witrood Re: O tempora, 30.11.20, 17:44 Kazali się żenić, to się w końcu ożenił, żeby się odczepili. Tak działa presja społeczna. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 17:50 Mnie to jednak szokuje. Za stary już jestem na takie nowoczesne związki. Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 17:52 Oj tam. Przynajmniej mu kobita w kółko nie jojczy. Spokój ma. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 17:57 No ale i inicjatywy żadnej ze strony wybranki nie będzie... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 18:01 Znaczy... Facetowi trafił się idealny związek? Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 18:04 Nie wiem w sumie. Mnie to od dłuższego czasu nie interesuje. Chyba że jaki ósmy cud świata mi do drzwi zapuka. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 18:10 Sama nie zapuka przecież. Musiałbyś o to zadbać. Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 18:29 Może przyjdzie wciskać fotowoltaikę albo co podobne (byle nie JW - jestem tolerancyjny, ale na to bym nie poszedł)? Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 19:52 witrood napisał: > Może przyjdzie wciskać fotowoltaikę albo co podobne (byle nie JW - jestem toler > ancyjny, ale na to bym nie poszedł)? > ni rozumim ... poproszę wersję dla niewtajemniczonych Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 20:14 witrood napisał: > JW (Jehovah Witness) = Świadkowie Jehowy aaaaaaaaaaa.... fotowoltaike też sobie sprawdziłam... . to to co planowałam mieć na dachu zanim jebłam moje życie w gruz Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 20:05 Dla mnie tak, bo nie chcę sobie dachu zniszczyć. Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 20:12 Terenu szkoda. Ogródek musiałby iść do likwidacji albo trawnik. Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 20:13 Zresztą ja za miesiąc płacę ze 40 zł za prąd. Więc w ogóle się nie opłaca. Odpowiedz Link
margott_2 Re: O tempora, 30.11.20, 18:24 witrood napisał: > Oj tam. Przynajmniej mu kobita w kółko nie jojczy. Spokój ma. > Nie ma też problemu, że ją głowa rozboli Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 17:55 Bardzo smutne. Granice ludzkiej samotności i niemożności dogadania się z żywym człowiekiem - znowu lekko popchnięte Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 17:56 Już tak nie smutaj. Chłop to dla jaj i rozgłosu zrobił. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 19:56 witrood napisał: > Już tak nie smutaj. Chłop to dla jaj i rozgłosu zrobił. dobze, dobze... to było tak dla niepoznaki, żeby ukryć wkurw, że taką nam babom już dobrą konkurencję produkują ... Musi wyjątkowo dobrze odlali jej z silikonu szparkę, skoro chłop już o jej duszy gada Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 20:14 No ale może coś jest na rzeczy, że z kobietą coraz trudniej się dogadać i mężczyźni o słabszej konstrukcji psychicznej wybierają sobie partnerki, które nie generują cały czas jakichś problemów i konfliktów. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 20:32 silencjariusz napisał: > No ale może coś jest na rzeczy, że z kobietą coraz trudniej się dogadać i mężcz > yźni o słabszej konstrukcji psychicznej wybierają sobie partnerki, które nie ge > nerują cały czas jakichś problemów i konfliktów. Tak, widzę to Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 20:34 nie chodzi mi o to, że potępiam mężczyzn, ale o to, że coraz mniej wzajemnie kontaktu szukamy... coraz mniej nam zależy na sobie... zawsze kochałam SF, ale sprawdza się coraz szybciej... boję się, w którą stronę podąża przyszłość rodzaju ludzkiego... Odpowiedz Link
green.amber Re: O tempora, 30.11.20, 20:38 stoimy nad przepaścią bez lęku uczynimy krok naprzód (przedrzemałam trochę gadających głów i chyba "humor mi się poprawił" Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 21:13 green.amber napisała: > stoimy nad przepaścią > bez lęku uczynimy krok naprzód (przedrzemałam trochę gadających głów i chyba > "humor mi się poprawił" dużo nie straciłaś... my jak zwykle gadamy głupoty Odpowiedz Link
green.amber Re: O tempora, 30.11.20, 21:24 eee telewizyjne głowy na myśli miałam do poziomu niektórych, żeby spaść to forum musi jeszcze solidnie popracować Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 20:43 To kobieta decyduje o tym, który mężczyzna ją wybierze. Więc raczej słabo świadczy o kobiecie fakt, że mężczyzna wybiera święty spokój zamiast irracjonalnej wiecznej katastrofy. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 20:49 silencjariusz napisał: > To kobieta decyduje o tym, który mężczyzna ją wybierze. Więc raczej słabo świ > adczy o kobiecie fakt, że mężczyzna wybiera święty spokój zamiast irracjonalnej > wiecznej katastrofy. nie mamy w czym wybierać sil... związek w dzisiejszych czasach to jak wybór między utopieniem się a powieszeniem, i to chyba niezależnie od płci Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 20:55 Czyli jednak wymagania z kosmosu. I zwalanie winy na brak wyboru. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 21:03 silencjariusz napisał: > Czyli jednak wymagania z kosmosu. I zwalanie winy na brak wyboru. nii, ja tam sobie wybrałam i tego się trzymam... że tak powiem, optymistycznie - spełnione wymagania progowe postrzegam jako sukces ale czy kobiety mają wymagania wysokie? tak. czy mężczyźni mają wymagania wysokie? mam wrażenie, że paradoksalnie, z wiekiem coraz wyższe. Ale problem nie w wymaganiach, tylko w tym, żeby potem to coś, co powstało między ludźmi - skonsumować, pielęgnować i chronić... a to już zupełnie inna para kaloszy Odpowiedz Link
uny Re: O tempora, 30.11.20, 18:02 Potomstwo se chłop ulepi. Market budowlany, ze 3-4 kartusze silikonu i jechane -w sensie będzie robił dzieci, dosłownie. Odpowiedz Link
ga77-77 Re: O tempora, 30.11.20, 18:44 silencjariusz napisał: > o mores! Czego chcesz, pod pewnymi względami... Weź takich naszych piłkarzy: pożenili się z silikonami, silikony mają pewnie ciągle fochy, co i rusz głupoty wrzucają na insta, a jak się kariera skończy, to dadzą kopa i jeszcze wyssą z resztek kasy (aż skończą owi piłkarze jak niejaki Kałużny). Tymczasem ta z newsa to też silikon],ALE: nigdy nie ma focha, nigdy nie ma migreny, nie chce ciągle kasy, nie będzie się go starała zniechęcić do zmuszania jej do gotowania przez dawanie niestrawnych obiadów, nie będzie mu brzęczała nad uchem jak wyskoczy gdzieś z kumplami i (uwaga!) NIE BĘDZIE SIĘ STARZAŁA Oczywiście jest też parę minusów, ale zależy jakie kto ma priorytety (ja mam trochę inne, ale każdemu nie dogodzisz). PS. Zaraz Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 20:15 witrood napisał: > Cerkiewny jak już. jak się dobrze posmaruje, to może przymkną oko, że panna młoda trochę sztywna Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 20:16 Eeee... Raczej nie. Prawosławie nie jest tak zdemoralizowane jak katolicyzm. Odpowiedz Link
obrotowy nieprawda... 30.11.20, 20:19 silencjariusz napisał: > Prawosławie nie jest tak zdemoralizowane jak katolicyzm. nieprawda. moze czysto religijnie biorac - nie jest ale politycznie jest - jest skorumpowane za wspolprace z niejednym rezimem. za pieniadze Wladzuchny przymykali oczy na niejedne jej (tej Wladzy) bezecenstwa. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: nieprawda... 30.11.20, 20:29 No ok, jeśli chodzi o wyslugiwanie się politykom to zgoda. Chodziło mi o to, że zwykli baciuszkowie nie są tak zakłamani jak katoliccy księża. Odpowiedz Link
obrotowy a to tak 30.11.20, 20:38 silencjariusz napisał: > No ok, jeśli chodzi o wyslugiwanie się politykom to zgoda. Chodziło mi o to, że > zwykli baciuszkowie nie są tak zakłamani jak katoliccy księża. a to tak. od lat o tym (jako ewangelik) pisze. prawoslawni, jak i ewangelicy moga miec zony - wiec sa mniej podatni na aberacje - i sa po prostu blizej wiernych. bo dziela ich troski i problemy. Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 20:20 No ale on raczej Rosjanin z Kazachstanu, więc duże prawdopodobieństwo, że tego wyznania. Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 20:20 No ale, jakiego wyznania czy religii lalka, to fakt - nie wiem. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 20:38 silencjariusz napisał: > Eeee... Raczej nie. Prawosławie nie jest tak zdemoralizowane jak katolicyzm. jest, jest... jak dla mnie najmniej zdemoralizowany w ramach religii chrześcijańskiej jest wyznanie protestanckie. Potem prawosławie i na końcu katolicyzm (choć tego ostatniego nie jestem zbyt pewna). A ogólnie w ramach religii: hinduizm/buddyzm (choć to stricte nie religia, ale system filozoficzny). Odpowiedz Link
green.amber Re: O tempora, 30.11.20, 20:35 po ośmiu miesiącach związku z nim zafundował jej operację chirurgiczną, mającą na celu poprawienie jej urody wymagający chłopak się zdaje się dobrze, że charakter dziewczyna ma idealny Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 20:40 green.amber napisała: > wymagający chłopak się zdaje się dobrze, że charakter dziewczyna ma idealny przynajmniej nie dyskutuje, zawsze mu przytakuje i zawsze jest chętna... Jakby jeszcze gotowała to... jesteśmy zgubione! Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 20:41 green.amber napisała: > po ośmiu miesiącach związku z nim zafundował jej operację chirurgiczną, mają > cą na celu poprawienie jej urody pewnie silikon się trochę wyrobił w niektórych miejscach Odpowiedz Link
green.amber Re: O tempora, 30.11.20, 20:56 i czy blizny nie zostały coś o pleśni na silikonie też słyszałam... Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 20:59 A na to ja mam radę - albo na podobne. Moje (podpatrzone na jutubie) odkrycie tygodnia, to sposób na usunięcie śladów mydła z szub w kabinie prysznicowej. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 21:04 witrood napisał: > *szyb > grunt to optymistyczne podejście i akceptacja rzeczywistości Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 21:09 witrood napisał: > Nie, obraz może być zbyt zamazany. > a to i przy żywej kobicie, jak za dużo pary pod prysznicem, to trzeba założyć z dużą dozą prawdopodobieństwa, że to ona, a nie sąsiad wpadł na meczyk Odpowiedz Link
green.amber Re: O tempora, 30.11.20, 22:12 witrood napisał: > A na to ja mam radę - albo na podobne. Moje (podpatrzone na jutubie) odkrycie t > ygodnia, to sposób na usunięcie śladów mydła z szub w kabinie prysznicowej. > ale to ślady po operacji na silikonowej kobiecie Wit chce sposobem na szyby z jutuba usuwać?? Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 22:42 To zetrze wszystko. Tylko na twarz na noc nie polecam. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 21:16 szarlotka_ja napisała: > To jak oni ją operowali? strategiczne elementy wymienili na nowe Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 21:23 Pewnie nadymali to i owo. Lub wulkanizowali. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 21:06 silencjariusz napisał: > Igły raczej nie są wskazane. nieopatrzne pozostawienie narzędzi chirurgicznych może być brzemienne w skutki! ... i powód do rozwodu gotowy! Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: O tempora, 30.11.20, 21:10 silencjariusz napisał: > Może kulturysta lubi ostry seks. Zbyt ostry seks ma się tylko raz Odpowiedz Link
silencjariusz Re: O tempora, 30.11.20, 21:26 Tyż prawda. Rozdarcie lateksu spowoduje oklapnięcie. Lalki. Odpowiedz Link
ga77-77 Re: O tempora, 01.12.20, 06:46 silencjariusz napisał: > Tyż prawda. Rozdarcie lateksu spowoduje oklapnięcie. Lalki. I będzie powód do rozwodu A nawet jak nie oklapnie, to możliwe że za kilka lat mu się znudzi i znów będzie gadanie: "Facet taką laskę zostawia; pewnie była z niej kłoda w łóżku..." Odpowiedz Link
witrood Re: O tempora, 30.11.20, 20:50 Może być. Nigdy mnie to bliżej nie interesowało. Ale faktycznie tako rzecze wikipedia. Odpowiedz Link