To znaczy bleeee, chociaz.... O fuuu tez bedzie

hmmmm moze najlepiej pasowaloby fuuuujjj. Byloby bardziej uniwersalne pod rozne zmysly.
(dobrze mi. Mimo ze nie jest mi dobrze bo przeciez trwam w totalnej samotnosci juz 3 tydzien, nie licze ludzi w pracy. Dobrze mi.... Hmmm gdzie? Tak w srodku, tak w trzewiach, tak na duszy, tzn odczuwam jakas tam chec... Do zycia

wiec dobrze jest.)
Oki. Do rzeczy. Do watku. Czemu o fuuuu? Hmmm w sumie juz nie wiem czemu

wybilam sie z watku. Sama sie ^^ no dobra. Wiem wiem. Tak wiec.... O fuuuuu bo zmysly.... Bo strasznie wszystko czuje. Strasznie. Wszystko wszedzie dookola. Co to znaczy? Znaczy tyle jak bardzo wczesniej mialam uposledzony wech

czuje sie troche jak jakis zwierz. Chodze po biedronce i nagle czuje dziwny zapach... Potu... Kobieta, w szortach i podkoszulku. Niby wyglada ok ale czuc..... Nie ze bardzo ale ja mam teraz wyczulony ten wech. Teraz jeszcze jeden czynnik doszedl przed okresem nieco mi sie wyostrzaja zmysly ale to jie jest glowny powod. Bo az tak nigdy nie mialam. Tzn nie pamietam. Aaaa kobieta. Ok poczulam ja. Stoje przy kasie. Nagle czuje znowu ten sam zapach. Szukam tej kobiety. I przechodzila obok ze 2, 3 albo i 5 m

czuje ludzi, czuje ich naturalne zapachy i perfumow. Wczoraj kupilam sobie rozowe fresco. Pilam je hmmm jakis miesiac temu i wtedy mi smakowalo. A wczoraj.... Hmmmm czuje drozdze

czuje zapach siarki. Jestem na biezaco. Wlasnie koncze je. Tzn lampka na wieczor mi zostala.
Aaaaaa juz wiem!! O czym mialam pisac. O czym mial byc watek. No to do tematu ^^ o fuuu tyczylo sie smaku. Wczoraj w biesronce kupilam sobie wafelki orzechowe. Zaczelam jesc i.... Hmmm dobre.... Ale minelo 2,3 sekundy i jak dotralo do kubkow smakowych to o.... Fuuuuuu.... Bleee okropne. Meeeeeega slodkie. Juz rurki orzechowe sa lepsze. Mniej slodsze. Wafelki mialy byc dzisiaj do kawy. Mam prawie pol kg

bleeee. O nie. Kupilam do kawy i co? I poszlam dzisiaj do zabki po orzechowe prince polo

mniej slodsze.
Oki. Tlumacze jaki powod wyostrzenia zmyslow. Podejrzewam ze sprawca jest..... Czarnuszka

od miesiaca pije. Dziala miedzy innymi przeciw alergii. Mysle ze juz sa widoczne jakies efekty. Troche tak dziwnie gdy wracaja zmysly. Lepiej jest czuc..... Niz byc nieczulym.
Chyba tyle