Dodaj do ulubionych

Jakoś tak dziś...

10.12.21, 18:08
marznę okrutnie.suspicious Tęsknię za wiosną.
Obserwuj wątek
    • witrood Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 18:37
      Ze nie grzeją? Podobno węgla w elektrowniach brakuje. Może być zimniej jeszcze. wink
      • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 18:41
        Grzeją, ale na starość ciepłolubny mocno się zrobiłem.
        • witrood Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 18:53
          A może byś tak... morsem został? Ja nie morsuję. Mój brat uskutecznia. Ale po saunie do zimnej wody wlezę nawet na zewnątrz przy mrozie.
          • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 18:59
            Mordowanie to nie moje klimaty.wink
            • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 19:24
              *morsowanie
    • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 18:49
      E, dzisiaj to całkiem ciepło jest smile
      • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 18:59
        A stopy lodowate mam.wink
        • witrood Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 19:03
          Malaria. wink
          • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 19:09
            Raczej starość.
        • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 19:13
          Jak stopy lodowate, to podobno serce gorące wink
          • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 19:25
            A to prawda. Mam w sobie tyle miłości.smile
            • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 19:46
              To bardzo dobrze wink
              • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 20:30
                Nie mam jej komu dać.
                • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 20:47
                  No a stopy cierpią smile
                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 20:49
                    I serce.
                    • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 21:22
                      Przecież gorące jest suspicious
                      • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 21:23
                        Widzę, że nie rozumiemy się dziś.
                        • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 21:45
                          Ja rozumiem tongue_out
                          • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 21:53
                            Yhy...
                            • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 22:00
                              Ja Sila rozumiem. Zdaje się, że to Sil mnie nie rozumie. Nic dziwnego, mnie mało kto rozumie wink.
                              • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 22:03
                                To niech mi Szarlotta potłumaczy. Żebym zrozumiał.
                                • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 22:14
                                  Kiedy nawet ja sama siebie nie rozumem czasem wink
                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 22:24
                                    Ot, i taka to dyskusja...suspicious
                                    • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 22:29
                                      kiss
                                      • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 22:41
                                        Nie działa to na mnie.tongue_out
                                        • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 22:43
                                          Trudno kiss
                                          • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 22:48
                                            A stopy ciągle lodowate...
                                            • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 22:55
                                              Miskę z gorącą wodą polecam, a potem słodkich snów kiss
                                              • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 23:04
                                                Dobranoc.kiss
                                              • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 10:33
                                                mam nadzieję, że Szarlotta wyspana już w drodze, żeby grzać te lodowane stopy, bo jak nie to ja już nie więęę... wink
                                                miłej pięknej białawej soboty ooo paczkomat dał znać, że zimowe herbatki przyszły, to i wielu pomysłów na sympatyczne rozgrzewanie wink
                                                • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 13:44
                                                  Rozgrzałem się prasując.suspicious
                                                  • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 14:13
                                                    Swietny pomysł - wyprasować skarpety i jeszcze gorące wsunąć na stopy wink.
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 14:32
                                                    no i ma Sil za niekonsekwencję w cierpieniu z braku ciepła, zamiast współrozgrzewania, ciepłe słowo...
                                                    kaloryfer
                                                    wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 14:54
                                                    Coś mi się widzi, że marzysz o współrozgrzewaniu ze mną.wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 15:08
                                                    big_grin noba
                                                    ale Sil nie marzy, także nie ma o czym tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 15:52
                                                    W sumie... Nie wygoniłbym... Skoro tak mnie pragniesz.wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 16:19
                                                    nie bardzo wierzę...
                                                    dlatego kiedyś to sprawdzę tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 16:39
                                                    Pamiętaj o założeniu zdzirowatej, obcisłej sukienki z dużym dekoltem.wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 17:18
                                                    zdzirowata, zakonotowane, jeszcze jakieś wytyczne? co do koloru może? szpilki? czy cuś? wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 17:29
                                                    Chęci i duża otwartość na różnorakie figle.wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 18:15
                                                    i nie można było tak od razu? 😜nie wiem czy mnie ciekawość nie zacznie zżerać...
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 18:29
                                                    Nie zacznie.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 19:13
                                                    a skąd Sil wie... już czuję jakby mnie coś podgryzało... tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 20:12
                                                    Ale że w sutki?wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 21:52
                                                    lubi być Sil podgryzany w sutki?tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 22:12
                                                    Przez blond duszkę z kosami? Czemu nie.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 22:55
                                                    figlarz i się marnuje tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 23:13
                                                    Wyłącznie z winy kobiet.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 23:31
                                                    nie znam się na szukaniu win(nych) raczej zajmuję się znajdowaniem rozwiązań wink dobranoc
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 23:32
                                                    A buziaczek?wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 23:38
                                                    może po pierwszej randce tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 23:44
                                                    Nie za późno?wink Biorąc pod uwagę to, że na pierwszej randce sutki będziemy sobie nawzajem podgryzać.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 21:11
                                                    ciekawe wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 22:09
                                                    No chyba, że wolisz coś innego robić.wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 22:29
                                                    oczywiście, że wolałabym coś innego wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 22:37
                                                    Jestem wstrząśnięty i zmieszany.tongue_out Co?
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 22:48
                                                    tak łatwo wstrząsnąć i zmieszać Sila?? no nie sądziłam wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 22:56
                                                    Co?
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 22:58
                                                    nie mogę powiedzieć wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 23:02
                                                    Śmiało.
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 23:08
                                                    to nie kwestia nieśmiałości, nie chcę Silowej inwencji ograniczać wink po randce mogę powiedzieć jak bardzo się Sil odnalazł wink
                                                    dobranoc wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 23:09
                                                    Nic nie zrozumiałem.
                                                    Pchły na noc.
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 23:14
                                                    i to zmniejsza szanse na dotarcie do tej pierwszej randki... tongue_out
                                                    żądnych insektów...
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 23:24
                                                    Żądnych, powiadasz... Ciekawe co pan Freud na to by powiedział.wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 07:57
                                                    podejmie się Sil interpretacji w jego imieniu? wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 17:58
                                                    Chutliwość nieposkromiona miota Berenisią. Ale to luźna interpretacja.wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 21:09
                                                    aha a przyczyny? plan leczenia? wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 21:37
                                                    Hodowla pajęczyn. To przyczyna. Plan leczenia powinien opracować pan na sz.wink
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 21:48
                                                    doktorze Szil czy stosowanie inicjału oznacza jakieś kłopoty z prawem??? wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 21:56
                                                    Może tak być. Jeśli pan na sz robił tak jak Kraśko.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 22:06
                                                    hymmm pan nasz? ja tam jestem wolnym człowiekiem, no i nie znam wszystkich Szila kolegów... tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 22:11
                                                    No wiem wiem, że wpatrzona jesteś we mnie jak w obrazek. I inni mężczyźni Ci nie w głowie (nawet szoferzy).tongue_out
                                                  • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 22:37
                                                    w każdą Szilową literkę i spację co do jednej tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 13.12.21, 22:41
                                                    I słusznie.tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 14:55
                                                    Skarpet się nie prasuje.
                                                  • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 15:27
                                                    A skąd Sil wie, że się nie prasuje? smile
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 15:50
                                                    A po co je prasować.
                                                  • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 16:25
                                                    Żeby były cieplutkie i żeby zimne stopy ogrzały smile
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 16:42
                                                    To nie dla mnie. Mnie skrajnie wyczerpuje prasowanie koszul. Gdybym miał jeszcze prasować skarpety, to bym psychicznie się załamał.
                                                  • szarlotka_ja Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 17:22
                                                    Mnie w sumie widok żelazka wyczerpuje wink
                                                  • silencjariusz Re: Jakoś tak dziś... 11.12.21, 17:26
                                                    Mam podobnie.smile
            • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 10.12.21, 20:30
              big_grin
    • obrotowy popraw pisownie: 11.12.21, 17:04
      silencjariusz napisał:
      > marznę okrutnie.: > Tęsknię za wiosną.

nie "marznę okrutnie" - lecz "marzę okrutnie i do tego mażę okrutnie"

i od razu poczujesz sie lepiej.

wodka krzepi - ale cukier jeszcze lepi.
    • witrood Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 13:28
      Chyba jest jakiś nowy trend - zarówno wczoraj w Gdyni, jak i tydzień temu w Krakowie widziałem parę sztuk ludzi w krótkich spodenkach. Także marznięcie chyba nie jest trendy. wink
      • witrood Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 13:29
        A może w głowie mieli mentalne lato...wink
        • green.amber Re: Jakoś tak dziś... 12.12.21, 21:00
          a to ja widziałam w Warszawie, osobników pojedynczych, ale wytłumaczyłam sobie sytuację, tym że to było wyskoczenie do pobliskiej piekarni po ciepłe bułeczki, ale kto wie... wink
      • obrotowy jest trendy 12.12.21, 23:14
        witrood napisał:
        Także marznięcie chyba nie jest trendy. wink

jest trendy. - na mojej ruchliwej ulicy przy 5 °C - widze kilku osobnikow dziennie w krotkich spodenkach.

optymistycznie zakladam, ze w pracy im dobrze grzeja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka