szarlotka_ja 07.03.19, 20:27 Nie chce mi się iść jutro do roboty . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 20:32 No właśnie akurat jutro muszę być... dość ważna rozmowa mnie czeka i nie mogę tego przełożyć . Odpowiedz Link
witrood Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 20:35 A ja chcę jutro coś skończyć, żeby mi nad głową nie wisiało i mieć weekend dla siebie. A poza tym mam szalony plan, żeby po robocie jechać do Ikei. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 21:26 Szarlotta nie potrzebuje rad od innych osób. A ja to chyba do wyrka już wskoczę, bo mi ślepia się zamykają. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 21:47 Żeby Sil wiedział jak czasem potrzebuję . Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 21:53 kurde ile jeszcze lat będziecie pić te trutkę heh "Nie jest możliwe wskazanie jednego, ogólnego motywu tej sztuki. Do propozycji zaliczają się: odkrywanie przez głównych bohaterów, że ludzie nie są ani całkowicie dobrzy, ani całkowicie źli – są jedynie mniej lub bardziej skłonni do jednej z tych skrajności; porzucenie świata wyobraźni na rzecz rzeczywistości; zagrożenie niesione przez pośpieszne decyzje; potęga tragicznego przeznaczenia. Żadna z tych możliwości nie spotyka się z powszechnym wsparciem. " a taki brutalny będę Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 22:07 rozkmiń z czego tekst i jaki koniec heh Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 22:31 To Mortek Szarlotcie doradzi. Biedaczek aż nóżkami przebiera, taką ma potrzebę doradzania. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 22:34 A ja myślałam, że Sil to już się na drugi bok przekręca . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 22:37 Zdążyłem się zdrzemnąć. A teraz wędruję pod prysznic. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 22:42 To tak działa? Że można się zdrzemnąć przed snem? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 22:56 prześpisz życie niby nic więcej to tylko sadzonka heh tylko czy warto być byliną ???????? czy potrzeba rozkwitu nie powinna być większa???martwego wystrzelić po wszystkim zimować jak wiosenny rozkwit zasiać z martwego na wiatr wystrzelić i na dogodną glebę upaść tam korzeń zapuścić i odżyć w pełnej krasie pomyśl ile można hibernować heh Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 22:34 taka słaba obrona heh Sil wcześnie odpuścił Beskid Odpowiedz Link
green.amber Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 20:55 jakieś takie przeświadczenie mam, że powinien być dzisiaj piąteczek Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 21:17 3h i macie piątek więc czego marudzenie wymaga odpalcie temat jakiś nie z codzienności brany lub innej patologii samotniczej heh stopka Amberki się nada więc co potrzebne do,,, (piątek wiadomą odp.) Odpowiedz Link
green.amber Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 21:32 o tototo i to nawet wię jak sobie to szczęście przyspieszyć, za pół godzinki idę spać i prawie od ręki, czyli od jaśka będę mieć piąteczek Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 21:39 choć jasiek szczęśliwy czy tylko niewolnym się staje heh Odpowiedz Link
ado.mas Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 21:41 „Żeby mi tak chciało, jak mi się nie chce” Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Lenia podłapałam 07.03.19, 21:44 nie cytuj starości heh stopka znana od wieków Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Lenia podłapałam 08.03.19, 19:00 Żeby mi się nie chciało, tak jak mi się chce..... Ciągle, czegoś..... Odpowiedz Link
samysliciel Re: Lenia podłapałam 15.03.19, 17:28 też się łapię na tym, że coraz bardziej mi się nie chce, do maja trzeba przetrzymać i powrót, przynajmniej na jakiś czas, może zakotwiczę we Wrocusiu na chwilę, albo jakąś krajową objazdówkę zorganizuję Odpowiedz Link
witrood Re: Lenia podłapałam 15.03.19, 19:02 Chyba się nie nadajesz do wiejskich klimatów. Miasta potrzebujesz. Odpowiedz Link
samysliciel Re: Lenia podłapałam 15.03.19, 20:43 ja teraz nie jestem na wsi, a czego potrzebuję? Sam nie wiem. Odpowiedz Link
apersona Re: Lenia podłapałam 15.03.19, 20:26 samysliciel napisał: > też się łapię na tym, że coraz bardziej mi się nie chce, do maja trzeba przetrz > ymać i powrót, przynajmniej na jakiś czas, może zakotwiczę we Wrocusiu na chwil > ę, albo jakąś krajową objazdówkę zorganizuję Foty jakieś robisz na tej wysokiej placówce? Podzieliłbyś się wrażeniami Odpowiedz Link
apersona Re: Lenia podłapałam 16.03.19, 20:21 Tak się zapatrzyłam w lot nad Alpami, że zdjęcia mi umknęły. Ładnie tam, ale wysokogórsko i surowo. Dalej masz zimę? Odpowiedz Link
obrotowy To jescze nic... 16.03.19, 07:17 musze wymienic opony na letnie... - niedobrze mi sie robi na sama mysl i... kregoslup zastyga w bezruchu... Odpowiedz Link