nerw_rdzeniowy 22.04.19, 21:26 Nowy sezon rolnika. Jest paru młodych bogatych i bezdzietnych. Wyzwanie dla ekstaklasowych zawodniczek, będzie co oglądać na jesieni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kevinjohnmalcolm Re: Wystartował 22.04.19, 22:27 nerw_rdzeniowy napisał(a): > Nowy sezon rolnika. Ależ co pan! Ja nie jestem rolnikiem. 10 punktów dla weteranów którzy kojarzą ten tekst... Odpowiedz Link
samysliciel Re: Wystartował 23.04.19, 00:30 kevinjohnmalcolm napisał: > 10 punktów dla weteranów którzy kojarzą ten tekst... a te punkty to na co się zbiera? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wystartował 23.04.19, 08:40 samysliciel napisał: > > a te punkty to na co się zbiera? Sprawdziłam. Na Atari. Chyba. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Wystartował 23.04.19, 23:01 Możliwości ma spectruma lecz to atarowcow dumą Pamiętam taka piosenka o Atari była Jestem weteranem :p Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wystartował 23.04.19, 08:39 nerw_rdzeniowy napisał(a): > Nowy sezon rolnika. Jest paru młodych bogatych i bezdzietnych. Ale są też starsi i biedniejsi (pojęcie względne) Dzietni też są. A w czym problem? > Wyzwanie dla ekstaklasowych zawodniczek, będzie co oglądać na jesieni. I nastąpią kolejne narodziny "gwiazdy" Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Wystartował 23.04.19, 21:24 >Ale są też starsi i biedniejsi (pojęcie względne) >Dzietni też są. A w czym problem? smile To może być problem, największe wzięcie mają młodzi bogaci i bezdzietni. Gdybym miał wolną córkę albo siostrę w wieku rozrodczym to bym jej odradzał związek z dzieciatym, gdyby potem mieli swoje dzieci mogą być problemy, prawie każdy tak myśli tylko nie każdy to przyzna. I kandydatki do rolnika też to wiedzą. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wystartował 23.04.19, 21:48 nerw_rdzeniowy napisał(a): Gdybym > miał wolną córkę albo siostrę To powinieneś jej odoradzić ten cyrk przede wszystkim. to bym jej odradzał związek z > dzieciatym, gdyby potem mieli swoje dzieci mogą być problemy, Chyba, że dziewczyna ma też dziecko albo nie może mieć swoich, albo może jej to naprawdę nie przeszkać. A chyba w poprzednich edycjach byli chyba dzieciaci. I kandydatki do rolnika też to wiedzą. Ale się zgłaszają. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Wystartował 23.04.19, 22:12 W przypadku siostry niewiele mógłbym zrobić ale gdyby moja hipotetyczna córka chciała wystartować w takim programie usłuszałaby: program albo spadek po ojcu w przyszłości wybór należy do Ciebie. >Chyba, że dziewczyna ma też dziecko albo nie może mieć swoich, albo może jej to naprawdę nie przeszkać. To trzecie to chyba rzadko ale mało która mówi to otwarcie - swoją drogą ciekawy temat na wątek. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wystartował 23.04.19, 22:26 nerw_rdzeniowy napisał(a): gdyby moja hipotetyczna córka c > hciała wystartować w takim programie usłuszałaby: program albo spadek po ojcu w > przyszłości wybór należy do Ciebie. Argument do przemyślenia..... A jak wysoki spadek i czy córka jest jedynaczką. > To trzecie to chyba rzadko ale mało która mówi to otwarcie. Chyba, że naprawdę ważny będzie ten Ktoś a co za tym idzie i jego dziecko. swoją drogą ciekaw > y temat na wątek. Ciekawy, bo układanek życiowych jest naprawdę sporo.... A że ludzie są różni to i różne rozwiązania sytuacji Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wystartował 23.04.19, 16:57 Hehe, startujesz nerwie? P.S. Jest tam jaki kandydat dla mnie? Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Wystartował 23.04.19, 21:32 >Hehe, startujesz nerwie? big_grin Juz tu kiedyś zrzędziłem, że nie mam hektarów ani traktora. >P.S. >Jest tam jaki kandydat dla mnie? tongue_out Może i jest ale nie chce opisywać,pamiętajmy że tam występują prywatne osoby, które zdecydowały się na to szaleństwo, a nie wynajęci aktorzy. aktorzy Odpowiedz Link