witrood 21.04.21, 20:00 gorąc niemożebny. Przebiegłem i się ugotowałem, choć odchudziłem odzienie z zimowego. Sezon koszenia trawy ruszył. I ładnie pachną dzikie śliwy. Powiało latem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Ale 21.04.21, 20:22 Coś w tym jest bo i ja nawet pół godziny w krótkim rękawie w pracy wytrzymałam, ale to może nie przez ciepło na dworze a przez wnerw... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ale 22.04.21, 21:20 szarlotka_ja napisała: > ale to może nie przez ciepło na dworze a przez wnerw... Jakie to znajome.... Jeśli coś mnie uruchomi.... Odpowiedz Link
witrood Re: Ale 21.04.21, 20:51 To co takie dzikie z małymi białymi kwiatkami ładnie pachnące kwitnie? Nie czeremcha przecież. ;0 Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ale 21.04.21, 23:21 Ale czemu? Wszak nie było powodu. Przecież nic nie kwitnie. Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: Ale 21.04.21, 23:34 Jak nie kwitnie - jak kwitnie! U mnie kwitną: mirabelki, forsycja i magnolie a co więcej to zobaczę jutro bo po ciamnu to nie widzę co widzę. PS. Bo ja to dopiero z roboty od rana wróciłam. Odpowiedz Link
searam Re: Ale 21.04.21, 23:36 koszmarna.baba napisała: > Jak nie kwitnie - jak kwitnie! U mnie kwitną: mirabelki, forsycja i magnolie a > co więcej to zobaczę jutro bo po ciamnu to nie widzę co widzę. > PS. Bo ja to dopiero z roboty od rana wróciłam. Booooszeee ... To Koszmarna Baba zyje...??? Tak jej nam brakowalo.. Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: Ale 22.04.21, 00:17 >Booooszeee ... To Koszmarna Baba zyje...??? Tak jej nam brakowalo..smile Ciiszej bo jeszcze ktoś usłyszy i uwierzy. A tak w ogóle to przypominam, że diabli swego nie biorą. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Ale 21.04.21, 23:04 Kwitnie. I jablonie i wisnie i magnolie paki puscily. Odpowiedz Link
searam Re: Ale 21.04.21, 21:58 Powialo pestycydami ...Ale , ...: Love Wiosna and Kobitki... Odpowiedz Link