timiy2 22.09.08, 11:17 tak się zastanawiam czy jest tu ktoś z Podkarpacia oprócz mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voltyzer Re: podkarpacie 29.09.08, 12:32 timiy2 napisał: > tak się zastanawiam czy jest tu ktoś z Podkarpacia oprócz mnie no jeszcze ja tutaj jestem Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 29.09.08, 14:07 A ja nie, a szkoda, bo u was jest tak pięknie.... Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 29.09.08, 14:42 jest pięknie a dzisiaj to szczególnie w ten słoneczny dzień... ehhh Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 03.10.08, 19:00 Hahaha, no i mnie zaciukałeś - nie wiem, co mogę napisać)) Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 03.10.08, 21:48 To może skomentuj sygnaturkę? Hmm..ciekawe, ciekawe.... Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 03.10.08, 22:17 hmm... ciekawie oj ciekawie, szczerze mówiąc to pozazdroszczę Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 03.10.08, 22:36 moja... tu nie ma co komentować ona chyba mówi sama za siebie Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 03.10.08, 22:41 aha, a coś takiego: dwukropek i prosta kreska - to uśmiech? Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 03.10.08, 23:03 gapuchna napisała: > aha, a coś takiego: dwukropek i prosta kreska - to uśmiech? to nie uśmiech, tylko smutna mina a to cytat a właściwie urywek z jednego utworku zespołu Metallica Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 03.10.08, 23:10 Tak myslałam, ze to raczej coś smutnego....ale proszę, nie smuć się. W sumie to nie warto! A Metallica! Kiedy słuchałam muzyki, to słuchałam i Metallica, ale tez Deep Purple, a nawet był czas, gdy hm...AC/DC - ale to dla ciebie chyba zamierzchła przeszłość Spróbuj zrobić dwie kropeczki i zakrzywioną kreseczkę Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 03.10.08, 23:19 nie taka zamierzchła przeszłość, AC/DC całkiem miło się ich słucha wiem że nie warto się smucić ale to chyba najlepiej mi wychodzi ale już się do tego przyzwyczaiłem > > Spróbuj zrobić dwie kropeczki i zakrzywioną kreseczkę właśnie próbuję Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 04.10.08, 00:36 To ja tak ci odpowiem: I feel my world shake Like an earthquake Hard to see clear Is it me? Is it fear? - jeśli lubisz taka optykę patrzenia na świat. I pomyśl, czy nie jest tak, że jednak bardzo ci to przeszkadza w życiu. Akurat te słowa wydają mi się bardzo na miejscu.... A co kropek i kresek, to powiem tak: weź dwa palce i przyłóż je sobie do ust - konkretnie w kącikach i na siłę unieś palcami usta do góry i popatrz na siebie - zobacz, czy nie będzie lepiej? tylko głupich min przy tym nie strzelaj...!!! Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 04.10.08, 09:50 nie wiem czy lubię tak patrzeć na świat, czy ktokolwiek lubi, ale czasem człowiek znajduje się w takim położeniu, a czy to przejdzie, minie to się dopiero okaże... > tylko głupich min przy tym nie strzelaj...!!! hahaha rozbawiło mnie to But now I see the sun, now I see the sun Yes now I see it Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 05.10.08, 09:10 No widzisz! Od razu podziałało. Chyba potrzebujesz właściwego startera. Poszukaj sobie coś Farben Lehre ...świetne teksty i dobra muzyka I na dzień dobry uśmiecham się szeroko, ale elegancko.... nie straszę pokazując niewłaściwe zęby .....hihihi Najlepsze zdanie: Yes, now i see it (the sun). Ba! prawda - żeby to było takie łatwe...... ale podobno należy próbować Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 05.10.08, 12:08 ja już od dłuższego czasu jestem pesymista i wcale to takie łatwe nie było, ale faktycznie należy próbować bo to teoretycznie nic nie kosztuje, a może w końcu przynieść niewymierne korzyści Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 05.10.08, 22:27 Jesteś pesymistą. Ale to wynik jakiegoś bądź jakiś zdarzeń, czy bardziej twoja osobowość? Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 06.10.08, 00:43 raczej to nie moja osobowość bo dawniej taki nie bylem, ostatnio złożyło się trochę na to czynników i zapewne dlatego tak jest... Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 06.10.08, 08:02 Przepraszam, wcześniejsze zdanie było pokręcone....czasem nie sprawdzę A co do pesymizmu - skoro nie od zawsze, to zobaczysz, minie. Chyba najszybciej minąłby gdyby ktoś ci w tym pomógł, prawda Ja od jakiegoś czasu powtarzam sobie zdanie: może być jeszcze gorzej, więc....... i to więc musi jakoś popchnąć resztę do przodu. Nie twierdzę, ze się udaje, ale.... i znów niedopowiedzenie Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 06.10.08, 19:27 ja każdego dnia budząc się powtarzam sobie że nie jest źle... i będzie lepiej (musi być ), ale niestety przeważnie nic się nie zmienia, ale zmieni bo musi bo niby dlaczego nie... Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 08.10.08, 19:01 Ja mam inna przypadłość. Od wielu miesięcy budząc się mam takie myśli, które nie iem?... niszczą mnie jakoś? Nie umiem tego określić przy pomocy słów, a jednocześnie nie mogę napisać tak wprost. Czasem się zastanawiam, czy słowa mogą mieć jakąś moc? Czy jakoś przenikają? Generalnie jestem bardzo, ale to bardzo serio człowiekiem, więc.... powinnam mieć odpowiedź. Ale chciałoby się ciut magii, prawda? )) Mówisz, że się zmieni? Och, życzę ci tego jak najmocniej. Bo to takie trudne, ta zmiana, nawet mimo tego, ze bardzo jej się pragnie. Prawda? Odpowiedz Link
timiy2 Re: podkarpacie 08.10.08, 21:35 mimo że tak myślę, to od paru dni dopadło mnie jakieś takie dziwne uczucie, jakoś tak dziwnie boli w środku i nie pozwala spokojnie spać, ale myślę że i to dam rade przetrzymać, choć nadziei już zaczyna brakować... >czy słowa mogą mieć jakąś moc? Czy jakoś przenikają? pewnie że maja, z reguły wszystko się od nich zaczyna, choć czasami ranią tak samo jak i kule... a i magia się kiedyś też pojawi, ale nic nie wolno robić na siłę, niestety wiem to z własnego doświadczenia... a co najgorsze nie wszystko co jest związane z tą magią tak do końca zależy tylko od nas... ale nic to będzie dobrze Odpowiedz Link
gapuchna Re: podkarpacie 12.10.08, 11:36 Ból...jeśli ktoś go spowodował, to uwierz, jakoś, powoli mija. Nie jest dobrze, ale można żyć. Ale jeśli ból jest w tobie na stałe, to uważaj. Tak łatwo można przekroczyć linię. A potem powrót jest ogromnie trudny. I samemu ciężko jest się wygrzebać. Potrzeba pomocy innych.... Nadzieja. Nie lubię tego słowa. Bo cóż to jest? Pobożne życzenie. Timku, trzeba coś zrobić. Wiem, że łatwo mówić....bo to jest najtrudniejsze. Ale chyba innego wyjścia nie ma. Ja sobie coś postawiłam. Na razie idzie jak po grudzie. Ale kiedy dojdę do tego mego celu, chcę zacząć żyć inaczej. To, ze tu piszę, też mi pomaga. A magia. Najczęściej pojawia mi się, gdy nocą zamkną oczy. Kiedyś czytałam pzred snem. Od jakiegoś czasu zamykam oczy i myślę. Te myśli są magiczne. Ale przeczytałam gdzieś, ze takie zachowania bardzo psychicznie pomagają. Jak gdyby uśmierzają ból. A tak wiele go w nas, w tobie, we mnie. Więc może tzreba pomagać sobie, nawet w tak dziecinny sposób? Nie wiem. Czasem zasypiam spokojna "a co najgorsze nie wszystko co jest związane z tą magią tak do końca zależy tylko od nas... " - bardzo mądrze to ująłeś. Trafnie. Przeczytałam sobie to co napisał Rumcajs. Właśnie - co w nas siedzi, ze tak trudno jest się wyłamać ze schematu postępowania. Przecież czasem potrzeba tylko kilku dobrych słów, niekoniecznie czegoś więcej. Może nacisk podświadomości jest tak wielki, ze odchodzimy od możliwości, bojąc się....że coś się uda, albo że nie uda? Strach pzred życiem? A ja mam na dziś marzenie. Chciałabym obejrzeć film Szumowskiej. Podobno naprawdę świetny. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: podkarpacie 25.01.14, 18:01 O jak fajnie. Jest nas wiecej ^^ Myslalam, ze tylko Ty Timy jestes z podkarpacia. Milo i Witam bliskie (odleglosciowo) mi osoby. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: podkarpacie 25.01.14, 23:23 O żeszzzzz Wyyyy, ładnie to tak kogoś nabierać i narobić mu ochoty JUż się ucieszyłam, że tyle ludzisk z podkarpacia... już myślałam, że bedę miała pójść z kim do kina, pograć w tenisa, pobrykać rowerem a nawet i bez Popatrzyłam teraz na datę i widzę, że to daleka przeszłość była... 6 lat temu o_O Czyli wychodzi, że jest nas tylko trójka Nie ma nas więcej ? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: podkarpacie 21.04.17, 23:01 I ja Choc... aktualnie troche pod inna postacia (dla.wtajemniczonych i dla "starych" bywalcow) Odpowiedz Link
silencjariusz Re: podkarpacie 21.04.17, 23:04 Że też chce się ludziom takie stare wątki odgrzebywać... Odpowiedz Link