gyubal_wahazar Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:07 Czegoś tak skrajnie wyuzdanego, dawno nie widziałem Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:25 Czekamy w podnieceniu na wypowiedzi osób uprawiających. Gdyż gadanie o seksie jako teorii jedynie bądź wspomnień babci, mija się z celem, jak sądzę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wątek o seksie 05.01.20, 18:49 O masz, a ja z miesiąc temu wypłoszyłem jednego narratora, który już w 1-szym zdaniu zdołał podzielić się większą ilością swych erotycznych uniesień, niż ja nakonfabulowałem przez 1.5 roku. Czekaj, jak leciała ta wiekopomna, ociekająca dyskretnym, tajemnym urokiem, fraza ? Kojarzysz może ? PS Narratoooor ! Plasiam, nie chciałem. Wracaaaaj ! Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:10 i bardzo Szarlotcie dziękuję tak sobie pomyślałam, że wreszcie będzie wątek, w którym bedę mogła sobie ponarzekać ale chyba mi już przeszła ochota... zdjęcie tej ośnieżonej alei cudne Szarlotta znalazła i wrzuciła, miodzio zwłaszcza, że u mnie słońce jak przy -20 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:23 Bo już się przelękłam, że się Amberkowi seks w tych alejkach, na tym mrozie zamarzył . Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:35 mam właśnie tak romantyczny zachód słońca, że kto wie czy by mi alejkowy mróz przeszkadzł... warunek niezbędny - właściwe towarzystwo heh Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:46 Zachód słońca przeminął, teraz księżyc zagląda . Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:55 nie w okno, które mam teraz najbliżej, tu mam gwiazdki i kolor nieba nieziemski Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 17:02 A ja już zasłoniłam bo mnie irytowało to, że nie ma śniegu . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:16 W takim razie co Sil taki niezadowolony? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:02 Sil nie ma gorączki?? wiosny a nie listopada?? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:30 jeśli się Silowi wydawało, że o taką koncepcję bycia pociągającym chodzi, to chyba jednak raczej nieee Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:42 Mnie żadna nie chce, więc co za różnica. Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:48 tam zaraz żadna, coś czytałam o jakiejś z czarnymi zębami, wybrzydza Sil i tyle Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:16 selawi, chyba że za Sila wyszła i też już go nie chce, to przykro... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:26 no ale to chyba jednak marne szczęście, skoro teraz to już rzeczywiście żadna Sila nie chce... i jeszcze katar... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:41 budzi się w Silu maczo czy co?? w sensie, że katar czy niechcenie?? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:13 no to dobranoc przed snem polecam stopy we wrzątek, potem w ciepłe skarpety i grochowinę czy w czym tam Sil śpi Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 11:24 silencjariusz napisał: > Nie rozumiem o co Ci znowu chodzi... Amberka z Silem to chyba pierwowzorem tych komiksów są Bardzo je lubię zresztą Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 12:55 z przyjemnością bym chciała być, ale mnie się wydaje, że obi się doskonale rozumieją... ale widziałam dobrze tylko jeden kawałek Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:39 Specjalnie dla Sila, żart z podtekstem Penis jest jak pies: - plącze się miedzy nogami, - lubi, jak się go głaszcze, - cieszy się razem z panem. Czyż nie uroczy? Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:41 witamina_b12 napisał(a): > Penis jest jak pies: > - plącze się miedzy nogami, > - lubi, jak się go głaszcze, > - cieszy się razem z panem. > > Czyż nie uroczy? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:01 A skąd to specjalne traktowanie? Nie widzę w tym żarcie niczego uroczego. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:45 witamina_b12 napisał(a): > Dla Sila bo chory. Cóż za miły gest. Doceniam ten bezinteresowny przejaw złośliwości. > Pieski są urocze Rozumiem, że to skrót myślowy. W sensie, że w wątku o seksie chciałaś podzielić się z nami informacją o tym, że lubisz na pieska? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 11:10 To wiem Ale czy niechęć mu się na inne aspekty życia przenosi to nie wiem Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:23 Mnie też ta droga bardziej do zamyślenia skłania... I tak sobie myślę, że są ludzie, którzy zawsze gdzieś dążą, ciągle wyznaczają sobie cele i nie widzą nic po drodze. Byle do celu, byle go osiągnąć, nieważne jakimi środkami. A sama droga może być najlepszym celem. Sporo czasu i upadków mi zajęło, żeby do tego dojść. Do tego, żeby iść, ale nie dążyć. Znaleźć w tym sens. Może komuś mądrzejszemu, mniej pokręconemu zajęło by to mniej czasu i niepotrzebnie trwonionych emocji. Ale dumna jestem z siebie, że lepiej późno niż później... A tak se popisałam akurat pod wypowiedzią Amber. Bo koło mądrego i to dobrze przystanąć. Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:32 dolores2222 napisała: > I tak sobie myślę, że są ludzie, którzy zawsze gdzieś dążą, ciągle wyznaczają s > obie cele i nie widzą nic po drodze. Byle do celu, byle go osiągnąć, nieważne j > akimi środkami. A sama droga może być najlepszym celem. A wiesz, to jest wypowiedź całkiem w temacie - serio Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 15:41 łechcesz mię ego, to może być niebezpieczna gra ale oglądawszy wczoraj film o P Swayze tak sobie pomyślałam, coś podobnego, że dążenie było większą frajdą niż osiągnięcie, bo tam raczej zamiast spełnienia, dramaty i cierpienie może jednym dobrze jest dotrzeć a innym iść Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:05 Nie chciałam niczego łechtać A gdzie ten film o PS widziałaś, bo z chęcią bym może jaką powtórkę złapała? Z ostatnim zdaniem całkowita zgodność. Ilu ludziów, tyle dróg i celów. I na tym cały wic polega, żeby wiedzieć, co dla kogo. Bo inaczej, to się człowiek szarpie, a satysfakcji brak. A jak brak, to frustracja się rodzi. A od niej prosta droga (nomen omen) do zniszczenia... Kurka, z nowym rokiem na refleksje mnie wzięło. Starzeję się czy co? O rok? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:52 odpowiedź mi się nieco przemieściła, mam nadzieję, że znajdziesz Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 16:51 PS przedwczoraj był w alekino, polecam, sobie zostawiłam nagranie z nadzieją, że może jeszcze kiedyś raz obejrzę a że to wątek o seksie to wspomnę, że bohater, moim skromnym, miał pewne pociągające tocosie oby refleksje miały pozytywne skutki Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 17:53 A to raczej nie chodzi o to, żeby bardziej zdejmować niż zakładać.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 17:58 Zdejmuję wątek o seksie - dziwnie to brzmi . Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 18:10 Ale gdybyś napisała.... "wątek o seksie" Zdjęłam.... Uuuu.... dziać by się mogło .... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 18:40 Ale że od razu język.... Aż tak dobrze się nie znamy.... No i hetero jestem.... sorry.... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:15 Ja nie każę, jedynie sugeruję.... No i nie dla mnie, ale myślę że panowie nie mieliby nic przeciwko.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:04 żeby gazeta nie zdjęła wątku, gdybyście doszły za daleko w tych rozważaniach o negliżowaniu Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:18 Znaczy Szarlotka idzie na całość....? Cicha woda.... Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:26 Ciekawe, że Panowie jakoś się nie rozkręcili w tym wątku tylko Panie. Wygląda na to, że nie ma na co liczyć od tych w średnich wieku Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:35 No... jeden udaje że w ogóle nie wie o co chodzi, drugi że to zbyt wyuzdane i bulwersujące... trzeci próbuje zmienić temat i gada że śnieg spadł... a by się mogło wydawać, że panowie odważniejsi i chętniej będą o tym rozprawiać Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:37 Moja wina, bo podobno źle zaczęłam wątek . Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:41 szarlotka_ja napisała: > Moja wina, bo podobno źle zaczęłam wątek . Szarlotka - nie wiem czy panom by wystarczyło jakbyś napisała że "zdejmujesz" - chyba musiałabyś do tego fotę stosowną dołączyć Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:25 Człowiek na błędach się uczy.... Następny wyjdzie lepiej.... Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:33 szarlotka_ja napisała: > Czyli co? Zdejmować wątek? Zdejmowac...zdejmowac..!! Ale nie watek.. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:40 Zdejmij co tam Ci pasuje.... Niekoniecznie wątek.... Może po 22 coś komuś się zachce....znaczy zechce napisać.... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:43 A już myślałam żeby wcześniej iść spać.. no nic to, poczekam Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:20 e-zybi napisał: > Spać? A kto pofigluje przed snem! Stereotypy Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:33 Myślisz, że jesteśmy w stanie bez nich funkcjonować? Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:23 Różne rzeczy, ale to jest wiedza tajemna, którą dzielę się z jednym tylko wybrańcem na tym globie - przecież wiesz Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:32 W wątku o seksie, trudno jest rozmawiać o wiedzy tajemnej...ale spróbujmy nie poddawać się... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:41 Ten wątek to taka trochę ściema - w końcu to dość nobliwe forum jest, więc wiesz... nie ma co się rozpędzać za bardzo Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:45 Weź się tak nie wykręcaj nobliwością forum. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:57 Zbywasz Zbyszka. I Zbyszek z tego powodu pewnie cierpi mocno. Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:12 silencjariusz napisał: > Zbywasz Zbyszka. I Zbyszek z tego powodu pewnie cierpi mocno. Wątpię żeby Zbyszek był aż tak wrażliwy Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:54 OK, w takim razie dobra muza, lampka wina i niech sen spokojnie ścina Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:06 Dobre wino nie jest złe Lampeczka przed snem jak najbardziej Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 10:42 Na dzień dobry proponuje to o czym wątek traktuje albo zimny prysznic zamiast Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:08 Z propozycji skorzystałem, a prysznic był...ale ciepły, przed i po Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:18 To rozumiem że ten prysznic przed był razem z partnerką Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:29 Nie inaczej...towarzystwo partnerki jest jak najbardziej wskazane, czysta przyjemność Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:01 Ale że co - że zawsze seks od prysznica zaczynasz? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:06 Żartujesz? Moja wyobraźnia nie ma ograniczeń... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:12 Wyobraźnia a realizacja to dwie różne bajki Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:19 Twórczość ma swe źródło w wyobraźni i jest realizacją pewnych pragnień, to teraz z innej bajki? Czego teraz pragniesz? Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:22 Eeee prawie Ci się udało mnie podejść, bo tak z rozpędu mogłabym napisać A tak serio - to czego teraz pragnę nie nadaje się na ten wątek Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:35 Więc nie dowiem się, mogę tylko domyśleć, a to już nie to samo Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 22:04 Oby tylko ów pożar nie został przedwcześnie ugaszony Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 07.01.20, 12:41 Nie obawiaj się, grunt do dobra podpałka, niejeden konar zapłonie Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 12:44 Nie obawiam się, że nie zapłonie, martwi mnie raczej to, że za szybko zgaśnie Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 07.01.20, 18:24 Pozytywne nastawienie do tematu też czyni cuda...małe niepowodzenia nie są dramatem, nie dzisiaj to jutro, aż się uda. Z humorem przez życie... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 19:35 Pozytywne nastawienie, to moje ... trzecie imię Gdyby nie to... nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być jeszcze gorzej, więc głowa do góry, pierś do przodu i przed siebie Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 09.01.20, 05:48 Do tego dużo optymizmu, dyskrecji, szczypta odwagi...i odkryjesz uroki życia o jakich marzysz, świat jest cudowny, nie byle jaki Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 09:10 Jeessuuuniu - tyle optymizmu o tak niegodziwej porze... zazdroszczę Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 22:25 A bóbr to nie jest pipa, więc z czochrania będzie lipa Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 09.01.20, 22:40 Lipa, jaśmin, albo dąb...pipie warto dać na ząb Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 22:59 Pipa bardzo jest wybredna, i nie pożre byle drewna Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 09.01.20, 23:12 To panisko z pipy jest...own, tight, the best Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 23:21 Z pipy pańcia jeśli już, a z penisa zwykły tchórz. Pipę drewnem karmić chce, zamiast podać jej oblicze swe Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 09.01.20, 23:35 No i wątek się rozkręca, pipcia będzie wnet do wzięcia. A jak jeszcze się posłodzi, penis w pipcię łatwiej wchodzi Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 09.01.20, 23:53 Penis w szarży dzikiej jest, pipka krzyczy you're The best! A po wszystkim cisza nagła bo z penisa gumka spadła Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 10.01.20, 00:17 Pipce szybko twarz pobladła, zaś w humorze ciągle penis jest Do finału doprowadzi, a po?? Złoty środek pipce poda bo ma gest Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 10.01.20, 00:30 Pipka była wielce zachwycona, a później penisa gestem zasmucona. Penis wykazał odpowiedzialności brak, dla pipki to końca igraszek znak Odpowiedz Link
e-zybi Re: Wątek o seksie 10.01.20, 00:46 No, tak! Penis winny całej sprawy...zachęcony do zabawy. Kubłem wody pipka moczy? Życzę zatem dobrej nocy Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 10.01.20, 09:42 Pipka dziś złego nie pamięta i do zabawy penisa zachęca. Dzień dobry mówi, uśmiecha się czule, penis w podskokach przytula pipulę. Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 10.01.20, 21:30 Przednia - prawda? Przez całe moje życie nie spłodziłam tyle rymów co wczoraj Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 11.01.20, 00:58 kulka42 napisała: > Najwyraźniej dni płodne mi się skończyły Mezczyzna zawsze ma dni plodne...Madame. Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:04 kulka42 napisała: > A już myślałam żeby wcześniej iść spać.. no nic to, poczekam Lepiej idz spac, bo zanosi sie na noc dla doroslych... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:13 searam napisał: > Lepiej idz spac, bo zanosi sie na noc dla doroslych... Skoro ja nie jestem dorosła, to ta noc chyba ma być dla starców Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:33 kulka42 napisała: > > Lepiej idz spac, bo zanosi sie na noc dla doroslych... > > Skoro ja nie jestem dorosła, to ta noc chyba ma być dla starców Starcow..? Owszem..Takich o lasce. Dwudziestoletniej... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:44 searam napisał: > Starcow..? Owszem..Takich o lasce. Dwudziestoletniej... A Ty nie wiesz, że kobieta niczym wino.... hmm.. no tak, nie wiesz Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 21:53 kulka42 napisała: > searam napisał: > > > Starcow..? Owszem..Takich o lasce. Dwudziestoletniej... > > A Ty nie wiesz, że kobieta niczym wino.... hmm.. no tak, nie wiesz Faktycznie !.Na kobietach to ja sie nie znam, ale liznelo sie to i owo... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:13 searam napisał: > Faktycznie !.Na kobietach to ja sie nie znam, ale liznelo sie to i owo... Hmm... to i owo powiadasz... lizaka jakiegoś.. może znaczek pocztowy... a może i loda Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:36 kulka42 napisała: > searam napisał: > > > > Faktycznie !.Na kobietach to ja sie nie znam, ale liznelo sie to i owo... > > Hmm... to i owo powiadasz... lizaka jakiegoś.. może znaczek pocztowy... a może > i loda Widze, ze chwytasz w lot... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:43 searam napisał: > > > Faktycznie !.Na kobietach to ja sie nie znam, ale liznelo sie to i > owo... > > > > Hmm... to i owo powiadasz... lizaka jakiegoś.. może znaczek pocztowy... a > może > > i loda > Widze, ze chwytasz w lot... Ja po prostu zgaduję, co może lizać facet, który na kobietach się nie zna - widzę, że trafiłam Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:47 > Ja po prostu zgaduję, co może lizać facet, który na kobietach się nie zna - wid > zę, że trafiłam Bingo !.. Do czego to moze doprowadzic nieznajomosc kobiet... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:51 searam napisał: > Bingo !.. Do czego to moze doprowadzic nieznajomosc kobiet... No bo jak ktoś się zna na kobietach to się znaczka nie chyci Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:56 kulka42 napisała: > searam napisał: > > > Bingo !.. Do czego to moze doprowadzic nieznajomosc kobiet... > > No bo jak ktoś się zna na kobietach to się znaczka nie chyci Chyba, ze jest to znaczek na szyi... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:07 searam napisał: > Chyba, ze jest to znaczek na szyi... Że taki fetysz? Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:20 kulka42 napisała: > searam napisał: > > Chyba, ze jest to znaczek na szyi... > Że taki fetysz? To taki znak przynaleznosci...Jak znak wypalony na zadku jalowki... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:26 searam napisał: > > Że taki fetysz? > To taki znak przynaleznosci...Jak znak wypalony na zadku jalowki... Czyli wchodzimy na tematy roślinne - taki owoc leśny No w dzisiejszych czasach to już częściej uprawiany Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:30 kulka42 napisała: > > > Że taki fetysz? > > To taki znak przynaleznosci...Jak znak wypalony na zadku jalowki... > > Czyli wchodzimy na tematy roślinne - taki owoc leśny No w dzisiejszych czasa > ch to już częściej uprawiany Teraz jestes wzieta przez kolano i wlepione zostana ci klapsy za nierozroznianie jalowki od jalowca... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:35 searam napisał: > > Czyli wchodzimy na tematy roślinne - taki owoc leśny No w dzisiejszych > czasa > > ch to już częściej uprawiany > > Teraz jestes wzieta przez kolano i wlepione zostana ci klapsy za nierozrozniani > e jalowki od jalowca... Ja o malinach a ten o klapsach - czy my się kiedyś dogadamy? A poza tym myślisz, że mnie tak łatwo pobić - ja się umiem bronić, także wiesz - w tym pojedynku to nie wiadomo kto komu ostatecznie by manto spuścił Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:51 > Ja o malinach a ten o klapsach - czy my się kiedyś dogadamy? > A poza tym myślisz, że mnie tak łatwo pobić - ja się umiem bronić, także wiesz > - w tym pojedynku to nie wiadomo kto komu ostatecznie by manto spuścił Zostaniesz pobita poduszkami, skrepowqna rajstopami,zakneblowana stringami i pozostanie ci porozumiewanie sie wzrokiem. ewentualnie przymilnym mruczeniem.... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:58 Mamy jak widać na forum amatora bondage w wersji prowizorka searam napisał: > > Ja o malinach a ten o klapsach - czy my się kiedyś dogadamy? > > A poza tym myślisz, że mnie tak łatwo pobić - ja się umiem bronić, także > wiesz > > - w tym pojedynku to nie wiadomo kto komu ostatecznie by manto spuścił > Zostaniesz pobita poduszkami, skrepowqna rajstopami,zakneblowana stringami i po > zostanie ci porozumiewanie sie wzrokiem. ewentualnie przymilnym mruczeniem....; > ) Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:03 witamina_b12 napisał(a): > Mamy jak widać na forum amatora bondage w wersji prowizorka > > searam napisał: > > > > Ja o malinach a ten o klapsach - czy my się kiedyś dogadamy? > > > A poza tym myślisz, że mnie tak łatwo pobić - ja się umiem bronić, > także > > wiesz > > > - w tym pojedynku to nie wiadomo kto komu ostatecznie by manto spuś > cił > > Zostaniesz pobita poduszkami, skrepowqna rajstopami,zakneblowana stringam > i i po > > zostanie ci porozumiewanie sie wzrokiem. ewentualnie przymilnym mruczenie > m....; > > ) Tak . Prowizorka. Full extent.No charges.Off fucking mediocre idiots and poor morons. Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:06 searam napisał: > Zostaniesz pobita poduszkami, skrepowqna rajstopami,zakneblowana stringami i po > zostanie ci porozumiewanie sie wzrokiem. ewentualnie przymilnym mruczeniem....; > ) Marzenia... te duże i te maleńkie... jakoś tak leciała ta piosenka Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:15 > > Marzenia... te duże i te maleńkie... jakoś tak leciała ta piosenka Wiesz co.... Uwazam za znakomita piosenke kapeli Video.."Wszystko jedno"...Kiedy sie wpatrzysz , a raczej wsluchasz... To zupelnie, jakbys miala randke ze mna... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:19 searam napisał: > Wiesz co.... Uwazam za znakomita piosenke kapeli Video.."Wszystko jedno"...Kie > dy sie wpatrzysz , a raczej wsluchasz... To zupelnie, jakbys miala randke ze mn > a... No to mnie zaciekawiłeś- jak nie zapomnę to jutro sprawdzę z czym się identyfikujesz Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:28 kulka42 napisała: > searam napisał: > > > > Wiesz co.... Uwazam za znakomita piosenke kapeli Video.."Wszystko jedno" > ...Kie > > dy sie wpatrzysz , a raczej wsluchasz... To zupelnie, jakbys miala randke > ze mn > > a... > > No to mnie zaciekawiłeś- jak nie zapomnę to jutro sprawdzę z czym się identyfik > ujesz Skarbie ...Jak nie zapomnisz...Jak mozez zapomnic skoro nie zapamietasz..... Juz cie kocham... Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:39 searam napisał: > kulka42 napisała: > > > searam napisał: > Skarbie ...Jak nie zapomnisz...Jak mozez zapomnic skoro nie zapamietasz..... > Juz cie kocham... Ja mam pamięć dobrą tyle że czasem krótką- wszystko zależy od wagi tego co mam zapamiętać Za szybko się zakochałeś- pozbawiles mnie całej radości płynącej z uwodzenia- nie umiesz się bawić Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 06.01.20, 01:08 > > Ja mam pamięć dobrą tyle że czasem krótką- wszystko zależy od wagi tego co mam > zapamiętać > Za szybko się zakochałeś- pozbawiles mnie całej radości płynącej z uwodzenia- n > ie umiesz się bawić Uwodzenie..... Nie ma nic wspolnego z pozbawianiem, oskarzaniem, wyrzutami sumienia,poczuciem winy, poczuciem krzywdy,niespelnieniem, zawiscia, zazdroscia...pogarda i wywyzszaniem. Ale ma w sobie radosc, usmiech, zywotnosc, szczescie i otwartosc. Ma w sobie krotochwilnosc i bezpretensjonalnosc . Takie jest uwodzenie. ... Jest dzieckiem wolnosci. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:38 W tym wieku już im się nie chce podejrzewam, że nie tylko gadać o tym Odpowiedz Link
kulka42 Re: Wątek o seksie 05.01.20, 19:42 A ja myślałam, że im mniej chce się robić tym więcej chce się gadać - więc biorąc pod uwagę tą ciszę, może nie jest jednak tak źle Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 05.01.20, 20:06 nie jestem przekonana czy w jakimkolwiek wieku nie są lepsi w gadaniu... Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:04 Dopiero przed chwilą tutaj zajrzałam. Zaintrygowana, gotowa na zwierzenia, a tu...nic. No to, nic. Odpowiedz Link
searam Re: Wątek o seksie 05.01.20, 22:12 sowa.zagrodowa napisała: > Dopiero przed chwilą tutaj zajrzałam. > Zaintrygowana, gotowa na zwierzenia, a tu...nic. > No to, nic. > Poczekaj Sowo...Moze niektorym puszcza wodze fantazji... Na wspomnienia weteranow nie ma co liczyc. Odpowiedz Link
samysliciel Re: Wątek o seksie 05.01.20, 23:58 ważny wątek o ważnej potrzebie, tylko seksu brak, jak to tak? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 00:23 o tototo i bo to nie można tak na głęboką wodę i od razu poważnie, powoli trzeba oswajać z tematem czy jakoś tak, większość tu już wiek raczej sanatoryjny a nie młodzi jak Sami Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 01:23 A co to takiego jest? juz nie pamietam. Nie wypowiem sie. Mam ciemno i mroczki przed oczami. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 01:31 A odnosnie powstawania.... Gdy jest sie juz na skraju wyczerpania.... Gdy daje sie ostatnie tchnienie.... Gdy slyszy sie ledwo wydobywajacy sie krzyk... "pomoz mi.". Przedwczoraj znalazlam krzaka na smietnisku i postanowilam go postawic do pionu. Co biedny bedzie tak lezal oparty. Oparty i umierajacy z suchoty. Wczoraj miala miejsce ta akcja. Iglak poszedl do swoich braci. Czy bedzie mial sily jeszcze zyc? Jesli nie to przynajmniej bedzie to ladna smierc. W ladnej okolicy. Jesli przezyje... Oj bedzie sie pod nim dzialo. Nawet moze byc seks pod iglakiem czesto bede tam prYchodzila by na niego popatrzec. Wiedzac ze ktos tak chcialby jego zycia musi obudzic w sobie te umierajaca iskre. Nie bez powodu zostal nazwany Feliksem Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Wątek o seksie 06.01.20, 07:48 o jeden buch za daleko heh ewentualnie już nie krecha a autostrada do nieba Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 10:54 Mam Ci wspolczuc? czy gratulowac. Zyjesz jeszcze Mortek, czy juz odjechales ? Odpowiedz Link
samysliciel Re: Wątek o seksie 06.01.20, 07:42 mavika_88 napisała: > A co to takiego jest? juz nie pamietam. Nie wypowiem sie. Mam ciemno i mrocz > ki przed oczami. oj, a to nie jest Mavika chwilę po? Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Wątek o seksie 06.01.20, 07:49 samysliciel napisał: > oj, a to nie jest Mavika chwilę po? po bliźniakach z serialu taka impra heh Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 10:59 Nie znane mi sa blizniaczki. Predzej bliznieta. Wyslalabym nawet zdjecie ale nie widac w pelni tej kompilacji. Kawalek jest uciete. Skad mialam wiedziec ze bliznieta jeszcze sie przydadza. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 10:49 Mam ciemno a mroczki w postaci gwiazd widze na niebie. Dzisiaj ktos mnie zapytal o droge mleczna. Ktos zapytal we snie. Czy widzialam. Oczywiscie ze widzialam bedac na wiosce. W ciemnosciach dobrze ja widac. Ale na to pytanie juz komus odpowiedzialam w realu. Kilka dni temu. Ej ostatnio byly "spadajace gwiazdy". Dzien przed kulminacja wiedzilismy jedna. Sie zastanawialismy czy to przypadkiem nie jest spalajacy sie satelita w atmosferze. Nie mial jasnego blasku. A tu wychodzi ze tego dnia byl przedsmak. Gdyby nie zaxhmurzone niebo nastepnej nocy byloby co ogladac. Ciemnosc i gwiwzdy na niebie tylko widze. Odpowiedz Link
obrotowy nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 06.01.20, 09:31 a w zadnym wpisie nie napisala o seksie ani slowa... no to ja napisze: - seks ze slodka szarlotka... musi byc... mnia mniam... Odpowiedz Link
e-zybi Re: nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 06.01.20, 09:47 Myślisz, że to chwyci? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 06.01.20, 10:35 Bo ja nie miałam pisać, ja miałam założyć, co uczyniłam . Odpowiedz Link
obrotowy Re: nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 06.01.20, 13:54 szarlotka_ja napisała: > Bo ja nie miałam pisać, ja miałam założyć, co uczyniłam . a ja zakladam, ze mialas cos slodko-kwasnego (jak to szarlotka) w planie Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: nio i prosze, zalozyla wontek o seksie... 07.01.20, 10:22 youtu.be/r8L3_I4SW2I Smacznego.... Odpowiedz Link
obrotowy no vidac... 07.01.20, 12:53 marcepanka313 napisała: > youtu.be/r8L3_I4SW2I > > Smacznego.... no vidac, ze chloopie nie ma do slodkich szarlotek wyczucia... - to i do seksu pewnie tez nie ma. szarlotke to sie rozgniata dopiero w buzi... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: no vidac... 07.01.20, 13:55 Konsumpcję w zasadzie zaczyna się od buzi....myślą, mową, czynem.... byle nie zaniedbaniem.... Odpowiedz Link
green.amber Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 15:11 z popcornem czy bez?? tak na zakończenie weekendu póki co wątek o seksie jest dłuższy niż ten o kasie, nie wiadomo jeszcze czy będzie żył dłużej niż tamten, ale jakby co wszystkim życzę wystarczającej ilości kasy i dobrego seksu to podobno dla zdrowotności dobre Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 15:30 Pierwsze bez.... I wzajemnie.... A że o zdrowie trzeba dbać to życzę zadbania.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 19:29 wróżka czy co? tak właśnie było ament Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 22:09 Czy co to nie.... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Wątek o seksie 06.01.20, 15:59 szarlotka_ja napisała: > Założyłam . "Jolu zdejm kapelusz, będziemy uprawiać miłość francuską!" A taka zagadka, właściwie hydrozagadka Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 19:46 bo albo poważnie o końcu świata albo o głupotach, ale o głupotach to kto gdzie?? Odpowiedz Link
kulka42 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 19:50 gwen75 napisał: > green.amber napisała: > > > dobrego seksu to podobno dla zdrowotności dobre > > To taka legenda Więcej z tego szkód niż pożytku Można się nawet rozchorować - jeśli byle gdzie i z byle kim Odpowiedz Link
green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 19:56 dobry, podkreślam, dobry - może być z byle kim i byle gdzie????? Odpowiedz Link
kulka42 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 20:10 Jeśli rozpatrywałybyśmy to czysto technicznie - to myślę że to jest możliwe. Odpowiedz Link
green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 20:49 jeśli dobrze rozumiem, to ja Kulce nie życzę technicznie dobrego seksu byle gdzie i zwłaszcza z byle kim, no ale zabronić przecież nie mogę przecie Odpowiedz Link
kulka42 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 20:51 To tylko taka teoretyczna dywagacja była Odpowiedz Link
green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 20:56 no to dziury widzę w tej teorii, chyba, że to seks między robotami albo osobami z poważnymi niedoborami hormonalnymi na ten przykład - albo kwestia odmiennej definicji dobrości Odpowiedz Link
kulka42 Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 21:00 Powiedzmy, że z pewnych źródeł wiem, że można przespać się z nieznajomym i faktycznie przeżyć najlepszy seks w życiu (bez zaangażowania emocjonalnego). Jest to możliwe. Odpowiedz Link
green.amber Re: Pożegnanie z Afryką czy Casablanca?? 06.01.20, 19:51 tam sekundę wcześniej przed cytatą było też o kasie, która w utrzymaniu zdrowia się przydaje co do dobrego seksu zaś, no to trudno mię się jednoznacznie odnieść, bo bym musiała mieć dwa równoległe życia i przetestować ale legend, przekazów ludowych i przysłów bym nie lekceważyła Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 20:52 yyyytenno a nie pisałam, żeby zakładać?? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wątek o seksie 06.01.20, 21:05 skąd pomysł?? zasadniczo stwierdzam fakt Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 04:03 .... Moglabym teraz przekazac piekne obrazy... Napisac o kolejce na szczyt, choc o wiele bardziej wole wedrowkez druga osoba szlakiem... Zachwycanie sie krajobrazami, pieknem i sila przyrody. Podczas pieszej wedeowki szlakiem duzo sie moze wydarzyc. Bardzo duzo zaskoczyc. I jest wiekszy wysilek oraz docenia sie fakt zdobycia szczytu. A podroz kolejka? W dodatku gdy ma ona ciemne szyby? To nic przyjemnego. Widok na samej gorze tez tak nie smakuje. Ani doznania na szczycie. Wtedy po prostu (tylko) sie jest. Dokoncze.Moglabym przekazac piekne obrazy.... Nie chcialam wiele pisac w tym poscie. Choc i tak napisalam bardzo duzo.... Ale rozwiewam wiekszosc mysli. Zmieniam ich tor. Nie, nie bylo seksu. i nie vedzie. To nie jest dobry czas. Zeby moc odczuwac przyjemnosc z wedrowki i czuc wszystko dookola.... Bo i tak to nie nastapi. Trzeba miec poukladane w gliwie. :p wiem ze jeszcze nie mam.... Wpierw poukladac, przygotowac sie i.... Mozna wybrac sie na szlak i delektowac sie sama wedrowka a jesli dotrze sie na szczyt.... To wiadomo - najwieksza satysfakacja. A pozniej? Pozniej trzeba zaliczac inne szczyty. Rzecz jasna z ta sama osoba. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 04:16 Gdy "Ci" to pisze., u mnie pelnia lata (tak cieplo.... Policzki czuje ze plona, tak jak plona lasy wBieszczasach, jesienia. . Nie, nie dlatego) Gdy to uslysz bedzie srodek zimy. Niektorzy pewnie zobacza snieg. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Wątek o seksie 07.01.20, 11:10 Wyspana Nie ma sniegu ale jest srodek zimy i.... Takie mocne slonce. Tak ladnie cieplo swieci moze jest odrobine wietrznie. Odpowiedz Link
samysliciel a ja się zastanawiam... 07.01.20, 21:46 ...czy doszliśmy w tym wątku do końca Odpowiedz Link
kulka42 Re: a ja się zastanawiam... 10.01.20, 22:09 Chyba doszliśmy - jakkolwiek głupio by to nie brzmiało Odpowiedz Link