dolores2222 04.06.19, 09:28 Człowiek jest tajemnicą. Z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odchodzi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ... 04.06.19, 10:56 turma.mortis napisał: > ej no Dolorka heh > żeś zgłębiła absolut Pewnie z 1/3 butelki poszła Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ... 04.06.19, 12:31 dolores2222 napisała: > Zaskoczę cię... > Jestem trzeźwa jak świnia loszka, loszka ... trzymajmy się ostatnio obowiązującej nomenklatury Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 12:32 A od kiedy to nasze forum w kierunku poetyckiego zmierza? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ... 04.06.19, 15:45 dolores2222 napisała: > A od kiedy to nasze forum w kierunku poetyckiego zmierza? Czasem bywało poetycko, a czasem do bólu prozaicznie... zależy jaka faza cyklu Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ... 04.06.19, 16:00 dolores2222 napisała: > Panowie też w tym cyklu? Zawsze próbują pląsać w zgodzie z cyklem i wyczaić fazę... trza docenić chociaż starania . No owszem, są też tacy, co to próbują wymusić na nas udawanie, że cyklu nie mamy. Ale tacy to na razie do odstrzału... jeszcze parę reinkarnacji muszą zaliczyć, zanim zaakceptują kobietę w kobiecie Odpowiedz Link
obrotowy sa tez i tacy... 04.06.19, 16:59 bunt_jest_moim_obowiazkiem napisała: No owszem, są też tacy, co to próbują wymusić na nas udawanie, że cyklu nie mamy. sa tez i tacy, ktorzy (gdy wiedza), ze z dana Pania napewno nie pojda do lozka - nie zwracaja na te cykle uwagi - bo to ich po prostu nie interesuje. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: sa tez i tacy... 04.06.19, 17:32 Piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni. A tak mi się skojarzyło Odpowiedz Link
turma.mortis Re: sa tez i tacy... 04.06.19, 17:43 walić kieszeń są kredyty heh ale tak jest tylko haczyk... wizualność z głębią musi się łączyć nie jest łatwo Odpowiedz Link
dolores2222 Re: sa tez i tacy... 04.06.19, 19:07 Łatwiej niż ci się wydaje... Bywa tak, że jest kompatybilność. Pół anioł, pół diabełek. Tylko kto wskoczy w taką wodę? Na główkę? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: sa tez i tacy... 04.06.19, 18:56 obrotowy napisał: > sa tez i tacy, ktorzy (gdy wiedza), ze z dana Pania napewno nie pojda do lozka > - nie zwracaja na te cykle uwagi - bo to ich po prostu nie interesuje. No pewnie, to oczywistość. Nie ich kobieta, nie ich cykle... o co cho?... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: ... 04.06.19, 14:54 Nie miałam wpływu na to skąd przybywam, i myślę, że nie mam na to dokąd i jak odejdę. Z jednej strony nikomu nie życzę towarzyszenia przy przechodzeniu.... gdzieś tam, z drugiej nie wyobrażałam sobie, że mogłoby mnie przy tym nie być. Z osoby zbyt wrażliwej okazałam się najmocniejszą. Tajemnice są całe życie.... dlaczego tak, dlaczego ja, dlaczego teraz.... Teraz mogę tylko cytować..... "pomyślę o tym jutro". Nie ominie.... więc ten międzyczas mnie najbardziej interesuje. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 15:29 Ten międzyczas powinien być chociaż znośny, aby móc go znieść Często się zastanawiam, ile jeszcze i dlaczego? Czemu tak a nie inaczej? I ile w tym mojego udziału a ile ślepego? Ze ślepym nie wygrasz, jeśli oboje znajdziecie się w ciemnym pomieszczeniu, bo on ma wyostrzone inne zmysły... Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ... 04.06.19, 15:39 słuchaj nie zapomnisz nigdy bo to fakt wracająca tęsknota to też fakt ale międzyczas daje sposobność zastąpienia (bo inaczej nazwać trudno coś po prawdziwej) a jak widać to była Twoja prawilna też czasem mi wraca i dzwonię do Iskry z życzeniami { urodziny imieniny święta) by choć ten zajebisty głos usłyszeć i obraz przywołać ale mija to wszystko choć na twardym zostaje heh Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 15:47 Wczoraj tak sobie myślałam, kiedy mnie tak bardzo przycisnęła samotność, że może jednak muszę zabić w sobie tę miłość, bo oszaleję... A gdyby kiedyś zdarzył mi się ktoś inny, wartościowy i wiedziałabym, że mnie kocha, to co ja mogłabym mu dać w zamian? Przyjaźń, sympatię, przywiązanie? Czy to byłoby ok? Uczciwe? To teoria, bo wyznaję zasadę, że nic/nikt dwa razy, ale gdyby kiedyś... Wątpię, że bym go zauważyła, a co dopiero potrafiła obdarzyć uczuciem Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ... 04.06.19, 15:52 dolores2222 napisała: A gdyby kiedyś zdarzył m > i się ktoś inny, wartościowy i wiedziałabym, że mnie kocha, to co ja mogłabym m > u dać w zamian? czasem wystarczy być czasem trochę więcej taki lajf a Ty wyraźnie się zamykasz na nowe tak mi się wydaje takie caneo czy cuś Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 15:55 Kwestia zasadnicza, żeby wystarczyło: wystarczy być... Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ... 04.06.19, 16:00 po kilku rozróbach uczuciowych heh inne podejście wpełza w umysł Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ... 04.06.19, 16:06 dolores2222 napisała: > A mianowicie? > Takim prostym językiem poproszę... No ze czasem taka stabilność jest lepsza, niż emocjonalny sajgon. W naszym wieku już takie płomienne uczucia stoją niżej w rankingach chyba, niż stabilna przyjaźń, przywiązanie - bycie z kimś bo taki jest twój dojrzały wybór. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ... 04.06.19, 18:59 dolores2222 napisała: > Mortek ma własnego tłumacza... > Wow No przepraszam, wcisnęłam się Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ... 04.06.19, 19:00 bunt_jest_moim_obowiazkiem napisała: > No przepraszam, wcisnęłam się > > spoko było Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ... 04.06.19, 16:04 dolores2222 napisała: > co ja mogłabym mu dać w zamian? Przyjaźń, sympatię, przywiązanie? Czy to byłoby ok? Uczciwe? To teoria, bo wyznaję zasadę, że nic/nikt dwa razy, ale gdyby kiedyś... Wątpię, żebym go zauważyła, a co dopiero potrafiła obdarzyć uczuciem Uczciwe, jeśli byś go nie okłamywała, tylko szczerze powiedziała co możesz zaoferować. Niektórzy wolą przyjaźń, sympatię, przywiązanie - niż jakieś emocjonalne wzloty (a potem ewentualne upadki). Niech decyzja należy do niego. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 16:13 Wiesz, że jak tak na trzeźwo myślę, to i ja wolałabym... Absolutnie nie brakuje mi szalonych emocji. Najbardziej brakuje mi ciepła, przytulenia, poczucia przynależności do kogoś.... Wiem, że pewnie narażę się na złośliwości, ale dla mnie: seks + przyjaźń = udana relacja Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ... 04.06.19, 16:20 no to wszystko jasne tylko obraz na źrenicy zmienić i bez porównań heh Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: ... 04.06.19, 15:46 Ale to jest Twój międzyczas... No i co z tego, że nie jest taki jakiego oczekuję, ale są momenty lepsze i jakoś to mnie nakręca. Kiedy byłam nastolatką nie myślałam o tym, nie wyobrażałem sobie nawet jak może ten mój czas się kończyć. Najbardziej bolała mnie myśl, że mnie nie będzie, kiedy inni ciągle jeszcze będą. Taki rodzaj zazdrości (chociaż nie wiem czy to jest dobre słowo) Będą się cieszyć, może płakać, będą podróżować i budzić się z bólem głowy, będą się zakochiwać i robić zakupy.... a ja minę. Nie myślę o tym, bo po co? Życie wystarczająco dołuje..... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 15:50 A wiesz, że miałam podobnie? Aż dotarło do mnie, że kiedy przestanie działać mój mózg, to i tej zazdrości nie zdążę poczuć. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ... 04.06.19, 15:53 marcepanka313 napisała: > No i co z tego, że nie jest taki jakiego oczekuję, ale są momenty lepsze i jako > ś to mnie nakręca. nio prawda jak nic Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: ... 04.06.19, 16:08 Sorry za szybko poszło. Ja tak mam. Życie to potrawa, a takie drobiazgi, to przyprawy, które dodają jej smaku..... zależy co komu smakuje. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ... 04.06.19, 16:55 w sumie jak Odyn heh też pozbawił się oka by dostać wiedzę taki cennik miał Mimir za łyk ze studni wiedzy Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: ... 04.06.19, 18:49 dolores2222 napisała: > Marcysia drży w posadach A skąd wiesz, że mi drży posada? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: ... 04.06.19, 19:09 Znowu musisz rozchodzić? Bo te Twoje skojarzenia..... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 19:16 Jak raz dzisiaj mnie nie ciśnie Ale wolę głośno nie mówić, bo a nuż Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ... 04.06.19, 19:16 marcepanka313 napisała: > Kiedy byłam nastolatką nie myślałam o tym, nie wyobrażałem sobie nawet jak może > ten mój czas się kończyć. Najbardziej bolała mnie myśl, że mnie nie będzie, ki > edy inni ciągle jeszcze będą. Taki rodzaj zazdrości (chociaż nie wiem czy to je > st dobre słowo) > Będą się cieszyć, może płakać, będą podróżować i budzić się z bólem głowy, będą O. a ja inaczej. Byłam dość depresyjna, silnie odczuwałam cudze nieszczęście. Bardzo chciałam zrobić jak najwięcej, żeby uszczęśliwić wszystkich wokół mnie... żeby nie czuli się tak źle, jak ja... Wyobrażałam sobie, jak to zrobię kupę dobrych rzeczy, a potem cichutko "odejdę" … chyba się jakiejś Pollyanny naczytałam. Oczywiście po latach to zweryfikowałam i idę w kierunku zdrowego egoizmu, choć tamten rys istnieje... Odpowiedz Link
obrotowy a ktos tu jeszcze napisal, ze 04.06.19, 15:49 na poczatku drogi pampersa mu zakladaja i na koncu drogi tez - i przynajmniej to jest raczej pewne. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: a ktos tu jeszcze napisal, ze 04.06.19, 15:51 No widzisz, to zależy, jakie masz podejście do swojej śmierci... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: a ktos tu jeszcze napisal, ze 04.06.19, 16:02 To tylko ja byłam w tetrowych? Nie każdy kończy w pieluchach...... bez przesady. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: a ktos tu jeszcze napisal, ze 04.06.19, 16:03 Ja też w tetrowych, Kochanieńka Odpowiedz Link
turma.mortis Re: a ktos tu jeszcze napisal, ze 04.06.19, 16:04 ba rozpórka z dwóch na bioderka heh Odpowiedz Link
obrotowy nie mam zadnego. 04.06.19, 17:03 dolores2222 napisała: >to zależy, jakie masz podejście do swojej śmierci... nie mam zadnego. a czy potem cos bedzie, czy niczego nie bedzie...? - to odpowiedz jest dosc prosta: - jak bedzie, to sie o tym dowiem. - a jak nic nie bedzie - to sie nie dowiem, bo mnie juz w ogole i nigdzie nie bedzie. ERGO - rozmyslanie nad tym - uwazam za nipotrzebna strate czasu. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: nie mam zadnego. 04.06.19, 17:22 Mnie zastanawia wiele kwestii tylko dlatego, że myślenie mnie nie boli... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 17:24 Ja akurat do tylko do deski do prasowania. Choć czy zmieni się to w działanie, nie wiem, jeszcze nie przemyślałam Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 17:27 Ale jednego możesz być pewien, Witku. Jeśli już się Tam wybiorę, ciebie nie zamierzam straszyć Mam tu upatrzone inne persony Odpowiedz Link
dolores2222 Re: ... 04.06.19, 17:31 Ale że od tej deski? Jedna deska skrzyni nie uczyni Odpowiedz Link