silencjariusz 12.05.22, 08:50 zmierza do jednej rzeczy: do sprawienia, by ludzie polubili swe nieuniknione przeznaczenie społeczne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy masz wiekszosc za msochistow ? 12.05.22, 15:14 silencjariusz napisał: > zmierza do jednej rzeczy: do sprawienia, by ludzie polubili swe nieuniknione przeznaczenie społeczne. masz wiekszosc za masochistow ? - pogodzili sie, zaakceptowali - to rozumiem... ale zeby jeszcze to polubili ? Odpowiedz Link
obrotowy Re: masz wiekszosc za masochistow ? 12.05.22, 17:29 silencjariusz napisał: > To tylko cytat. jak i wczesniejsze (zapodane zraszta bez notki - "cyt.") - prosze, pamietaj jednak o tym, by w takiej sytuacji osobiscie sie do niego (chocby na koniec) odniesc. inaaczej bedzie ja w tej bajce: - "ja wam rzucam mysl, a wy ja lapcie" Odpowiedz Link
j-k Re: masz wiekszosc za masochistow ? 12.05.22, 22:04 silencjariusz napisał: > Mam słabą pamięć. - A ja dobrą , za to slabe nervy. Odpowiedz Link
searam Re: Wszelkie warunkowanie 14.05.22, 20:40 silencjariusz napisał: > zmierza do jednej rzeczy: do sprawienia, by ludzie polubili swe nieuniknione pr > zeznaczenie społeczne. Dla mie t o juz jest za glebokie.... Odpowiedz Link
apersona Re: Wszelkie warunkowanie 21.05.22, 22:45 A jest jakieś nieuniknione przeznaczenie społeczne? Dla każdego? Określone jasno? Przez kogo lub co? Odpowiedz Link
obrotowy prawo naturalne. 21.05.22, 23:46 apersona napisała: > A jest jakieś nieuniknione przeznaczenie społeczne? Dla każdego? Określone jasno? Przez kogo lub co? PrzeZ Stworce. ladni bogaci inteligentni i zdrowi - beda przed biednymi brzydkimi i glupimi leniami naturalnie - cwaniacy sie z tego prawa wylamuja. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wszelkie warunkowanie 22.05.22, 07:47 A co powiesz np. o osobach, które z zawodu są dyrektorami? Odpowiedz Link
obrotowy Dobre uwarunkowanie 22.05.22, 16:12 silencjariusz napisał: > A co powiesz np. o osobach, które z zawodu są dyrektorami? - no to, ze maja dobre plecy. - bo jak sie ich nie ma - to przy pierwszym potknieciu sie z tego stolka spada. Odpowiedz Link
obrotowy Wszelkie zawarunkowanie 22.05.22, 16:28 gwen75 napisał: > Nic nie jest nieuniknione, - nieprawda. dwie rzeczy w zyciu sa pewne: - smierc i podatki człowiek może ciągle poszerzać swoje poczucie wolności 😉 - tak, gdzies tak do 50-tki. potem moze to poczucie wolności - juz tylko zwezac. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wszelkie warunkowanie 22.05.22, 19:32 Z sikania w miejscach publicznych już wyrosłem. Odpowiedz Link