samotny8225 12.12.07, 20:51 jestem bardzo samotny szukam dziewczyny dla kturej zrobie wszystko niechce mi sie chwilami zyc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roza253 Re: Rafal 12.12.07, 21:59 cześć! Dlaczego nie chcę ci się żyć? Chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link
samotny8225 Re: Rafal 13.12.07, 15:24 Czesc,kazdy ma czasami takie chwile w zyciu kiedy odechciewa sie wszystkiego,ale umnie to jusz za dlugo trwa,kiedys mialem wszystko ,fajna dziewczyne fajna prace a teraz niemam nic trudno mi o tym wszystkim pogadac z kims bliskim jedyne co mnie czyma przy zyciu to moja mama bo wiem ze ona by tego niezniosla kiedys mialem nadzieje ale teraz jusz niemam jestem sam i niewiem co dalej w zyciu mam robic ztego co przezylem w zyciu to dlamnie zycie niejest juz cenne tak jak kiedys stracilem za wiele kochajacych ludzi kturych juz niema ich na tym swiecie powoli sie staczam z tego wszystkiego prubuje topic smutki w alkocholu ale na drugi dzien jest jeszcze gozej niechce mi sie niekiedy wstawac z luzka chcialbym zasnac i sie juz nieobudzic, sorki za te glupoty kture tu napisalem moze niepowinienem wogule tu pisac tylko czymac to w sobie,wiem ze niebedzie lepiej ale napewno coraz gozej dlamnie nadzieja jusz umarla ,sorki za bledy Odpowiedz Link