undead.mortis 25.03.19, 20:58 (tylko dla kozaków) Kim Naprawdę Jesteś? bo ja heh i tu synonimy: cięty, drwiący, ironiczny, jaszczurczy, kąśliwy, kpiący, ostry, sarkastyczny, szyderczy, uszczypliwy, zgryźliwy, zjadliwy, złośliwy a Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: fundamentalne pytanie 25.03.19, 21:09 My (przepraszam, że wypowiadam się bez upoważnienia innych osób) na szczęście nie jesteśmy tacy jak Ty. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: fundamentalne pytanie 25.03.19, 21:16 Wy to szczęście nie zaprzeczam i jedyne czego pragnę nie bądźcie tacy Kocham Was takimi jakimi jesteście choć... to nie wasz wybór był Odpowiedz Link
obrotowy ale fundamentow tu brak. 25.03.19, 21:09 masz jedna wade - mimo tych (zapewne wielu) zalet. 1. nie jestes kobietą 2. nie potrafisz nawiazac z nimi kontaktu. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: ale fundamentow tu brak. 25.03.19, 21:12 nawet nie wiesz jak twa ziemia płaska jest pajacyku przy mojej 23 i 1/3 prawie kuli Odpowiedz Link
obrotowy ale nadal fundamentow tu brak. 25.03.19, 21:43 nie viem i nie zamierzam wiedziec - belkocie. do tej pory bylem uoprzejmy, ale teraz bede MNIEJ. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: ale nadal fundamentow tu brak. 25.03.19, 21:49 no asz pocekam na mniej w twoim slangu więc liczę że zalapales heh obrotowazalapala dobra nazwa dla karuzeli Odpowiedz Link
undead.mortis Re: fundamentalne pytanie 25.03.19, 21:45 wiesz hmmm właśnie myślę że jest zupełnie odwrotnie swoją olewam ale... potrafię wydobyć waszą frustrację heh tak jak Wahu wydobywał twoją ale wróćmy do radzenia sobie z negatywem możesz mieć rację że jestem nadciśnieniem powodującym wylew lub udar rzadziej zawał bo do tego bardziej przydatna jest miażdżyca którą jesteście wy pomińmy cukrzycę i pochodne Odpowiedz Link
obrotowy belkoczesz. 25.03.19, 22:07 i to powtorze. moze forum Psychiatrria ? albo i"nteligentni inaczej" ? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: belkoczesz. 25.03.19, 22:09 ja ci nie doradzę zapisuj się gdzie chcesz Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: fundamentalne pytanie 26.03.19, 11:50 Ale wszystkie wady? Czy prawdę? Odpowiedz Link