zuzawro 19.08.08, 11:28 witam.jestem singlem, terapeuta.nosze sie z zamiarem otwarcia biura matrymonialnego.takiego z warsztatami z terapeutami, stylistami, tancami, wyjazdami.myslicie ze to dobry pomysl? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lobuz5 Re: biuro matrymonialne 19.08.08, 11:56 Hmm, może i niezly choć wydaje mi się, ze w dobie internetu klientów za wielu nie będzie. Teraz do biura matrymonialnego zgłaszają się albo desperaci albo osoby szalenie konkretne, które chcą szybko załatwić sprawę i trafić bez pudła) Może lepszym pomysłem byłoby stworzyć klub dla singli, w którym byłyby właśnie zajęcia z tańca, organizowano by wyjazdy a zajęcia terapeutyczne byłyby jedynie działalnością uboczną. Taki klub z kartą członkowską i opłacanym miesięcznym abonamentem)Kto wie, może to dobry pomysł. Odpowiedz Link
szyszkasosny Re: biuro matrymonialne 19.08.08, 20:43 Łobuz ma dużo racji! Zależy gdzie to biuro. Może jeszcze w dużym mieście ma rację bytu. Ale najlepiej to chyba klub dla singli otworzyć z kartą członkowską. Są już takie, ciekawe czy Połówki Pomarańczy mają dużo chętnych na imprezy? Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: biuro matrymonialne 19.08.08, 20:06 hej zuzawro napisz do mnie lub podaj jakies namiary, chetnie podzielę się swoim doświadczeniem Odpowiedz Link
graf1981 Re: biuro matrymonialne 19.08.08, 20:33 pomysl wart uwagi, chociaż lobuz5 ma troche racji... Odpowiedz Link
ice_ice Re: biuro matrymonialne 20.08.08, 10:03 A ja bym skorzystała, tylko tak myślę, że "zuzawro" sugeruje Wrocław, a tam to chyba macie pod dostatkiem takich organizacji...? czemu, ach czemu nie ma porządnego fajnego biura, klubu dla singli na Pomorzu Środkowym... Czemu nie ma tu singli, którzy by singlami nie chcieli już być Odpowiedz Link
ice_ice Re: biuro matrymonialne 21.08.08, 14:16 Nie ma czego, singli czy biur matrymonialnych? Biur nie ma, singli też nie [poza mną, lat 35 ] A staram się wychodzić do tych ludzi! Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: biuro matrymonialne 20.08.08, 21:41 ice_ice nie masz czego żałować, ze nie ma biura matrymonialnego w Twojej okolicy bo zapewniam Cie, że milości bys tam nie znalazła znam dobrze warszawskie biura i tam tez miłości nikt nie znajdzie... Jedna wielka ściema... Może kiedys to miało rację bytu ale nie teraz w dobie internetu pozdrawiam Odpowiedz Link
aniab1311 Re: biuro matrymonialne 04.11.08, 11:33 Bardzo dobry ) - sama z chęcią skorzystam - oderwałoby mnie to od szarej rzeczywistości ) Odpowiedz Link
ryganta Re: biuro matrymonialne 05.11.08, 17:59 Ja pracowałem kiedys z taka pania która miała podobny plan na biznes. Tyle tylko, ze mozna było z jej rozmowy wywnioskowac, ze jej predzej chodziło o zbijanie kasy na niezaradnych zyciowo ludziach (tak twierdziła) niz pomoc. Dlatego mam sceptyczny stosunek do tego typu profilu działalnosci. Odpowiedz Link
hey_you Re: biuro matrymonialne 09.11.08, 12:55 Myślę, że warto. Mimo tych wszystkich portali randkowych, które moim zdaniem niekoniecznie działają. Jakby podejść do tego z sercem i jakimiś umiejętnościami psychologicznymi i socjologicznymi, z umiejętnością gromadzenia samotnych ludzi..hmmm...daj znać jak już będzie Odpowiedz Link