Dodaj do ulubionych

Przegląd samochodu

25.07.07, 09:26
Gdzie zrobię przegląd szybko i tanio? taki bez większego zagłebiania sie w
mankamenty. (zalezy mi na czasie).
Obserwuj wątek
    • Gość: Automaniak Re: Przegląd samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:34
      Oby nigdzie! Przegląd to przegląd ktośma się podpisać to fura musi być bez
      zarzutu. Potem jeździ taka padlina po mieście i sieje niepokuj kierowców w
      nowych BMW
      • Gość: sas Re: Przegląd samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:25
        kto pisze ze padlina?
        Mam lewy hamulec do sprawdzenia a chce to zrobic w weekend.
        Moze sam padlina jezdzisz
        • Gość: gość Re: Przegląd samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:52
          padlina, padlina i gó..arsko jeżdzi przed nosem skacząc po pasach jak małpa
          bez żadnej kultury.
          • Gość: sas Re: Przegląd samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:57
            prostak jestes i tobie chetnie poskacze przed nosem i poprosze innych jeszcze
    • Gość: kierowca Re: Przegląd samochodu IP: *.class147.petrotel.pl 25.07.07, 11:08
      Kiedys takimi autami to zajmował się pan Filarski na Maszewie - ale teraz to
      już nie wiem...
      • Gość: trabancik Re: Przegląd samochodu IP: *.plock.msk.pl 25.07.07, 11:27
        Teraz autozłom czyli szrociarnia w Broryszeiw.
        • Gość: sas Re: Przegląd samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:58
          widac ze wiesz gdzie zostawic swoje autko.
          Moje jeszcze dlugo nie :)
    • Gość: human Dobry lakiernik-proszę o pomoc IP: *.plock.msk.pl 25.07.07, 11:50
      Bardzo prosze o namiary na dobrego lakiernika,który solidnie wyklepał by i
      pomalował niewielkie wgniecenie.Dzięki.
      • Gość: atos Re: Dobry lakiernik-proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:40
        na ulicy dojazd jest swietny i tani fachowiec
        zakład p. Mikulskiego
        607-590-930
        • Gość: karoseria Re: Dobry lakiernik-proszę o pomoc IP: *.centertel.pl 25.07.07, 23:12
          potwierdzam i polecam zaklad Mikulskiego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka