dolores2222 31.10.19, 11:37 Wam brakuje? W życiu? To pewnie pozostanie bez odpowiedzi... Ale może na forum? Kto był, a jego bytność tu pozostawiła w was ślad? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: Kogoś 31.10.19, 11:39 Za szybko poszło... Myślę czasem o Sowie... Co u niej? Lubiłam jej mądre, wyważone pisanie Odpowiedz Link
witrood Re: Kogoś 31.10.19, 11:59 Chyba była nie aż tak znowu dawno. Już ją pochowałaś? A w życiu to mi prawie ideału brakuje partnerskiego. Przydałby mi się też dobry kumpel do różnych męskich wypadów, ale też z tym kłopot. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Kogoś 31.10.19, 12:01 Nie pochowałam, no co też ty! Może ja mam braki w forumowaniu po prostu... A w życiu to ideału nie znajdziesz. Posłuchaj starszej, doświadczonej pani Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Kogoś 31.10.19, 12:15 Znaczy? Sil ma jakieś inklinacje spirytystyczne? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Kogoś 31.10.19, 12:21 Aaaaaa, załapałam chyba. Sil by chciał, aby objawiła się tu pani mieszkająca w bliskiej okolicy ze spirytusem Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Kogoś 31.10.19, 17:20 W bliskiej okolicy i ze spirytusem hmmm to może pod monopolowy idź? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Kogoś 31.10.19, 17:13 Jako, że dziś Halloween to oczywista oczywistość, że mi brakuje śp Blue tysiąca imion. To se ne wrati... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Kogoś 31.10.19, 20:11 A taki forumowy umarlaczek, zombiaczekz tendencją do zmartwychwstań. Trochę zgniła ale jakże barwna postać. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Kogoś 31.10.19, 20:46 Zgniła to raczej mało barwna... ziemnista raczej Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kogoś 31.10.19, 19:10 Mnie Gwena brakuje. Jego przepojonych tkliwą czułością tęsknych strof i żarliwych manifestów. Skąpi mi ich ostatnio niemiłosiernie. Pewnie szlifuje formę, prasując czerwony krawat na Marsz Niepodległości Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Kogoś 31.10.19, 19:49 Przecież Gwen pisze. Nawet ostatnio chyba więcej ode mnie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kogoś 31.10.19, 20:05 Chcesz rzec, że tylko mnie tak haniebnie zaniedbuje ? Najprzód Burzka mnie jakże spektakularnie olała, teraz Gwen. Silowi jeszcze latem grubo podpadłem, a Kevin tylko dzięki swym nienagannym manierom, perfekcyjnie maskuje jak serdecznie ma dość, mych żałosnych wiców i tandetnych zagrywek. Rany, jaka piekna zagłada .. Czy znajdzie się jakaś dama, która ukoi me rozterki, przygarniając do cyca ? Jak Dolorka obstawia, znajdzie się, czy sczeznę jak jakieś bydle, gdzieś pod płotem ? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Kogoś 31.10.19, 20:48 Nie obstawiam nawet meczów Barcy, a tu takie coś Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kogoś 31.10.19, 20:54 No to nie pozostało mi nic innego, jak lot z wysokości. Tylko narpief dokończę podwieczorek Odpowiedz Link
sweetsadness_87 Re: Kogoś 31.10.19, 19:58 dolores2222 napisała: > Wam brakuje? > W życiu? Kogos do protekcji. Jakkolwiek to brzmi to jednak tak jest. Przynajmniej w pracy mam takiego przelozonego, ktory jest specyficznym czlowiekiem nawet moj kolega twierdzi, ze ma rysy psychopatyczne ale jak ktos mnie zle poptraktowal a moj przelozony sie o tym dowiedzial to juz na drugi dzien ta osoba przyszla mnie ze strachu przeprosic. I mimo, ze nie pochwalam takich metod to jednak jest to imponujace. Odpowiedz Link
sweetsadness_87 Re: Kogoś 31.10.19, 21:28 Tak do konca to nie wiem co ten kolega mial na mysli. Ja odbieram mojego przelozeonego jako osobe bardzo pozytywna i mila a ow kolega w przyplywie szczrerosci powiedzial mi, zebym uwazala na niego, bo to czlowiek o niewatpliwie ogromnej wiedzy ale tez zlozonej osobowosci i ma wg niego takie cechy. Ja slyszalam takie teorie, ze moge przyciagac osoby o takich sklonnosciach do siebie wiec pozniej po tej rozmowie straszne koszmary mialam Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Kogoś 01.11.19, 14:43 Podobno przyciągamy osoby, które mają cechy najbardziej przez nas negowane w sobie. Podobno tak działa nasza podświadomość. Czyli w sumie nie ma się dręczyć, tylko wyznaczyć jasne granice. Ale nadal nie rozumiem. Osobowość złożona nie jest równoznaczna z cechami psychopaty. Toż to by oznaczało, że połowa populacji ma takie cechy Odpowiedz Link
sweetsadness_87 Re: Kogoś 01.11.19, 23:30 dolores2222 napisała: > Ale nadal nie rozumiem. > Osobowość złożona nie jest równoznaczna z cechami psychopaty. Toż to by oznacza > ło, że połowa populacji ma takie cechy Chodzilo o to, ze jednym i drugim cechuje sie ta osoba No ale przestalam sie tym przejmowac co tam akurat siedzi w glowie mojemu przelozonemu jak sie przekonalam jak reaguje jak mnie ktos zle potraktowal. I byc moze zeby tak zareagowac to wlasnie trzeba miec cos jednak z psychopaty w sobie. W kazdym razie po tym widze, ze mi sie akurat przydaloby miec kogos kto bylby w stanie mnie ochronic. Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Kogoś 31.10.19, 20:31 Brakuje mi w necie dziewczyny o niewymawialnym nicku potocznie zwanej Pancerną. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Kogoś 31.10.19, 21:02 Pancerna klasa sama w sobie. Miałam przyjemność ją poznać osobiście. Skradła nawet serce mojego kota i do tego dał się jej zmacać po łapkach, niecnota. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kogoś 31.10.19, 21:15 Co prawda, to prawda, b fajna dziewczyna. Wyjazd nam kiedyś forumowy nagrała i w ogóle mnóstwo uśmiechu wnosiła. Szkoda, że już nie pisze Odpowiedz Link
apersona Re: Kogoś 01.11.19, 20:16 dolores2222 napisała: > Wam brakuje? > W życiu? > To pewnie pozostanie bez odpowiedzi... > Ale może na forum? > Kto był, a jego bytność tu pozostawiła w was ślad? Samych ludzi dużo a nicków jeszcze więcej znikło ale rzeczywistość ostatnio absorbująca i brak czasu na odczuwanie braku Jeno coś tam cicho dzwoni i dzwoni aż jakiś głos dodał "and say goodbye" Pa netmary Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Kogoś 01.11.19, 20:34 Jakoś nigdy nie miałam aż tak mało czasu, żeby było go za mało na odczuwanie braku... Odpowiedz Link
apersona Re: Kogoś 01.11.19, 21:20 Powiadasz? Czyli brak nie duży widać skoro perypetie z żywymi i bliskimi przesłaniają? A może jednak prawdziwe życie jest w realu? Odpowiedz Link
6688katarzyna Re: Kogoś 02.11.19, 13:48 Dolores, mnóstwa ludzi/nicków mi brakuje. Bardzo mi żal, ze te nasze forumowe znajomości tak poumierały. Niby życie, ale czasem jednak warto powalczyć, by coś wartościowego nie wymknęło się z rąk. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Kogoś 02.11.19, 14:58 No to spróbuj może uratować, co się da Ja nie mam znajomych stąd w życiu realnym. Nie żałuję. Bo przychodziłam tu z założeniem, że nie przenoszę nic do reala. Odpowiedz Link