obrotowy nie Stachu, 22.05.25, 21:17 stasi1 napisa�: > Wielki marsz patriotów? nie , Stachu, pogodzilismy sie ze zwyciestwem Nawrockiego mimo, ze nie jestesmy PiSiorami... Odpowiedz Link
stasi1 Re: nie Stachu, 24.05.25, 00:26 Byłeś pesymistą w tym jego zwycięstwie, i juz się z t ym pogodziłeś? Inna sprawa że z tej ewentualnej swojej pomyłki cieszysz się Odpowiedz Link
j-k Re: nie Stachu, 24.05.25, 16:25 stasi1 napisa�: > Byłeś pesymistą w tym jego zwycięstwie, i juz się z t ym pogodziłeś? Inna sprawa że z tej ewentualnej swojej pomyłki cieszysz się istotnie, bylem optymista i wierzylem w zwyciestwo Trzaskowskiego. ale po ostatnim udanym DEAL-u Mentzena z Nawrockim zaczynam byc pesymista - bo te DEAL wskazuje na to, ze Nawrocki ma szanse wygrac. Odpowiedz Link
stasi1 Re: nie Stachu, 26.05.25, 09:07 Samo to wystąpienie podobno nie wpłynie na plus dla Nawrockiego. Gotów jest wszystko podpisać byle cos dostac. Jak z mieszkaniem Odpowiedz Link
j-k Re: nie Stachu, 27.05.25, 20:19 stasi1 napisał: > Samo to wystąpienie podobno nie wpłynie na plus dla Nawrockiego. Gotów jest wsz > ystko podpisać byle cos dostac. Jak z mieszkaniem naturalnie. ale - pecunia non olet. Ty zawsze mozesz na Nawrockiego - nie glosowac - ale decyzje innych - pozostaw innym. Odpowiedz Link
stasi1 Re: nie Stachu, 28.05.25, 18:39 Przecież ci nie bronię głosować na Nawrockiego. Jak też innym też. Chociaż chciałbym aby prezydentem nie był taki niemoralny typ jak Karol Odpowiedz Link
j-k tak, Stachu, 28.05.25, 20:52 stasi1 napisał: > Przecież ci nie bronię głosować na Nawrockiego. Jak też innym też. - jak i ja Tobie Chociaż chciałbym, aby prezydentem nie był taki niemoralny typ jak Karol - kiedys chcialem miec Piekna dziewczyne z Pulaw. ale ona mnie nie chciala. a potem wyszla za durnia - co mi po czasie przyznala. Bledy robi kazdy. Odpowiedz Link
stasi1 Re: tak, Stachu, 29.05.25, 13:11 Gorzej jak robi błędy naród. A ty chociaż lewicowiec jakoś dobrze piszesz o Nawrockim Odpowiedz Link
j-k bez tytulu. 29.05.25, 16:19 stasi1 napisał: > Gorzej jak robi błędy naród. A ty chociaż lewicowiec jakoś dobrze piszesz o Naw > rockim Kolejny raz przypominam , ze wystepuje tu w roli niezaleznego observatora i nie uprawiam tu politycznej propagandy. Osobiscie, pewnie wolabym zwyciestwo Nawrockiego - ale moje preferencje nie maja tu zadnego znaczenia. - bo uwazam, ze w obecnej konstelacji (poparcie Menztena i Brauna) - Nawrocki ma duze szanse na zwyciestwo. Odpowiedz Link
stasi1 Re: bez tytulu. 30.05.25, 20:37 Cóż ja wiedziałem to co ty piszesz teraz, w czasach kiedy Nawrockiego wystawili do kandydowania. Każdy wie że jesteś niezależny obserwator z ramienia PiS Odpowiedz Link
j-k bez tytulu. cd. 03.06.25, 07:17 stasi1 napisał: > Każdy wie że jesteś niezależny obserwator z ramienia PiS nie nudzi ci sie przypisywanie mi po raz n-ty tego samego ? Odpowiedz Link
stasi1 Re: bez tytulu. cd. 04.06.25, 13:39 A tobie nie nudzi się przedstawianie za kogoś kim nie jesteś? Odpowiedz Link
j-k belkoczesz propagandowo 05.06.25, 01:24 stasi1 napisał: > A tobie nie nudzi się przedstawianie za kogoś kim nie jesteś? po raz kolejny przypominam, ze jestem za prawem kazdej kobiety do przerywania ciazy - do 3-go miesiaca ciazy (jak w calej Europie) a tego nijak nie da sie pogodzic z programem PiSu przypisujac mi poparcie dla PiSu klamiesz propagandowo i publicznie co innego wallka z Banda Brukselska - ale to nie specyfika PiSu - to program takze Mentzena i Brauna. Odpowiedz Link
stasi1 Re: belkoczesz propagandowo 06.06.25, 07:48 To jak ja nie jestem za aborcją ( nie licząc tych trzech wyjątków) to już jestem pisowcem? Jakoś często zdarza ci się chwalić działania Kaczyńskiego. I wyśmiewania jego przeciwników Odpowiedz Link
j-k Re: belkoczesz propagandowo 06.06.25, 16:48 stasi1 napisał: > To jak ja nie jestem za aborcją ( nie licząc tych trzech wyjątków) to już jeste > m pisowcem? > Jakoś często zdarza ci się chwalić działania Kaczyńskiego. I wyśmiewania jego p > rzeciwników Nie trzeba byc PiSowcem, zeby wysmiewac Platfusow za ich sluzalczosc wobec Berlina. co nie zmienia faktu, ze tak jak Tusk i Lewica - chce liberalizacji Ustawy Aborcyjnej. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Idziecie w niedzielę na 23.05.25, 18:57 Ja idę na swój własny marsz 🙂 Odpowiedz Link
obrotowy a pies, vel kot ? 24.05.25, 00:19 szarlotka_ja napisa�a: > Ja idę na swój własny marsz 🙂 a pies, vel kot ? zostaja w domu ? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Idziecie w niedzielę na 29.05.25, 20:09 stasi1 napisał: > I udał się? Jeszcze nie poszłam. Odpowiedz Link
aroden Idziecie w niedzielę na msze ? 31.05.25, 23:59 obowiazkowo. a potem - zobaczymy Odpowiedz Link