dolores2222 14.03.20, 15:59 idzie W nocy spory mróz Puchówkę już schowałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Zima 14.03.20, 17:32 W chutorze już jest. Mróz i przejściowe opady śniegu. Zmarzłem. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zima 14.03.20, 17:58 Prawie cały dzień w plenerze. Wszystkie zęby mi teraz od zimna bolą. Nienawidzę starości. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zima 14.03.20, 22:32 Starość. Nadwrażliwość. Do tego piłę, którą niedawno kupiłem dziś zajeździłem na amen. I znów czuję przymus kupienia kolejnego elektronarzędzia. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Zima 15.03.20, 10:29 Ale ja myślałam, że Sil sztuczną szczękę posiada A z tym przymusem to teraz mnie Sil rozumie z moimi butami? Btw nie kupiłam od miesięcy... jestem z siebie dumna Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zima 15.03.20, 10:44 dolores2222 napisała: > Ale ja myślałam, że Sil sztuczną szczękę posiada Aż tak nobliwy nie jestem. > A z tym przymusem to teraz mnie Sil rozumie z moimi butami? Nie rozumiem. Wydawanie na buty to porażka. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zima 15.03.20, 12:22 dolores2222 napisała: > Tak myślałam... No bo ja mam narzędzia, które są mi potrzebne po jednej sztuce. A z Twoimi butami raczej tak nie jest. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zima 15.03.20, 11:14 gówno prawda albo czas z gumy heh Dodaj do ulubionych Ptaszki dolores2222 16.02.20, 14:33 śpiewają, słonko świeci... Może taki temat podrzucę? A, i buty nowe kupiłam, ale na wyprzedaży, to czuję się usprawiedliwiona big_grin Miłej niedzieli W B W smile Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Zima 15.03.20, 11:18 Ależ ty żyjesz tym netem.... ja pierdzielę Chłopie, życie się toczy tak szybko, że nawet mi do głowy nie przyszło, że to tak niewiele czasu minęło. A ty widzę żyjesz moim życiem na tym forum... Smutne to bardzo Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zima 15.03.20, 11:32 ja nie żyje twoim heh tylko pamięć jest i pieprzenie jest byle ktoś czuł że jest smutne jest to że nigdy prawdy nie uwidzisz byleby ktoś coś dał heh Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Zima 15.03.20, 11:54 Twojej prawdy objawionej? No nie widzę Widzę, że cię nosi i chcesz się poszturchać, ale ze mnie marny przeciwnik. Z prostego powodu: dłuższych twych wypowiedzi nawet nie czytam krótsze nie robią na mnie wrażenia Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zima 15.03.20, 12:03 czyli prob jakiś z przyswajaniem tekstu lub interpretacją masz choć co tu się dziwić sama monotematyczna jesteś że tak powiem heh depresyjnie Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Zima 15.03.20, 12:11 Wyrzucanie komuś choroby jest bardzo słabe. Nawet jak na ciebie... Szkoda, że w ogóle czytałam nawet te krótkie wypowiedzi Bujaj się dalej z innymi Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zima 15.03.20, 12:20 jaka choroba takie wyrzucanie inni się nie huśtają zacznij od prostej rzeczy niczego nie żałuj heh Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Zima 15.03.20, 16:33 turma.mortis napisał: > ja nie żyje twoim heh > tylko pamięć jest > i pieprzenie jest > byle ktoś czuł że jest > > smutne jest to że nigdy prawdy nie uwidzisz > byleby ktoś coś dał heh Oj tam, oj tam. Forum bywa.... luźną interpretacją faktów, dostosowaną do miejsca, czasu i akcji.... Ale co ja tam.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Zima 15.03.20, 21:20 marcepanka313 napisała: > Forum bywa.... luźną interpretacją faktów, dostosowaną do miejsca, czasu i akcj > i.... > Ale co ja tam.... czy ja to sobie mogę jako motto przyszłego tygodnia na ten przykład?? po uprzednim dostosowaniu do faktów, miejsca i czasu akcji?? bo mię się bardzo spodobało Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Zima 15.03.20, 21:25 Aż mię zawstydziłaś Przed dostosowaniem i po dostosowaniu do czego tylko chcesz.... bierz. Odpowiedz Link
green.amber Re: Zima 15.03.20, 21:38 zatem biere, już zapisałam w kajeciku a z tym wstydzeniem to zaczynasz pijar budować niezaradnej, potrzebującej wsparcia?? a w temacie wątku - ktoś wie jak bardzo zimowo będzie jutro?? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Zima 15.03.20, 21:58 green.amber napisała: a z tym wstydzeniem to zaczynasz pi > jar budować niezaradnej, potrzebującej wsparcia?? Jak budować, jak budować....przecież potrzebuję wsparcia.... > a w temacie wątku - ktoś wie jak bardzo zimowo będzie jutro?? > Chyba mniej zimowo niż dziś.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Zima 15.03.20, 22:19 ale że coś jest jakieś a to, że widać, że to jakieś jest to mogą być dwa końce tej samej listewki słoneczność absolutna mię odbiór dzisiejszej aury chyba jakoś fałszowała... się zobaczy jutro rano Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Zima 16.03.20, 10:22 green.amber napisała: > ale że coś jest jakieś a to, że widać, że to jakieś jest to mogą być dwa > końce tej samej listewki Nie tylko mogą być dwa końce, ale nawet są.... Tylko ten przekaz muszę wzmocnić trzeba się będzie uczyć od.... naj.... > słoneczność absolutna mię odbiór dzisiejszej aury chyba jakoś fałszowała... się > zobaczy jutro rano Dziś też fałszuje, ale jakby mniej.... Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Zima 14.03.20, 21:18 W tym roku w Anglii zimę odwołali, nie było nawet jej najmniejszego śladu. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Zima 14.03.20, 23:44 W sumie my wszyscy. Ktoś to CO2 pompuje od ponad 100 lat do atmosfery, żeby ją ogrzać. Rozmawiam ze starszymi Anglikami i mówią że kiedyś były normalne zimy. Oczywiście nie takie jak w Polsce, ale za ich młodości co roku był śnieg. Ostatnia sensowna zima w Anglii (trwająca dłużej niż 2 dni) była dokładnie 10 lat temu. W tym roku ani jednego płatka śniegu nie widziałem. Odpowiedz Link
obrotowy Zima ? 15.03.20, 08:10 ktz napisał: > Jaka zima, gdzie 😄 No moze Dolorka mieszka w Suwalkach Odpowiedz Link
witrood Re: Zima ? 15.03.20, 10:29 W Moskwie prędzej. Tam chyba coś było, ale też bardzo mało. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Zima 22.03.20, 19:56 No i piękną mamy zimę tej wiosny... Mówiłam, że idzie, a oponowaliście Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Zima 22.03.20, 20:30 dolores2222 napisała: > No i piękną mamy zimę tej wiosny... W Anglii 13 stopni i błękitne niebo, jest cudownie, piękna pogoda jakiej nie było chyba od września. Tak zapowiadają się następne dni. Jeszcze jest chłodno, ale już jest przyjemnie na słońcu. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Zima 22.03.20, 21:18 Hmmm... starożytni Rzymianie wymyślili coś takiego jak ogródek. Odpowiedz Link