witrood 31.12.19, 17:57 za parę godzin będziemy mieć lata dwudzieste. Ciekawe, jakie będą. Dwudziestowieczne w Polsce ponoć szalone, jak mówią przekazy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: No to 31.12.19, 18:24 Takie same jak lata minione. I w sumie to nie wiem czy to źle czy dobrze. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: No to 31.12.19, 18:44 Moda była fajna, zarówno damska jak i męska. Ale to se ne wrati Odpowiedz Link
dolores2222 Re: No to 31.12.19, 19:52 Na nic nie czekam, niczego nie wypatruję. Niewiele mnie może już zaskoczyć. Czas umierać chyba? Odpowiedz Link
samysliciel Re: No to 31.12.19, 22:20 ... czekamy Pierwszy nowy rok, który zacznę w innym miejscu, daleko od domu. Obecny, mijający chyba najtrafniej nazwę przejściowym, nie tylko w odniesieniu do lokalizacji ale mentalności, przeorganizowania wielu spraw. Tak sobie właśnie ostatnio pomyślałem, że oczekując zmian na lepsze w przyszłości, wpierw warto z grubsza uporządkować przeszłość i teraźniejszość, poprzycinać co przeszkadza, wzmocnić to co tworzy zdrowe fundamenty, do życia, samopoczucia. Nie muszą to być wielkie czyny, zazwyczaj chodzi o drobiazgi, których nie dostrzegamy lub bagatelizujemy. Życzę Wam wszystkim abyście w nadchodzącym roku zapisali nową, piękną kartę w życiu, w oparciu o nadzieję i właściwie wyciągnięte wnioski z przeszłości, poza tym dużo zdrowia, które jest podstawą, no i aby pieniążki się zgadzały Do zobaczenia za rok! Odpowiedz Link
green.amber Re: No to 31.12.19, 22:51 dziękuję i samego dobrego i mądrego życzę i nie szafuj tym "za rok" chyba, że rzeczywiście masz zamiar nie odzywać się przez 11 miesięcy i jakie 30 dni albo objawisz się osobiście w przyszłego sylwestra gdzie na forumowej imprezie do spisania w przyszłym roku Odpowiedz Link