witrood 08.10.20, 20:03 dzień prasowania, że wszystkich wymiotło? To i ja idę wczorajsze pranie uprasować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: A dziś 09.10.20, 09:49 Była kiedyś "Pracująca dziewczyna", to może i być prasujący mężczyzna. Odpowiedz Link
obrotowy Pracujące... 09.10.20, 15:55 witrood napisał: > Była kiedyś "Pracująca dziewczyna", to może i być prasujący mężczyzna. tylko Pracujące - to wole Panienki. a dziewczyny - to pracujące + prasujące Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: A dziś 08.10.20, 20:59 Dzień prasowania? Dzisiejszą prasę już przeczytałem Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: A dziś 09.10.20, 01:21 Hmm... oprócz straszenia covidem to w prasie właściwie nic nie było. No, chyba że narzekania BBC, że czarne kobiety są dyskryminowane, bo częściej niż biali mężczyźni ich fotki paszportowe są porównywane z faktycznym wyglądem. Dyskryminacja czarnych i kobiet jest w UK na drugim miejscu po COVID jeżeli chodzi o aktywność tematu. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: A dziś 08.10.20, 21:28 Szkolenia online odbywam. Przez pomyłkę się zapisałam na dwa tego samego dnia i o tej samej godzinie Odpowiedz Link
witrood Re: A dziś 08.10.20, 21:38 Jak darmowe, to nie szkodzi chyba. Nie wiem, jak tam z komercyjnymi kursami np. uczelni. Ja bym za onlajnową podyplomówkę np. nie zapłacił, a już na pewno nie tyle co za stacjonarną. Odpowiedz Link