakt byli jakby milsi, chętniej się pochylali nad moim kompem Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 14:02 dolores2222 napisała: > Mam jeden tzw. luksusowy, na który wydam każde pieniądze. Dobra, a teraz mów jaki to? Teraz jestem w momencie poszukiwań czegoś nowego.Przed zrobieniem sobie właśnie takiego prezentu, tak niefortunnie psiknęłam na pasek, że nie wiem jakim cudem krople odbiły się wprost do mojego oka... Popłakałam jednym okiem, ale zakupów mi się odechciało., Szczypało Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Czy to komplement? 17.02.19, 14:41 marcepanka313 napisała: > Teraz jestem w momencie poszukiwań czegoś nowego. wybór tak bardzo prosty nadgarstek minuta do trzech nie czujesz więc jest to twój zapach bo zgrany z wysyłanym heh nauczyła mnie kobieta kiedyś moja Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 20:50 undead.mortis napisał: > wybór tak bardzo prosty > nadgarstek > minuta do trzech Tylko mały problem, że nadgarstki są tylko dwa,a wybór, taki, że szansa że trafię od razu na coś co mi się spodoba niewielka. Dodatkowo testuję na paskach, potem jeszcze sprawdzam..... > nauczyła mnie kobieta kiedyś moja Widzę, że dobrze nauczyła... najważniejsze, żeby mi zapach nie przeszkadzał. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 15:02 Nie odkrywa się wszystkich kart Ale to co ci radzi Mortek jest pewne przy wyborze perfum. Kiedy pierwszy raz psiknęłam sobie zapachem mojego życia, to od razu czułam się tak, jakby był ze mną od zawsze, jakby zlał się z zapachem skóry, po chwili go nie czułam. Nic bardziej mylnego, bo mój były od razu w aucie zapytał czym tak obłędnie pachnę. A był wyjątkowo upośledzony jeśli o to chodzi. I generalnie do czasu tego odkrycia było mu wsio rawno czym pachnę. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Czy to komplement? 17.02.19, 15:13 dolores2222 napisała: > Nie odkrywa się wszystkich kart żadne odkrywanie heh feromony nic więcej Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 15:35 Używasz takich w buteleczkach? I skuteczne są? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Czy to komplement? 17.02.19, 15:38 nic nie używam heh własne starczają Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Czy to komplement? 17.02.19, 14:16 A potem dostałam również od tej samej ciotki ale z innego miejsca kolejny perfum. Tym razem Isadora. Też paskudna, ale przynajmniej jest czerwona więc zostawiłam . Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 20:59 szarlotka_ja napisała: Tym razem Isadora. Też paskudna, ale przynajmniej jest czerwona więc zostawi > łam . Perfumy to ryzykowny prezent. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Czy to komplement? 17.02.19, 21:58 Otóż to, ale powiedz to mojej ciotce . Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:45 Cudowne Ale poważnie, to ten zapach jest wyjątkowo paskudny, a zachwycają się wokoło i kobiety, i faceci. Mam wrażenie, że tylko po to, żeby być poprawnym politycznie Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:55 Ale to jakaś moda i zbiorowe upodobanie? Bo zrozumieć nie mogę? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Czy to komplement? 17.02.19, 13:59 Ja też Ale jak szanelka to trza lubić Odpowiedz Link