Dodaj do ulubionych

Wątek o seksie

05.01.20, 14:49
Założyłam tongue_out.
Obserwuj wątek
    • turma.mortis Re: Wątek o seksie 05.01.20, 14:52
      co? hmmm
      • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:22
        big_grin
    • gyubal_wahazar Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:07
      Czegoś tak skrajnie wyuzdanego, dawno nie widziałem wink
      • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:23
        Kasa już była to teraz seks big_grin
        • dolores2222 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:25
          Czekamy w podnieceniu na wypowiedzi osób uprawiających.
          Gdyż gadanie o seksie jako teorii jedynie bądź wspomnień babci, mija się z celem, jak sądzę tongue_out
          • gyubal_wahazar Re: Wątek o seksie 05.01.20, 18:49
            O masz, a ja z miesiąc temu wypłoszyłem jednego narratora, który już w 1-szym zdaniu zdołał podzielić się większą ilością swych erotycznych uniesień, niż ja nakonfabulowałem przez 1.5 roku.

Czekaj, jak leciała ta wiekopomna, ociekająca dyskretnym, tajemnym urokiem, fraza ? Kojarzysz może ?

PS Narratoooor ! Plasiam, nie chciałem. Wracaaaaj !
    • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:10
      i bardzo Szarlotcie dziękuję wink tak sobie pomyślałam, że wreszcie będzie wątek, w którym bedę mogła sobie ponarzekać wink ale chyba mi już przeszła ochota...
      zdjęcie tej ośnieżonej alei cudne Szarlotta znalazła i wrzuciła, miodzio wink zwłaszcza, że u mnie słońce jak przy -20 wink
      • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:23
        Bo już się przelękłam, że się Amberkowi seks w tych alejkach, na tym mrozie zamarzył tongue_out.
        • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:35
          mam właśnie tak romantyczny zachód słońca, że kto wie czy by mi alejkowy mróz przeszkadzł... warunek niezbędny - właściwe towarzystwo heh wink
          • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:46
            Zachód słońca przeminął, teraz księżyc zagląda wink.
            • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:55
              nie w okno, które mam teraz najbliżej, tu mam gwiazdki i kolor nieba nieziemski wink
              • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 17:02
                A ja już zasłoniłam bo mnie irytowało to, że nie ma śniegu wink.
                • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 17:23
                  A w chutorze śnieg jest...
                  • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 17:57
                    Czyli Sil zadowolony wink.
                    • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 18:59
                      Nie bardzo.
                      • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:16
                        W takim razie co Sil taki niezadowolony? tongue_out
                        • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:54
                          Wiosny już chcę.
                          • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:02
                            Sil nie ma gorączki?? wiosny a nie listopada??
                            • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:43
                              Z nosa mi kapie.sad
                              • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:30
                                jeśli się Silowi wydawało, że o taką koncepcję bycia pociągającym chodzi, to chyba jednak raczej nieee
                                • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:42
                                  Mnie żadna nie chce, więc co za różnica.
                                  • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:48
                                    tam zaraz żadna, coś czytałam o jakiejś z czarnymi zębami, wybrzydza Sil i tyle
                                    • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:55
                                      Za mąż wyszła. W zeszłym roku.
                                      • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:16
                                        selawi, chyba że za Sila wyszła i też już go nie chce, to przykro...
                                        • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:21
                                          Na szczęście nie za mnie.tongue_out
                                          • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:26
                                            no ale to chyba jednak marne szczęście, skoro teraz to już rzeczywiście żadna Sila nie chce... i jeszcze katar...
                                            • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:38
                                              Jakoś to przetrwam.
                                              • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:41
                                                budzi się w Silu maczo czy co?? w sensie, że katar czy niechcenie??
                                                • silencjariusz Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:01
                                                  Nie rozumiem o co Ci znowu chodzi...
                                                  • green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:13
                                                    no to dobranoc
                                                    przed snem polecam stopy we wrzątek, potem w ciepłe skarpety i grochowinę czy w czym tam Sil śpi
                                                  • silencjariusz Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:45
                                                    No to dobranoc.
                                                  • witamina_b12 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 11:24
                                                    silencjariusz napisał:

> Nie rozumiem o co Ci znowu chodzi...

Amberka z Silem to chyba pierwowzorem tych komiksów są wink
                                                    Bardzo je lubię zresztą smile
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 11:35
                                                    Dobre big_grin
                                                  • green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 12:55
                                                    z przyjemnością bym chciała być, ale mnie się wydaje, że obi się doskonale rozumieją... wink ale widziałam dobrze tylko jeden kawałek wink
                                  • witamina_b12 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:39
                                    Specjalnie dla Sila, żart z podtekstem wink

Penis jest jak pies:
                                    - plącze się miedzy nogami,
                                    - lubi, jak się go głaszcze,
                                    - cieszy się razem z panem.

Czyż nie uroczy? wink
                                    • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:41
                                      witamina_b12 napisał(a):

> Penis jest jak pies:
                                      > - plącze się miedzy nogami,
                                      > - lubi, jak się go głaszcze,
                                      > - cieszy się razem z panem.
                                      >
                                      > Czyż nie uroczy? wink

big_grin big_grin big_grin
                                    • silencjariusz Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:01
                                      A skąd to specjalne traktowanie? Nie widzę w tym żarcie niczego uroczego.
                                      • witamina_b12 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:09
                                        Dla Sila bo chory.
                                        Pieski są urocze wink
                                        • silencjariusz Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:45
                                          witamina_b12 napisał(a):

> Dla Sila bo chory.

Cóż za miły gest. Doceniam ten bezinteresowny przejaw złośliwości.tongue_out

> Pieski są urocze wink

Rozumiem, że to skrót myślowy. W sensie, że w wątku o seksie chciałaś podzielić się z nami informacją o tym, że lubisz na pieska?wink
                                          • witamina_b12 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 11:00
                                            A Sil nie lubi?
                                            • turma.mortis Re: Wątek o seksie 06.01.20, 11:03
                                              sil nie lubi... psów heh wink
                                              • witamina_b12 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 11:10
                                                To wiem smile
                                                Ale czy niechęć mu się na inne aspekty życia przenosi to nie wiem wink
                                                • turma.mortis Re: Wątek o seksie 06.01.20, 11:15
                                                  wyobraźnia cuda czyni wink
                                                • silencjariusz Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:50
                                                  Czasem się przenosi.
      • dolores2222 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:23
        Mnie też ta droga bardziej do zamyślenia skłania...
        I tak sobie myślę, że są ludzie, którzy zawsze gdzieś dążą, ciągle wyznaczają sobie cele i nie widzą nic po drodze. Byle do celu, byle go osiągnąć, nieważne jakimi środkami. A sama droga może być najlepszym celem. smile
        Sporo czasu i upadków mi zajęło, żeby do tego dojść. Do tego, żeby iść, ale nie dążyć. Znaleźć w tym sens. Może komuś mądrzejszemu, mniej pokręconemu zajęło by to mniej czasu i niepotrzebnie trwonionych emocji. Ale dumna jestem z siebie, że lepiej późno niż później... A tak se popisałam akurat pod wypowiedzią Amber. Bo koło mądrego i to dobrze przystanąć. wink
        • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:32
          dolores2222 napisała:

> I tak sobie myślę, że są ludzie, którzy zawsze gdzieś dążą, ciągle wyznaczają s
          > obie cele i nie widzą nic po drodze. Byle do celu, byle go osiągnąć, nieważne j
          > akimi środkami. A sama droga może być najlepszym celem. smile

A wiesz, to jest wypowiedź całkiem w temacie - serio wink
          • dolores2222 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:40
            Seksu?
            Hmmm...
            Cytując klasyka wink
        • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:41
          łechcesz mię ego, to może być niebezpieczna gra wink
          ale oglądawszy wczoraj film o P Swayze tak sobie pomyślałam, coś podobnego, że dążenie było większą frajdą niż osiągnięcie, bo tam raczej zamiast spełnienia, dramaty i cierpienie
          może jednym dobrze jest dotrzeć a innym iść
          • dolores2222 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:05
            Nie chciałam niczego łechtać wink
            A gdzie ten film o PS widziałaś, bo z chęcią bym może jaką powtórkę złapała?
            Z ostatnim zdaniem całkowita zgodność. Ilu ludziów, tyle dróg i celów. I na tym cały wic polega, żeby wiedzieć, co dla kogo. Bo inaczej, to się człowiek szarpie, a satysfakcji brak. A jak brak, to frustracja się rodzi. A od niej prosta droga (nomen omen) do zniszczenia...
            Kurka, z nowym rokiem na refleksje mnie wzięło. Starzeję się czy co? O rok? big_grin
            • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:52
              odpowiedź mi się nieco przemieściła, mam nadzieję, że znajdziesz wink
    • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:51
      PS przedwczoraj był w alekino, polecam, sobie zostawiłam nagranie z nadzieją, że może jeszcze kiedyś raz obejrzę
      a że to wątek o seksie to wspomnę, że bohater, moim skromnym, miał pewne pociągające tocosie wink
      oby refleksje miały pozytywne skutki wink
    • marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 17:53
      A to raczej nie chodzi o to, żeby bardziej zdejmować niż zakładać.... wink
      • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 17:58
        Zdejmuję wątek o seksie - dziwnie to brzmi wink.
        • marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 18:10
          Ale gdybyś napisała....

"wątek o seksie"
          Zdjęłam....wink

Uuuu.... dziać by się mogło .... wink
          • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 18:25
            tongue_out
            • marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 18:40
              Ale że od razu język.... wink Aż tak dobrze się nie znamy.... wink No i hetero jestem.... sorry.... smile
              • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 18:57
                To czego każesz mi zdejmować? tongue_out
                • marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:15
                  Ja nie każę, jedynie sugeruję.... wink
                  No i nie dla mnie, ale myślę że panowie nie mieliby nic przeciwko.... wink
                  • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:30
                    Rozważam sugestię tongue_out.
                    • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:04
                      żeby gazeta nie zdjęła wątku, gdybyście doszły za daleko w tych rozważaniach o negliżowaniu wink
                      • marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:18
                        Znaczy Szarlotka idzie na całość....?
                        Cicha woda.... wink
    • to_ja_pisze Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:26
      Ciekawe, że Panowie jakoś się nie rozkręcili w tym wątku tylko Panie.
      Wygląda na to, że nie ma na co liczyć od tych w średnich wiekuwink
      • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:35
        No... jeden udaje że w ogóle nie wie o co chodzi, drugi że to zbyt wyuzdane i bulwersujące... trzeci próbuje zmienić temat i gada że śnieg spadł... a by się mogło wydawać, że panowie odważniejsi i chętniej będą o tym rozprawiać big_grin
        • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:37
          Moja wina, bo podobno źle zaczęłam wątek tongue_out.
          • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:41
            szarlotka_ja napisała:

> Moja wina, bo podobno źle zaczęłam wątek tongue_out.

Szarlotka - nie wiem czy panom by wystarczyło jakbyś napisała że "zdejmujesz" - chyba musiałabyś do tego fotę stosowną dołączyć wink
          • marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:25
            Człowiek na błędach się uczy.... wink
            Następny wyjdzie lepiej.... wink
            • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:28
              Czyli co? Zdejmować wątek? wink
              • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:33
                szarlotka_ja napisała:

> Czyli co? Zdejmować wątek? wink
                Zdejmowac...zdejmowac..!!
                Ale nie watek..wink
              • marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:40
                Zdejmij co tam Ci pasuje.... wink
                Niekoniecznie wątek.... wink Może po 22 coś komuś się zachce....znaczy zechce napisać.... wink
                • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:43
                  A już myślałam żeby wcześniej iść spać.. no nic to, poczekam big_grin
                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:04
                    Spać? A kto pofigluje przed snem! wink
                    • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:20
                      e-zybi napisał:

> Spać? A kto pofigluje przed snem! wink

Stereotypy wink
                      • e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:33
                        Myślisz, że jesteśmy w stanie bez nich funkcjonować? wink
                        • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:44
                          Jak najbardziej smile
                          • e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:03
                            Hmmm...potrafisz podniecić faceta wink
                            • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:08
                              big_grin big_grin big_grin To Ci się udało.
                              • e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:18
                                Co Cię w seksie kreci?
                                • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:23
                                  Różne rzeczy, ale to jest wiedza tajemna, którą dzielę się z jednym tylko wybrańcem na tym globie - przecież wiesz wink
                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:32
                                    W wątku o seksie, trudno jest rozmawiać o wiedzy tajemnej...ale spróbujmy nie poddawać się... wink
                                    • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:41
                                      Ten wątek to taka trochę ściema - w końcu to dość nobliwe forum jest, więc wiesz... nie ma co się rozpędzać za bardzo wink
                                      • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:45
                                        Weź się tak nie wykręcaj nobliwością forum.tongue_out
                                        • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:49
                                          A co - taki ciekawy jesteś? big_grin
                                          • silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:57
                                            Zbywasz Zbyszka. I Zbyszek z tego powodu pewnie cierpi mocno.tongue_out
                                            • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:12
                                              silencjariusz napisał:

> Zbywasz Zbyszka. I Zbyszek z tego powodu pewnie cierpi mocno.tongue_out

Wątpię żeby Zbyszek był aż tak wrażliwy wink
                                      • e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:54
                                        OK, w takim razie dobra muza, lampka wina i niech sen spokojnie ścina wink
                                        • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:06
                                          Dobre wino nie jest złe wink Lampeczka przed snem jak najbardziej smile
                                          • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 09:49
                                            A co proponujesz na dzień dobry wink
                                            • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 10:42
                                              Na dzień dobry proponuje to o czym wątek traktuje wink albo zimny prysznic zamiast big_grin
                                              • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:08
                                                Z propozycji skorzystałem, a prysznic był...ale ciepły, przed i po wink
                                                • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:12
                                                  Czyli wszystko skrzętnie zaplanowane wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:16
                                                    Nie, spontanicznie...bardziej smakuje wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:18
                                                    To rozumiem że ten prysznic przed był razem z partnerką smile
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:29
                                                    Nie inaczej...towarzystwo partnerki jest jak najbardziej wskazane, czysta przyjemność wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:39
                                                    Czysta przyjemność - dobrze powiedziane wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 20:55
                                                    To podstawa udanego seksu wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:01
                                                    Ale że co - że zawsze seks od prysznica zaczynasz? smile
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:06
                                                    Żartujesz? Moja wyobraźnia nie ma ograniczeń...smile
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:12
                                                    Wyobraźnia a realizacja to dwie różne bajki smile
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:19
                                                    Twórczość ma swe źródło w wyobraźni i jest realizacją pewnych pragnień, to teraz z innej bajki? Czego teraz pragniesz? smile
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:22
                                                    Eeee prawie Ci się udało mnie podejść, bo tak z rozpędu mogłabym napisać wink
                                                    A tak serio - to czego teraz pragnę nie nadaje się na ten wątek smile
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:35
                                                    Więc nie dowiem się, mogę tylko domyśleć, a to już nie to samo smile
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:36
                                                    No ale przecież masz wyobraźnię wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:43
                                                    To pragniesz tego samego co ja, zgadłem? wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:49
                                                    Nie jest to całkiem niemożliwe wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:58
                                                    Mała iskierka potrafi wzniecić pożar...wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 22:04
                                                    Oby tylko ów pożar nie został przedwcześnie ugaszony wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 07.01.20, 12:41
                                                    Nie obawiaj się, grunt do dobra podpałka, niejeden konar zapłonie wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 12:44
                                                    Nie obawiam się, że nie zapłonie, martwi mnie raczej to, że za szybko zgaśnie wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 07.01.20, 13:35
                                                    Wszystko w Twoich rękach wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 14:12
                                                    No właśnie, że niekoniecznie smile
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 07.01.20, 18:24
                                                    Pozytywne nastawienie do tematu też czyni cuda...małe niepowodzenia nie są dramatem, nie dzisiaj to jutro, aż się uda. Z humorem przez życie...wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 19:35
                                                    Pozytywne nastawienie, to moje ... trzecie imię big_grin Gdyby nie to... nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być jeszcze gorzej, więc głowa do góry, pierś do przodu i przed siebie wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 09.01.20, 05:48
                                                    Do tego dużo optymizmu, dyskrecji, szczypta odwagi...i odkryjesz uroki życia o jakich marzysz, świat jest cudowny, nie byle jaki wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 09:10
                                                    Jeessuuuniu - tyle optymizmu o tak niegodziwej porze... zazdroszczę wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 09.01.20, 22:17
                                                    Każda pora jest dobra by poczochrać bobra wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 22:25
                                                    A bóbr to nie jest pipa, więc z czochrania będzie lipa wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 09.01.20, 22:40
                                                    Lipa, jaśmin, albo dąb...pipie warto dać na ząb wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 22:59
                                                    Pipa bardzo jest wybredna, i nie pożre byle drewna wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 09.01.20, 23:12
                                                    To panisko z pipy jest...own, tight, the best wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 23:21
                                                    Z pipy pańcia jeśli już, a z penisa zwykły tchórz.
                                                    Pipę drewnem karmić chce, zamiast podać jej oblicze swe wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 09.01.20, 23:35
                                                    No i wątek się rozkręca, pipcia będzie wnet do wzięcia.
                                                    A jak jeszcze się posłodzi, penis w pipcię łatwiej wchodzi wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 23:53
                                                    Penis w szarży dzikiej jest, pipka krzyczy you're The best! big_grin
                                                    A po wszystkim cisza nagła bo z penisa gumka spadła wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 10.01.20, 00:17
                                                    Pipce szybko twarz pobladła, zaś w humorze ciągle penis jest wink
                                                    Do finału doprowadzi, a po?? Złoty środek pipce poda bo ma gest wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 10.01.20, 00:30
                                                    Pipka była wielce zachwycona, a później penisa gestem zasmucona.
                                                    Penis wykazał odpowiedzialności brak, dla pipki to końca igraszek znak wink
                                                  • e-zybi Re: Wątek o seksie 10.01.20, 00:46
                                                    No, tak! Penis winny całej sprawy...zachęcony do zabawy.
                                                    Kubłem wody pipka moczy? Życzę zatem dobrej nocy wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 10.01.20, 09:42
                                                    Pipka dziś złego nie pamięta
                                                    i do zabawy penisa zachęca.
                                                    Dzień dobry mówi, uśmiecha się czule,
                                                    penis w podskokach przytula pipulę. wink
                                                  • samysliciel Re: Wątek o seksie 10.01.20, 21:26
                                                    ale historia big_grintongue_out
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 10.01.20, 21:30
                                                    Przednia - prawda? smile Przez całe moje życie nie spłodziłam tyle rymów co wczoraj big_grin
                                                  • samysliciel Re: Wątek o seksie 10.01.20, 21:34
                                                    masz talent, płódź dalej wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 10.01.20, 21:53
                                                    Najwyraźniej dni płodne mi się skończyły wink big_grin
                                                  • samysliciel Re: Wątek o seksie 10.01.20, 22:01
                                                    aaa, już nic nie napiszę tongue_out
                                                  • searam Re: Wątek o seksie 11.01.20, 00:58
                                                    kulka42 napisała:

> Najwyraźniej dni płodne mi się skończyły wink big_grin
                                                    Mezczyzna zawsze ma dni plodne...Madame.
                  • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:04
                    kulka42 napisała:

> A już myślałam żeby wcześniej iść spać.. no nic to, poczekam big_grin
                    Lepiej idz spac, bo zanosi sie na noc dla doroslych...wink
                    • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:13
                      searam napisał:

> Lepiej idz spac, bo zanosi sie na noc dla doroslych...wink

Skoro ja nie jestem dorosła, to ta noc chyba ma być dla starców smile
                      • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:33
                        kulka42 napisała:

> > Lepiej idz spac, bo zanosi sie na noc dla doroslych...wink
                        >
                        > Skoro ja nie jestem dorosła, to ta noc chyba ma być dla starców smile
                        Starcow..? Owszem..Takich o lasce. Dwudziestoletniej...wink
                        • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:44
                          searam napisał:

> Starcow..? Owszem..Takich o lasce. Dwudziestoletniej...wink

A Ty nie wiesz, że kobieta niczym wino.... hmm.. no tak, nie wiesz smile
                          • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:53
                            kulka42 napisała:

> searam napisał:
                            >
                            > > Starcow..? Owszem..Takich o lasce. Dwudziestoletniej...wink
                            >
                            > A Ty nie wiesz, że kobieta niczym wino.... hmm.. no tak, nie wiesz smile
                            Faktycznie !.Na kobietach to ja sie nie znam, ale liznelo sie to i owo...
                            • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:13
                              searam napisał:

> Faktycznie !.Na kobietach to ja sie nie znam, ale liznelo sie to i owo...

Hmm... to i owo powiadasz... lizaka jakiegoś.. może znaczek pocztowy... a może i loda smile
                              • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:36
                                kulka42 napisała:

> searam napisał:
                                >
                                >
                                > > Faktycznie !.Na kobietach to ja sie nie znam, ale liznelo sie to i owo...
                                >
                                > Hmm... to i owo powiadasz... lizaka jakiegoś.. może znaczek pocztowy... a może
                                > i loda smile
                                Widze, ze chwytasz w lot...wink
                                • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:43
                                  searam napisał:

> > > Faktycznie !.Na kobietach to ja sie nie znam, ale liznelo sie to i
                                  > owo...
                                  > >
                                  > > Hmm... to i owo powiadasz... lizaka jakiegoś.. może znaczek pocztowy... a
                                  > może
                                  > > i loda smile
                                  > Widze, ze chwytasz w lot...wink

Ja po prostu zgaduję, co może lizać facet, który na kobietach się nie zna - widzę, że trafiłam wink
                                  • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:47
                                    > Ja po prostu zgaduję, co może lizać facet, który na kobietach się nie zna - wid
                                    > zę, że trafiłam wink
                                    Bingo !..smile Do czego to moze doprowadzic nieznajomosc kobiet...wink
                                    • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:51
                                      searam napisał:

> Bingo !..smile Do czego to moze doprowadzic nieznajomosc kobiet...wink

No bo jak ktoś się zna na kobietach to się znaczka nie chyci big_grin big_grin big_grin
                                      • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:56
                                        kulka42 napisała:

> searam napisał:
                                        >
                                        > > Bingo !..smile Do czego to moze doprowadzic nieznajomosc kobiet...wink
                                        >
                                        > No bo jak ktoś się zna na kobietach to się znaczka nie chyci big_grin big_grin big_grin
                                        Chyba, ze jest to znaczek na szyi...smile
                                        • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:07
                                          searam napisał:

> Chyba, ze jest to znaczek na szyi...smile

Że taki fetysz? wink
                                          • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:20
                                            kulka42 napisała:

> searam napisał:

> > Chyba, ze jest to znaczek na szyi...smile

> Że taki fetysz? wink
                                            To taki znak przynaleznosci...Jak znak wypalony na zadku jalowki...wink
                                            • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:26
                                              searam napisał:

> > Że taki fetysz? wink
                                              > To taki znak przynaleznosci...Jak znak wypalony na zadku jalowki...wink

Czyli wchodzimy na tematy roślinne - taki owoc leśny wink No w dzisiejszych czasach to już częściej uprawiany smile
                                              • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:30
                                                kulka42 napisała:

> > > Że taki fetysz? wink
                                                > > To taki znak przynaleznosci...Jak znak wypalony na zadku jalowki...wink
                                                >
                                                > Czyli wchodzimy na tematy roślinne - taki owoc leśny wink No w dzisiejszych czasa
                                                > ch to już częściej uprawiany smile

Teraz jestes wzieta przez kolano i wlepione zostana ci klapsy za nierozroznianie jalowki od jalowca...wink
                                                • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:35
                                                  searam napisał:

> > Czyli wchodzimy na tematy roślinne - taki owoc leśny wink No w dzisiejszych
                                                  > czasa
                                                  > > ch to już częściej uprawiany smile
                                                  >
                                                  > Teraz jestes wzieta przez kolano i wlepione zostana ci klapsy za nierozrozniani
                                                  > e jalowki od jalowca...wink

Ja o malinach a ten o klapsach - czy my się kiedyś dogadamy? wink
                                                  A poza tym myślisz, że mnie tak łatwo pobić - ja się umiem bronić, także wiesz - w tym pojedynku to nie wiadomo kto komu ostatecznie by manto spuścił big_grin
                                                  • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:51
                                                    > Ja o malinach a ten o klapsach - czy my się kiedyś dogadamy? wink
                                                    > A poza tym myślisz, że mnie tak łatwo pobić - ja się umiem bronić, także wiesz
                                                    > - w tym pojedynku to nie wiadomo kto komu ostatecznie by manto spuścił big_grin
                                                    Zostaniesz pobita poduszkami, skrepowqna rajstopami,zakneblowana stringami i pozostanie ci porozumiewanie sie wzrokiem. ewentualnie przymilnym mruczeniem....wink
                                                  • witamina_b12 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:58
                                                    Mamy jak widać na forum amatora bondage w wersji prowizorka wink

searam napisał:

> > Ja o malinach a ten o klapsach - czy my się kiedyś dogadamy? wink
                                                    > > A poza tym myślisz, że mnie tak łatwo pobić - ja się umiem bronić, także
                                                    > wiesz
                                                    > > - w tym pojedynku to nie wiadomo kto komu ostatecznie by manto spuścił big_grin
                                                    > Zostaniesz pobita poduszkami, skrepowqna rajstopami,zakneblowana stringami i po
                                                    > zostanie ci porozumiewanie sie wzrokiem. ewentualnie przymilnym mruczeniem....;
                                                    > )
                                                  • searam Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:03
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Mamy jak widać na forum amatora bondage w wersji prowizorka wink
                                                    >
                                                    > searam napisał:
                                                    >
                                                    > > > Ja o malinach a ten o klapsach - czy my się kiedyś dogadamy? wink
                                                    > > > A poza tym myślisz, że mnie tak łatwo pobić - ja się umiem bronić,
                                                    > także
                                                    > > wiesz
                                                    > > > - w tym pojedynku to nie wiadomo kto komu ostatecznie by manto spuś
                                                    > cił big_grin
                                                    > > Zostaniesz pobita poduszkami, skrepowqna rajstopami,zakneblowana stringam
                                                    > i i po
                                                    > > zostanie ci porozumiewanie sie wzrokiem. ewentualnie przymilnym mruczenie
                                                    > m....;
                                                    > > )
                                                    Tak . Prowizorka. Full extent.No charges.Off fucking mediocre idiots and poor morons.
                                                  • witamina_b12 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:10
                                                    + wersja z wulgaryzmami wink
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:06
                                                    searam napisał:

> Zostaniesz pobita poduszkami, skrepowqna rajstopami,zakneblowana stringami i po
                                                    > zostanie ci porozumiewanie sie wzrokiem. ewentualnie przymilnym mruczeniem....;
                                                    > )

Marzenia... te duże i te maleńkie... jakoś tak leciała ta piosenka wink
                                                  • searam Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:15

>
                                                    > Marzenia... te duże i te maleńkie... jakoś tak leciała ta piosenka wink
                                                    Wiesz co.... Uwazam za znakomita piosenke kapeli Video.."Wszystko jedno"...Kiedy sie wpatrzysz , a raczej wsluchasz... To zupelnie, jakbys miala randke ze mna...smile
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:19
                                                    searam napisał:

> Wiesz co.... Uwazam za znakomita piosenke kapeli Video.."Wszystko jedno"...Kie
                                                    > dy sie wpatrzysz , a raczej wsluchasz... To zupelnie, jakbys miala randke ze mn
                                                    > a...smile

No to mnie zaciekawiłeś- jak nie zapomnę to jutro sprawdzę z czym się identyfikujesz smile
                                                  • searam Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:28
                                                    kulka42 napisała:

> searam napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Wiesz co.... Uwazam za znakomita piosenke kapeli Video.."Wszystko jedno"
                                                    > ...Kie
                                                    > > dy sie wpatrzysz , a raczej wsluchasz... To zupelnie, jakbys miala randke
                                                    > ze mn
                                                    > > a...smile
                                                    >
                                                    > No to mnie zaciekawiłeś- jak nie zapomnę to jutro sprawdzę z czym się identyfik
                                                    > ujesz smile
                                                    Skarbie ...Jak nie zapomnisz...Jak mozez zapomnic skoro nie zapamietasz.....smile Juz cie kocham...smile
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:39
                                                    searam napisał:

> kulka42 napisała:
                                                    >
                                                    > > searam napisał:

> Skarbie ...Jak nie zapomnisz...Jak mozez zapomnic skoro nie zapamietasz.....smile
                                                    > Juz cie kocham...smile

Ja mam pamięć dobrą tyle że czasem krótką- wszystko zależy od wagi tego co mam zapamiętać wink
                                                    Za szybko się zakochałeś- pozbawiles mnie całej radości płynącej z uwodzenia- nie umiesz się bawić wink
                                                  • searam Re: Wątek o seksie 06.01.20, 01:08

>
                                                    > Ja mam pamięć dobrą tyle że czasem krótką- wszystko zależy od wagi tego co mam
                                                    > zapamiętać wink
                                                    > Za szybko się zakochałeś- pozbawiles mnie całej radości płynącej z uwodzenia- n
                                                    > ie umiesz się bawić wink
                                                    Uwodzenie..... Nie ma nic wspolnego z pozbawianiem, oskarzaniem, wyrzutami sumienia,poczuciem winy, poczuciem krzywdy,niespelnieniem, zawiscia, zazdroscia...pogarda i wywyzszaniem.
                                                    Ale ma w sobie radosc, usmiech, zywotnosc, szczescie i otwartosc. Ma w sobie krotochwilnosc i bezpretensjonalnosc .
                                                    Takie jest uwodzenie. ...smile Jest dzieckiem wolnosci.
                                                  • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 01:17
                                                    No i ?
        • to_ja_pisze Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:38
          W tym wieku już im się nie chce wink podejrzewam, że nie tylko gadać o tymwink
          • kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:42
            A ja myślałam, że im mniej chce się robić tym więcej chce się gadać - więc biorąc pod uwagę tą ciszę, może nie jest jednak tak źle wink
          • green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:06
            nie jestem przekonana czy w jakimkolwiek wieku nie są lepsi w gadaniu...
    • sowa.zagrodowa Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:04
      Dopiero przed chwilą tutaj zajrzałam.
      Zaintrygowana, gotowa na zwierzenia, a tu...nic.
      No to, nic.
      • searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:12
        sowa.zagrodowa napisała:

> Dopiero przed chwilą tutaj zajrzałam.
        > Zaintrygowana, gotowa na zwierzenia, a tu...nic.
        > No to, nic.
        >
        Poczekaj Sowo...Moze niektorym puszcza wodze fantazji...smile
        Na wspomnienia weteranow nie ma co liczyc.
      • e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:34
        To zwierzaj się, co tam w trawie piszczy? wink
    • samysliciel Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:58
      ważny wątek o ważnej potrzebie, tylko seksu brak, jak to tak?
      • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:15
        Bo to jest wersja Soft.
        • green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:23
          o tototo i bo to nie można tak na głęboką wodę i od razu poważnie, powoli trzeba oswajać z tematem czy jakoś tak, większość tu już wiek raczej sanatoryjny a nie młodzi jak Sami wink
          • samysliciel Re: Wątek o seksie 06.01.20, 07:41
            w sanatoriach ponoć tego nie brakuje wink
    • mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 01:23
      A co to takiego jest? wink juz nie pamietam. Nie wypowiem sie. Mam ciemno i mroczki przed oczami.
      • mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 01:31
        A odnosnie powstawania.... Gdy jest sie juz na skraju wyczerpania.... Gdy daje sie ostatnie tchnienie.... Gdy slyszy sie ledwo wydobywajacy sie krzyk... "pomoz mi.". Przedwczoraj znalazlam krzaka na smietnisku i postanowilam go postawic do pionu. Co biedny bedzie tak lezal oparty. Oparty i umierajacy z suchoty. Wczoraj miala miejsce ta akcja. Iglak poszedl do swoich braci. Czy bedzie mial sily jeszcze zyc? Jesli nie to przynajmniej bedzie to ladna smierc. W ladnej okolicy. Jesli przezyje... Oj bedzie sie pod nim dzialo. Nawet moze byc seks pod iglakiem big_grin czesto bede tam prYchodzila by na niego popatrzec. Wiedzac ze ktos tak chcialby jego zycia musi obudzic w sobie te umierajaca iskre. Nie bez powodu zostal nazwany Feliksem smile
        • turma.mortis Re: Wątek o seksie 06.01.20, 07:48
          o jeden buch za daleko heh
          ewentualnie już nie krecha a autostrada do nieba wink
          • mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 10:54
            Mam Ci wspolczuc? tongue_out czy gratulowac.
            Zyjesz jeszcze Mortek, czy juz odjechales wink?
      • samysliciel Re: Wątek o seksie 06.01.20, 07:42
        mavika_88 napisała:

> A co to takiego jest? wink juz nie pamietam. Nie wypowiem sie. Mam ciemno i mrocz
        > ki przed oczami.

oj, a to nie jest Mavika chwilę po? wink
        • turma.mortis Re: Wątek o seksie 06.01.20, 07:49
          samysliciel napisał:

> oj, a to nie jest Mavika chwilę po? wink

po bliźniakach z serialu taka impra heh
          • mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 10:59
            Nie znane mi sa blizniaczki. Predzej bliznieta. Wyslalabym nawet zdjecie ale nie widac w pelni tej kompilacji. Kawalek jest uciete. Skad mialam wiedziec ze bliznieta jeszcze sie przydadza.
        • mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 10:49
          Mam ciemno a mroczki w postaci gwiazd widze na niebie. Dzisiaj ktos mnie zapytal o droge mleczna. Ktos zapytal we snie. Czy widzialam. Oczywiscie ze widzialam bedac na wiosce. W ciemnosciach dobrze ja widac. Ale na to pytanie juz komus odpowiedzialam w realu. Kilka dni temu. Ej ostatnio byly "spadajace gwiazdy". Dzien przed kulminacja wiedzilismy jedna. Sie zastanawialismy czy to przypadkiem nie jest spalajacy sie satelita w atmosferze. Nie mial jasnego blasku. A tu wychodzi ze tego dnia byl przedsmak. Gdyby nie zaxhmurzone niebo nastepnej nocy byloby co ogladac. Ciemnosc i gwiwzdy na niebie tylko widze.
    • turma.mortis Re: Wątek o seksie 06.01.20, 08:06
      www.youtube.com/watch?v=uprD7ySnknM
    • obrotowy nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 06.01.20, 09:31
      a w zadnym wpisie nie napisala o seksie ani slowa...

no to ja napisze:

- seks ze slodka szarlotka... musi byc... mnia mniam...
      • e-zybi Re: nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 06.01.20, 09:47
        Myślisz, że to chwyci? wink
      • szarlotka_ja Re: nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 06.01.20, 10:35
        Bo ja nie miałam pisać, ja miałam założyć, co uczyniłam smile.
        • obrotowy Re: nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 06.01.20, 13:54
          szarlotka_ja napisała:

> Bo ja nie miałam pisać, ja miałam założyć, co uczyniłam smile.

a ja zakladam, ze mialas cos slodko-kwasnego (jak to szarlotka) w planie smile
      • marcepanka313 Re: nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 07.01.20, 10:22
        youtu.be/r8L3_I4SW2I

Smacznego.... wink
        • obrotowy no vidac... 07.01.20, 12:53
          marcepanka313 napisała:

> youtu.be/r8L3_I4SW2I
          >
          > Smacznego.... wink

no vidac, ze chloopie nie ma do slodkich szarlotek wyczucia...

- to i do seksu pewnie tez nie ma.

szarlotke to sie rozgniata dopiero w buzi...
          • marcepanka313 Re: no vidac... 07.01.20, 13:55
            Konsumpcję w zasadzie zaczyna się od buzi....myślą, mową, czynem.... byle nie zaniedbaniem....
    • green.amber Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 15:11
      z popcornem czy bez??
      tak na zakończenie weekendu
      póki co wątek o seksie jest dłuższy niż ten o kasie, nie wiadomo jeszcze czy będzie żył dłużej niż tamten, ale jakby co wszystkim życzę wystarczającej ilości kasy i dobrego seksu wink to podobno dla zdrowotności dobre wink
      • marcepanka313 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 15:30
        Pierwsze bez.... wink
        I wzajemnie.... wink
        A że o zdrowie trzeba dbać to życzę zadbania.... wink
        • green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 19:29
          wróżka czy co? wink tak właśnie było
          amentwink
          • marcepanka313 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 22:09
            Czy co to nie.... wink
    • witamina_b12 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 15:59
      szarlotka_ja napisała:

> Założyłam tongue_out.

"Jolu zdejm kapelusz, będziemy uprawiać miłość francuską!"

wink A taka zagadka, właściwie hydrozagadka wink

• uny Re: Wątek o seksie 06.01.20, 17:31
      i po co to o głupotach pisać?
      • kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 18:59
        Żeby się rozerwać, zabić nudę.
      • green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:46
        bo albo poważnie o końcu świata albo o głupotach, ale o głupotach to kto gdzie??
      • marcepanka313 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 22:11
        Czasem trzeba czymś ręce zająć.... wink
    • kulka42 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 19:50
      gwen75 napisał:

> green.amber napisała:
      >
      > > dobrego seksu wink to podobno dla zdrowotności dobre wink
      >
      > To taka legenda wink Więcej z tego szkód niż pożytku wink

Można się nawet rozchorować - jeśli byle gdzie i z byle kim smile
      • green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 19:56
        dobry, podkreślam, dobry - może być z byle kim i byle gdzie?????
        • kulka42 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 20:10
          Jeśli rozpatrywałybyśmy to czysto technicznie - to myślę że to jest możliwe.
          • green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 20:49
            jeśli dobrze rozumiem, to ja Kulce nie życzę technicznie dobrego seksu byle gdzie i zwłaszcza z byle kim, no ale zabronić przecież nie mogę przecie wink
            • kulka42 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 20:51
              To tylko taka teoretyczna dywagacja była wink
              • green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 20:56
                no to dziury widzę w tej teorii, chyba, że to seks między robotami albo osobami z poważnymi niedoborami hormonalnymi na ten przykład - albo kwestia odmiennej definicji dobrości wink
                • kulka42 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 21:00
                  Powiedzmy, że z pewnych źródeł wiem, że można przespać się z nieznajomym i faktycznie przeżyć najlepszy seks w życiu (bez zaangażowania emocjonalnego). Jest to możliwe. smile
    • green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 19:51
      tam sekundę wcześniej przed cytatą było też o kasie, która w utrzymaniu zdrowia się przydaje
      co do dobrego seksu zaś, no to trudno mię się jednoznacznie odnieść, bo bym musiała mieć dwa równoległe życia i przetestować wink ale legend, przekazów ludowych i przysłów bym nie lekceważyła wink
    • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 06.01.20, 20:28
      Ulala, ależ się wątek rozrósł wink.
      • green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 20:52
        yyyytenno a nie pisałam, żeby zakładać?? wink
        • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 20:57
          Przechwalasz się? wink
          • green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:05
            skąd pomysł?? zasadniczo stwierdzam fakt wink
            • e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:09
              Żartowałem...wink
        • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:04
          No i Cię posłuchałam tongue_out.
          • green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:09
            i żałuje Sarlotta bardzoooo?? wink
            • szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:13
              A, no nie bardzo wink.
    • mavika_88 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 04:03
      ....
      Moglabym teraz przekazac piekne obrazy... Napisac o kolejce na szczyt, choc o wiele bardziej wole wedrowkez druga osoba szlakiem... Zachwycanie sie krajobrazami, pieknem i sila przyrody. Podczas pieszej wedeowki szlakiem duzo sie moze wydarzyc. Bardzo duzo zaskoczyc. I jest wiekszy wysilek oraz docenia sie fakt zdobycia szczytu. A podroz kolejka? W dodatku gdy ma ona ciemne szyby? To nic przyjemnego. Widok na samej gorze tez tak nie smakuje. Ani doznania na szczycie. Wtedy po prostu (tylko) sie jest.

Dokoncze.Moglabym przekazac piekne obrazy.... Nie chcialam wiele pisac w tym poscie. Choc i tak napisalam bardzo duzo.... Ale rozwiewam wiekszosc mysli. Zmieniam ich tor. Nie, nie bylo seksu. tongue_out i nie vedzie. To nie jest dobry czas. Zeby moc odczuwac przyjemnosc z wedrowki i czuc wszystko dookola.... Bo i tak to nie nastapi. Trzeba miec poukladane w gliwie. :p wiem ze jeszcze nie mam.... Wpierw poukladac, przygotowac sie i.... Mozna wybrac sie na szlak smile i delektowac sie sama wedrowka a jesli dotrze sie na szczyt.... To wiadomo - najwieksza satysfakacja. A pozniej? Pozniej trzeba zaliczac inne szczyty. Rzecz jasna z ta sama osoba.
      • mavika_88 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 04:16
        Gdy "Ci" to pisze., u mnie pelnia lata (tak cieplo.... Policzki czuje ze plona, tak jak plona lasy wBieszczasach, jesienia. . Nie, nie dlatego) Gdy to uslysz bedzie srodek zimy. Niektorzy pewnie zobacza snieg.
        • mavika_88 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 11:10
          big_grin
          Wyspana smile
          Nie ma sniegu ale jest srodek zimy i.... Takie mocne slonce. Tak ladnie cieplo swieci smile moze jest odrobine wietrznie.
    • samysliciel a ja się zastanawiam... 07.01.20, 21:46
      ...czy doszliśmy w tym wątku do końca wink
      • kulka42 Re: a ja się zastanawiam... 10.01.20, 22:09
        Chyba doszliśmy - jakkolwiek głupio by to nie brzmiało smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka