galalitka 08.09.08, 19:12 Witam Tak sie zastanawiam czy jest tutaj ktos samotny z pieknego (hihihi) miasta Sosnowca...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazir30 Re: Sosnowiec 08.09.08, 22:01 tez pytanie ,jasne że sa tacy ludzie , naprzykład ja ,ale osobiscie znam wielu innych. Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 09.09.08, 11:53 No prosze! a juz myslalam ze nikogo wolnego tu nie ma Ja znam same parki a samotnych osob juz nie znam Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 09.09.08, 19:42 Widzisz bo ludzie samotni sa niewidoczni , wielu z nich siedzi w domach ,praca ,dom i tak naprzemian to jeszcze zalezy ile ma sie lat . Bo jak koło 30-stu to własciwie nie ma sie wyjscia bo znalezienie kogos wolnego jest awykonalne i to nie dlatego ze nie ma samotnych ludzi ale dlatego ze ludzie sie w sobie zamykaja i nie sposób do nich trafic. Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 09.09.08, 20:15 > Bo jak koło 30-stu to własciwie nie ma sie wyjscia bo znalezienie kogos wolnego jest awykonalne... No to mnie pocieszyles!! dzieki ale chyba po czesci masz racje, czasami odcinamy sie od innych i zamykamy sie w 4 katach ale czasami bywa tak, ze "na sile" chcemy wyjsc do ludzi i szukamy towarzystwa... nawet tutaj ;D Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 09.09.08, 21:29 galalitka napisała: > Witam > Tak sie zastanawiam czy jest tutaj ktos samotny z pieknego (hihihi) miasta Sosnowca...? WITAM, PEWNIE, ŻE SĄ TYLKO ... DZIAŁAJĄ Z UKRYCIA CZYŻBY SIĘ WSTYDZILI, ŻE SĄ Z SOSNOWCA...? POZDRAWIAM Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 09.09.08, 21:37 a moze boja sie, ze straca anonimowosc i zostana zidentyfikowani ;D To juz jest nas 3 sztuki... az mi lepiej, ze nie jestem tu sama Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 11.09.08, 20:24 Ech... widze, ze S-c nie jest chetny do rozmowy ani do poznania milej, sympatycznej i humorzastej kobietki Odpowiedz Link
kolarz-5 Re: Sosnowiec 12.09.08, 11:44 Ależ jest chetny, jest Nie zgadzam się z opinia j/w że ludzie ok 30 sa pozamykani w sobie, wręcz przeciwnie. To własnie ten wiek zmusza nas do podjęcia pewnych działań mających na celu zmiany w zyciu. Dotyczy to samotnych, bo pozostali 30 latkowie, którzy już od kilku lat są w zwiazkach małżeńskich itp nie odczuwają przymusu ( no nazwijmy to że natura każe, Darvin sie domaga ) zmian. To własnie każe samotnym wyjsć z ukrycia, do świata żywych bo tam mozna znaleźć swą druga połówkę. P.S.' Ja osobiście nigdy nie byłem zamknięty w sobie, wręcz przeciwnie, byłem w kilku związkach, niektóre były naprawde poważne no aaaaale .... tak się ułozyło i obecnie jestem sam. P.S." Fakt faktem, 30 lat to jakas granica w życiu człowieka. Cos jak z tą ryba w filmie "Arizona Dream", ryba młoda ma oczy po ubu stronach głowy i widzi to co po lewej i po prawej stronie, kiedy ryba przekracza pewną granice jedno oko przechodzi na stronę drugiego oka i ryba wtedy widzi wyraźniej to co jest po jednej ze stron, równoczesnie przestaje widzieć to co po drugiej stronie. Pozdrawiam kolarz Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 12.09.08, 17:56 Ufff jak milo, ze ktos sie odezwal bo juz myslalam ze nawet tutaj nikt sie nie da "zlapac" ;D Dla ludzi samotnych 30-stka to taki przelomowy wiek. Ma sie wrazenie, ze cos umknelo, cos sie skonczylo a w najgorszym wypadku, ze zycie przelecialo przez palce W koncu to juz prawie polmetek! No ale w piatek, kiedy to zaczal sie weekend, potrzeba wiecej optymizmu Czy kolarz ma jakies plany na weekend? Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 12.09.08, 20:53 galalitka napisała: > Ufff jak milo, ze ktos sie odezwal bo juz myslalam ze nawet tutaj nikt sie nie > da "zlapac" ;D UWAAAAGAAAAAAA ŁAPAKA HAHA > > Dla ludzi samotnych 30-stka to taki przelomowy wiek. Ma sie wrazenie, ze cos um > knelo, cos sie skonczylo a w najgorszym wypadku, ze zycie przelecialo przez pal > ce W koncu to juz prawie polmetek! JAKI TAM PÓŁMETEK... NIE ZNASZ POWIEDZONKA, ŻE "ŻYCIE ZACZYNA SIĘ PO TRZYDZIESTCE".... POZDRAWIAM Odpowiedz Link
kolarz-5 Re: Sosnowiec 13.09.08, 11:17 Na dziś wieczór jestem już umówiony, ale to dopiero na 17tą Teraz jestem wolny, więc możemy się teraz spotkać. No tak powiedzmy za 2 - 3 godziny . Znasz mój e-mail, więc pisz śmiało Mieszkam na Piastów a gdzie mieszkają drogie forumowiczki ? P.S. Na jutro nie mam planów Pozdrawiam kolarz Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 12.09.08, 20:49 galalitka napisała: > Ech... widze, ze S-c nie jest chetny do rozmowy ani do poznania milej, sympatyc > znej i humorzastej kobietki HMN... SOSNOWIEC MOŻE I NIE JEST... ALE LUDKI Z SOSNOWCA PEWNIE SĄ CHĘTNE DO ROZMOWY CZASEM TYLKO NA NECIKU "NIE SIEDZĄ"... MIŁA, SYMPATYCZNA I HUMORZASTA MOO-NIA... HAHA - POZDRAWIA M.IN. GALALITKĘ Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 12.09.08, 21:25 O! kogo to moje piekne (coz za skromnosc) oczy widza Lapanke czas zaczac! Sieci i sidla z szafy wygrzebac i cos upolowac ;] Ech jeszcze z przyneta cos trzeba zrobic zeby branie bylo lepsze... Wiesz moo-nia... za kilka lat bedziemy mowic, ze to jednak po 40-stce zycie sie zaczyna Pozdrawiam Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 12.09.08, 21:36 galalitka napisała: > O! kogo to moje piekne (coz za skromnosc) oczy widza TAKA SKROMNOŚĆ TERAZ JEST PONOĆ W CENIE WIĘC I JA SIĘ POCHWALE, ŻE MAM PIĘĘĘĘĘĘKNE OCZKA HAHA > > Lapanke czas zaczac! Sieci i sidla z szafy wygrzebac i cos upolowac ;] Ech jeszcze z przyneta cos trzeba zrobic zeby branie bylo lepsze... GALALITKA PEWNIE WYMYŚLIMY JAKĄŚ PRZYNĘTE > Wiesz moo-nia... za kilka lat bedziemy mowic, ze to jednak po 40- stce zycie sie > zaczyna NAWET JEŚLI TO ... DOPIERO ZA KILKA LAT TAK BEDZIEMY MÓWIĆ... A TERAZ JESTEŚMY ZAJEFAJNYMI (ACH TA SKROMNOŚĆ) TRZYDZIESTOLATKAMI RÓWNIEŻ POZDRAWIAM Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 13.09.08, 14:17 Fakt ci to niezaprzeczalny ze nie siedzi się na tyle czesto na sieci na ile osoby zainteresowane by chciały ) Ja tam nie mam nic przeciwko by wybyć na jakies małe piwko ,zwłaszcza że mieszkam w centrum i nawet po "małym " piwku moge dotrzec do chaty ;P Niestety ten weekend odpada. Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 13.09.08, 16:47 Jak milo sie zrobilo Zainteresowana tez czasami nie ma czasu zeby tutaj siedziec ale czesto zaglada. A co powiecie na wspolne spotkanie...? Jakies piwo w centrum. Co wy na to? Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 13.09.08, 19:56 galalitka napisała: > A co powiecie na wspolne spotkanie...? Jakies piwo w centrum. Co wy na to? ja jestem za - piwko w miłym towarzystwie a może nieujawniającym się zrobimy psikusa i szczegóły na mailach ustalimy... Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 15.09.08, 20:24 No i Sosnowiec milczy Moonia z checia napisalabym do ciebie ale cos mi to nie wychodzi wstyd! A tak sie zastanawiam co panowie na ten nasz pomysl... chca do nas dolaczyc czy nie lubia kwadracikow ;D Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 15.09.08, 21:15 galalitka napisała: > Moonia z checia napisalabym do ciebie ale cos mi to nie wychodzi wstyd! > A tak sie zastanawiam co panowie na ten nasz pomysl... chca do nas dolaczyc czy nie lubia kwadracikow ;D Aż się boje zapytać czemu nie wychodzi... Hmmm... Panowie pewnie odpoczywają po weekendzie Pozdrawiam Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 16.09.08, 20:42 Czuje tu pewną insynuacje jakoby panowie walili sake aż miło w weekend a w nastepne dni tygodnia leczyli kaca. Stanowczo zaprzeczam!!!! (w koncu flaszka na 2 głowy to nie picie nie? ) A kwadracik hmmm ..... któraz to wymyśliła takie czteroznaczne określenie? ps. słać ,słać niektórych trzeba gwałtem wyciagac z domowych pieleszy Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 17.09.08, 16:45 Żadnej takiej insynuacji nie było... no przecież Panowie mogli odpoczywać np. po dyskotekowych tańcach... Pewnie, że to nie picie szczególnie jak to była flaszka wody... mineralnej A kwadracika to ja tam nie wymślałam haha Hmm...czyżby w Sosnowcu mieszkali sami domatorzy....? Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 17.09.08, 19:33 Ja tam raczej myslalam o dzinie z tonikiem a nie o sake Jezeli to bylo 0,5 na dwoch... to nawet nie ma o czym mowic, toz to bylo ledwo polaskotanie kubkow smakowych Wychodzi na to, ze bedzie trzeba wyciagac ludzi na gwalt (w dodatku na kwadracik ) bo pogoda jest beznadziejna! nic tylko siedziec pod koldra! no ale... moze jednak uda nam sie wystawic czubki nosow z naszych czterech scian i wyruszyc na sosnowieckie piwko Odpowiedz Link
kolarz-5 Re: Sosnowiec 18.09.08, 13:12 Więc. Jakie lokale proponujecie w celach poznawczych ? W jakie dni? W weekend będzie trudno o wolne miejsca, dlatego myślę że lepiej bedzie spotkać się w tygodniu, mniej ludzi a co za tym idzie łatwiejsza identyfikacja Mnie osobiscie pasuje w każdy dzień tygodnia po godzinie 17ej ( no chyba żeby mi coś ważnego wyskoczyło ) ale wtedy oczywiście powiadomiłbym Was o tym Pozdrawiam i napiszcie z jakich dzielnic Sosnowca jesteście. Ja już napisałem gdzie zamieszkuję Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 18.09.08, 18:01 Tez mi sie wydaje, ze latwiej nam bedzie spotkac sie w tygodniu. Tylko mnie nie pasuje ani jutro ani poniedzialek. W pozostale dni moge wyskoczyc na piwko albo kawke A ja jestem z centrum Wychodzi na to, ze w S-cu sa tylko 4 samotne (lub jak kto woli wolne) osoby... a co z reszta???? szczesliwie zakochani...? Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 18.09.08, 22:38 To może w środę uda nam się wypić wspólne piwko lub kawkę...? A ja mieszkam w ok. tzw Ludwika Pozdrawiam Odpowiedz Link
kolarz-5 Re: Sosnowiec 19.09.08, 12:25 Mnie osobiście środa pasuje . Myśle że do środy zdążymy ustalić miejsce i godzine spotkania . Macie dostęp do internetu w weekend ? Tak pytam z ciekawości, czy czasem nie bedzie przez weekend ciszy w eterze Pozdrawiam i miłego weekendu życzę. U mnie weekend już za 3,5 godzinki Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 19.09.08, 21:37 Mnie sroda tez odpowiada a co do miejsca to moze Piwnica pod dzwonem?? Wszystko wskazuje na to, ze w weekend ja tu bede... Mam nadzieje, ze nie zanudze sie na smierc przez tych kilka wolnych dni i dzielnie dotrwam do srody Milego leniuchowania (no chyba ze ktos z was pracuje w weekend...) Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 20.09.08, 08:12 Ja mam dostęp do internetu ... wyjątek stanowią tzw wypadowe weekendy) Galalitka - dotrwasz ... również pozdrawiam i do... ) Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 21.09.08, 17:16 Juz sie doczekac nie moge srody Wychodzi na to, Moonia i kolarz do spotkania gotowi, jeszcze tylko nazir nie potwierdzil swojej gotowosci do picia z nami piwka Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 21.09.08, 19:27 No prosze... grono samotnych nam sie powieksza Jeszcze brakuje tylko miejsca i godziny no i nazira! Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 23.09.08, 20:36 AAAAAAAA ostatnim rzutem na taśmę!!!!!!!!! Jestem!!!!! Przynaje bez bicia ze zapomniałem Prosze o wybaczenie )) Mnie pasuje środa, czwartek nie bardzo ,no ale wszystko moze sie zmienić Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 23.09.08, 20:38 Tyle ze najszybciej o 18.30 bo o 18 siedze jeszcze w pracy w centrum Katowic Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 23.09.08, 20:51 Nazirku jak ja sie ciesze, ze sie w koncu zjawiles juz sie obawialam zes sobie poszedl gdzies w swiat! Strasznie dlugo siedzisz w pracy! jaki jest % szansy, ze dasz rade przyjsc na piwko w czwartek????? A gdzie sa panie??? Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:02 Jest spora szansa ,bo co prawda na czwartek jestem juz umówiony na piwko ze znajomymi z pracy ale.... chyba wole poznac nowych ludzisków )) Ale najszybciej o 18.30, na szczescie mieszkam w centrum i na szczescie potrafie sie błyskawicznie przemieszczać)) Wiec w czwartek poszukam pabu i o 18.30 moge sie z wami zakotwiczyc. Tylko musze wiedziec do kogo podejsc, nie wiem ,moze jakiś znak rozpoznawczy np. wszyscy w długich skurzanych płaszczach ala Matrix i w ciemnych okularach ? Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:15 Jak milo ze wybrales nas zamiast wspolpracownikow. Ja raczej myslalam o czerwonym gozdziku w lewej rece albo gazecie z piatku Mysle, ze szczegoly obgadamy jutro, moze nasze Panie w koncu sie pojawia i cos wymysla bo wyjdzie na to, ze bede ja jedna i dwoch panow... kobiety! ratujcie! ;D Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:22 Skad ja qrna wezmę gazetę z piatku !!! Jaki goździk!!! Juz nie kwitną sąsiadce w ogródku!!! ps. wiec zjawie sie jutro i poczytam co wymysliliście. Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:30 Do kwiaciarni po gozdziki a nie biednej sasiadce z ogrodka kwiatki krasc! Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:32 galalitka napisała: >kobiety! ratujcie! monia-kruszynka już się pojawiła ;P nio i galalitka chyba nie będziesz jedyną Panią wśród tych dwóch Panów Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:34 Uffff! kamien z serca mi spadl Monia ratujesz mi zycie ;D i diabli wiedza co jeszcze ;D Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:39 Mroczna piwnica,dwóch nieznanych facetów i jedna kobieta!! Oj widze że za duzo hororów sie naogladało Galalitka Bo cóz moglibyśmy ci prócz zycia zabrać? Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:35 nazir30 napisał: >chyba wole poznac nowych ludzisków )) nazir30 jakie chyba ?????? Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:43 Napisałem "chyba" ? Ach te cholerne chochliki internetowe!!! Chiałem napisac z chęcia a wszystko poprzekręcały Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:46 jeśli to wina internetowych chochlików to ... usprawiedliwiony jesteś Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 22.09.08, 20:23 No nie!! Kobieta przychodzi umeczona do domu, siada przed kompem z mysla ze juz wszystko ustalone - i czas i miejsce - a tu nic... cisza i pustka! Jak tak dalej pojdzie to sama bede musiala isc na to piwo srodowe Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Sosnowiec 22.09.08, 21:32 galalitka napisała: >Jak tak dalej pojdzie to sama bede musiala isc na to piwo srodowe a tam od razu sama może jeszcze ktoś do nas dołączy ... Odpowiedz Link
kolarz-5 Re: Sosnowiec 23.09.08, 10:42 Włąsnie się dowiedziałem że akurat jutro będą mi remot w mieszkaniu robić. Szlag by to! akurat jutro a już 2 razy mieli u mnie być i nie przyjechali, chyba dlatego że nie byłem z nikim umówiony hehh. Ale dzwoniłem do nich 2 x i wiem że bedą na 100% w środę. Stąd moja prośba do Was: Możemy przełożyć to spotkanie na czwartek ? W czwartek napewno bedę wolny. Z góry przepraszam, bo wiem że się nastawialiście na środę, ale bardzo bym chciał się z Wami spotkać przy piwku . Więc, może być Czwartek ? Ja proponuję godzinę 18 ale oczywiście później też może być P.S. Gdzie jest ta "piwnica pod dzwonem" ?? Naprawdę, pierwsze słyszę , to pewnie wynik moich nader rzadkich wypadów do lokali w centrum, no aaale, lato było to człowiek spędzał czas raczej na łonie natury; grill nad jeziorkiem, kajak, łódka, wycieczki rowerowe po Jurze, górach, czasem jakiś wypad do "Siedliska". A teraz ... z utęsknieniem spoglądam z biura w okno, myslami siegając w niedaleką przeszłość lata, wyczekujac słońca, tej słynnej Złotej, Polskiej Jesieni... Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 23.09.08, 18:49 Kruszynka czy to znaczy, ze Ty tez sie piszesz na realne piwko?? Bylo by milo Ech kolarz! Ty to masz pecha ;D a moze szczescie bo w koncu cie wyremontuja ale to chyba jakis szybki remont skoro juz w czwartek bedziesz wolny Jezeli o mnie chodzi to ja tez wole czwartek, moze dlatego ze ma byc 20 stopni na dworze. Moze lepsza bedzie 18 niz pozniejsza godzina. A "Piwnica pod dzwonem" (polaczona z kawiarnia chyba "Secesja") jest po drugiej stronie "Lochow", a Lochy sa na ul. Targowej blizej Malachowskiego niz targu Ale ja Ci zazdroszcze internetu w pracy!!!! Bardzo aktywnie spedzasz wolny czas... chociaz czemu ja sie dziwie - mamy tak malo urlopu w ciagu roku, ze grzechem jest zmarnowac go na siedzeniu w knajpach Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:29 galalitka napisała: > Kruszynka czy to znaczy, ze Ty tez sie piszesz na realne piwko?? pewnie, że się piszę na realne piwko w doborowym towarzystwie ) Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:31 To szykuj sie na czwartek kolo 18 do Piwnicy pod dzwonem! bo innej knajpki nikt nie zaproponowal Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Sosnowiec 23.09.08, 21:44 ale sie towarzystwo rozpisało więc jest szansa, że spotkanie dojdzie do skutku ale wymyślacie goździki, piątkowe gazety, płaszcze... aż musze jutro iść na zakupy Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 23.09.08, 22:02 Monia najlepiej kup wszystko! kto wie jaki kto zapamieta znak szczegolny Mam nadzieje ze po czwartku nie zmienicie zdania!!! jak tak to ukatrupie Ja uciekam stad, nie cieszcie sie - jeszcze tu wroce ;P Do jutra moi mili Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Sosnowiec 23.09.08, 22:09 galalitka napisała: > Monia najlepiej kup wszystko! > kto wie jaki kto zapamieta znak szczegolny galalitka My jesteśmy szczególne więc znaków szczególnych chyba nam nie potrzeba i tak zostaniemy rozpoznane Pozdrawiam i ... Odpowiedz Link
moo-nia Re: Sosnowiec 24.09.08, 20:00 witam, miałam wypadek i na spotkaniu nie będe... pozdrawiam i życze udanego spotkania Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 24.09.08, 20:31 Monia... mam nadzieje, ze to nic powaznego i szybko wrocisz do sil Trzymaj sie mocno! Wypijemy Twoje zdrowie Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Sosnowiec 24.09.08, 21:01 Moo-nia zdrówka życze Galalitka - oj chyba nam się Panowie zgubili .. Odpowiedz Link
galalitka Re: Sosnowiec 24.09.08, 21:13 A bo z tymi chlopami tak juz jest... Monia (i reszta)... jutro o 18:30 w piwnicy pod dzwonem? Odpowiedz Link
nazir30 Re: Sosnowiec 24.09.08, 22:31 Jawohl her obersthurmfuhrer!!!!! ) będziem a do kogo mam podejść? Galalitka powiedz choc jak wygladasz. Nu nie daj sie prosic Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Sosnowiec 24.09.08, 22:39 galalitka - ja będę ... mogę sie tylko troszkę spóźnić tak ok 5min )) Odpowiedz Link
monia-kruszynka spotkanie... 24.09.08, 22:50 Galalitka, Nazir30, Monia-kruszynka ... ktoś jeszcze chętny ? Odpowiedz Link
galalitka Re: spotkanie... 25.09.08, 05:50 Jeszcze kolarz mial byc Jakos sie znajdziemy, ja bede czekac na gorze, nie w piwnicy, Jak sie wchodzi to ciut na lewo, kilka schodkow do gory (chyba ze dwa) i tam sa stoliki, wystroj jak u prababci ;D no ro do.... Odpowiedz Link
kolarz-5 Re: spotkanie... 25.09.08, 14:42 Jestem, jestem, tylko troszkę ruch miałem w pracy Bedę na spotkaniu Mam nadzieje tylko że i Wy bedziecie Już wiem gdzie jest piwnica pod dzwonem. Więc na górze tak jak galalitka napisała o godzinie 18:30. DZISIAJ JEST TEN CZWARTEK Kolega słusznie zapytał, po czym Was poznamy ? Kolor włosów, blizny, tatuaże lub jakies inne znaki szczególne ? Do zobaczenia o 18:30 Odpowiedz Link
galalitka Re: spotkanie... 25.09.08, 17:09 Poznacie, poznacie... Wystraszony wyraz twarzy... rozbiegany wzrok... ;D Mam nadzieje, ze w czwartki jest tam malutko ludzi (a wlasciwie to mam nadzieje, ze bedziemy tam tylko my) i bez problemu trafimy na siebie Ja: jasne wlosy, ciemnawe ubranie... moze w czym to wam pomoze Odpowiedz Link
monia-kruszynka :-) 25.09.08, 22:31 Galalitka, Nazir30, Kolarz-5 dzięki za wspólne piwko Pozdrawiam Odpowiedz Link
kolarz-5 Re: :-) 26.09.08, 11:28 Ja też dziękuje. Było bardzo miło i wesoło Z chęcią spotkam się z Wami jeszcze Macie do mnie tel. jak coś Pozdrawiam Odpowiedz Link
monia-kruszynka Galalitka ... 29.09.08, 18:55 Galalitka a gdzie Ty się podziewasz....? ) Odezwij się ) Odpowiedz Link
galalitka Re: Galalitka ... 29.09.08, 21:23 Heh jestem, jestem... jak zwykle trzeba mnie trzepnac zebym sie odezwala :] Wiec sie odzywam Z opoznionym zaplonem ale... bylo milo na piwie (i piwo pycha) Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Galalitka ... 29.09.08, 21:41 dobrze, że sie odezwałaś bo już miałam ... poszukiwania zaczynać ... ) Odpowiedz Link
galalitka Re: Galalitka ... 29.09.08, 21:58 Musialabys zatrudnic jakiegos detektywa w dodatku prywatnego ;D Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Galalitka ... 29.09.08, 22:09 hmn... chyżbyś wątpiła w moje możliwości ? jakby trzeba było to by się coś wymyśliło )) Odpowiedz Link
monia-kruszynka Witam i ... 02.10.08, 22:54 Witam i pytam co tu tak cichutko ...???????? Odpowiedz Link
kolarz-5 Re: Witam i ... 04.10.08, 09:23 Jestem i pytam się co Wy porabiacie ? Nasuwa mi się taka myśl, dlaczego nikt nie odwiedza naszego forum założonego przez galiliatkę ?? Jesteśmy jedynymi samotnymi osobami w Sosnowcu, czyż to nie pocieszające ? Jedyne cztery samotne osoby w całym mieście Czy Moonia już wyzdrowiała ? Ależ dziś barowa aura ... Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Witam i ... 04.10.08, 21:13 a ja tam myślę, że forum odwiedzają tylko się nie odzywają.... Odpowiedz Link
monia-kruszynka Re: Witam i ... 04.10.08, 21:10 galalitka napisała: > Moze to cisza przed burza ;D hmmmm.... Odpowiedz Link
luzikiewicz Re: ... 28.11.08, 22:22 Ja szukam kogoś w przedziale 18-20 lat, jest ktoś taki, oczywiście single ;] Panie oczywiście ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link