lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 09:36 Dzień dobry bardzo) Oto mamy wtorek) Troszkę jest pochmurno ale to pitolę) Bo już tylko będzie dni około czterech, znowu przyjdzie weekend, znowu mi weselej) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 09:56 witam, postanowilam dołączyć do tych pogaduszek on-line rzeczywiście cztery to nie pięć więc jest się z czego cieszyć oby tylko mieć porządne plany na weekend... Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 09:59 witam, postanowiłam dołączyć do tych pogaduch on-line... rzeczywiście cztery to nie pięć więc jest się z czego cieszyć..... oby tylko mieć porządne plany weekendowe) Odpowiedz Link
kateg_7 DURNY KOMPUTER 23.09.08, 10:04 no tak, mój komputer naprawdę fiksuje, najpierw nie wysyła nic a potem okazuje się że dwa razy pojawia się moja wypowiedź - to naprawdę przez niego.... wcale nie jestem taka nachalna... Odpowiedz Link
sekia Re: Wtorek 23.09.08, 11:57 Zaspała, zaspała ( Potem utknęła w korku, później weszła do pracy w jeansach i wywołała zamęt na korytarzu, a teraz to już sama nie wie, od czego zacząć A Ty miałeś mnie obudzić i co? Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Wtorek 23.09.08, 12:03 to dżinsów nikt tam jeszcze nie widział ze wywołują zamęt? Odpowiedz Link
sekia Re: Wtorek 23.09.08, 12:36 kateg_7 może i widział, ale wiesz jaki to był widok ? ) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Wtorek 23.09.08, 15:39 no skoro nastąpił zamęt to mimo (albo właśnie dlatego) że jestem kobietą potrafię sobie wyobrazić ten widok Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 23.09.08, 12:15 Żartujesz chyba)Za mozliwość zobaczenia Cię w jeansach pozwoliłbym Ci spać i spać)) Ciekawe, jak zazwyczaj się ubierasz) Odpowiedz Link
sekia Re: Wtorek 23.09.08, 12:38 Łobuziak, ponegocjujmy, ile będę mogła spać ? ) Jak to jak, tak, by pięknie wyglądać A co się dzieje z Dziewczynami? Całkiem nas porzuciły? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 23.09.08, 12:41 Nie wiem, jakoś ostatnio nie zaglądają(Chociaż Zenka wczoraj pozdrawiała. Beji nie widać wcale i nie wiem, co się z Doną dzieje. Sekia, jesteś wysoka??? Odpowiedz Link
sekia Re: Wtorek 23.09.08, 12:46 To pozdrawiamy Dziewczyny, może przynajmniej zaglądają )) A co to za pytania? Tak na forum? ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 23.09.08, 13:05 Tak się pytam bo próbuję sobie wyobrazić Ciebie w tych jeansach)) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 23.09.08, 13:42 hahahaha) No i dalej nic nie wiem)Ale to nic, jeszcze się dowiem) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Wtorek 23.09.08, 16:06 ...pozwolicie ze sie tak wlacze do ciekawej rozmowy.... a Ty łobuziak?? Tylko w szpilkach wysoki jestes czy bez rówież??))))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 15:30 I znowu chyba mi przypadnie zamknięcie kramiku(( Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 15:41 no to jak administrator niemalże, stróż porządku, nasz opiekun))))......................... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 15:44 Może coś w tym jest)Jestem jedynym stałym facetem na tym watku, reszta wpada sporadycznie)Mogę więc być i stróżem) ale aniołem a nie cieciem) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 15:55 Aniołek nasz łobuziakowaty ) Zdaje się, że dziś ja pozamykam, bo posiedzę tu jeszcze długo ( I znowu zostanę sama Ech... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 15:57 Oj, biedna(( Ja własnie uciekam. Zajrzę tu wieczorem i jak coś wygonię Cię do domu)albo do łóżka)pa Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 16:01 nie no co Ty, nasz Aniołek Stróż z pewnością bedzie czuwał do samego konca Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 20:11 I Łobuz bacznie rozgląda się po wątku)Może jeszcze ktoś tu siedzi??) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 20:19 Cześć Mary) Fajnie wpaść na kogoś, nie??)) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 20:19 To i ja się przywitam Nie zniknęłam jeszcze tak na dobre) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 20:34 Cześć Łobuz witaj Mary Ktoś chyba zapomniał, że miałam szkolenie w stolicy) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 20:45 Cześć, Donka, no tak, całkiem wyleciało mi z głowy, może dlatego, że swój wyjazd przełożyłam na czwartek. Łobuz ktoś był i wrócił A teraz zostało mi jeszcze odpisać na maile, niestety, służbowe ( Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 20:50 Dona, no tak. Tylko mi się ubzdurało, że miałaś je mieć w weekend. Sekia, o nie, w domu nie pracujemy!!!! Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 20:55 Donka i jak było na szkoleniu? Łobuz, masz rację nie pracuje się w domu ) To może powiesz, co robić wieczorem? Co Ty robisz? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 21:03 Bardzo różne rzeczy)A to z psem trzeba pójść a to domowe obowiązki a to coś poczytam a czasem nawet obejrzę)Jeśli się nudzisz to daj namiary i sobie pogadamy) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 21:11 Masz psa? Szczęściarz Jakiego? Jak CI zazdroszczę! A propos czytania - kupiłam polecaną przez Ciebie książkę o osłach) i będę czytać w pociągu w czwartek. Jestem tu, można do mnie napisać maila, (bo prywatne to chyba wolno czytać?) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 21:52 Musiałem odejść od komputera niestety. Tak, mam psa. To długowłosy owczarek niemiecki) Naprawdę fajny)Jednak lubię bezpośrednią rozmowę więc chyba zostanę tu)Co prawda nie jest to pogawędka twarzą w twarz ale na pewno bardziej przypomina rozmowę niż mailowanie) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 22:02 Owczarek i jeszcze długowłosy ) Chciałbym go zobaczyć Kiedyś będę mieć przynajmniej dwa takie i jednego owczarka górskiego albo takiego dużego czarnego kudłatego (nie pamiętam rasy) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 22:21 Pewnie nowofunlandczyk) zajrzyj na mojego bloga,, tam jest jako szczeniak jeszcze) no i ja też jestem: www.mojageneracja.pl/6973171/ Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 22:28 Nie wiem, widuję takiego w parku, wielka i czarna bestia Ale masz pięknego psa )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 22:31 Teraz jest jeszcze piękniejsza) jestem pewien, ze to nowofunlandczyk)Z grubsza podobny do owczarka podhalańskiego ale większy)Kochają wodę)Moja zresztą też a wabi się Kala)Miała być Zmora Zjawa albo Groza ale nie jest.Może i dobrze bo by sasiedzi mieli ubaw)Jest łagodna jak baranek) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 22:39 Muszę Ci zaufać, bo nie wiem, ale kiedyś poszperam i znajdę ) Kala - bardzo ładnie. To przy okazji poproszę o aktualne zdjęcie ślicznotki, a teraz uciekam spać, bo znowu rano mnie nie zbudzisz i zaspanie murowane ) Dobrej nocki! Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 23.09.08, 20:52 Cześć Sekia Moje szkolenia były w miarę udane i hotel całkiem dobry (na szczęście Wpadłam dzisiaj tylko na chwilę żeby dać znać, że żyję i już wypadam bo padam Dobrej nocy wszystkim życzę) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 24.09.08, 09:21 Witam wszystkich w środowy poranek. Za oknem pochmurno, gdzie niegdzie lekko siąpi. Temparatura nie najwyższa ale tendencja jest wzrostowa. Podobno nadchodzą ciepłe dni i co poniektórzy szykują się na weekend na grzybowe wyprawy. No właśnie, środek tygodnia Do weekendu pozostało dwa dni bo dzisiejszego nie warto już liczyć) Pozdrawiam Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line 24.09.08, 09:45 > Witam wszystkich w środowy poranek. Za oknem pochmurno, gdzie > nie gdzie lekko siąpi. Temperatura nie najwyższa ale.... Na Mazurach świeci piękne słoneczko. Choć osobiście za nim nie przepadam. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 24.09.08, 09:50 Cześć Vidmo) Bywa, że i ja nie lubię słońca ale teraz to by się przydało. Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 24.09.08, 10:10 Dzień dobry Panom ) Vidmo poproszę o tyle słońca, ile możesz i chcesz wysłać ) Wezmę każdy promyk. U mnie leje i jest tak szaro, że nie chce się żyć Łobuz znowu mnie nie obudziłeś Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 24.09.08, 10:15 Bo Ty tak rozkosznie wyglądasz jak śpisz))Nie miałem sumienia) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 24.09.08, 10:19 To teraz proszę mi napisać usprawiedliwienie, bo znowu przyjechałam później a to znaczy, że spędzę tu kolejny wieczór Odpowiedz Link
lobuz5 Usprawiedliwienie 24.09.08, 11:18 Szanpwny Panie Szefie Sekii Zwracam się prośbą uprzejma acz stanowczą o usprawiedliwienie naszej Sekii i danie jej wolnego wieczoru.Praca to nie wszystko, pieniądze to też nie wszystko. Wiem, bo oglądałem film!!! Dziewczyna jest w kwiecie wieku i potrzebuje trochę czasu dla siebie a poza tym jest jesień i trzeba dać człowiekowi pospać. Co to ma być, ze na weekendy gdzieś po kraju tułać się musi??? Oj Panie Szefie bo się pogniewamy!!! A jak się pogniewamy to ubiorę moją bluzę z kapturkiem , wyskoczę do fryzjera i jak do Pana wpadnę będę wyglądał strasznie, naprawdę strasznie)Jeśli Szanowny Pan nie usprawiedliwi mi Sekii to będzie inaczej niż w znanej bajce też o Kapturku tyle, że czerwnonym)Bajki się zmieniają, tak jak zmieniają się czasy i teraz Kapturek chodzi zamiast do lasu na siłownię a wilk zamiast do babcinej chatki trafi na reanimację)A tam jak się dowiedzą, że jest Pan szefem dadzą Panu coś na przeczyszczenie...umysłu) I ciekawe, kto Panu napisze takie fajne usprawiedliwienie??? Z wyrazami szacunku Łobuz (a czasem Kapturek) )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 12:24 Witam wszystkich Jednak stolica dała mi trochę w kość, bo wróciłam chora i myślę tylko o tym, jak dotrwać do soboty i trochę się podkurować, a jeszcze wczoraj wieczorem wcale nie było tak źle. U mnie też jest niestety szaro, zimno i brzydko. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 13:11 przecież stolica to najprzyjaźniejsze miejsce na swiecie... jak ona mogla dać komus w kosc...( Odpowiedz Link
sekia Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 12:28 Hi hi obawiam się, że nie mogę tego usprawiedliwienia przesłać szefowi ) Donka, biedactwo to się lecz prędko, zaaplikujemy Ci aspirynę i herbatę z cytryną i poślemy do łóżeczka. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 12:43 Dona, szczerze współczuję. Wiem co to znaczy przychodzić z gorączka do pracy(( Sekie, dlaczego???? Chyba czytać potrafi???) A jak nie to mu odczytasz) Odpowiedz Link
sekia Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 13:17 Lobuz, ok to ja idę z tym do szefa, a Ty będziesz mnie utrzymywał jakby co ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 14:36 Dobra Sekia, jakoś się dogadamy) ale żeby ograniczyć koszty będziesz się musiała do mnie wprowadzić) No i na spacer z psem chodzimy na zmianę)A jeszcze zanim zaniesiesz szefowi usprawiedliwienie powiedz mi, czy jesteś droga w utrzymaniu) Odpowiedz Link
sekia Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 14:52 Lobuz, a co z moim mieszkaniem? I z czynszem? Z psem mogę chodzić codziennie, w końcu to prawie Zmora to pasujemy do siebie Pewnie, że jestem droga w utrzymaniu, wiesz lubię dobrą kawę i czekoladę i parę innych ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 15:05 No jak co?? Sprzedamy, żeby ograniczyc koszty))Kawa i słodycze szkodzą więc poszukamy czegoś innego i będzie taniej)Martwi mnie tylko tych parę innych)) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 13:11 witam Was, już wiem do kogo zwracać sie w razie potrzeby... Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 15:38 a no witam... to jak dzisiaj? tez czuwasz nad nami i zostajesz do samiutkiego konca?? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 15:59 Właśnie się zbieram do wyjścia ale jeszcze wieczorem tu zajrzę)Pa Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Usprawiedliwienie 24.09.08, 16:05 no pa pa, do jutra, ja na razie z netu tylko w pracy korzystam Odpowiedz Link
dona_76 Już czwartek:)))) 25.09.08, 08:11 Witam wszystkich z rana Świeci słońce i na szczęście dzisiaj troszkę lepiej się czuję. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
kokirek Re: Już czwartek:)))) 25.09.08, 08:15 Witaj Dona_76 Widzę, że dużo dobrej energii masz w sobie od rana To super!! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
dona_76 Re: Już czwartek:)))) 25.09.08, 09:38 Oj mam, mam Wpadaj do nas kiedy tylko będziesz miał ochotę Chyba ta bliskość weekendu tak dobrze na mnie działa) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Już czwartek:)))) 25.09.08, 10:05 Dzień dobry) Bardzo dobrze Dona, tak trzymać) A Sekii dziś nie ma( Pewnie czyta o osłach w pociągu) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Już czwartek:)))) 25.09.08, 10:16 Cześć Łobuz Też muszę przeczytać tę książkę, skoro tak ją zachwalasz, a że dużo czasu spędzam w pociągach, to na pewno będzie kiedy) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Już czwartek:)))) 25.09.08, 10:21 Tak, jest specyficzna. Myślę, że autor dostał za nią Pulitzera za poczucie humoru) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Już czwartek:)))) 25.09.08, 10:25 dzien dobry; rzeczywiscie slonce swieci - oby wystarczylo go dla wszystkich... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Już czwartek:)))) 25.09.08, 10:50 Cześć kateq) Niektórzy twierdzą, ze w Warszawie zawsze świeci słońce) U mnie niestety pochmurno ale w sobotę bedzie z pewnością lepiej)No i moja siostra warszawianka przyjeżdża na weekend) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Już czwartek:)))) 25.09.08, 12:24 witaj łobuz); to Ty z w-wy jesteś?? ja tez nie wiem czy widziales wątek wyjscia na piwo, wrzucilam go jakos w zeszlym tygodniu, najpierw spory odzew byl a potem coraz wieksza cisza generalnie mialo byc jutro o 19w Hard Rock Cafe.... i zostałam tylko ja i agusia75.... nie bardzo chyba ci SAMOTNI chca sie spotykac Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 12:17 Jak to gdzie? W pracy oczywiście Jeszcze niewiele ponad 3 godziny i będę mogła ruszyć do domku) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 12:22 O, to masz wcześniejszy weekend) Ja jeszcze i jutro tu posiedzę) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 13:00 Jaki weekend Łobuz? Miałam na myśli ten domek w Białymstoku Weekend zaczynam normalnie tak jak większość z nas, czyli jutro. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 13:42 Aaaa, bo zaczełaś pisać o bliskości weekendu ia zaraz potem, ze jeszcze trzy godziny i do domu)No to pomyślałem, ze wczesniej weekend zaczynasz)) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 12:41 no ja jestem jestem!!!... choć zaraz do pracy zmykam... tzn jestem w pracy ale musze sie nią troche zająć Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 13:02 A czym się zajmujesz w swojej pracy?? Ja na szczęście mam czas tu ajrzeć bez uszczerbku dla obowiązków) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:08 szeroko pojęta logistyka... wyglada to tak ze czasem jest godzina wzglednego spokoju aby po chwili zwalilo sie tysiac rzeczy, tysiac ludzi i tysiac telefonow na raz Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 14:38 Nie, nie wszyscy, niektórzy są od siódmej rano na nogach Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 14:40 ... albo pracują Na szczęście zrobiłam już to co miałam dzisiaj zrobić i mam chwilę oddechu. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 14:46 Witaj ponownie Gapuchna Mam nadzieję, że Ty tak poważnie z tym Białymstokiem? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 14:50 Och Dona, białostockie miało być w zeszłym roku podróżą mego życia. Odpadła jednak ta druga osoba. Ktoś mi powiedział: nie rezygnuj z marzenia. Więc może właśnie tak powinno się żyć, aby cokolwiek się udało. nawet w pojedynkę? Ja za vidmo powiedziałam nieco na wyrost, bo go nie znam, ale pojechać i pozwiedzać chciałabym). Mimo wszystko - bardzo! Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 14:48 Gapuchna)) No ja też od siódmej, jak co dnia zresztą) I jak co dnia do 16 posiedzę. Cóż, inni mają gorzej) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 14:54 Tak jak pisałam, to nic straconego i naprawdę można o tym pomyśleć. Może jeszcze ktoś się przyłączy? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 14:58 Moze tak. Ale to dopiero latem I na długo, jakieś 10 dni włóczęgi Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 14:57 Co czytasz sobie ostatnio? Ciekawie opowiadasz o książkach Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:07 Ale kto?? Ja?? Bo jeśli o mnie chodzi to jestem po lekturze Kleju. To powieść szkockiego pisarza o kumplach z jednego miasta, dokładnie o 4. Jest pełna realizmu i rzekłbym męska. Pokazuje też sposób w jaki myślą niektórzy faceci. Ciężko o niej opowiedzieć. Nie wiem, czy kobietom by odpowiadała. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:22 Tak, ciebie się Łobuzie pytałam Lubisz książki, to dziś rzadkie, zwłaszcza u mężczyzny Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:07 Wiesz Gapuchna, okolica naprawdę jest ciekawa, a sama w wielu miejscach jeszcze nie byłam, tylko o nich słyszałam. Koniecznie muszę to nadrobić A Ty Łobuz jak masz ochotę, to w końcówce tego wątku zobacz dokładniej o co chodzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16314&w=83302069 Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:15 Byłem kiedyś na Podlasiu ale nie w Białymstoku. Taka włóczęga to byłaby fajna sprawa Gapuchna. Takie dwa tygodnie. Nie wiem, czy mógłbym pojechać więc nie chcę teraz nic obiecywać ale jeśli nie zajda jakieś wielkie zmiany w moim życiu to czemu nie?? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:21 No właśnie w moim zaszły, tyle ze niemiłe, więc wyprawa wzięła w łeb. Moze w pojedynkę mi się uda? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:24 Mnie pociąga Białystok XIX wieczny, rosyjski taki, cygański nieco. No i tradycyjnie jak dla mnie: stare kościoły, bóżniczki, cerkiewki, cmentarzyki wiejskie. Dlatego jeśli sie odważę na taką wyprawę, to już na kilka dni, żeby zejść to wzdłuż i w szerz. Tylko aby nie pod namiot....hihiii, to jak dla mnie jednak odpada! Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:29 Słuchajcie ja już znikam. Musimy jeszcze wrócić do tego tematu. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:35 A ja z kolei mógłbym spać choćby w szałasie)) Nie potrzebuję wielkich wygód i tylko, żeby komary mi nie dokuczały to zgodzę się na wszystko. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:59 To znaczy, raczej nie widzę siebie pojedynczo w namiocie. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 16:00 Aha)) To trochę zmienia postać rzeczy) Uciekam Gapuchna.Pa Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 15:59 Na mnie już pora. Miłego popołudnia wszystkim życzę. Być może zaglądnę tu wieczorem ale nie obiecuję. Czekam mnie trochę pracy w domu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aleco1 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 20:39 Czy ktoś tu zaglądnie wieczorową porą???) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 21:23 zagląda, zagląda, tylko niekoniecznie się udziela )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 21:26 Witaj eb13, czy dzisiaj można również liczyć na szklaneczkę...? Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 21:35 cześć Kokirku )) właśnie Ci odpisałam, ale w innym poście )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 21:37 Cześć eb13, wiem, wiem, bo ja wszędzie jestem... ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 21:32 Prawie weekend) I za to własnie lubię piątki, za oczekiwanie) bo piątek to już stan umysłu) a zaraz piatek) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 21:34 lobuz5 mądrze pisze o tym piątku... to jest właściwe podejście do życia Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 21:43 taaak, piątek jest boooski - zwłaszcza o godzinie 16 ))). Tylko ta perspektywa poniedziałku (((. Zawsze mówiłam, że tydzień pracy powinie się zaczynać od np.wtorku albo środy )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 22:01 Wiesz kokirek, czasami mam wrażenie, ze jestem największym optymista na tym forum)) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 22:04 To ja się pożegnam. Strasznie mi zimno. Biegnę pod kołdrę. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 22:08 Gapuchna, ja nawet nie wiedziałem, ze jesteś)A nie możesz przytachać kołdry do kompa??) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 22:21 Taaak? Na razie to muszę się obmyć z kurzu całego dnia. i podejrzewam,z e w tym czasie padniesz zasnięty na klawiaturę Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 25.09.08, 22:26 No cóż, chyba pójdę śladem Gapuchny) ale najpierw do łazienki. Co prawda zawsze wieczorem przypomina mi się hasło z "Chłopaka na opak" : Częste mycie skraca życie) a dlaczego??Bo skóra się ściera i się umiera) ale niestety, trzeba) A potem jeszcze kilka stron bo dorwałem ciekawą książke: Historyk) Jak się zdązyłem po paru stronach zorientować to o Drakuli) Miłej nocy wszystkim życzę) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 05:54 Cześ śpiochy! A łobuz smacznie śpi pewnie Drakula mu się śni! Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 06:10 Witaj vidmo76 Jakie śpiochy, o czym Ty mówisz. Ja od 5:00 już na nogach. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 06:12 Dzień Dobry Wszystkim!!! Życzę Wam, aby ten kolejny dzień był jeszcze lepszy niż wszystkie dotychczasowe dni... Mam nadzieję, że pogoda się w ciągu dnia poprawi, bo jak do tej pory to poza mgłą niewiele widać Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 08:06 Witajcie Jakie ranne z Was ptaszki Ja wstałam o 6, jak zwykle zresztą, chociaż wczoraj robiłam kanapki dla brata o 4.30. Cieszę się, że spotyka się tutaj coraz więcej ludzi. Piątek zaczął się u mnie słodko, bo ciastem. Kolega jest dzisiaj ostatni dzień w pracy, bo odchodzi na wcześniejszą emeryturę. Wieczorem miałam ochotę zajrzeć na forum, ale młodzież zajęła komputer i nie chcieli się zamienić na pokoje. Wiesz Kokirku, takie miłe powitanie z rana naprawdę poprawia humor Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 10:07 Witam i ja) Ależ pięknie, słońce wieci i cieplutko)Niestety podobno tylko do wtorku( Podobno zima przyjdzie w tym roku wyjątkowo wcześnie..... Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 10:11 Witaj lobuz, cieszmy się z każdego pięknego dnia... a może zmienią się prognozy?... Pożyjemy, zobaczymy Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 10:31 Panowie zazdroszczę Wam słoneczka. U mnie rano też było pięknie. Świeciło słońce i niebo było błękitne. Teraz jest szaro i dużo chmur. Mam tylko nadzieję, że weekend będzie ładniejszy. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 10:33 Witaj dona_76. Oczywiście, że weekend będzie ładny, chociażby dlatego, że jest weekendem... ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 10:45 Oj tak Kokirku Masz rację Trochę to dziwne, że człowiek tak naprawdę żyje od weekendu do weekendu. Jeden tydzień (ten roboczy) jest podobny do drugiego i tylko weekendy wnoszą coś nowego. Szkoda tylko, że na Mazury jadę dopiero za tydzień. Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 10:38 Witam serdecznie, Rzeczywiście słoneczko u mnie też pięknie świecie - aż buzia człowiekowi sama się uśmiecha ))) Ciekawe czy dzisiaj Rumcajs76 też będzie marudził, że pogoda nie taka i na rowerku nie może jeździć )))) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 10:42 A ja na swoim rowerku mogę jeździć niezależnie od pogody... wystarczą tylko chęci Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 11:02 Bo Ty pewnie jesteś taki malutki i niepokaźny, że mieścisz się między kroplami deszczu ))) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 11:17 Oj z tym deszczem to jest trochę inaczej: "Na zakochanych deszcz nie pada nigdy..." a ja tego stanu niestety nie doświadczam, więc jak pada to na mnie też Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 11:05 Mój weekend zapowiada się rodzinnie bo już dziś przyjedzie siostra z Warszawy a jutro siostra z Poznania) Poza tym trochę pracy fizycznej ale jak się zazwyczaj pracuje przy kompie to taka praca potrafi być przyjemnością) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 11:14 Święte słowa Łobuzie o tej pracy fizycznej... to dopiero jest odskocznia od tych godzin spędzanych przy komputerze Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 11:44 A mnie w sobotę czeka chyba niezbyt przyjemna rozmowa, bo chą mi wepchnąć kuzynkę "tylko na weekendy" bo zaczyna studia w Białymstoku. 18-latka z którą nie mam wogóle wspólnego języka, a w weekendy przecież częściej mnie nie ma w Białym, niż jestem. Muszę się jakoś delikatnie wykręcić, a na pewno nie będzie to proste ani przyjemne. Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 13:41 słuchaj dona... nie na darmo ktos kiedys stwierdzil ze "z rodzina to najlepiej na zdjeciach sie wychodzi" bardzo czesto zdarzaja sie takie sytuacje... tylko dlaczego Ty mialabys dobrowolnie pozwalac na sytuacje w której Tobie bedzie niezbyt komfortowo... masz juz w jakis sposób zycie zorganizowane, pewne przyzwyczajenia itd wiec masz prawo nie chciec aby ktos to wszystko zaburzal... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:44 Dzięki Kateg_7. Wiesz, dopiero dzisiaj to przeczytałam. Na szczęście na razie przynajmniej niebezpieczeństwo zażegnane i kuzynki nie będzie. Dzisiaj do mnie nie zajechali. Młodzież z kolei idzie dzisiaj na dyskotekę, więc komputer i telewizor stoją przede mną otworem. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 15:33 Oj panowie chyba nie wiecie o czym mówicie,praca fizyczna eh co za pech Mnie osobiście marzy w pracy chociaż trochę przy Dieselem posiedzieć swym,a praca zło konieczne i do tego fizyczna!!! Wiem co mówię bo właśnie wróciłem z roboty i ledwo żyję. Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 11:36 dzien dobry, pozycz jedna siostre... ja jestem jedynaczką i smutno mi czasem z tego powodu Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 11:55 Cześć cateq) Wiesz, ja nie tylko pożyczę ale i chętnie oddam. Mam ich w końcu aż cztery) i ani jednego brata) Dona, no jestem ciekaw, czy Ci sie to uda. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 12:36 No tak) Zaraz zamieszczę ogłoszenie o treści: Oddam siostrę w dobre ręce) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 13:05 Wiecie u mnie problemu by nie było gdyby nie to, że przecież i tak mieszkam już z bratem, który tutaj studiuje i mam jeszcze na głowie jego dziewczynę, a weekendy to jedyne dni kiedy mogę chociaż trochę odpocząć. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 13:12 Ja Cię Dona rozumiem ale zastanawiam się jak delikatnie się z takiej sytuacji wyplątać. Obawiam się, że delikatnie się nie da bo rodzina brak zgody odbierze jednoznacznie jako brak dobrej woli z twojej strony a to jak nic ochłodzi stosunki. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 13:27 Będę walczyć o swoje. Nazbierało mi się trochę różnych wyjazdów i spędzę w Białymstoku tylko po 1 weekendzie w październiku, listopadzie i grudniu. Nie mam zamiaru tego odwoływać, a oni chcą żeby kuzynka nocowała u mnie przez całe studia. Znalazłam namiary na tanie noclegi dla studentów - 20 zł za noc. Najwyżej nie będą się do mnie odzywać. Przeżyję, ale strasznie nie lubię takich sytuacji. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 13:32 Nikt nie lubi takich sytuacji, ale czasami tak trzeba... A jak Oni przestaną się do Ciebie odzywać, to zawsze masz Nas... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 13:42 No własnie, masz nas)Ja bym chciał, zebyś mi pożyczała pokój tylko raz w miesiacu, dobra???) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 14:17 Łobuz Tobie też dziękuję za wsparcie Co do pokoju, to jeżeli zechcesz dzielić go z moim bratem, to wpadaj. Zawsze też można by było poprosić go, żeby został na noc u dziewczyny) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 14:09 Dzięki Kokirek Trochę mi lżej, jak to z siebie wyrzuciłam, a gniecie mnie to już od wtorku. Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 13:38 Ja ma baaardzo dobre rączki))) dawaj tą siostre, zabieram ja dzis na piwo do Hard Rock o 19 Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 13:48 zaraz zaraz, po co te nerwy. Moze mnie zbierz na ten koncert i wtedy pogadamy o siostrze)) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 14:04 ależ bardzo chetnie, bede ja i najprawdopodobniej agusia75, aretha, grzanka... może miales juz stycznosc z nimi na forum... zapraszamy, spotykamy sie o 19 pod gitarą)) p.s. ja wrzucilam wątek spotkania ale okazalo sie ze po pierwszych euforycznych reakcjach ludzie zaczeli olewać sprawę no i ostalo sie kilak dziewvzyn z ktorych pewne sa tylko 2)) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 14:13 Tak, widziałem już te nicki) Niestety tak zawsze bywa. Teraz rozmawiamy o spotkaniu we Wrocławiu i obawiam się, ze skończy się tak samo. Cóż, początki bywają trudne. Odpowiedz Link
sekia Piątkowe 26.09.08, 14:18 Dzień dobry, Miło Was widzieć ) Cudowna pogoda i piątek, czyż może być coś piękniejszego? I wracam do pracy, bo urwanie głowy Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Piątkowe 26.09.08, 14:50 Sekia)))) Myślałem, ze dopiero po weekendzie się pojawisz) Czytałaś już Stowarzyszenie osłów?? Jestem ciekaw Twojej opinii) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 14:38 .... Ty bardziej z Wrocławia jesteś czy bardziej z Wawy???) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 14:53 Zdecydowanie bardziej z Wrocławia. W Warszawie mam jedynie siostrę) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 15:01 ok, troche sie pogubilam.... no szkoda ale zawsze na forum mozna sie spotkac))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 15:14 Tak, zawsze można) Co zresztą niniejszym czynimy) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 15:18 A ja już się z Wami żegnam, bo niedługo koniec pracy. Miłego weekendu wszystkim życzę. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 15:32 Dona, miłego weekendu. Trzymamy kciuki za pozytywne załatwienie sprawy z kuzynką)) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 15:58 Ja też już zmykam) Miłego weekendu wszystkim życze) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 16:15 a ha... no to dzisiaj ja niczym Anielica -Stróż zostałam ostatnia)) Pa, pa, miłego weekendu wszystkim zyczę Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 16:25 Och na chwilkę się oddaliłem i już ostatnia!! Trochę się w muzyce zasłuchałem. Jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa. Odpowiedz Link
aleco1 Re: Pogaduchy on-line 26.09.08, 22:11 I ja witam) Oglądacie moze serial rzym?? To jedyny tasiemiec, jaki oglądam. Dopiero był czwarty odcinek ale już mogę wszystkim go polecić) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 16:48 Witaj Aleco1 Ja dzisiaj jestem, ale z doskoku w przerwach między porządkami. Może ktoś jeszcze zajrzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 16:54 Witam wszystkich,co do filmu lub filmów to ja raczej telewizję oglądam tylko z rana! Służy mi jako budzik do pracy,nie pamiętam kiedy jakieś chociażby wiadomości oglądałem! Normalnie uświadomiłem sobie że nie wiem co się na świecie dzieję!! Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:11 Witajcie! Vidmo76, też chciałbym czasami nie wiedzieć, co się na świecie dzieje... Ty to masz dobrze Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:14 Witam, witam ... wreszcie dorwałam się do komputera Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:19 Witaj Beja_81 Pozdrawiam weekendowo... ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:39 Nie przypuszczałam, że i przy sobocie będzie tu duży ruch. Cieszę się, że jesteście. U mnie coś się dzieje z internetem. Chyba przeładowanie weekendowe i stron ładować nie chce. Teraz mogę trochę poleniuchować Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:42 a ja w międzyczasie poszukam jakiś tytułów książek wartych poczytania Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:48 To jak już znajdziesz jakieś fajne książeczki, to mam nadzieję, że podzielisz się z nami tytułami Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:51 Hmm, jak znajdę to jeszcze nie będę wiedziała czy są fajne, dopiero jak przeczytam ... Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:54 Oczywiście masz rację Beja_81, ale ja dzisiaj trochę choruję i ta wysoka temperatura powoduje, że z myśleniem mam kłopoty... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 17:58 Oj biednyś Ty z tą gorączką, przydałaby Ci się tam jakaś pielęgniarka. Dobrze, że chociaż możesz rączkami po klawiaturce stukać Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 18:11 Pielęgniarka - ooo tak Czy jest Ktoś chętny? Pacjent grzeczny i nie wymagający zbyt wiele Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 18:23 kokirek napisał: > Pielęgniarka - ooo tak Czy jest Ktoś chętny? > Pacjent grzeczny i nie wymagający zbyt wiele hmm, nie wymagający zbyt wiele, tylko podaj, zanieś ... Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 18:30 Nie, nie, nie, wystarczy, że będzie przy mnie czuwać... A sił mi starczy, aby sobie herbatkę zrobić ) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 18:59 Eb13 - fartuszek to wczoraj ktoś inny nosił )) Odpowiedz Link
aleco1 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 19:05 eb, podoba mi się Twój to myślenia) a teraz kawał odnosnie vidma i wiadomości) Egzamin z nauk społecznych. Wchodzi studentka a profesor zadeje jej pytania: Proszę podać główne kierunki polityki zagranicznej prezydenta Lecha Kaczyńskiego Odpowiada mu cisza więc profesor pyta dalej: Proszę wskazać główne założenia polityki społecznej Andzeja Leppera Znowu odpowiada mu cisza. Profesor z niedowierzaniem spogląda na studentkę i pyta: Pani w ogóle wie, kim jest A. Lepper?? - Nie- odpowiada zawstydzona studentka. - A skąd pani jest?? - Z Bieszczad Panie profesorze Profesor odwrócił się do okna patrząc rozmarzonym wzrokiem w dal powiedział - a może by tak wszystko rzucić w diabły i wyjechać w Bieszczady??? Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 18:58 Ale dobrze by było, gdyby znała się trochę na medycynie, bo z chorym to nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 19:01 kokirek napisał: > Ale dobrze by było, gdyby znała się trochę na medycynie, bo z chorym > to nigdy nic nie wiadomo Patrz eb13 jak zgrabnie wyminął temat fartuszka, hehehe Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 19:23 Ok., odpowiadam po kolei )) Kokirku, ten wczorajszy fartuszek to poproszę jak ja będę chora - dla Ciebie powinno być coś innego pod tym fartuszkiem, a wiedzę medyczną zawsze można uzupełnić wspierając się fachową literaturą )))) Beja_81 - Kokirek myśli, że tak łatwo mu pójdzie w potyczce słownej z nami ???? )))))), no cóż pewnie biedak nie wie z kim ma do czynienia ))))) Aleco_1 - w tym kawale jest dużo prawdy - czasem nadmiar wiedzy naprawdę przeszkadza ))) Uf, odpowiedź hurtowa, ale chyba sobie dałam radę ))) Odpowiedz Link
aleco1 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 20:06 Beja, Vidmo pisał, ze tak dawno nie oglądał wiadomości, ze nie wie, co się na swiecie dzieje) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 20:13 aaaaa o to chodzi, swoją drogą to gdzie jest Vidmo? Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 20:19 Vidmo, jak to Vidmo, nawet cienia po sobie nie zostawił Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 20:29 pojawia się i znika) i niestety kawału nie przeczyta) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 20:34 Ale Vidmo to taki dobry duszek, który pojawia się niespodziewanie, namąci na forum i znika równie niespodziewanie, jak się pojawił )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 22:25 Widzę, że już cicho się tutaj zrobiło. Młodzież dopiero teraz zwolniła komputer i wyruszyła na dyskotekę, więc życzę Wam chociaż dobrej nocy) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 22:37 Dziękujemy, ale do nocy to jeszcze trochę dopiero wieczór mamy Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 22:56 Oj Kokirku wiem doskonale, że to dla Was wieczór dopiero, bo widziałam o której nieraz do siebie piszecie Chyba tak całkiem Ciebie nie rozłożyło, skoro jeszcze dajesz radę pisać, zresztą ja też Jutro za to dostęp do komputera będzie utrudniony, bo zanim towarzystwo wstanie, to pół dnia minie, ale może chociaż na chwilę się ich pozbędę) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line 27.09.08, 23:30 A ja sobie ze skromnej imprezki wróciłem!! Ale chyba przesadziłem bo niema nikogo nigdzie. Z tym wracaniem oczywiście. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 06:21 A o tej porze wszyscy śpią? Pewnie tak, to miłych snów moi drodzy wam życzę. A jak już się Ktoś obudzi to niech ten dzień będzie wyjątkowo dobrym dniem ))) Przecież jeszcze tylko cztery dni... dzisiejszego nie liczę, bo dla mnie jak wstałem, to dzień zaliczony... i znowu będzie weekend )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 07:39 Witam Kokirku Nastroiłeś mnie pozytywnie z samego rana Ja też już jestem w pracy i właśnie zrobiłam sobie kawę. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich, którzy dzisiaj się tutaj pojawią) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 08:30 Cześć Dona, I jak smakowała kawa z rana? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 08:39 Oj smakowała Taka ze śmietanką, a raczej z mleczkiem, tylko dalej spać mi się chce. Kokirku jak się dzisiaj czujesz? Przeziębienie trochę osłabło? U mnie na szczęście jest już trochę lepiej, a przynajmniej mam taką nadzieję) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 09:19 Dziękuję, jest lepiej... Cieszę się, że Ty również wracasz do zdrowia... A czy to nie jest przypadkiem tak, że praca nas uzdrowiła? )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 09:40 Dzień dobry) Taaak, znowu poniedziałek. Zapowiada się cieżki tydzień. Na razie jest tylko dziwny. Koleżanka, którą znam od kilku lat zaproponowała mi wspólny wypad weekendowy. Bardzo się zdziwiłem bo choć koleżanka jest z mojej firmy to widziałem ją jedynie raz w życiu przy okazji jakiegoś szkolenia. Na dodatek jest mężatką!!! Zdarzyło się Wam coś takiego??? Odpowiedz Link
sekia Poniedziałek... przyjemny ogromnie 29.09.08, 09:58 Dzień dobry ) Jak miło tu zajrzeć i zobaczyć, że wszyscy są w dobrych nastrojach ) Czyżby to słonko za oknem tak na Was (Nas) działało? Dona, Kokirek - ranne ptaszki, wstają w środku nocy. A ja dopiero dotarłam do pracy, kawę zrobił szef, a ja "się dobudzam" ) Łobuz, a co będzie takiego trudnego? Niestety, jestem przeciwna jakimkolwiek romansom itp. w pracy ))) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 10:10 No cóż, zbawienny wpływ pracy .... Nieźle Tylko ja znowu kaszlę. Jak na złość. Wczoraj nawet koleżanka zapraszała mnie na kawę, ale bałam się, że zarażę ją i jej maleństwo i oczywiście nie poszłam. Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 09:49 Dzień dobry wszystkim pracusiom i leniuchom ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 10:02 Sekia, ja też i to zdecydowanie)) Kłopotu później co niemiara) Dlatego zrezygnowałem z tej oferty u Ciebie)))) Cześć Eb) Czy wielką bezczelnością będzie, gdy zapytam, do której grupy zaliczasz siebie??) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 11:01 Dona, zbawienny wpływ pracy. Tia, niech żyją weekendy Łobuz, pamiętam, że nie chciałeś ze mną pracować )) Miałam zamiar się dziś obijać, a tu się pojawił młyn z wirówką Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 11:11 Sekia, nie można mieć wszystkiego, prawda??)No i musisz koniecznie nowej pracy poszukać) Opowiadajcie, jak Wam weekend minął) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 11:18 lobuz5 napisał: > Opowiadajcie, jak Wam weekend minął) Prawie wszyscy już słyszeli, że miałem gości... Pan Kaszel, pan katar, pan ból gardła, pan temperatura... i najgorsze jest to, że weekend się skończył, a oni przedłużyli wizytę... Podobno zostaną jeszcze kilka dni )) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 11:18 Łobuz, ale po co ? Bardzo lubię swoją pracę i nie zamieniłabym jej na inną ) Weekend w telegraficznym skrócie - na rolkach, w pubie, a jak wracałam to taka szara skrzyneczka zrobiła mi zdjęcie, więc punkty chętnie pożyczę ) W niedzielę nad jeziorkiem, a potem z przyjaciółmi. Uciekam, miłej pracki Wszystkim, ech a miał być dzień lenia Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 11:21 Cześć Sekia Kokirek pisał, że może praca nas uzdrowiła i stąd ja o tym jej zbawiennym wpływie Weekend minął spokojnie i szybko. Mam nadzieję, że kolejne dni miną jeszcze szybciej, bo w piątek jadę na Mazury. Na razie jest w miarę spokojnie, chociaż z samego rana też miałam młynek. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 11:54 O, to ja widzę, ze Sekia miała najlepszy weekend) Kokirkowi i Donie zazdroszczę jakby mniej)Dona, nie napisałaś, czy udało Ci sięzałatwić sprawę kuzynki. Sekia, dlatego, że ciągle pracujesz)Nawet w weekendy co jest niedopuszczalne)Kiedyś się zakochasz, ktoś będzie tęsknił i co??) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 12:48 Łobuz skoro pytasz, to piszę jak było, chociaż gdzieś tam wyżej już wspominałam, że egzekucja na razie odroczona. W sobotę kuzyni zadzwonili o 10 i mówili, że niedługo będą, a o 15 dali znać, że za długo im zeszło i jednak nie zajadą. Mówiłam, że przez trzy kolejne tygodnie mnie nie ma (bo naprawdę nie ma), a oni praktycznie nie zareagowali, tylko się pożegnali. Zobaczę, czy jeszcze wrócą do tematu. Gdyby to była wizyta raz na jakiś czas, to by nie było problemu, ale branie na siebie zobowiązania na pięć lat, to jednak trochę za długo. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 13:05 W takim razie nie doczytałem Dona. No tak, przynajmniej 3 tygodnie masz spokój. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 13:16 A później będzie listopad i 2 weekendy pod rząd w domu, a w dodatku, jak ktoś nie zauważył, to jednym z nich będzie długi weekend Już nam ogłosili, że 10 listopada mamy wolne bez odpracowania, a grudniu jeszcze urlop. Już nie mogę się doczekać) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 14:01 Cześć wam. Dona, zacznij moze nową serię....tobie sie udaje. Bo te tysiąc coś tam...to strasznie długo się rozwija)) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 14:11 Cześć Gapuchna Trzeba przyznać, że całkiem sporo wypowiedzi się tutaj nazbierało i czasem ciężko jest cokolwiek znaleźć, ale tym razem może niech ktoś inny rozpocznie nowy wątek. "Pogaduchy on-line II"? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 14:13 Autor...autor...autor!!!! Coś ty, Donka, to ty masz taką szczęśliwą rękę Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 14:19 Ja? Bo zaraz się zarumienię Gapuchna jest tylko jeden problem. Ciekawe, czy ktoś będzie chciał tam zaglądać, czy ludzie dalej twardo będą pisać tutaj. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 14:19 Ja cały grudzień spędzę w Szkocji, może także połowę stycznia. W piątek idę na a właściwie jadę na wieczór kawalerski w góry. Będę chciał wrócić w sobotę bo chcemy się spotkać z ludźmi z forum a w następny piątek idę na wesele)Cały czas coś się dzieje a czas tak szybko mija, że aż dziw) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 14:26 Oj Łobuz można Ci tylko pozazdrościć I ten wieczór kawalerski w górach i Szkocja. Tam jeszcze nie byłam, ale może kiedyś...kto wie? Co myślisz o otwarciu nowego wątku? Praktycznie jesteś współautorem tego, więc się pytam. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 14:38 Cześć Gapuchna))<kwiatki> Hmmm, własnie się nad tym zastanawiałem. Tak sobie myślę, ze otwiera się tak samo jak po przekroczeniu 100 postów więc może jednak tu zostać?? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 14:56 I tego się właśnie obawiałam W sumie dobrze nam tutaj, prawda? Jak zacznie nam to już bardzo przeszkadzać, to coś z tym zrobimy. W domu wyświetla mi wszystkie strony wątku, ale w pracy jest normalnie do 600 postów, a później trzeba przesuwać co 100 i trochę czasu mi zajmuje, zanim znajdę się tam, gdzie chcę, chyba, że od razu wyświetlam od najnowszego wpisu. I pomyśleć, że poniedziałek jest już praktycznie za nami (szkoda, że nie piątek) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 15:07 Dziwne. Ja mam dostępną osobno każdą setkę i myślałem, ze każdy tak ma. Jak to możliwe, ze np. Ty widzisz tylko pierwsze 600?? Byłem przekonany, że każdy musi mieć taki sam podgląd jak ja. Jeżeli inni mają podobnie jak Ty to faktycznie można rozważyć rozpoczęcie nowego wątku. Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 15:08 dzien dobry wszystkim... i prawie do widzenia do jutra taki dzień, brak czasu na pogadanie z Wami... fajnie masz z ta Szkocja - to do pracy taki wypad czy dla przyjemności? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 15:11 Cześć kateq) Jadę do pracy ale traktuję to również jako przygodę. Będę w okolicach, w których grasuje pewien potwór) Nazywają go tam pieszczotliwie Nessie) Słyszeliście o nim??? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 15:26 Jasne Łobuz, że słyszeliśmy A jest wogóle ktoś, kto nie słyszał? Moim wyświetlaniem wątku się nie przejmuj.Jak ustawiam drzewko od najnowszego, to naprawdę wszystko gra, a w domu jest przecież normalnie. Teraz już się z Wami żegnam, bo zaraz koniec pracy. O ile brat nie zajmie komputera, to może jeszcze wieczorem tu zajrzę. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 15:26 no pewnie, pozdrów go koniecznie ode mnie... ja strasznie lubie takie potworki))) a ha - zrób sobie z nim zdjęcie i niech odcisnie tam dla mnie swoja łapke czy cokolwiek...))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 15:38 Pa Dona. Ja też może wieczorem zajrzę) Jak chcesz to mogę go Ci nawet wypchaćDD Będziesz miała własnego potwora w domu)) A ja sobie kupiłem taką czapkę z potworem i jak ją zakładam to wszyscy patrż na mnie bardzo przyjaźnie) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 15:43 Nie wiem, czy jeszcze ktoś tu zajrzy nim wyjdę z pracy więc już teraz życzę wszystkim miłego popołudnia)) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 18:50 A ja na razie mam komputer wolny i będzie tak chyba do 21, więc chciałam dać znać, że jestem. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 19:41 a ja też jestem) Czytam sobie książkę i czasem zaglądam) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 19:47 Łobuz czytasz tą książkę o Drakuli czy coś innego? Ja korzystam z wolnego komputera jak tylko mogę. Taka okazja może się szybko nie powtórzyć. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 19:51 Ja rzadko miewam kłopoty z dostępem do kompa w domu.Tak, o Draculi Jak na razie jest to zupełnie inna książka niż się spodziewałem. Jest naprawdę dobrze napisana)) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 19:58 Wiesz Łobuz, młodszy brat broni się rękami i nogami przed pokojem bez komputera, a nawet jak się zamienia, to najwyżej na godzinę. Teraz go nie ma. Będę sobie musiała wypożyczyć tą książkę, skoro jest taka dobra. Dzisiaj jak na złość nawet na gg ruchu nie ma. Czasem trzeba rozmawiać z kilkoma osobami naraz i człowiek ledwo się wyrabia, a teraz cisza. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:07 Dona, trzeba pomyśleć o drugim kompie)Ja mam spoko ale i tak myślę o laptopie) Ksiażka jest ok. Kupiłem ją okazyjnie za 14 zł, normalnie kosztowała 40 i to już przesada.Książki są drogie i o ile rozumiem, ze cena pozycji naukowych jest wysoka o tyle cena ksiązek zapewniajacych rozrywkę powinna być zdecydowanie niższa. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:13 Łobuz co z tego, że będę miała drugi komputer, skoro dostęp do internetu będzie tylko jeden? Masz rację, że książki są teraz strasznie drogie. Kiedyś kupowałam, je dosłownie w wielkich ilościach, a teraz raczej rzadko. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:18 spraw sobie ruter i będzie mogło być kilka kompów z netem) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:22 Może kiedyś tak zrobię, ale szybciej chyba brat skończy studia albo się ożeni albo to i to naraz) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:24 Dobry wieczór ) Tyle postów mi umknęło i jaki tu dziś był ruch ) A propos książek to jakoś nie umiem sobie odmówić jak mnie coś zauroczy w księgarni. Łobuz kończę polecaną przez Ciebie pozycję, i nadal nie wiem, czy mi się podoba, czy też nie ) Zdarza się Wam nie umieć się zdecydować, czy rzecz jest fajna czy może nieco mniej? Ech, chyba jestem zbyt zmęczona, by stworzyć porządną recenzję... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:32 Witaj Sekia Miałam bardzo rozrośniętą biblioteczkę, którą drastycznie ogołociłam i ponad połowę książek oddałam do biblioteki, a to, co zostało, dalej nie chce zmieścić się na półkach. Z dawnych czasów pozostał mi sentyment do książek Chmielewskiej, Musierowicz, Whartona i wielu innych, bo czytałam praktycznie wszystko, co wpadło mi w ręce. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:40 Podziwiam Dona)Ja bym się na to chyba nie zdobył i jedynie testamentem mógłbym oddać moje ksiażki) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:35 Cześć Sekia) W zasadzie powinienem Cię przestrzec, ze to specyficzna pozycja) Tez miałem podobne uczucie i najbardziej doceniłem poczucie humoru autora) Gdy już skończysz i uczucie to Cię nie opuści wrzuć sobie w google tytuł i przeczytaj recenzję. Parę rzeczy powinno się wtedy wyjaśnić. Ja ją czytałem jakieś 3 lata temu ale do dziś ją pamiętam czyli coś w niej było) Ja też sobie nie odmawiam, gdy się zauroczę) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:43 Witajcie Dona podziwiam, nie oddałabym żadnej swojej książki Choć fakt już coraz mniej miejsca na nie ) Łobuz, poczytam recenzje po przeczytaniu, by mieć własne spojrzenie. Jedno jest pewne, tak okropnego głównego bohatera to chyba nie spotkałam w żadnej książce ) A czym się zauroczyliście ostatnio ? I nie pytam tylko o literaturę ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:50 Hahahaha, na tym między innymi polega jego komizm, znaczy bohatera choć i jego tragedia. Jest okropny, to prawda, na koniec jednak go polubiłem)) Może tu jest ukryty haczyk?? Mnie zauracza co jakiś czas moja siostrzenica. Jak mnie widzi pyta co mam. Odpowiadam, ze nic a panienka robi minkę i informuje, ze mnie nie lubi) No to wyciagam batona i co słyszę?? Ada kocha) Na jej usprawiedliwienie powiem, ze ma 3 lata)) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 20:56 Nie martwcie się, bo ja swoje prawdziwe skarby dalej trzymam i nikomu ich nie oddam, chociaż muszę przyznać, że bolało mnie serce, jak żegnałam się z tamtymi książkami, ale nie miałam już gdzie je upchnąć. Sekia pytasz, co nas ostatnio zauroczyło i może lepiej skupię się na książce. Jakiś czas temu czytałam "Szachinszacha" Kapuścińskiego. Książkę polecił mi jeden znajomy z forum i muszę przyznać, że bardzo mnie wciągnęła.Kapuściński miał niespotykaną lekkość pióra, a jego opisy były bardzo plastyczne i łatwo można sobie wyobrazić to, o czym on pisał. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:01 Ciekaw jestem, czy Kapuściński potrafiłby napisać jakąś powieść. Faktycznie, jako reportażysta jest (a właściwie był) świetny. Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:04 Dona, Kapuściński jest poza wszelkimi kategoriami Zresztą nie jestem obiektywna, bo nie umiem żyć bez czytania Łobuz, prawdziwa z niej kobietka, aż strach pomyśleć, co będzie dalej ) Zmieniając temat, czy Wy dostrzegliście niesamowitą barwę liści na drzewach? Taka prawdziwa polska jesień, przynajmniej u mnie. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:07 U mnie jeszcze trochę do jesieni.Drzewa ciągle są zielone. Na Dolnym Śląsku jesień przychodzi później a zimy są lżejsze. Szczerze mówiąc nie przeszkadza mi to) No kobietka i strasznie zabawna) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:29 Pracuję na VIII piętrze i mam wspaniały widok na okolicę. Wszyscy zachwycają się widokiem miasta z naszych okien. Drzewa zaczynają już wyglądać wspaniale. Zieleń miesza się z żółcią i czerwienią. Chciałabym wybrać się na spacer do lasu, bo teraz na pewno wygląda przepięknie. Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:34 Tak mnie naszło, bo weekend spędziłam na powietrzu W codziennej bieganinie jakoś nie zauważam zmian Umyka mi chyba coś ważnego ) Hm, a co jedzą samotni jak wracają późno do domu? Mnie się zachciało czegoś pysznego, ale co to jest? Nie wiem... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:38 To prawda. Ja nie zauważyłem jak minela wiosna. Kiedyś już o tym pisałem, ze w tym pędzie umyka nam wiele rzeczy. Pytanie jak zwolnić, zeby było to mniej dotkliwe?? A ja sobie zjadłem kawałek królewca))) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:44 Czas, gdzie on jest? Czy mógłby nieco zwolnić? Niekiedy się zastanawiam, czy to może złe nim zarządzanie?I chodzi mi po głowie, by sobie dołożyc zajęć sobotnio-niedzielnych ) Czymkolwiek jest królewiec brzmi apetycznie niestety nie występuje w mojej kuchni, zresztą w niej to niemal pustynia ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:45 A u mnie zaraz po pracy była koleżanka i sobie trochę posiedziałyśmy. Na obiad zrobiłam tosty, bo nie było czasu na nic innego. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:49 Teraz niestety muszę już kończyć, więc dobrej nocy Wam życzę) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 21:51 Zjadłbym tosta ale mam tylko sałatkę warzywną) A królewiec faktycznie był pyszny. To takie specyficzne ciasto)Chyba lubię specyficzne rzeczy i smaki i w ogóle) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 22:04 No i na mnie pora)Jutro jakieś szkolenie mam więc za wiele nie popiszę(ale nadrobię po powrocie)Dobranoc Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 22:07 Sałatka warzywna, królewiec - toż to rozpusta smakowa A u mnie co najwyżej kanapka Ech.. I jeszcze te specyficzne upodobania - ciekawe jakie? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 22:23 Nie powiem) Jak się czegoś nie chce powiedzieć to dopiero ciekawość wzrasta)I ciągle mam dobrą linie) Mozna powiedzieć, ze ja szczęsliwy człowiek jestem) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 22:25 Ooo, szczęśliwi ludzie, pyszne przekąski... Jak tu u Was miło się zrobiło ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 22:34 Tak, to miłe miejsce po prostu)Może nawet urokliwe) W końcu to ludzie tworzą takie miejsca)) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 29.09.08, 22:38 Święte słowa... wszystko zależy od ludzi... od nas... )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 07:00 Dzień Dobry Czyżby nadal był środek nocy? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 07:43 Dzień dobry Kokirku Jak się dzisiaj czujesz? Ja jak zwykle siedzę przy porannej kawce. Codziennie rano robię sobie mały spacerek do pracy i dzięki temu już nie śpię (na razie nie śpię) Pozdrawiam wszystkich z rana) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 08:17 Ze zdrowiem jak ze śpiewem: "...trochę lepiej lub trochę gorzej" Widzę Dona, że taki mały codzienny rytuał sobie stworzyłaś )) Kawka, spacerek... Super pomysł )) To może i ja się przejdę po biurowcu... Pewnie nie zaszkodzi Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 08:59 Masz rację Kokirku Stworzyłam sobie taki mały, całkiem przyjemny dla mnie rytuał i do pracy będę chodzić ten kawałek pieszo, o ile nie będzie lało. Dosyć długo wchodziłam nawet na to moje VIII piętro pieszo, ale już mi się odechciało. A tak przy okazji chciałabym życzyć wszystkim panom, którzy zaglądają na to forum, wszystkiego najlepszego) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 09:11 Witam)) Właśnie szykuję się do wyjazdu na szkolenie. Prawdopodobnie zajrzę tu później. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wtorku) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 10:51 Dzień dobry ) Miłe poranne rytuały ) Hihi u mnie z tym gorzej, śpię do ostatniej możliwej minuty, a biegam jak wicher ) Dona pije kawie, już chyba drugą, kokirek może się wybrał na spacer po biurowcu, Łobuz się szkoli, a ja się dowiedziałam, że lecę do Londynu w czwartek ) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 13:23 czesc wszystkim, no to pozazdroscic tylko... Londyn... słuzbowo?? ja mialam obiecany wyjazd do Chin w listopadzie ale zaczyna sie cos zmieniac w temacie wiec chyba kops.... z tych ciekawych rytuałow to u mnie tylko kawa bez spaceru...)) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 14:22 Ech, mnie służbowo to wysyłają co najwyżej do Kielc(( Sekia, ja jeszcze moze przemyślę z tą pracą u Ciebie) Koteq, do Chin to mogłaby być ciekawa wyprawa) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 14:33 Witajcie, hmm czytam tak sobie i myślę, że Was to chociaż gdzieś wysyłają, u mnie na odwrót, przysyłają szkoleniowców do Wrocławia, . A co do rytuałów to ja zawsze spacerkiem do pracy, schodzi mi na to 50 minut, ale co tam. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 14:37 Cześć Beja) Spacerem 50 minut?? To trzeba przyznać, że masz kawałek. Ja jeśli idę piechotą to mam maksymalnie pół godziny) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 14:40 lobuz5 napisał: > Cześć Beja) > Spacerem 50 minut?? To trzeba przyznać, że masz kawałek. Ja jeśli > idę piechotą to mam maksymalnie pół godziny) No gdybym włączyła zapasowy motorek ... hehehe też bym szybciej zaszła. No ale drogę do pracy mam fajną, więc warto. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 14:54 I tak spacerujesz nawet w deszcz i zimą?? Jeśli tak to podziwiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 15:06 No no no) Rzadko to spotykane)Dopiero wypróbujesz?? Czyżbyś przybyła dopiero do Wrocławia?? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 15:14 Dopiero wypróbuję tę droge zimą, bo to praca w miarę świeża A mieszkańcem Wrocławia jestem od urodzenia Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 15:20 aaaa) No tak,były dwie możliwości) Teraz mnóstwo osób albo przyjeżdża do pracy do Wrocławia albo zostało np. po studiach. Robi się podobnie jak w Warszawie) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 15:49 I do domu) Oczywiście kto może niech zaglądnie tu wieczorem) Miłego popołudnia) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 15:58 Jej, czemu te wszystkie dziewczyny tak daleko?? Człowiek by się przy okazji ukulturalnił, spędził miło czas i w ogóle) Pa kateq) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 16:19 no to przeprowadź sie do nas.... tych wszystkich dziewczyn... bedziemy sie ukulturalniac, spedzac milo czas i w ogole...) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 21:46 No nie, nikt wieczorem nawet nie zajrzał???? Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 21:53 Ja zajrzałam... chociaż ja tu tylko podczytuję ... nieśmiało Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:00 Ooo i Aga.andro jest... będzie dobrze Zobacz, Aga napisała, że "tu tylko podczytuje"... więc albo ja mam przywidzenia, albo nie tylko "podczytuje" ) Ach te Kobiety Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:06 ja nawet jak jestem to niewidzialna, ujawnię się z całą mocą w sobotę Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 21:58 Witaj Lobuz5, Ty jesteś, ja jestem... może jeszcze się ktoś pojawi Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:01 To i ja się zamelduję ) Nadrobiłam zaległości w czytaniu, bo coraz mniej czasu. Aż sama się dziwię, że mnie aż tyle w tym wątku ) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:09 Ooo, robi się coraz ciekawiej, witam wszystkich :0 Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:13 Tu każdy jest mile widziany)No chyba, ze nie potrafi się zachować) Witam Panie i Ciebie kokirku) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:10 aaaaaa, to jesteście)Potrzebujecie tylko zachęty)) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:12 ja tu jeszcze wrócę... ale teraz idę się wysypiać bo budzik nie zna litości niestety Dobranoc wszystkim Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:15 Mój budzik też nie zna litości - codziennie o piątej rano zaczyna swój koncert, ale ja tu jeszcze posiedzę... W takim miłym towarzystwie człowiek nie mysli o śnie A Tobie Aga miłych snów życzę Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:22 Kokirek, podziwiam, ja wstaję przed 7 ale i tak te 7 godzin muszę przespać. Pomału też się zbieram. Jeszcze kilka stron przed snem przeczytam i lulu)Dobranoc) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 30.09.08, 22:28 W takim razie przyjemnego czytania Lobuz i miłych snów, Dobranoc Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 07:52 Witam wszystkich z rana Poranne zwyczaje zachowane, chociaż dzisiaj pada. Nic się nie stało. Kilka kropel deszczu mnie nie przestraszy Wczoraj miałam okropny dzień. Brat zadzwonił z pracy, że miał wypadek i noga strasznie spuchła i boli. Na szczęście po wizycie u ortopedy okazało się, że kolano jest tylko stłuczone, ale tak się tym wszystkim zdenerwowałam, że trzymało do wieczora. Co najmniej do niedzieli brat ma się mało ruszać, więc dostęp do komputera po południu będzie utrudniony, ale może pozamienia się chociaż na chwilę. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 09:45 Witam wszystkich) No i już sroda)Coraz bliżej weekendu) Oj, to będzie bardzo intensywny weekend) Pozdrawiam Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 10:09 Dzień dobry wszystkim wyspanym, bo wstającym po 5 rano Chyba zrezygnuję z porannej pośniadaniowej drzemki i bedę wstawać pół godziny później Zanim wykończy mnie jesień... Weekend coraz bliżej... po drodze też może się sporo zdarzyć Miłej środy ! Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 10:32 Cześć Aga) Musisz wstawać przed piątą?? Współczuję!!! Ja latem przez jakiś czas tak wstawałem i byłem potem padnięty. Wstawałem wczesniej ale kładłem się jak zwykle, gdzieś około północy. To nie był najlepszy pomysł) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 10:48 Łobuz - właśnie dlatego kładę się dość szybko A do takiego wstawania można się przyzwyczaić... Budzę się na dobre po drodze z Dworca do pracy Nie ma to jak spacer z rana ! Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:02 Aga, dojeżdżasz PKP?? Askad jeśli wolno zapytać?? Może też jesteś z Oławy??) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:05 nie, ja w kierunku na Jelenią i Wałbrzych PPKP niestety lub na szczęście Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:10 Najbardziej szkoda czasu na dojazd, prawda?? Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:19 Oj szkoda, szkoda ! I to czekanie na pociąg, który będzie kiedyś, bo "opóźnienie może ulec zmianie" Najgorzej jest zimą. Ale rano w pociągu można jeszcze podrzemać Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:26 Ode mnie pociąg jedzie 20 minut więc lepiej nie drzemać. Można się potem w Opolu obudzić)) Ja tylko czasem wsiadam w pociąg a i tak to czekanie i opóźnienia doprowadzają mnie do szału. Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:30 czy mi się wydaje czy wątek się tnie i jakos tak technicznie muli ?? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:37 W jaki sposób tnie?? Ja widzę wszystkie wpisy podzielone na setki i na każdą mogę wejść Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:43 mi się czasem nie pokazują najnowsze wpisy - tnz wiem że są, bo wątek podskoczył, ale ich nie widzę ... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:50 U mnie też się to zdarza. Czasem jest tak dlatego, ze strona liczy wpis a jeszcze go nie wyświetla. Tak jest np. gdy sama dokonasz wpisu. Jest on widoczny dopiero po chwili. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 11:42 Ja bardzo przepraszam ale gdzie jest reszta towarzystwa???? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 12:14 A reszta towarzystwa zwiedza sobie inne wątki, a przy okazji konsumuje śniadanie Głodna się od tego wszystkiego zrobiłam) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 12:23 Dzięki Aga Po kanapce zostało już tylko wspomnienie niestety, ale herbatka jeszcze została. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 12:38 Uuu, ja już dawno po śniadaniu. Napiłbym się jeszcze kawy ale już się skończyła. Muszę chyba od kogoś pożyczyć) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 12:44 mogę pożyczyć, ale jeśliś smakosz, to raczej ci nie posmakuje Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 13:02 Aż takim smakoszem nie jestem)Kawa ma być gorąca i mocna, resztę jakoś zniosę) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 13:08 3 w 1 może być ?? jak tak to prosze bardzo czestuj się Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 13:26 Łobuz ja mogę Ci zaproponować zdobyczną kawę rozpuszczalną Nescafe Gold. Jak pasuje, to zapraszam serdecznie) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 14:30 A ja dzisiaj po pracy wybieram się do galerii handlowej i tylko się zastanawiam, o której dotrę do domu? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 14:51 Ja dziś jeszcze tylko pół godziny) Niestety nie wracam do domu i dziś nie będę na necie(( nadrobię jutro) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 15:29 Na mnie już pora. Życzę wszystkim udanego popołudnia i do jutra)Pa Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 01.10.08, 16:18 hej a ja zajrzalam tu na chwile i zaraz uciekam... upierdliwi szefowie zyc mi nie dali dzis do jutra Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 07:53 Witam wszystkich z rana Wczoraj komputer był oblężony, ale brat obiecał, że dzisiaj się zamienimy. I tak siedzi teraz cały czas w domu, więc może do mojego powrotu katować "Wiedźmina". Pozdrawiam) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 08:44 )) Witajcie, mam nadzieję, że u Was również świeci słońce... aż chce się pracować ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 08:59 Witaj Kokirku Słoneczko właśnie znowu wyszło, ale niestety jest coraz więcej chmur i dosyć mocno wieje. Jak dzisiaj szłam do pracy przez park, to pod stopami miałam dosyć gruby żółto-czerwono-brązowy dywan z opadłych liści, a jeszcze wczoraj jego nie było. Muszę chyba w jakiś weekend wprosić się do koleżanki i zrobić w lesie sesję fotograficzną) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 11:09 Witam wszystkich)Co słychać???) Pewnie niewiele osób interesuje się pilką nożną ale i tak Was zapraszam na dzisiejszą rundę rewanżową pucharu UEFA) Myślę, ze warto a gra Lech i Wisła) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 11:25 Cześć Łobuz A ja się właśnie interesuję i mecz może być ciekawy. Mam nadzieję, że miałeś udane popołudnie? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 11:48 Tak, dość udane)Mam nadzieję, ze następne też takie będą)Oj będzie się działo) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 12:22 A ja już jestem po zebraniu. Błyskawiczne tempo, nie ma co Szybko, sprawnie i treściwie. Dzisiaj jest wyjątkowo słodki dzień. Najpierw nas częstowali francuską czekoladą, a później śliwkami w czekoladzie. Jutro z kolei inauguracja roku akademickiego, na którą idę służbowo, później bankiet, a wieczorem na Mazury) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 12:45 Ja z kolei jadę do Szklarskiej Poręby) Tylko męskie towarzystwo) Będę musiał się w sobotę śpieszyć, żeby zdążyć na spotkanie z ludźmi z forum) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 14:11 cześc WAM) czyli spotkanie wroclawskie zbliza sie wielkimi krokami??... fajnie ze takie rzeczy sie udaja; nasze warszawskie tez wyszlo a co do meczy to ja rowniez interesuje sie... siedze na kanapie i ogladam Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 14:46 kateq, dziewczyna interesująca się futbolem to normalnie marzenie)) Ja też sobie dziś sprawię futbolową uczte. Mam nadzieję, ze okaże się, że można się z powodzeniem pasjonować piłką z udziałem polskich drużyn)Nic nie opowiedziałaś o Waszym warszawskim spotkaniu. Ja gdzieś w połowie października będę w Warszawie)) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 15:12 Niedługo koniec pracy, więc życzę Wam wszystkim miłego popołudnia. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 15:50 I Tobie Dona również) Ja też już się zbieram)Do jutra!!! choć moze jeszcze tu zajrzę) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 19:30 Hej Miałam nadzieję, że ktoś tu zajrzy. Dorwałam się do komputera, a tu cisza. Szkoda. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 19:37 O jednak ktoś jest Witaj Beja Zrobiłam dzisiaj zakupy przed wyjazdem do rodziców i ręce jeszcze mnie bolą, ale było warto) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 19:42 Ja dziś też po zakupach, ale takich drogeryjnych, za to wczoraj dzień mogę zaliczyć do udanych, bo kupiłam i wymieniłam to za czym od dłuższego czasu chodziłam Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 19:52 Witaj Kokirku I Ty postanowiłeś nas jeszcze odwiedzić? Beja ja wczoraj wybrałam się do Media Markt po suszarkę, a najlepsze jest to, że udało mi się ją kupić i to taką z jonizacją Jutro szykuje się ciekawy dzień i mam nadzieję, że będzie on udany. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 20:02 Oczywiście, że postanowiłem Was odwiedzić... Co będę tak sam w pokoju siedział )) Nie ma to jak wieczór w miłym towarzystwie ) Odpowiedz Link
aneta.au Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 20:16 racja.. do miłego towarzystwo zawsze warto się przyłączyć..) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 20:41 Co prawda to prawda, ale ja dzisiaj i na gg się udzielam, więc wpadam tu trochę z doskoku Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 02.10.08, 21:25 Ależ był mecz) Niestety Wisła odpadła(( Wielka szkoda bo była zespołem lepszym(( Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line 03.10.08, 06:22 Niestety tak to jest w sporcie, że aby ktoś mógł wygrać, ktoś musi przegrać Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 03.10.08, 09:47 Witam Wszystkich Piątek mamy Cieszyć się trzeba Ja przed 11 znikam i idę na tą inaugurację. Ważne, że nie będę musiała w pracy siedzieć Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 03.10.08, 10:19 Ech, tak się szybko żyje, ze na wszystko nie starcza czasu..... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 03.10.08, 10:02 Dzień dobry)) Piątek, stan umysłu) Witam wszystkich serdecznie i miłego piatku własnie życzę) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 03.10.08, 10:06 Dzień dobry forumowicze) i wszyscy fani futbolu) ale LECH gra dalej i tak trzymac... moze w koncu cos pozytywnego wydarzy sie dla naszej pilki... tak niesmialo sobie marzę)) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line 03.10.08, 10:04 no no ... to zabrzmialo jakbym byla Twoim marzeniem )))))).... a jak bedzie sie zblizal termin Twojego przyjazdu to daj znac, zorganizujemy sie w kilka osob... mam przynajmniej taka nadzieje bo nie zawsze ludzie trwaja w swojej checi do spotkan....... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 03.10.08, 11:48 Cześć To prawda. Wszyscy są pełni zapału a jak przychodzi do spotkania zjawiają się nielczni. No Lech gra ale ja i tak jestem zły na Wisłę. Według mnie miała większe szanse awansu niż Lech. Austria zagrała naprawdę dobre zawody. Żeby jednak wygrać trzeba po prostu gryźć trawę. Wiśle znowu to się nie udało.... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 03.10.08, 16:11 Jestem już po bankiecie. Było super. Życzę wszystkim miłego weekendu i do niedzieli wieczorem albo do poniedziałku) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 08:09 Witam z rana Chciałam się tylko przywitać, bo mam szalony poranek, ale później na pewno tu zajrzę. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 09:40 I ja witam w poniedziałkowy poranek) Co u Was słychać?? Sekia już wróciła z wojaży?? No i jak tam weekend? Proszę zdawać relację) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 09:57 U mnie było spokojnie i rodzinnie. Jak zwykle zresztą, a za tydzień znowu jadę na Mazury i już odliczam dni. A Tobie jak minął weekend? Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 10:41 Ja też witam wszystkich w ten pochmurny i smutny poniedziałek. Okropnie mi się dziś wstawało a głowa boli mnie niemiłosiernie - będę chora(( Wczoraj mimo słońca siedziałam cały dzien w domu(( Uroki jesieni Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 10:45 Cześć Zenka) Mój weekend dość był wyczerpujący. Już w piątek pojechałem do Karpacza na wieczór kawalerski. Balowaliśmy prawie do 5 rano. Potem chwilka snu i przyjechałem do Wrocławia bo mieliśmy spotkanie z ludźmi z forum. Ledwie żywy dotarłem do domu o17.Na szczęście niedzielę spędziłem w domu) Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 10:59 Łobuz, ależ myśmy się widzieli w Spiżu Przecież ja też byłam na spotkaniu)) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 11:07 No pewnie, że się widzieliśmy)To była odpowiedź bardziej do Dony, która zapytała jak tam weekend) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 11:33 No i jakie odniosłaś wrażenia po spotkaniu??) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 12:13 Witajcie, Jak ja nie znoszę poniedziałków, co za okropny dzień. Ja chcę już weekend. A tak a'propo to w tym spiżu za duzo stolików i ludzi. Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 12:17 Dużo, dużo, ale może ja się nie sprawdziłam w roli opisywacza... Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 12:23 Aga, ja mam wrażenie, że myśmy wyszli nim dotarła do nas Beja Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 12:32 Ja dotarłam około 15:10, ale nic to do domu blisko miałam, Aga opisy były ok Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 12:19 Pozytywne wrażenie zrobiła na mnie frekwencja Przyszli wszyscy deklarujący obecność! Oczywiście Beja jest usprawiedliwiona)) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 12:22 Zenka, bardzo dyplomatyczna odpowiedź)) Cześć Beja) Aga, dużo dużo czego?? Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 12:34 dużo stolików i ludzi czyli wyszliście zaraz po mnie... Odpowiedz Link
aretah Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 12:35 a moze by tak wątek z pogaduchami podzielic? Zaczac nowy... trochę się juz zapchał nieco... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 12:48 Aretah masz rację. Trzeba założyć nowy wątek, bo ten się już za bardzo rozrósł. Oficjalnie ogłaszam powstanie nowego wątku "Pogaduchy on-line II". Zaraz go założę i zapraszam wszystkich miłośników pogaduch. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 13:03 A ja bym wolał tutaj zostać(( Beja, my wyszliśmy dopiero około 16. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line 06.10.08, 13:19 Łobuz nie narzekaj Oprócz II w nazwie wątku tak naprawdę nic się nie zmieni) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line 08.10.08, 14:06 Wiem, że są pogaduchy II, ale nadrabiałam zaległości w czytaniu i już wiem, jak Wam minął weekend, jakie są wrażenia po spotkaniu ) I jakoś nieco żal pierwszej części ) Odpowiedz Link