02.01.21, 12:16
małe wstępne czy mógłby mi ktoś przybliżyć charakterystykę "totalnego paszczura"?

a zaszaleję i dodam od razu drugie a co - czy o mały banik dla ga77-77 można prosić?? żeby miał mniej czasu na pisanie a więcej na myślenie... chociaż może jestem przesadnie optymistycznie nastawiona co do tej możliwości myślenia... ale kto nie ryzykuje...

dziękuję za uwagę, miłej soboty smile
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 12:34
      Poza autorem wpisu, w którym to określenie się znalazło, pewnie nikt się nie pokusi, by odpowiedzieć na Twoje pytanie. Ale mogę się mylić.wink
      • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 18:13
        ale dlaczego???
        • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 18:37
          Czemu mogę się mylić? Bo nie jestem nieomylny.wink
          • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 18:57
            no to teraz będę mieć chyba ptsd... czy coś
            co Sil dziś czytał przez dzień cały, że się prawie nie odzywał? co tak wciąga?
            • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:06
              Real wciąga.
              • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:14
                randeczki?? wink opowiada Sil smile
                • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:21
                  Zazdrosna?
                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:27
                    ale że dlaczego?? by Sil był szczęśliwie zarandkowany to i może milszy dla forumek, alebo by zniknął, ale co zrobić jakby miał być szczęśliwszy niż z nami tu, trudno się mówi
                    no to co to za sikorki już się nie tajniaczy wink
                    • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:35
                      Przecież jestem miły dla forumek.suspicious
                      • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:42
                        (eeehymmtennoooekhhhekhh jeden jeden raz raz raz jeden próba mikrofonu)
                        zawsze można być jeszcze bardziej miłym?? big_grin
                        • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:48
                          Zaraz będę wnioskował o bana.suspicious
                          • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:51
                            ale za co??
                            (jakieś plusy i bana znajdę sobie tongue_out
                            już się parę razy spodziewałam, ale chyba nigdy nie dostałam)
                            • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:04
                              Niewiniątko.suspicious
                              • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:08
                                może winiątko, ale nie bardzo pozorne wink to za co by Sil mię zbanować chciał??
                                • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:10
                                  Za całokształt.tongue_out
                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:12
                                    dzizassss ale za te trzydzieści deko więcej?? jezd Sil bezlitosny!! tongue_out całokształt zapewniam i tak jest niezły tongue_out
                                    • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:25
                                      I ten biust co fałdki zasysa.wink Jak to leciało o pliszkach?tongue_out
                                      • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:35
                                        przecież nic o biuście nie napisałam... tongue_out
                                        i o sikorkach nic Sil nie wspomina a teraz z pliszkami wyskakuje phi tongue_out
                                        • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:42
                                          Uzupełniłem jeno ten Twój pean pochwalny. Tak dla pełnego obrazu doskonałości wcielonej.wink
                                          • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:49
                                            askąd tam, wada wzroku mi się czuję jak nic powiększa, także ten nie ma ludzi bez wad tongue_out
                                            • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:54
                                              Zapewne są jakieś wyjątki.tongue_out
                                              • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:02
                                                ciekawe czy tacy całkiem doskonali nie są nudni, albo narcystyczni, a może gorzej kiedy są narcystyczni a niedoskonali...
                                                zna Sil jakiegoś wyjątka? wink
                                                • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:09
                                                  Wiesz... Wada wzroku, to żadna wada.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:15
                                                    każdy okularnik miał u mnie plusa na wejściu, ale własne ślepnięcie mi potwornie przeszkadza wink
                                                    jeśli ma Sil jakiegoś wyjątka ino z wadą wzroku, mogę na to przymknąć oko, śle Sil poleconym wink
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:22
                                                    Szkoda chłopa by było.wink Coś by chlapnął jęzorem i zaraz byś mu bana dała.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:32
                                                    ale przecież rozważamy idealnego, ten by w ogóle za dużo nie kłapał, bo ciszę lubię, więc już jak by się odzywał to mądrze, albo przynajmniej zabawnie, nie obrażając przy tym nikogo na ten przykład wink
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:39
                                                    Problem w tym, że dla kobiet nawet idealny mężczyzna ma wady.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:51
                                                    nie znam zdania wszystkich kobiet w rzeczonym temacie, ani wszystkich idealnych mężczyzn, co za pech, ale mnię się kojarzy taka myśl filozofii użytecznej pewnego pośrednika nieruchomości, który mawiał, że to nie o to chodzi, żeby znaleźć stu się zachwycających chatą, ale tego jednego klienta(klientkę), który(a) ją kupi
                                                    i z tą myślą chyba się oddalę, życząc pięknych snów Silowi i wszystkim potencjalnym duszkom, które się (jeszcze) nie ujawniają smile
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:57
                                                    No dobrze, przyznam Ci rację. Może niepotrzebnie uogólniłem.
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:59
                                                    a w której kwestii? wink
                                                    i profilaktycznie Sil temperaturę zmierzy czy tam która sikoreczka wiadomo...
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 22:08
                                                    A w której byś chciała?
    • ga77-77 Re: Pytanko 02.01.21, 15:07
      green.amber napisała:

> małe wstępne czy mógłby mi ktoś przybliżyć charakterystykę "totalnego paszczura
      > "?
      >
      > a zaszaleję i dodam od razu drugie a co - czy o mały banik dla ga77-77 można pr
      > osić?? żeby miał mniej czasu na pisanie a więcej na myślenie... chociaż może je
      > stem przesadnie optymistycznie nastawiona co do tej możliwości myślenia... ale
      > kto nie ryzykuje...

Czemu tak jakoś dziwnie zaleciało przysłowiem o stole i nożycach...?
    • ga77-77 Re: Pytanko 02.01.21, 15:15
      green.amber napisała:

> małe wstępne czy mógłby mi ktoś przybliżyć charakterystykę "totalnego paszczura
      > "?
      >
      > a zaszaleję i dodam od razu drugie a co - czy o mały banik dla ga77-77 można pr
      > osić?? żeby miał mniej czasu na pisanie a więcej na myślenie... chociaż może je
      > stem przesadnie optymistycznie nastawiona co do tej możliwości myślenia... ale
      > kto nie ryzykuje...
      >
      > dziękuję za uwagę, miłej soboty smile

Kontynuując, żeby nie było: nad Twoją urodą w ogóle się nie zastanawiałem (tak samo jak nad urodą żadnej innej wypowiadającej się tu kobiety; powód jest prosty: żadnej z Was nie spodziewam się spotkać w realu, stąd też i bardziej szczere i bezpośrednie ujmowanie wielu spraw przeze mnie), ale nadzwyczaj zastanawiające jest to czemu akurat Ciebie to tak ubodło i czemu Ty odebrałaś ten post tak osobiście? Zwłaszcza że mój post (a dokładnie ten jego fragment) nie był skierowany do żadnej KONKRETNEJ kobiety. wink
      • kevinjohnmalcolm Re: Pytanko 02.01.21, 16:36
        A czy dane słowa muszą być skierowane przeciwko konkretnej osobie żeby przeszkadzały?
        • ga77-77 Re: Pytanko 02.01.21, 16:44
          kevinjohnmalcolm napisał:

> A czy dane słowa muszą być skierowane przeciwko konkretnej osobie żeby przeszk
          > adzały?

Z reguły przeszkadzają tylko dwóm grupom ludzi:
          1. Tym, którzy starają się zbawić cały świat i przeszkadza im prawie wszystko;
          2. Tym, którzy z jakiegoś powodu odbierają to osobiście.

Jak już napisałem wyżej: wygląd green.amber mnie ani ziębi ani grzeje, natomiast jej reakcja na ten fragment jest nadzwyczaj zastanawiająca i sugeruje co najmniej spore przeczulenie na punkcie niektórych sformułowań; dalej nie drążę, bo nie odczuwam takiej potrzeby...
          • tzn.aga Re: Pytanko 02.01.21, 17:19
            ga77-77 napisał(a):

jej reakcja na ten fragment jest nadzwyczaj zastanawiająca i sugeruje co najm
            > niej spore przeczulenie na punkcie niektórych sformułowań;

Myślę, że większość ludzi, którzy są na pewnym poziomie rozwojowym ma przeczulenie na pewne sformułowania typu: czarnuch, pedał, grubas, totalny paszczur.
            To nie jest przeczulenie w kontekście własnej osoby.
            • ga77-77 Re: Pytanko 02.01.21, 17:48
              tzn.aga napisała:

> ga77-77 napisał(a):
              >
              > jej reakcja na ten fragment jest nadzwyczaj zastanawiająca i sugeruje co najm
              > > niej spore przeczulenie na punkcie niektórych sformułowań;
              >
              > Myślę, że większość ludzi, którzy są na pewnym poziomie rozwojowym ma przeczule
              > nie na pewne sformułowania typu: czarnuch, pedał, grubas, totalny paszczur.
              > To nie jest przeczulenie w kontekście własnej osoby.

A może mamy tu po prostu za dużo poprawności politycznej, ocierającej się coraz bardziej o granicę absurdu? To znaczy bawmy się w konwenanse i udawajmy, że dla faceta nie liczy się wygląd kobiety, a jedynie jej wnętrze; tylko dlaczego w tej sytuacji wśród samotnych kobiet przeważają te mniej urodziwe? Boże dlatego, że poprawności politycznej do wyborów (wolnych!) danego człowieka (takich jak wybór partnerki) NIE DA SIĘ WPROWADZIĆ i NIE DA SIĘ GO DO TEGO ZMUSIĆ!

Tak jak ta kretyńska akcyjka głównych agitatorek GW (gdy GW wykupiła "Twój Weekend" tylko po to by go zamknąć): można takie gówniarskie akcje robić i można metodami propagandy starać się wcisnąć ludziom że to jest fajne, ale to tylko wywalona na idiotyzmy kasa. I dzięki takiej kretyńskiej akcji Wiktorię Beczek będę już chyba zawszę kojarzyć z nachalną propagandą, a nie z poważnymi artykułami. A "Twój Weekend" akurat w czasach późnonastoletnich i wczesnodwudziestoletnich lubiłem i regularnie czytałem, więc niesmak wobec akcji mam tym większy.
              • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 18:12
                ga77-77 napisał(a):

> A może mamy tu po prostu za dużo poprawności politycznej, ocierającej się coraz
                > bardziej o granicę absurdu?

aaa bo nie podałam uzasadnienia propozycji bana - z powodu nieatrakcyjności fizycznej ga77-77, już nie mogę o tym czytać... w przeciwieństwie do nas tu (przynajmniej tych, których widziałam, słyszałam itp.), którzy mamy w sobie coś takiego, co sytuuje nas w ok. 5% tej nieprzeciętnie atrakcyjnej, z tego czy innego powodu, części ludzkości, on jest przeciętnie brzydki i ewidentnie tu nie pasuje...
                • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 18:40
                  A czemu na ten przykład nigdy nie wnioskowałaś o bana dla Finki albo tdfa?
                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 18:56
                    a wcale nie jestem pewna, że nigdy, ale nawet jeśli to Tedi nie był nieprzyjemny dla oka wink zabawny, uczynny, zapobiegliwy, jeśli pamiętasz przetwory i mrożonki wink Finki nigdy nie widziałam, mam wrażenie, że kiedyś było lepiej, ale nawet ostatnio w krótkim czasie wyrażała pogardę góra dla 50% Polaków a nie dla 95% ludzkości
                    • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:00
                      aaa zapomniałam dodać i żadne nie jojczało nigdy tak niemożebnie... a tego się znieść nie daje
                      • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:09
                        Przegonisz świeżynkę. A trochę ożywia to umierające forum.
                        • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:12
                          No i trochę mnie rozczarowałaś. Bo obrażanie 50% jest tak samo złe jak obrażanie 95% ludzi.wink
                          • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:30
                            silencjariusz napisał:

> No i trochę mnie rozczarowałaś. Bo obrażanie 50% jest tak samo złe jak obrażani
                            > e 95% ludzi.wink

a to nie świadczy o moim jednak wysokim poziomie wyrozumiałości???
                            i do dam, że 50% Polaków to nie 50% ludzkości, jednak, zupełnie inaczej niż z kilogramem puchu i ołowiu wink
                            • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:38
                              Nie świadczy.wink
                              • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:40
                                buuu sad
                                a co by świadczyło??
                                • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:49
                                  Gdybyś nie dzieliła ludzi na procenty.
                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:54
                                    to wina Gaussa wink ze swojej strony bardzo przepraszam
                                    • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:05
                                      Taaa... Wszyscy winni tylko nie ja...tongue_out
                                      • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:09
                                        zawsze to może do winności lepiej znaleźć sobie towarzystwo?? tongue_out
                                        • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:23
                                          Czyli uciekasz od odpowiedzialności i próbujesz przenieść ją na innych? Bardzo dojrzale.tongue_out
                                          • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:33
                                            z natury pierwsza podstawiam głowę, ale też pracuję nad tą męską częścią swojej osobowości, żeby nigdy całej odpowiedzialności nie brać na siebie wink chociaż wiadomo, że na żonę i teściową raczej nie mam szans...
                                            • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:40
                                              O bogowie, jakie to niepoprawne politycznie... Takie obciążanie mężczyzn tchórzostwem czy niedojrzałością. Jakby to było charakterystyczne zachowanie tylko dla jednej płci.tongue_out Czy jest na sali admin. Proszę o natychmiastowego bana dla Berenisi za niepoprawność polityczną.wink
                                              • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:51
                                                czyliż zarzut o za bardzo poprawność i jej brak się równoważą?? ufufuf chyba jestem uratowana big_grin
                                                • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:56
                                                  Ciesz się, że nie jestem adminem.wink
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:04
                                                    zdaje mi się, że to może być pożyteczna umiejętność - cieszyć z tego, co się ma albo z tego, że się czegoś akurat nie ma pewnie też wink
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:18
                                                    A i podziękować by wypadało.wink
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:24
                                                    ooo widzi Sil - mówiłam, że mi ślepota własna przeszkadza, przeczytałam, że Sil napisał "cieszę się" a teraz dopiero sens Silowej wypowiedzi do mnie dotarł...
                                                    i co by Sil zrobił, gdyby był adminem??? wink
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:29
                                                    Banik. Ot co.
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:33
                                                    aaa i komu by Sil wieczorami tak dokuczał...
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:43
                                                    Dokuczał? Jesteś zwyczajnie do mnie uprzedzona. I moje przyjazne zagajenia rozmowy odbierasz negatywnie.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:46
                                                    notaknotak no to jakby mnie Sil zbanował i by mu tu zostali sami faceci do przyjaznego zagajania... to by nie było Silowi trochę szkoda tego pochopnego banowania?? wink
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:53
                                                    No przecież będzie tu zatrzęsienie duszek.tongue_out Tak przecież pisałaś.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:56
                                                    jakby się Sil tak niecnego czynu dopuścił to tak jakby... nie sądzę... żeby akurat wtedy były tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 22:00
                                                    Znaczy te duszki to tu dla Ciebie by przyszły? Winszuję powodzenia.wink
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 22:02
                                                    no skąd, by je Silowa niesprawiedliwość zniechęciła wink
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 22:11
                                                    Raczej mój urok by je tu zatrzymał.tongue_out
                        • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:14
                          chodzi mi po głowie pewne porównanie w stylu tejże świeżynki jakby, ale jeszcze waham się czy go użyć... czyżby aby rzeczywiście ożywia??
                          • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:26
                            Jest dosyć płodny. I jego wątki wywołują reakcję innych forumków.
                            • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:49
                              jakby już jestem starszą staruszką i nigdy ilość (baaardzo wątpliwej jakości) w jakość nie przejdzie, ale fakt że mi Tedzik minimalizm wytykał, co zrobić, jakieś wady muszę mieć
                              a nie wpadł Sil nigdy na pomysł (wpadł tylko mnie tu prowokuje, trudno, zaraz spać pójdę sobie), że multum bylejakich wypowiedzi zniechęca tych, co by się mogli jakoś z sensem wypowiedzieć, ale im szkoda pereł rozrzucać?? że zgodą na takie a nie inne zachowanie jednych zniechęcamy może sympatyczne duszki co to zajrzą i się nigdy nie odezwą w takim towarzystwie??
                              • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 19:57
                                Z dziesięć lat temu pewnie bym Ci przyznał rację. Ale teraz prawie nikt już na forach nie pisze. Żadne duszki nie będą mieć dylematu pisać tu czy nie. Bo nie ma już duszek. Wątpliwa jakość? Kto jest bez winy... i tak dalej.wink
                                • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:11
                                  kto się raz potknie czy dwa... ale jak sobie ktoś ciągle pod sobą dołki kopie, to może mu trzeba pomóc w takim dołku poleżeć?? a skoro Sil nie jest nieomylny to i pewnie wszystkowidzący nie jest to może i tych niemych duszek nie zauważyć otico wink
                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:27
                                    Może i tak być, że nie widzę. Więc proszę Cię i błagam... Pokaż mi te nieme duszki.smile
                                    • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:37
                                      no jak mam pokazać, skoro Sil terytorium nie broni, jam zastępowaniem Sila zajęta a nie rozglądaniem się po okolicy wink
                                      hymmm ale to błaganie całkiem mi się podoba big_grin
                                      • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 20:58
                                        Ot i tyle w temacie duszek. Wykręty. By wprost nie napisać, że duszki wyszły.tongue_out
                                        • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:05
                                          uczę się od najlepszych wink
                                          • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:19
                                            Czyli duszek brak.tongue_out
                                            • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:34
                                              jakby tak Sil zadbał o obecne duszki, dobrostan, terytorium i takietam to może by się i nowe z famą pojawiły, kto wie wink
                                              • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:47
                                                Famą? Oj choraś Ty chyba jeszcze...
                                                • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:52
                                                  właśnie ja jeszcze chyba nie byłam chora, test wyszedł negatywny, ale powtórkę mam we wtorek...
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 21:54
                                                    Czyli nie wiadomo czy na forum koronki nie roznosisz.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 21:58
                                                    na razie nie ma dowodów, że roznoszę, jak będzie coś wiadomo to będę maseczkę przed wejściem na forum zakładać i klawiaturę dwa razy bardziej dezynfekować wink
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 22:01
                                                    Na wszelki wypadek banik jednak by się przydał. Tak dla zdrowotności forumowej.wink
                                                  • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 22:03
                                                    no to idę sobie jakiego 12godzinnego autobana zorganizować, dobranoc smile
                                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 22:12
                                                    Tyle spać? Szkoda życia.
                                                    Mokrych snów z szoferami.
                            • sowa.zagrodowa Re: Pytanko 02.01.21, 22:46
                              silencjariusz napisał:

> Jest dosyć płodny. I jego wątki wywołują reakcję innych forumków.

Silu...Ty tak na poważnie, z walnięciem się w pierś? Ważny tylko płodozmian, bez kontroli nad jakością nasienia?
                              No, sorry- ja też zareaguję, ale zniesmaczeniem w temacie. Zgadnij, czy tylko temat mnie zniesmaczył.
                              Ale, co ja się tu produkuję- jakem stara i mało produktywna duszyczka, Sil i tak mnie "odsieje" tongue_out
                              • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 22:52
                                Większe "zbrodnie" przechodziły tu bez banów. A jeżeli Cię zniezmaczam to zawnioskuję do admina o bana dla Ciebie. Bo chyba mnie obrażasz zniesmaczając się mną.wink
                                • sowa.zagrodowa Re: Pytanko 02.01.21, 23:18
                                  No, nareszcie wzbudziłam w Tobie jakieś emocje tongue_out
                                  A co do zniesmaczenia- absolutnie nie obrażam. Tylko się rozczarowuję...Troszeczkę smile Bo ( jakem pokręcona sowa ) wyczuwam intencje wink
                                  Daję sobie bana. Sama tongue_out
                                  • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 23:26
                                    Ależ każda kobieta wzbudza we mnie emocje. Więc znów czuję się dotknięty tym co napisałaś. Skandalicznie nieprawdziwe i porażająco krzywdzące jest twierdzenie, że nie wzbudzasz emocji.tongue_outwink
                                    • sowa.zagrodowa Re: Pytanko 02.01.21, 23:34
                                      Pominę, że każda...Ja Cię dotykam bardzo osobiście tongue_out
                                      I już nawet nie wspomnę, że kosy zapuściłam pod łopatki. A, że posiwiałe...To też trochę Twoja wina tongue_out
                                      • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 23:36
                                        A koklusz? Co z kokluszem?
                                        • sowa.zagrodowa Re: Pytanko 02.01.21, 23:41
                                          Trzeba, z czułością, oklepywać wink
                                          Przepraszam, Silu. Już sobie idę...
                                          • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 23:44
                                            Znaczy koklusz to nie moja wina?wink
                                            • sowa.zagrodowa Re: Pytanko 02.01.21, 23:53
                                              Jak sobie chcesz, Silu. Odklepane...
                                              • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 23:57
                                                Zmykam. Dobranoc.smile
                                                • sowa.zagrodowa Re: Pytanko 03.01.21, 00:01
                                                  Niech Ci się dobrze śni smile
                                  • szarlotka_ja Re: Pytanko 02.01.21, 23:29
                                    Żadnych banów, proszę wink
                                    • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 23:38
                                      szarlotka_ja napisała:

> Żadnych banów, proszę wink

Zaprawdę powiadam Wam: oto głos rozsądku.smile
    • ga77-77 Re: Pytanko 02.01.21, 17:52
      Gwen, nie ma nakazu wiązania się ani wyboru brzydkich kobiet jako partnerek życiowych; wyglągląd (czy tego chcesz czy nie) jest i będzie jednym z najważniejszych kryteriów wyboru partnerki. Ale widzę, że Tobie bardziej pasuje wciskanie im kitu; ja jednak wolę uczciwe postawienie sprawy, że jednak wygląd jest dla mnie bardzo ważny i że dlatego niestety nie jest w moim typie.
    • witrood Re: Pytanko 02.01.21, 19:14
      O co się bijecie (byłem zewnętrznie prawie cały dzień)? Czas już dobranockowy. Przeprosić się, buzi buzi i spać. wink
      • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:26
        wyglądałam na chwilę na balkon, paczę, widzę i myślę "o Wit biegnie" wink kto się z kim ma całować?? spać rzeczywiście chyba zaraz pójdę wink
        • witrood Re: Pytanko 02.01.21, 19:30
          Biegłem, biegłem, ale w trochę innej dziś lokalizacji. No kto z kim? Najbardziej zaangażowani emocjonalnie dyskutanci. wink
          • witrood Re: Pytanko 02.01.21, 19:33
            Albo inaczej - największe nerwuski. wink
            • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:07
              witrood napisał:

> Albo inaczej - największe nerwuski. wink
              >

i dalej nie wię o kogo chodzi... bo przecież nie o mnie, Wit nie zna nikogo, kto bardziej skutecznie ino mig się potrafi opanować ode mnie wink w nerwach tu nie piszę, w nerwach idę na spacer na ten przykład wink chociaż czasem żałowałam, że nie mam w domu lub jeszcze bardziej w pracy, worka treningowego bokserskiego smile
          • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:35
            to skąd Wit wie, że to nie było akurat pod moim oknem? wink
            i dalej nie wię kto z kim, chyba że ga77-77 z Gwenem, bo się chyba dosyć angażowali, ale nie podejrzewam Gwena żeby miał ochotę... aaa też jest całkiem całkiem atrakcyjny fizycznie, więc nie wiem czy by z nieatrakcyjnym chciał...
            • witrood Re: Pytanko 02.01.21, 19:38
              No może i tak być. Tylko ja się chłopy będą całować, to... śnieg zacznie padać? To w sumie, przydałby się. wink
              • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 19:44
                oooooooooooooooooooo wink dziś tak się jakoś ciemnawo zrobiło, że już prawie miałam nadzieję, że coś chociaż symbolicznie poprószy a tu nic, tylko noc nastała...
                • obrotowy czarna noc... 02.01.21, 20:26
                  green.amber napisała:
                  że coś chociaż symbolicznie poprószy a tu nic, tylko noc nastała..

czarna noc...

a biale niedzwiedzie czekaja...

- nie wspominajac o bialych myszkach...
                  .
                  www.tapeciarnia.pl/67220_pijana_mysz_butelka_wodki
                  • green.amber Re: czarna noc... 02.01.21, 20:30
                    Obrocik, nie wnikam, z kim pijesz...
                    mam nadzieję, że mysz nie była niepełnoletnia i przymuszana...
    • szarlotka_ja Re: Pytanko 02.01.21, 20:40
      Dobry wieczór,
      czy Amberek podtrzymuje wniosek o bana? Bo tak jakby 24h jeszcze na ten przykład nikomu nie zaszkodziło.
      To pisałam ja - paszczur totalny wink
      • green.amber Re: Pytanko 02.01.21, 20:47
        bry wink a to wniosek był, może być i w czasie 30 dni rozpatrzony, i w sposób w jaki Władza uzna za stosowny
        i pozwolę sobie się nie zgodzić, na ilę Szartlottę znam, to nie może być totalny, chociaż nadal nie znam szczegółowej charakterystyki wink
        • szarlotka_ja Re: Pytanko 03.01.21, 20:33
          green.amber napisała:

> bry wink a to wniosek był, może być i w czasie 30 dni rozpatrzony, i w sposób w jaki Władza uzna za stosowny

Wniosek rozpatrzony pozytywnie wink.
          Następny proszę tongue_out.

• ga77-77 Re: Pytanko 02.01.21, 21:05
        szarlotka_ja napisała:

> Dobry wieczór,
        > czy Amberek podtrzymuje wniosek o bana? Bo tak jakby 24h jeszcze na ten przykła
        > d nikomu nie zaszkodziło.

A zbanuj definitywnie, wali mi to. Chcesz dalej rozwijać tę dziecinadę w kółku wzajemnej adoracji, to rozwijaj.

> To pisałam ja - paszczur totalny wink
        Twój wygląd zewnętrzny kompletnie mi zwisa, podobnie jak wszystkich innych obecnych tu userek. Jak pisalem: nie mam w planach poznania żadnej z Was na żywo i dlatego właśnie jest mi obojętny. Co masz robić, rób.

• koszmarna.baba Re: Pytanko 02.01.21, 21:57

Coraz lepiej rozumiem Twoją żonę! Nie wiem tylko jakim cudem wytrzymała z Tobą tyle lat?!

>Twój wygląd zewnętrzny kompletnie mi zwisa, podobnie jak wszystkich innych obecnych tu userek. Jak pisalem: nie mam w planach poznania żadnej z Was na żywo i dlatego właśnie jest mi obojętny. Co masz robić, rób.

Myślę, że ŻADNA z forumek też nie pragnie poznawać Ciebie!

A w temacie: napisałeś mnóstwo a brak Ci odwagi by odpowiedzieć na pytanie w kilku konkretnych słowach! Żałosne!
          • ga77-77 Re: Pytanko 02.01.21, 22:06
            koszmarna.baba napisała:

> Coraz lepiej rozumiem Twoją żonę! Nie wiem tylko jakim cudem wytrzymała z Tobą
            > tyle lat?!
            >
            >
            > >Twój wygląd zewnętrzny kompletnie mi zwisa, podobnie jak wszystkich innych
            > obecnych tu userek. Jak pisalem: nie mam w planach poznania żadnej z Was na ży
            > wo i dlatego właśnie jest mi obojętny. Co masz robić, rób.
            >
            > Myślę, że ŻADNA z forumek też nie pragnie poznawać Ciebie!
            >
            > A w temacie: napisałeś mnóstwo a brak Ci odwagi by odpowiedzieć na pytanie w ki
            > lku konkretnych słowach! Żałosne!

Coś jeszcze czy już skończyłaś?
            • koszmarna.baba Re: Pytanko 02.01.21, 22:19
              A wyjaśnienia własnych słów nadal brak. sad
              • ga77-77 Re: Pytanko 02.01.21, 22:23
                koszmarna.baba napisała:

> A wyjaśnienia własnych słów nadal brak. sad
                >
                A masz dość inteligencji by pojąć ze to nie jest jedyny obowiązujący szablon Ministerstwa Piękna? I że więcej niż jeden typ kobiety spełnia kryteria?
                • koszmarna.baba Re: Pytanko 02.01.21, 22:35
                  Ale tematem wątku panie Arogancki Unik nie jest moja inteligencja tylko TWOJE paskudne określenie, którego nie zamierzasz wyjaśnić! Wyjątkowo tchórzliwe zachowanie! I chyba świadczy o braku inteligencji ale u Ciebie!
                  Naprawdę inteligentny człowiek (nawet kanalia) znalazłby jakieś pokrętne, niekompromitujące wyjaśnienie. tongue_out
                  • ga77-77 Re: Pytanko 03.01.21, 11:04
                    koszmarna.baba napisała:

> Ale tematem wątku panie Arogancki Unik nie jest moja inteligencja tylko TWOJE p
                    > askudne określenie, którego nie zamierzasz wyjaśnić! Wyjątkowo tchórzliwe zacho
                    > wanie! I chyba świadczy o braku inteligencji ale u Ciebie!
                    > Naprawdę inteligentny człowiek (nawet kanalia) znalazłby jakieś pokrętne, nieko
                    > mpromitujące wyjaśnienie. tongue_out

Jak już tak męczysz, to przykład pierwszy z brzegu: znana i lubiana aktorka dubbingowa:
                    pl.wikipedia.org/wiki/Monika_Piku%C5%82a#/media/Plik:Monika_Piku%C5%82a.jpg
                    Jako aktorka dubbingowa - ścisła krajowa czołówka, ale w filmach ("normalnych") coś rzadko grywa. Akurat 40 lat, choć trzeba jej oddać że z wiekiem zaczęła bardziej dbać o wygląd i jakkolwiek pięknością nie była i nie będzie, to wygląda trochę lepiej niż za młodszych lat.
                    Ponadto cała masa takowych przewija się przez całą masę paradokumentów, jakimi zalewają nas wszelkie stacje telewizyjne (najczęściej dochodzę do wniosku - być może słusznie - że przez wymaganą "skalę przerobu" biorą jak leci, nie patrząc na prawdziwy wiek; bo często kobieta według scenariusza 35-40 letnia wygląda tak że człowiek traci nadzieję; tak, wiem że to naturszczyki, średnio dbające o siebie, ale z drugiej strony jeśli to naturszczyki, to są bardziej reprezentatywne w kwestii oceny stanu polskich kobiet w tym wieku).

Ale tak jak pisałem wcześniej: to nie jest tak, że tylko jeden typ spełnia definicję. Inna barwa oczu, włosów, inny kształt twarzy i też ją będzie spełniać. Ba, nawet wśród znanych na całym świecie aktorek się trafiają, choć w ich przypadku najłatwiej można zobaczyć ile daje umiejętnie zrobiony makijaż, potrafiący nieraz w bardzo dużym stopniu zamaskować braki urody. No, ale makijaż trzeba kiedyś zmyć (ktoś kiedyś mądrze napisał że pierwsza randka powinna odbywać się na basenie suspicious). Ze znanych postaci... Alexandra Grant? Albo Mireille Enos (wiem, że jak się wypacykuje to wygląda całkiem całkiem, ale wystarczy obejrzeć np. "World War Z".
                    A z mniej znanych, to chyba najłatwiej pogooglować po obsadzie paradokumentów.
                    • koszmarna.baba Re: Pytanko 03.01.21, 12:29
                      Uhmm... Jeżeli ona twoim zdaniem jest "totalnym paszczurem" z wyglądu to ty jesteś nim 100 razy bardziej tylko z charakteru!
                      • ga77-77 Re: Pytanko 03.01.21, 18:32
                        koszmarna.baba napisała:

> Uhmm... Jeżeli ona twoim zdaniem jest "totalnym paszczurem" z wyglądu to ty jes
                        > teś nim 100 razy bardziej tylko z charakteru!
                        >
                        >

Tak mnie tknęło... Twój nick to (nie tylko) od charakteru, prawda? wink
                        • koszmarna.baba Re: Pytanko 03.01.21, 22:19
                          Wiedziałam, że jak zabraknie ci argumentów to czepisz się mojego nicka. big_grin
                          Ale skoro tak ładnie tongue_out prosisz to opowiem jego historię, chociaż wiem, że i tak nie uwierzysz: Otóż zaczęło się już w 2-giej klasie podstawówki jak "bohaterowie" twojego pokroju bali się po ciemku wracać z religii przez 2,5 kilometrowe puste pola a ja odprowadzałam każdą przestraszoną łamagę do domu. Trzy lata później "dołożyłam" sobie ratując kumpla, który gwizdnął bratu motorower i złapał kapcia a ja mu to koło naprawiłam. Jeszcze później też pomogłam w sytuacjach gdy chłopaki narozrabiali i nie wiedzieli jak wybrnąć z kłopotów. I tak, mówią o mnie koszmarna baba ale w razie czego walą jak w dym. W drugą stronę też to działa i jak czasem ja potrzebuję pomocy to mam przyjaciół, którzy rzucą wszystko i mi pomogą.
                          Nie muszę jak ty płakać po forach, że jestem sama, nie mam nawet z kim pogadać a
                          unieważnienie małżeństwa to za grubą kasę!
                          P.S. Wątpię czy ktokolwiek jeszcze wierzy w twoją ocenę sytuacji. Jeżeli w realu jesteś chociaż w połowie taki jak na forum to twojej byłej to unieważnienie należało się jak psu micha.
      • silencjariusz Re: Pytanko 02.01.21, 22:26
        Nie ma podstaw do bana.wink
        • kevinjohnmalcolm Re: Pytanko 03.01.21, 02:58
          A muszą jakieś być? Facebook pokazał że można banować kompletnie losowo, bez związku z aktywnością. http://emots.yetihehe.com/3/ysz.gif
          • silencjariusz Re: Pytanko 03.01.21, 12:22
            Nie podejrzewasz chyba admina o bezrefleksyjne ciachanie?wink
    • ga77-77 Re: Pytanko 03.01.21, 10:42
      Sto dwadzieścia kilka postów w ciągu niecałej doby od założenia wątku; zaczynam rozumieć jeden z argumentów Silencjariusza, choć chyba niesłusznie przypisuje mi zasługę, bo to green.amber utworzyła gorący wątek, który skutecznie (głównie metodą dwójkowych konwersacji, ciągnących się niczym Wielki Mur Chiński) nabił licznik. Choć zasadniczo już samo to obala argument Silencjariusza: po co ja, sami sobie doskonale radzicie we własnym, wypróbowanym przez lata gronie... i będziecie sobie radzić lata po moim odejściu stąd.
      Bo taka jest właśnie cecha podobnych forów: ktoś musi dać sygnał (założeniem wątku bez przesłania, często ze średnio sensownym tytułem) i zlatuje się stara grupa żeby sobie pogadać jak co dzień, najczęściej na temat niezwiązany z tematem wątku.
      Temperatura ostygła, do 200 chyba już dziś nie dojdzie, ale kto wie...? suspicious
      • silencjariusz Re: Pytanko 03.01.21, 11:20
        Weź jednak pod uwagę, że to Ty przyczyniłeś się do jego powstania. Nie umniejszaj więc swojej roli w procesie kreacji. O ile Berenisia jest matką wątku, to Tyś jego ojcem. Z waszych to lędźwi ten tasiemcowaty potworek się wylęgł.wink Proszę przyjąć szczere wyrazy uznania dla płodnych i dumnych (jak sądzę) rodziców.tongue_out
        • ga77-77 Re: Pytanko 03.01.21, 11:39
          silencjariusz napisał:

> Weź jednak pod uwagę, że to Ty przyczyniłeś się do jego powstania. Nie umniejs
          > zaj więc swojej roli w procesie kreacji. O ile Berenisia jest matką wątku, to T
          > yś jego ojcem
          . Z waszych to lędźwi ten tasiemcowaty potworek się wylęgł.wink Pros
          > zę przyjąć szczere wyrazy uznania dla płodnych i dumnych (jak sądzę) rodziców.:
          > P

Wziąwszy pod uwagę że wzięła bez mojej wiedzy i z innego wątku, to ja bym to raczej porównał do wykorzystania nasienia z banku spermy, a nie do ojcostwa sensu stricto.
          • silencjariusz Re: Pytanko 03.01.21, 12:32
            Jak tam między Wami się układa nie wnikam.tongue_out Mam też wątpliwości czy w dobrą stronę zmierzasz. Czy przypadkiem w miarę dalszego ewentualnego rozwoju Waszego dzieciątka nie objawi się w całej jaskrawości jego ponadprzeciętna paszczurowatość.tongue_out
            • green.amber Re: Pytanko 03.01.21, 15:14
              widzę, że się zaprzyjaźniacie, to nie przeszkadzam, powodzenia
            • ga77-77 Re: Pytanko 03.01.21, 18:36
              silencjariusz napisał:

> Jak tam między Wami się układa nie wnikam.tongue_out

Spoko, wnikaj. Nie mam NIC do ukrycia (zresztą słowo "NIC" jest tu kluczowe).

>Mam też wątpliwości czy w dobrą stronę zmierzasz.

Hmm... To już moja rzecz, w którą stronę zmierzam.

Czy przypadkiem w miarę dalszego ewentualnego rozwoju Waszego d
              > zieciątka nie objawi się w całej jaskrawości jego ponadprzeciętna paszczurowato
              > ść.tongue_out

No cóż, nie ja wybierałem jego mamusię.
              • silencjariusz Re: Pytanko 03.01.21, 19:27
                A jednak zasługujesz na bana.
                Berenisiu, przepraszam za tego pana. Znowu miałaś rację.
                • ga77-77 Re: Pytanko 03.01.21, 19:46
                  silencjariusz napisał:

> A jednak zasługujesz na bana.
                  > Berenisiu, przepraszam za tego pana. Znowu miałaś rację.

Z łaski swojej ogranicz się do przepraszania za siebie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka