hotally 03.05.10, 23:13 Nie mogę wysyłać maili do znajomych na poczte hotmail. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.yossarian Re: problem z mailem do hotmail.com 03.05.10, 23:14 przez filtr antyspamowy nie przechodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: problem z mailem do hotmail.com 03.05.10, 23:15 własnie musisz schudnąć Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: problem z mailem do hotmail.com 03.05.10, 23:19 wiec jak go pokonac? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: problem z mailem do hotmail.com 03.05.10, 23:20 hotally napisała: > wiec jak go pokonac? > nie da rady, poznali się na tobie i nic nie poradzisz Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: problem z mailem do hotmail.com 03.05.10, 23:19 hotally napisała: > Nie mogę wysyłać maili do znajomych na poczte hotmail. O co chodzi? czy tu jest pomoc techniczna hotmaila? kto tego jeszcze używa? Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: problem z mailem do hotmail.com 03.05.10, 23:22 ja np. z poczty na tlenie tez na hotmail nie moge wyslac. Anytsmapowe opcje:) zaloz konto na hotmail- wtedy wyslesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: problem z mailem do hotmail.com 03.05.10, 23:25 mam wielu znajomych w Stanach, ktorzy tego uzywają. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: problem z mailem do hotmail.com 03.05.10, 23:26 Zaloz sobie konto na jakims porzadnym serwisie (np gmail) i wszystko bedzie Ci przechodzic. A i ty spam przestaniesz dostawac. Polskie konta mailowe to niestety totalna porazka:/ Odpowiedz Link Zgłoś