to.bezsensu 24.11.07, 17:24 Powiem,że jest bardzo przykre, tylu samotnych ludzi, szukających. Jestem jedną z wielu, co mnie absolutnie nie pociesza.Jak ktoś będzie miał ochotę, napiszcie proszę. 45 - latka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
midzimg Re: samotni 24.12.07, 14:35 witaj nie jesteś taka sama takich jak my jest jeszczy wielu, ja jestem jednym z nich tylko w odrużnieniu od wielu wiem więcej bo tkwie w tym nie od diś Odpowiedz Link
aaannniiiaaa333 Re: samotni 30.12.07, 18:28 Ja też czuję się bardzo samotna. To piekielnie boli. Jestem ciekawa, skąd jesteś. Ja z Bydgoszczy. Chętnie poznam kogoś. Mnie też nie pociesza fakt,m że inni cierpią. Choć niektórzy denerwują się, że mnie to nie pociesza. Ale nie musi. Człowiek ma prawo do szczęcia. Odpowiedz Link
kaarenina Re: samotni 01.01.08, 22:40 Ja rowniez odczuwam samotnosc i brak porozumienia z innymi. i ostatni okres czasu uswiadomil mi to dotkliwie . Chetnie popisze badz porozmawiam z innymi osobami . Moj adres kaarenina@gazeta.pl. Piszcie prosze - odpowiem . Odpowiedz Link
to.bezsensu Re: samotni 02.01.08, 15:17 Ale czy to nie jest tak, ze sami jesteśmy sobie winni. Tzn otwórzmy się na drugiego człowieka i zacznijmy od siebie. Jeśli będzie nam dobrze, ze sobą to odnajdziemy bliskość wśród ludzi. Nie znaczy, że znajdziemy towarzysza czy towarzyszkę życia. Odpowiedz Link