t.drk 14.10.08, 12:36 postanowiłem ropocząć nowy wątek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.drk Re: POG@DUCHY III 14.10.08, 13:02 no były pogaduchy on-line i pogaduchy II, więc są teraz III.piszcie moi mili. kurde.zadzwonił interesant i mnie wk...wił, jakbym mógł, to bym go op...lił, no ale musze trzymać fason. no i po tym robiłem herbate i prawie wylałem ją na torebke koleżanki..eh.. Odpowiedz Link
dona_76 Re: POG@DUCHY III 14.10.08, 13:14 "Prawie" robi wielką różnicę Zresztą ja też dzisiaj od rana z lekka rozrabiam, ale na szczęście nic poważniejszego na razie nie udało mi się wywinąć. Odpowiedz Link
t.drk Re: POG@DUCHY III 14.10.08, 13:29 Dona!! zachowuj się..byle jak... ale sie zachowuj!!! Odpowiedz Link
dona_76 Re: POG@DUCHY III 14.10.08, 13:32 Ależ ja się zachowuję...tylko rozrzucam dzisiaj różne rzeczy i siniaka sobie nabiłam...chyba Odpowiedz Link
daliax Re: POG@DUCHY III 14.10.08, 16:57 Witajcie. Ja też mam dzisiaj pecha Najpierw się rano spóźniłam, a potem to lepiej nie gadać... U mnie jakoś tak dziwnie się składa, że trzynasty mam czternastego, chociaż nie wierzę w przesądy. Pozdrawiam wszystkich w ten cieplutki dzień. Odpowiedz Link
t.drk w czwartek 16.10.08, 08:07 nikt nie wpisuje sie do mnie...ehhhh. kto lubi wafle Prince Polo??? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: POG@DUCHY III 16.10.08, 09:30 A dziwisz się?? Zamiast napisać o czymś ciekawym pytasz czy ktoś lubi wafelka)Jeśli chodzi o ścisłosć wolę Grześka) Odpowiedz Link
t.drk czwartek 16.10.08, 09:36 ale prince polo są: mleczne, orzechowe i classic i małe i duze, Grzeski tez wykazja roznorodnosc smakową??? Odpowiedz Link
eb13 Re: czwartek 16.10.08, 10:05 cześć "łasuchy" ) no pewnie że tak !!!!: są kakaowe, toffi, bananowe, w czekoladzie gorzkiej i mleczne, są nawet całkiem "golutkie" - bez czekolady )) poza tym Grzesiek, to zawsze jakiś normalny i swój facet, a nie jakiś tam zmanierowany Prince )) lubię jedne i drugie, ale nie w nadmiarze ))) Odpowiedz Link
t.drk Re: czwartek 16.10.08, 10:15 eb13 weź nie mów ze moje wafle sa zmanierowane!! weź nie obrzydzaj mi jedzenia!! chociaz zawsze moge sie przerzucic na Pricessa'ę Odpowiedz Link
dona_76 Re: czwartek 16.10.08, 11:54 Witam A ja już jestem spakowana i gotowa do drogi, bo niedługo wyruszamy Widziałam, ze wynalazłeś mój wcześniejszy wpis. I kto by pomyślał? Miłego weekendu życzę) Odpowiedz Link
aga.andro Re: czwartek 16.10.08, 15:15 chrupiące Prince Polo mmmmm właśnie zjadłam na poprawę humoru, bo za oknem wciąż deszcz Odpowiedz Link
eb13 Re: czwartek 16.10.08, 15:42 t.drk napisał: > eb13 weź nie mów ze moje wafle sa zmanierowane!! weź nie obrzydzaj > mi jedzenia!! > chociaz zawsze moge sie przerzucic na Pricessa'ę eeeetam, Princessa jest za słodka )) Odpowiedz Link
t.drk wtorek 21.10.08, 08:47 Czesc moi i nie moi MILI!! coż działo sie jak mnie nie było? troszke sie szkoliłem w łykend, a potem musiałem odpoczac, czasem szkolenia są wyczerpujące Odpowiedz Link
dona_76 Re: wtorek 21.10.08, 10:47 Witam Ja też odpoczywałam bardzo intensywnie, ale nie wczoraj w pracy. Dobrze, że chociaż popołudnie było udane, a wieczorem dosyć długi i szybki spacerek) Odpowiedz Link