Dodaj do ulubionych

SIEMANDERO!

23.03.22, 14:46
Z delegacją na wizytację wpadłam. Nie było mnie tu ładne kilka lat, z 8 chyba. Jak się macie robaczki?
Obserwuj wątek
    • obrotowy SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 23.03.22, 15:46
      zielonytygrys napisała:
      > Z delegacją na wizytację wpadłam.
      Nie było mnie tu ładne kilka lat, z 8 chyba.
      > Jak się macie robaczki?

- dobrze, tylko że gorzej (niz te 8 lat temu...)
      • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 23.03.22, 16:15
        Młodsze się nie robimy
        • obrotowy tia... 23.03.22, 16:53
          zielonytygrys napisała:
          > Młodsze się nie robimy

tia...
          ale zeby przez to chociaz madrzejsze...
          • zielonytygrys Re: tia... 23.03.22, 17:17
            nie żądajmy od siebie zbyt wiele. zwłaszcza od ostatnich dwóch lat.
        • stasi1 Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 23.03.22, 17:43
          Młodsi bo mężczyźni grają tu pierwsze skrzypce
          • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 23.03.22, 17:46
            łała. za moich czasów forum było sfeminizowane. wręcz powiedziałabym LACHONARIUM smile
            • stasi1 Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 27.03.22, 15:30
              Jednym słowem kobiety znalazły sobie partnerów faceci nie.
              • obrotowy ee tam... 27.03.22, 17:03
                stasi1 napisał:
                > Jednym słowem kobiety znalazły sobie partnerów faceci nie.

ee tam..

babe to zawsze dzieci potrzebuja - do chowania wnukow...

a komu i po co starszy chlop ? smile

no chyba, ze do porabania drewna na opal.
              • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 27.03.22, 17:55
                stasi1 napisał:

> Jednym słowem kobiety znalazły sobie partnerów faceci nie.
                he he he
                a może po prostu znudziły się biciem piany
                • stasi1 Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 28.03.22, 08:40
                  Może, któż to zrozumie kobietę.
                  • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 28.03.22, 10:35
                    ten kto zapyta i wysłucha odpowiedzi
                    • stasi1 Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 28.03.22, 18:01
                      Tylko czy kobeita będzie chciała dać tą odpowiedź?
                      • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 28.03.22, 19:59
                        jeżeli nie zechce to nie pozostanie nic innego jak zapytać inną. ale dać sobie spokój i zapaść się w otchłań masturbacji...to jest melancholii.
                        • stasi1 Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 30.03.22, 00:16
                          To niby lepiej pytać się tą kobiietę
                          • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 30.03.22, 17:28
                            spróbuj to się dowiesz
                            • stasi1 Re: SIEMANDERO! (nie dziel przez zero) 01.04.22, 10:06
                              Toż właśnie się pytam a trudno o. Jej odpowiedź
                              • obrotowy kto pyta , ten... 01.04.22, 16:05
                                stasi1 napisał:
                                > Toż właśnie się pytam a trudno o Jej odpowiedź

kto pyta, ten... ryzykuje.

sam widzisz.
                                • stasi1 Re: kto pyta , ten... 08.04.22, 20:24
                                  Ze nie dostanie odpowiedzi, to małe ryzyko
    • szarlotka_ja Re: SIEMANDERO! 23.03.22, 20:41
      Joł!
      • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! 23.03.22, 21:08
        Joł joł!
    • green.amber Re: SIEMANDERO! 23.03.22, 21:53
      po japąsku czyli jako tako wink brybry, a z których Tygrysów żeś jest? i wzajemnie jak się układa? wink
      • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 09:00
        Witaj Amberko. Chyba tylko ciebie tu widzę z dawnej gwardii. Ja to ta Zielona. Pancerna też już tu nie zagląda? A układa się dobrze, jesteśmy w kontakcie.
        • green.amber Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 14:42
          smile coś chyba mówiłam, że zostanę tu ostatnia wink Pancerna to w innym wirtualu czasem widuję
          dobrze, że dobrze w tym najlepszym z zakątków kraju, jak pamiętam wink
    • searam Re: SIEMANDERO! 23.03.22, 22:47
      Zielon tygrys...?! Nie to zebym sie czepial, ale dawno nie bylem w zooo...wink
      • silencjariusz Re: SIEMANDERO! 23.03.22, 22:51
        Dawnej tygrys.green. O ile dobrze pamiętam. Stare, forumowe czasy.
        • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 09:02
          czyli jednak dobrze kojarzę że cie pamiętam. niestety tylko nicek, skleroza działa i osoby nie mogę sobie przypomnieć.
          • silencjariusz Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 10:15
            No cóż... Wiek ma swoje prawa.wink
            Ja to ten przystojny, wysportowany, wysoki brunet z dwudniowym zarostem i barwą głosu, która rozmiękcza kobietom kolanka smile Przypomnij sobie.smile
            • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 11:03
              coś mi świta. ten łysy blądyn bez gitarry przed którym wszystkie uciekały?
              • silencjariusz Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 12:04
                No prawie, ale jednak nie.wink
                • green.amber Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 14:38
                  ma gitarę czy któraś nie uciekła? wink
                  • silencjariusz Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 23:06
                    Pudło.smile
                    • green.amber Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 23:55
                      to w czym się Tygryska minęła z rzeczywistością? wink
                      • silencjariusz Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 19:12
                        We wszystkim.wink
                        • obrotowy dziecinada... 25.03.22, 20:09
                          silencjariusz napisał:
                          > We wszystkim.wink

ciesz sie, ze nad tym prawoslawiem
                          jeszcze panujesz.
                          • silencjariusz Re: dziecinada... 25.03.22, 20:10
                            Ale że co?
                            • obrotowy nadal dziecinada... 25.03.22, 20:26
                              silencjariusz napisał:
                              > Ale że co?

ze granica na Odrze i Nysie.
                              • silencjariusz Re: nadal dziecinada... 25.03.22, 20:43
                                Piłeś?
                                • obrotowy i nadal dziecinada... 25.03.22, 21:10
                                  silencjariusz napisał:
                                  > Piłeś?

> cpaleś?

tam na Wschodzie sie przec nie pije.
                        • green.amber Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 21:39
                          aha to jaka jest prawdziwa prawda alebo rzeczywista rzeczywistość? wink
                          • silencjariusz Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 22:21
                            Seksowny brunecik.
                            • green.amber Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 22:28
                              jaka szkoda, mnie się ostanio zdaje, że blondyni coś wyprzystojnieli wink
                              • silencjariusz Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 22:37
                                I co w związku z tym robisz?
                                • green.amber Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 22:55
                                  ale czy to każda sytuacja wymaga zaraz działania? wink
                                  • silencjariusz Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 23:02
                                    A mnie skąd to wiedzieć?
                                    • green.amber Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 23:12
                                      no nie wię, może znikąd czyli z głowy? tongue_out a skąd się Silowi wzięło pytanie?
                                      • silencjariusz Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 23:16
                                        Kontekst wymagał takiego pytania.
                                        • green.amber Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 23:25
                                          yhmmm sytuacja chyba wymaga powiedzenia dobranoc wink
                                          • obrotowy Niekoniecznie... 25.03.22, 23:27
                                            green.amber napisała:
                                            > yhmmm sytuacja chyba wymaga powiedzenia dobranoc wink

zawsze mozna powiedziec: - Do jutra, Kochanie...
                                            • green.amber Re: Niekoniecznie... 25.03.22, 23:29
                                              Silu jak ten Obrocik za Silem szaleje... aż zazdroszczę chyba 😜
                                              • obrotowy Za toba, Kochanie, 25.03.22, 23:34
                                                green.amber napisała:
                                                > Silu jak ten Obrocik za Silem szaleje... aż zazdroszczę chyba 😜

za toba, kochanie.
                                                100 % hetero jestem.
                                              • silencjariusz Re: Niekoniecznie... 26.03.22, 00:42
                                                Berenisiu, jak ten Obrocik za Berenisią szaleje... Nie zazdroszczę.tongue_out
                                                • obrotowy jusz lepiej. 26.03.22, 01:11
                                                  silencjariusz napisał:
                                                  > ...jak ten Obrocik za Berenisią szaleje...

liczylem na ciebie i.. sie nie przeliczylem.

- szaleje - jak za kazda kobieta.
                                                • green.amber Re: Niekoniecznie... 26.03.22, 10:25
                                                  ze mną się próbuje droczyć, ale szaleje za SIlem, wszyscy to widzą tongue_out
                                                  • obrotowy Koniecznie... 26.03.22, 15:44
                                                    green.amber napisała:
                                                    > ze mną się próbuje droczyć, ale szaleje za SIlem, wszyscy to widzą tongue_out

Widze tylko Ciebie, Zlotko - a zadnych mezczyzn wokol Ciebie - nie dostrzegam - bo i po cco ?
                                                  • silencjariusz Re: Koniecznie... 26.03.22, 18:28
                                                    Doceń to, Berenisiu. I podziękuj Obrotowemu za jakże piękne wyznanie.wink
                                                  • obrotowy podbuduje... 26.03.22, 19:48
                                                    silencjariusz napisał:
                                                    > Doceń to, Berenisiu. I podziękuj Obrotowemu za jakże piękne wyznanie.wink

a teraz Berenisiu, skresl slowo "obrotowemu" i wstaw to miejsce - "Silowi".
                                                  • green.amber Re: Koniecznie... 26.03.22, 21:47
                                                    każdej coś wyznaje i ma kłopoty ze wzrokiem, za co tu dziękować tongue_out
                                                    a obydwaj tak tego kota ogonem obracacie, że już biedny kociokwiku pewnie dostał tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Koniecznie... 26.03.22, 22:14
                                                    Jesteś niewdzięczna. Obrotowy z sercem na dłoni do Ciebie uderza, a Ty tak źle go traktujesz.wink
                                                  • green.amber Re: Koniecznie... 26.03.22, 22:28
                                                    zouza straszliwa, ale wzrusza mnie Sila przejęcie Obrocika sercem tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Koniecznie... 26.03.22, 22:39
                                                    Wrażliwy jestem na krzywdę ludzką.smile
                                                  • green.amber Re: Koniecznie... 26.03.22, 23:03
                                                    a jest Sil bardziej wrażliwy czy bardziej przystojny? wink
                                                  • obrotowy nosz przecie ci zapodal, dziewojo. 26.03.22, 23:35
                                                    green.amber napisała:
                                                    > a jest Sil bardziej wrażliwy czy bardziej przystojny? wink

kiedys bylo to drugie, - a dzis jest to pierwsze.

nie inaczej - jak u mnie.
      • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 09:01
        czepiasz się wink kiedyś to tu była cała menażeria.
    • kobiet-ka2017 Re: SIEMANDERO! 24.03.22, 21:11
      Robaczki... - hmm wspomnienia czar..............
      • zielonytygrys Re: SIEMANDERO! 25.03.22, 08:36
        nooo....kiedyś był tu taki sajgon że człek nie nadążał strony odświeżać. teraz cicho...spokojnie....jak u babci w bujanym fotelu
        • obrotowy ba... 25.03.22, 14:57
          zielonytygrys napisała:
          > nooo....kiedyś był tu taki sajgon ...

ba...
          bo ten (prawdziwy) sajgon to tera podjechal pod polska granice i ludzie boja sie nawet do okna podejsc

- by kogo obcego nie zobaczyc...
          • zielonytygrys Re: ba... 25.03.22, 15:16
            wchodzisz na poważny teren i nie wiem o której granicy i o kim mówisz.
            • obrotowy Re: ba... 25.03.22, 15:41
              zielonytygrys napisała:
              > wchodzisz na poważny teren i nie wiem o której granicy i o kim mówisz.

to moze i lepiej (ze nie wiesz...)
              ja jestem tu - przez ostatnie lata - caly czas i widze te opadajace nastroje...
              czas - nie do smiechu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka