Dodaj do ulubionych

Idziecie w niedzielę na

22.05.25, 17:32
Wielki marsz patriotów?
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Idziecie w niedzielę na 22.05.25, 17:46
      Tawink.
    • obrotowy nie Stachu, 22.05.25, 21:17
      stasi1 napisa�:
      > Wielki marsz patriotów?

nie , Stachu,
      pogodzilismy sie ze zwyciestwem Nawrockiego
      mimo, ze nie jestesmy PiSiorami...

• stasi1 Re: nie Stachu, 24.05.25, 00:26
        Byłeś pesymistą w tym jego zwycięstwie, i juz się z t ym pogodziłeś? Inna sprawa że z tej ewentualnej swojej pomyłki cieszysz się
        • j-k Re: nie Stachu, 24.05.25, 16:25
          stasi1 napisa�:
          > Byłeś pesymistą w tym jego zwycięstwie, i juz się z t ym pogodziłeś?
          Inna sprawa że z tej ewentualnej swojej pomyłki cieszysz się

istotnie, bylem optymista i wierzylem w zwyciestwo Trzaskowskiego.

ale po ostatnim udanym DEAL-u Mentzena z Nawrockim zaczynam byc pesymista
          - bo te DEAL wskazuje na to, ze Nawrocki ma szanse wygrac.
          • stasi1 Re: nie Stachu, 26.05.25, 09:07
            Samo to wystąpienie podobno nie wpłynie na plus dla Nawrockiego. Gotów jest wszystko podpisać byle cos dostac. Jak z mieszkaniem
            • j-k Re: nie Stachu, 27.05.25, 20:19
              stasi1 napisał:
              > Samo to wystąpienie podobno nie wpłynie na plus dla Nawrockiego. Gotów jest wsz
              > ystko podpisać byle cos dostac. Jak z mieszkaniem

naturalnie.
              ale - pecunia non olet.
              Ty zawsze mozesz na Nawrockiego - nie glosowac - ale decyzje innych - pozostaw innym.
              • stasi1 Re: nie Stachu, 28.05.25, 18:39
                Przecież ci nie bronię głosować na Nawrockiego. Jak też innym też. Chociaż chciałbym aby prezydentem nie był taki niemoralny typ jak Karol
                • j-k tak, Stachu, 28.05.25, 20:52
                  stasi1 napisał:

> Przecież ci nie bronię głosować na Nawrockiego. Jak też innym też.

- jak i ja Tobie

Chociaż chciałbym, aby prezydentem nie był taki niemoralny typ jak Karol

- kiedys chcialem miec Piekna dziewczyne z Pulaw.

ale ona mnie nie chciala.

a potem wyszla za durnia - co mi po czasie przyznala.

Bledy robi kazdy.
                  • stasi1 Re: tak, Stachu, 29.05.25, 13:11
                    Gorzej jak robi błędy naród. A ty chociaż lewicowiec jakoś dobrze piszesz o Nawrockim
                    • j-k bez tytulu. 29.05.25, 16:19
                      stasi1 napisał:
                      > Gorzej jak robi błędy naród. A ty chociaż lewicowiec jakoś dobrze piszesz o Naw
                      > rockim

Kolejny raz przypominam , ze wystepuje tu w roli niezaleznego observatora i nie uprawiam tu politycznej propagandy.
                      Osobiscie, pewnie wolabym zwyciestwo Nawrockiego - ale moje preferencje nie maja tu zadnego znaczenia.

- bo uwazam, ze w obecnej konstelacji (poparcie Menztena i Brauna) - Nawrocki ma duze szanse na zwyciestwo.
                      • stasi1 Re: bez tytulu. 30.05.25, 20:37
                        Cóż ja wiedziałem to co ty piszesz teraz, w czasach kiedy Nawrockiego wystawili do kandydowania.
                        Każdy wie że jesteś niezależny obserwator z ramienia PiS
                        • j-k bez tytulu. cd. 03.06.25, 07:17
                          stasi1 napisał:
                          > Każdy wie że jesteś niezależny obserwator z ramienia PiS

nie nudzi ci sie przypisywanie mi po raz n-ty tego samego ?
                          • stasi1 Re: bez tytulu. cd. 04.06.25, 13:39
                            A tobie nie nudzi się przedstawianie za kogoś kim nie jesteś?
                            • j-k belkoczesz propagandowo 05.06.25, 01:24
                              stasi1 napisał:
                              > A tobie nie nudzi się przedstawianie za kogoś kim nie jesteś?

po raz kolejny przypominam, ze jestem za prawem kazdej kobiety do przerywania ciazy - do 3-go miesiaca ciazy

(jak w calej Europie)

a tego nijak nie da sie pogodzic z programem PiSu

przypisujac mi poparcie dla PiSu klamiesz propagandowo i publicznie

co innego wallka z Banda Brukselska

- ale to nie specyfika PiSu - to program takze Mentzena i Brauna.

• stasi1 Re: belkoczesz propagandowo 06.06.25, 07:48
                                To jak ja nie jestem za aborcją ( nie licząc tych trzech wyjątków) to już jestem pisowcem?
                                Jakoś często zdarza ci się chwalić działania Kaczyńskiego. I wyśmiewania jego przeciwników
                                • j-k Re: belkoczesz propagandowo 06.06.25, 16:48
                                  stasi1 napisał:
                                  > To jak ja nie jestem za aborcją ( nie licząc tych trzech wyjątków) to już jeste
                                  > m pisowcem?
                                  > Jakoś często zdarza ci się chwalić działania Kaczyńskiego. I wyśmiewania jego p
                                  > rzeciwników

Nie trzeba byc PiSowcem, zeby wysmiewac Platfusow za ich sluzalczosc wobec Berlina.

co nie zmienia faktu, ze tak jak Tusk i Lewica - chce liberalizacji Ustawy Aborcyjnej.
    • szarlotka_ja Re: Idziecie w niedzielę na 23.05.25, 18:57
      Ja idę na swój własny marsz 🙂
      • obrotowy a pies, vel kot ? 24.05.25, 00:19
        szarlotka_ja napisa�a:
        > Ja idę na swój własny marsz 🙂

a pies, vel kot ?

zostaja w domu ?
      • stasi1 Re: Idziecie w niedzielę na 27.05.25, 17:49
        I udał się?
        • szarlotka_ja Re: Idziecie w niedzielę na 29.05.25, 20:09
          stasi1 napisał:

> I udał się?