nerw_rdzeniowy 01.12.19, 22:37 ale spodnie a nie serce hehe. Zauważyłem wśród młodzieży i także dorosłych modę na noszenie rozdartych spodni lub co gorsza z większymi lub mniejszymi dziurami. Rozumiecie dlaczego to jest takie "cool"? Bo ja nie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierzasta_beztroska Re: Rozdarte 02.12.19, 07:15 Hm ale czy warto dorabiać do tego ideolo? Odpowiedz Link
apersona Re: Rozdarte 02.12.19, 12:19 Mam jedną parę spodni rozdartą w wypadku, są tak wygodne że żal wyrzucić więc korzystam z mody. Odpowiedz Link
obrotowy odpowiem anegdota... 02.12.19, 07:31 pewien znajomy, bogaty gosc - skarzyl mi sie : ukradli mi juz dwie nowki... co prawda obie byly ubezpieczone, ale ile nerwow sie najadlem - to najadlem... a ubezpieczenie zapowiedzialo mi, ze trzeciego samochodu mi od kradziezy juz nie ubezpieczy... - to kupilem sobie gablote obtluczona po wypadkach, ma 5 lat , ale wyglada jak stary zlom i... mam spokoj Odpowiedz Link
majowy.poraanek Re: Rozdarte 02.12.19, 07:41 no nie fiem nie fiem... Ale i nazbyt nie protestuję Odpowiedz Link
obrotowy no ta Sukini w tym "bikini" 02.12.19, 10:00 radzi sobie zupelnie niezle. tyle , ze to nie sa dzinsy. a odmiana stroju "bikini" - wlasnie. . www.amazon.de/QingJiu-Brasilianische-Badebekleidung-Beachwear-Badeanzug/dp/B07M5JHJNM Odpowiedz Link
kulka42 Re: Rozdarte 02.12.19, 10:54 nerw_rdzeniowy napisał(a): > ale spodnie a nie serce hehe. > > Zauważyłem wśród młodzieży i także dorosłych modę na noszenie rozdartych spodni > lub co gorsza z większymi lub mniejszymi dziurami. Rozumiecie dlaczego to jest > takie "cool"? Bo ja nie. Niestety ja też nie. Ale jak ktoś tak lubi to mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Rozdarte 02.12.19, 20:29 Ale że wyższość rozdarcia nad dziurami.... ? Odpowiedz Link