witrood 31.01.20, 17:42 dzień dziś miałem. Po dekadzie (miałem już oficjalnie świętować ), ponoć od jutra mam dostać podwyżkę. Żebym roboty nie rzucił. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turma.mortis Re: Niezły 31.01.20, 17:55 to raczej gratulować dekady niż podwyżki trzeba Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Niezły 31.01.20, 18:00 nie wiem jak liczysz heh za 13 dni oblewam 28 lat więc www.youtube.com/watch?v=bLaUqXWW4BY Odpowiedz Link
margott_2 Re: Niezły 31.01.20, 17:57 witrood napisał: > dzień dziś miałem. Po dekadzie (miałem już oficjalnie świętować ), ponoć od > jutra mam dostać podwyżkę. Żebym roboty nie rzucił. > > Ja też. Zamknęłam 3 ostatnie gówniane tygodnie. Ze wszystkim zdążyłam, wszystko ogarnęłam. A teraz polałam sobie czerwonego wina, ale jestem tak zmęczona, że jak będę wypisywać głupoty, znaczy, że ta lampka zwaliła mnie z nóg. Odpowiedz Link
green.amber Re: Niezły 31.01.20, 19:20 13 tygodni czy jakoś tak, następne też nie zapowiadają się jakoś świetliście... w pierwszej chwili, już po dwu łykach tego czerwonego pomyślałam sobie no frajer z tego Wita jak nic a tyle lepszej roboty szukał... ale wtedy sobie uświadomiłam, że w ostatnim piecioleciu to ja raczej odnotowuję obniżki... także ten nie mogliście jakiegoś bardziej optymistycznego tematu zorganozować... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Niezły 31.01.20, 19:38 Wina to bym i ja pokosztowała, ale łeb mnie tak boli, że się niemożliwej ilości tabletek p/b naćpałam, a to się raczej nie łączy... Odpowiedz Link
green.amber Re: Niezły 31.01.20, 20:03 by Szarlotta nie marnowała czasu na łykanie prochów to by mogła teraz pomarnować na sączenie winka... albo ryzyk fizyk podobno tylko saper myli się raz Odpowiedz Link
green.amber Re: Niezły 31.01.20, 23:05 jak tam Szarlotta uwaźa, mówią, że kto nie ryzykuje nie pije szamponu, w sumie zawsze wydawało mi się to dziwne Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Niezły 01.02.20, 09:22 szarlotka_ja napisała: > Wina to bym i ja pokosztowała Nic na "p" Odpada nawet pastowanie podłóg.... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niezły 31.01.20, 19:40 Musi kochasz tą robotę niemiłosiernie. Pomijając już dutki, sam w żadnej nie wytrzymałem (ew naród ze mną) dłużej niż 3.5 roku. Jeśli nie jestem niedyskretny, to jaka to branża ? Obstawiam damski masaż Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niezły 31.01.20, 20:21 No to tym bardziej podziwiam, bo ja bym tam chyba do końca próbniaka nie wytrzymał Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Niezły 31.01.20, 20:26 ale co podziwiasz heh dilerki też byś nie wytrzymał a tam... niby ręce czyste Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niezły 31.01.20, 22:29 Turmiaczku, weekend za chwilę, zrelaksuj się. Albo poproś jakąś wykwalifikowaną terapeutkę relaksacyjną, jeśli sam nie czujesz się na siłach. Najwyraźniej strasznie cię sponiewierali w robo czy na podwórku, bo brzmisz jak kłębek nerwów, ostatnio Odpowiedz Link
witrood Re: Niezły 31.01.20, 20:28 W bankowości można robić różne rzeczy. Ja nic nigdy nie miałem wspólnego z obsługą klienta, raczej z analizami, statystyką, matematyką i informatyką. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Niezły 31.01.20, 20:32 oczywiście że można heh mając zaplecze w wyżej wymienionych co nie zmienia faktu... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niezły 31.01.20, 22:25 No to chyba ciut bliższe prawdy określenie, to analizy finansowe. Bo typowo przynajmniej mi bankowość kojarzy się z ciśnięciem ludowi kredytów albo przewracaniem papierów. Jak tak to już prędzej, bo co do mnie to organicznie nie nadaję się do sprzedaży, marketingu ani żadnego wspomnianego już przewracania papierów Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Niezły 01.02.20, 22:10 witrood napisał: > Po dekadzie /.../ mam dostać podwyżkę Ale przez tę dekadę co roku aktualizowali Twoje zarobki żeby nadążały za inflacją? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Niezły 02.02.20, 10:36 witrood napisał: > Nie. Ale teraz w sumie jakieś +27%. Z jednej strony: eeee... to lipa, z roku na rok zarabiałeś coraz mniej. W UK wypłaty są co roku waloryzowane o inflację. Z drugiej strony: 27%??? W UK nikt nigdy w życiu takiej podwyżki chyba nie widział. Jeżeli ktoś dostanie 10% to już jest dużo. Odpowiedz Link