pierzasta_beztroska 02.11.19, 00:22 Niech będzie błogosławiony zdrowy sen Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierzasta_beztroska Re: Blogosławieństwa 02.11.19, 10:51 Błogosławiony deszcz i paskudna pogoda bo można zwalić na nich winę za ból głowy i kiepski stan ciała i duszy Odpowiedz Link
kulka42 Re: Blogosławieństwa 07.11.19, 21:23 pierzasta_beztroska napisał(a): > Błogosławiony deszcz i paskudna pogoda bo można zwalić na nich winę za ból głow > y i kiepski stan ciała i duszy Ja takie stany jak i bezsenność zawsze zwalam na pełnie księżyca Odpowiedz Link
kulka42 Re: Blogosławieństwa 07.11.19, 22:37 Jeszcze nie, ale się zbliża - zapewne stąd złe samopoczucie Odpowiedz Link
obrotowy Blogosławieństwa - przed snem i po. 02.11.19, 12:39 pierzasta_beztroska napisał(a): > Niech będzie błogosławiony zdrowy sen kompletnie ma mam sily wstawac. ten ten sen mnie meczy. rozmyslam nad tym - by przestac sie klasc. Odpowiedz Link
pierzasta_beztroska Re: Blogosławieństwa - przed snem i po. 02.11.19, 13:48 Ja też choć z przeciwnego powodu Widać te same rozwiązania pasuja do zupełnie skrajnych problemów Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Blogosławieństwa 02.11.19, 13:18 Niech będzie błogosławiona bezwietrzna noc . Odpowiedz Link
pierzasta_beztroska Re: Blogosławieństwa 02.11.19, 14:54 Błogosławiona niech będzie golonka z chrzanem i kaczka z pomarańczami w żurawinie Odpowiedz Link
pierzasta_beztroska Re: Blogosławieństwa 02.11.19, 15:21 Dzisiaj było naraz Obiad u mamusi Odpowiedz Link
obrotowy poruszylas mnie tym drugim 02.11.19, 18:02 pierzasta_beztroska napisał(a): > Błogosławiona niech będzie golonka z chrzanem i kaczka z pomarańczami w żurawinie poruszylas mnie tym drugim do glebi. Odpowiedz Link
pierzasta_beztroska Re: poruszylas mnie tym drugim 02.11.19, 22:22 Zaprawdę powiadam wam że podołałam choć mój żołądek owrzodziały jakby mniej entuzjastycznie to przyjął Kaczuszka genialna Odpowiedz Link
pierzasta_beztroska Re: Blogosławieństwa 11.11.19, 14:25 Błogosławiona Żabka albowiem nawet w święto niepodległości głodnych nakarmi i spragnionych napoi Odpowiedz Link
obrotowy a biednym... 11.11.19, 14:56 pierzasta_beztroska napisał(a): > Błogosławiona Żabka albowiem nawet w święto niepodległości głodnych nakarmi i spragnionych napoi - a biednym da gdzie poŻebrac.... Odpowiedz Link
pierzasta_beztroska Re: a biednym... 14.11.19, 09:13 Błogosławiony czwartek bo piątek jest tuż za nim Odpowiedz Link