joanna_kossowska 03.01.20, 11:18 forum.gazeta.pl/forum/w,45,159236923,159236923,Zjadlabym_mandarynke_.html?so=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: @ marek-1002 :-) 03.01.20, 11:48 Ale że o co cho? Marek - ładne imię. Ale żeby tak z małpą łączyć i krzyczeć za nim? Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: @ marek-1002 :-) 03.01.20, 12:11 dolores2222 napisała: > Ale że o co cho? > Marek - ładne imię. > Ale żeby tak z małpą łączyć i krzyczeć za nim? Cały czas o to samo, o głupotę pretensjonalnych wielonickowych dziuń(iów). Absolutnie Odpowiedz Link
dolores2222 Re: @ marek-1002 :-) 03.01.20, 12:22 Znaczy się kim obecnie jest Marek? Bom się zagubiła ździebełko... Absolutnie Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: @ marek-1002 :-) 03.01.20, 18:10 szarlotka_ja napisała: > Leki się skończyły? Do kogo zgłosić, podpisaną imieniem i nazwiskiem, prawdziwym imieniem i nazwiskiem, skargę na niedopuszczalne zachowanie adminki forum prywatnego? Do moderacji forów GW? Nie ma sprawy. Absolutnie To będzie w pełni schizofreniczny i naprawdę wymagający leków przypadek, gdy oskarżony i sędzia, to ta sama osoba. Nie tak dawno temu napisałam obrotowemu, ale powtórzę, bo widać tobie trzeba częściej powtarzać, żeby dotarło; Hulaj śmiało. Z mojego obecnego punktu widzenia, im bardziej będziesz hulać, tym dla mnie lepiej. Ja nie żartuję. Bynajmniej Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: @ marek-1002 :-) 03.01.20, 18:23 joanna_kossowska napisał(a): > Do kogo zgłosić, podpisaną imieniem i nazwiskiem, prawdziwym imieniem i nazwiskiem, skargę na niedopuszczalne zachowanie adminki forum prywatnego? Do moderacji forów GW? O ile mi wiadomo to na GW nie ma for prywatnych, wszystkie są publiczne... chyba, że te ukryte, ale się nie znam. Samotni są na pewno publiczni więc do Unego uderzaj . A cóż to za zachowanie, które trzeba napiętnować? Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: @ marek-1002 :-) 03.01.20, 18:30 szarlotka_ja napisała: > > A cóż to za zachowanie, które trzeba napiętnować? Nie rozumiesz, co piszesz? To twój problem. Bynajmniej Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: @ marek-1002 :-) 03.01.20, 18:43 Wiem i rozumiem co piszę, ale nie rozumiem co i o czym ty piszesz, ale w sumie to twój problem . Odpowiedz Link
obrotowy stres jest choroba cywilizacyjna. 05.01.20, 07:14 joanna_kossowska napisał(a): > Nie tak dawno temu napisałam obrotowemu,.... cieszy mnie Tfoja uprzejma uwaga. ale stres jest choroba cywilizacyjna - przykro mi, ze i Ciebie to dopadlo Odpowiedz Link
turma.mortis Re: stres jest choroba cywilizacyjna. 05.01.20, 07:22 to zupełnie inne imadło agata bynajmniej wojtek absolutnie heh Odpowiedz Link
turma.mortis Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 07:26 joanna_kossowska napisał(a): > Hulaj śmiało. Z mojego obecnego punktu widzenia, im bardziej będziesz hulać, ty > m dla mnie lepiej. > > Ja nie żartuję. > Bynajmniej "piknik na skraju drogi" heh bynajmniej stalker absolutnie hmmmm kogo dupa zaboli za IPF??? Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: @ marek-1002 :-) 07.01.20, 13:05 turma.mortis napisał: > stalker absolutnie hmmmm Absolutnie > kogo dupa zaboli za IPF??? > Tam, gdzie można, wolę polskie nazewnictwo, więc jednak BŁĄD 404. Bynajmniej O, np. taki Odpowiedz Link
beneficia Re: @ marek-1002 :-) 04.01.20, 23:02 Weszłam w zalinkowany wątek, i albo jestem za mało pijana albo za bardzo. A poza tym autorka randomowo używa "bynajmniej", być może to żart, którego nie rozumiem gdyż jw. Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: @ marek-1002 :-) 04.01.20, 23:40 beneficia napisała: > A poza tym autorka randomowo używa "bynajmniej", być może to żart, którego nie > rozumiem gdyż jw. Nie tylko "bynajmniej", równie często "absolutnie". Nie bez kozery, bynajmniej Masz z tym jakis problem? Trudno, musisz z tym jakoś żyć. Absolutnie Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 11:00 "a "aczkolwiek" to sobie na pralkę przyklej" Jak mawiał kabaret Mumio, bodajże Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 11:24 witamina_b12 napisał(a): > "a "aczkolwiek" to sobie na pralkę przyklej" > Jak mawiał kabaret Mumio, bodajże Bodajże www.youtube.com/watch?v=cxtnot8lY4U Aczkolwiek absolutnie bynajmniej A teraz zajmij sie czymś pożytecznym. Może obiad na niedzielę? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 14:56 >A teraz zajmij sie czymś >pożytecznym. >Może obiad na niedzielę? Nie twierdzę bynajmniej, że jest to zła propozycja, aczkwiek nie skorzystam, gdyż albowiem mam jeszcze obiad z poprzedniego dnia, bodajże z soboty i on mi absolutnie wystarczy. Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 16:05 witamina_b12 napisał(a): > > Nie twierdzę bynajmniej, że jest to zła propozycja, aczkwiek nie skorzystam, gd > yż albowiem mam jeszcze obiad z poprzedniego dnia, bodajże z soboty i on mi abs > olutnie wystarczy. > A nie, no to bynajmniej, skoro tak, to już absolutnie możesz zająć się ćwierkaniem trzy-po-trzy. Odpowiedz Link
green.amber Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 20:20 witamina_b12 napisał(a): > Nie twierdzę bynajmniej, że jest to zła propozycja, aczkwiek nie skorzystam, gd > yż albowiem mam jeszcze obiad z poprzedniego dnia, bodajże z soboty i on mi abs > olutnie wystarczy. > cudne zdanie, samo w sobie i w kontekście już wiem, co mi kazało rzucić okiem w głąb tego wątku, chociaż joannę raczej omijam, bo mam wrażenie, że jej forumowego zachowania bardziej nie rozumiem niż Sil moich pytań... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 23:14 green.amber napisała: > > cudne zdanie, samo w sobie i w kontekście > Mi też się podoba Odpowiedz Link
dolores2222 Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 12:09 Na majtkach to dopiero jest jazda.... Odpowiedz Link
beneficia Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 20:06 > Na majtkach to dopiero jest jazda.... Na jakich majtkach??? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 20:13 Hehehe, też się pogubiłem, ale nie śmiałem zapytać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 20:15 PS Jak to szło ? W meczu Real Madryt - Surreal Barcelona 1:Ryba Odpowiedz Link
beneficia Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 20:37 Spoko, na ematce też jest parę odpałów, ale nie znam tutejszych. Może te majtki to taki odpowiednik szczotki do kibla w zmywarce, takie hasło forumowe? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 20:44 Przy szczotce i proszeniu ematek o dowód wymiękam.... znaczy zazdroszczę..... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 21:38 Nie wiem jak reszta koleżeństwa, ale na mnie zdecydowanie największe piętno wywarła proza Księcia Analu. Do perfekcji opanowana konwencja 'krótko i na temat', z chirurgiczną precyzją dobrane środki ekspresji, orzeźwiająca swoboda w operowaniu jakże skostniałymi strukturami gramatyczno-ortograficznymi, no i przede wszystkim ujmująco lapidarna, choć jaskrawo wyrazista warstwa dramaturgiczna. A to i tak ledwie nędzna namiastka potencjału Księcia. Chętnie dałbym jakąś próbkę, ale zbyt nędznym epigonem, by mimowolnie nie pokalać wirtuozerii Maestra. A to wszystko na ledwie ekranie tekstu, na którym marnował on góra trzy spacje. Podejrzewam, że jego plan taryfowy zapeniał max 3 esemesy rocznie, stąd tak wysublimowana nimi gospodarka. Długo by opowiadać, trzeba Ci jednak wiedzieć, że po każdym występie, życie na forumie zamierało na dobrych parę godzin i żadne moje z kolegami nawoływania, nie były w stanie wyrwać Koleżanek ze szponów transu. Jedyne co nas z kolegami ocaliło, a za co jestem mu do dziś dozgonnie wdzęczny, to fakt że Książę operował w okolicach Jeleniej Góry i - co sam zawsze uczciwie zaznaczał - nie dysponował transportem. Jeśli - co absolutnie zrozumiałe - rozpaliłem do czerwoności Twą wyobraźnię, to wytrzymaj tu z nami proszę do okolic Zajączka, bo najwyraźniej na wiosnę soki w Księciu zaczynają żwawiej krążyć. Odpowiedz Link
beneficia Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 22:03 > Jeśli - co absolutnie zrozumiałe - rozpaliłem do czerwoności Twą wyobraźnię Mam wrażenie, że moja wyobraźnia nie może sobie tego wyobrazić (nie mówiąc o mnie) Mogę prosić o linka? Będę wdzięczna, a jak (być może) na wiosnę zjawię się w Warszawie, to stawiam piwo za sam opis zjawiska Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: @ marek-1002 :-) 05.01.20, 22:27 No nie ma linek, bo zazdrośne adminy wycinały od razu. Jasne, chętnie zreferuję ten fenomen literacki Odpowiedz Link