ulcia711107 09.09.07, 18:27 Jestem samotną kobietą po 30-ce i jest mi z tym bardzo źle.Czy naprawdę nie ma mężczyzn dla których wygląd zewnętrzny nie jst najważniejszy?!!!Którzy myślą głową a nie.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudas65 Re: samotność męczy 06.10.07, 19:31 Nie martw sie swiat nie jest taki zły, ludzie są naprawde różni. Ale życie jest pieknę i to w głównej mierze zależy od Ciebie. Jeśli chcesz pogadać to napisz e-mail`a mój adres to: beata1602@interia.pl Mam 42 lata i w pewnym sensie też jestem samotna, ale mój wrodzony optymizm mnie trzyma przy zdrowych zmysłach. Pozdrawiam ... Beata Odpowiedz Link
boo6 Re: samotność męczy 07.10.07, 16:07 Jasne, że męczy, i to jeszcze jak. A co do facetów to chyba niewielu już zostało takich dla których ważne jest kim jesteś a nie jak wyglądasz. Jestem samotną kobietą po 30 z 3 dzieci, rozwódką. Ciężko jest mi samej ale nie rzucam się na pierwszego lepszego faceta na mojej drodze. Nie raz było to źle przyjmowane, bo rozwódka z 3 dzieci po 30 która w dodatku nie wygląda jak Barbie nie powinna wybrzydzać. Czy aby naprawdę? Po przejściach wiem kogo chciałabym mieć obok siebie i lepiej być samej niż z byle kim. Odpowiedz Link