04.10.21, 13:55
dziś ze trzy godziny smętów (w związku z brakiem wyidealizowanego życia idealnego). Może norma kwartalna wyrobiona. Oby. wink
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Miałem 04.10.21, 14:19
      Zima idzie, człek więcej czasu będzie spędzał w chacie i smęty będą miały więcej czasu na dołowanie człeka.wink
      • baenzai Re: Miałem 04.10.21, 20:47
        Mnie bardziej dołują cieplejsze miesiące gdy na ulice wychodzą grupki znajomych i skąpo ubrane kobiety. W zimie tego typu widoków jest znacznie mniej a wiadomo, że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. smile
        • silencjariusz Re: Miałem 04.10.21, 21:00
          A ja lubię pogapić się (co za upadek, że tylko pogapić się) na te skąpo ubrane kociaki. Zimą mi tego brakuje.
          • baenzai Re: Miałem 04.10.21, 23:04
            W zasadzie też się lubię pogapić, ale jednak zawsze jest to ukłucie w sercu i ta druzgocąca świadomość, że nie dla psa kiełbasa. smile

W przypadku ładnych bryk czy domów analogiczne uczucie w ogóle mi nie towarzyszy. Może i przez chwilę przemknie mi myśl, że fajne auto/ładny budynek, ale po 30 sekundach już jestem myślami zupełnie gdzie indziej i generalnie mam wyjebane, że jakiś X jeździ Ferrari albo ma willę na Lazurowym Wybrzeżu.
    • obrotowy Mało Miałes... 04.10.21, 14:21
      witrood napisał:
      > dziś ze trzy godziny smętów (w związku z brakiem wyidealizowanego życia idealne
      > go). Może norma kwartalna wyrobiona. Oby. wink

Mało Miałes...

u mnie to norma (co)tygodniowa.
    • green.amber Re: Miałem 04.10.21, 15:06
      Ale sam sobie czy ktoś Ci? I dlaczego w godzinach pracy, co na to smoczyca? wink
      • obrotowy a od kiedy to facet sam sobie smeci ? 04.10.21, 15:55
        green.amber napisała:
        > Ale sam sobie czy ktoś Ci? I dlaczego w godzinach pracy, co na to smoczyca? wink

a od kiedy to facet sam sobie smeci ?
        najpewniej byla to kolezanka z pracy przy sasiednim biurku, bo jak jej mosz wyjechal w piatek wieczorem na ryby
        - to wrocil w niedziele, do tego. z pustym koszem smile
      • witrood Re: Miałem 04.10.21, 16:04
        Zdalnie nie wyczuje. wink A co se mam wolny czas na smuteczki tracić. W wolnym to chichotki jak już. wink
        • witrood Re: Miałem 04.10.21, 17:01
          W osiemnastce się hamulce zapaliły. Trza było po Zbawicielu ganiać wte i wewte. wink
          • obrotowy muvisz o Kosciele na Placu Zbawiciela ? 04.10.21, 17:47
            witrood napisał:
            > Trza było po Zbawicielu ganiać wte i wewte.

Mowisz o Kosciele na Placu Zbawiciela ?

bywalem tam czesto, (kochanka byla 100 m dalej)

ale zeby zaraz tam biegac ?
            • witrood Re: muvisz o Kosciele na Placu Zbawiciela ? 04.10.21, 18:45
              Kościół duży. Da się. wink
          • green.amber Re: Miałem 04.10.21, 20:30
            ktoś bagaż zostawił, ale w tej drugiej linii, więc dojechałam spokojniej, tylko tłoczniej znów ostatnio a ludzie dziwni są i pewnie coraz dziwniejsi będą(dziemy)...
      • witrood Re: Miałem 04.10.21, 20:21
        A w ogóle koło 7 w Biedrze przy metrze Stokłosy kolejka była od ściany do ściany. Jak Ty rządzisz na tej dzielni? wink
        • green.amber Re: Miałem 04.10.21, 20:27
          rządzę w cyntrum, na dzielni się leraksuję 😜 a w biedrze to mogłam nie być z 5 lat... a 20 lat temu przy Stokłosach to był jakiś znośny markecik, co to jak nie miałam sił na Dołek czy do czegoś większego to wyskakiwałam w drodze powrotnej do dom, bo był tużtuż przy wyjściu z metra, ale nazwy to sobie pewnie nie przypomnę...
        • green.amber Re: Miałem 05.10.21, 23:01
          jak już fejsbuki wróciły to przeczytałam, że Mróz się pochwalił, że jego dzieła w dronce można kupić, ale że go do żadnego gangu nie dorzucili, to może po Chyłkę kolejka ta stała na Stokłosach wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka