darus191 02.08.08, 23:37 odeszl zona,zostalem sam.chce z kim pogadac.komus sie zwierzyc.bardzo ciezko byc samotnym.szczegolnie po 20 latach malzenstwa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowisia Re: chce pogadac 03.08.08, 10:25 czesc nie bede ci pisala ...glowa do gory wszystko sie ulozy.....bo to wytarte slogany sama teraz to przezywam i wiem jak jest ciezko tyle ze ja zostalam sama po 15 latach ,zawsze mi sie wydawalo ze bede szczesliwa do konca zycia i jeszcze godzine dluzej ,ale stalo sie inaczej a on ma mlodsza i cieszy sie zyciem szkoda tylko ze rozstalismy sie w paskudny sposob przez jego zazdrosc i jeszcze na koniec mnie okradl no coz musze dalej zyc pozdrowionka Odpowiedz Link
dor-ti Re: chce pogadac 03.08.08, 10:33 20 lat to sporo...15 też...ale mnie zdarzyło się to po 11 latach....i wcale nie wiem czy im wcześniej tym lepiej, czy może im później tym gorzej... W każdym przypadku boli jednakowo i ma się jednakowe poczucie żalu, rozpaczy, bezsilności...oczywiście z czasem mija ale blizna pozostaje. Odpowiedz Link
goja123 Re: chce pogadac 08.08.08, 23:59 czesc!Wtakich chwilaxch ciezko jest o rozmowe pozwol wiec ze pomilcze z Toba .......a jesli uznasz ze naprawde nie tego potrzebujesz wyslucham Cie ,umiem sluchac....goja Odpowiedz Link