wybranka1 Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 20:50 no Finka zaproponowała by zdjecie umiesciła... i kazdy by poznał moją brzydotę... ech Odpowiedz Link
krzychlater Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 20:54 wybranka1 napisała: > no Finka zaproponowała by zdjecie umiesciła... > i kazdy by poznał moją brzydotę... > ech Osoba na zdjęcie może przybierać różne pozy. Odpowiedz Link
anelkaa Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 20:55 Zaczynam już nie wierzyć w tę Twoją brzydotę. Odpowiedz Link
wybranka1 Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 20:59 czemu?? * toz mowilas ze jesli sie gada i gada o czyms.. to inni w to uwierza... * a czasem nawet zaakceptuja i pokochają) wady Odpowiedz Link
anelkaa Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 21:12 wybranka1 napisała: > czemu?? > * > toz mowilas ze jesli sie gada i gada o czyms.. > to inni w to uwierza... > * Bo tak jest. Ale coś czuję, że w Twoim przypadku jest inaczej. Myślę, że brzydka nie jesteś, tylko coś stało się w Twoim życiu, co spowodowało, że tak siebie odbierasz. Ale może po prostu potrzebujesz to z siebie wykrzyczeć... Odpowiedz Link
dunka76 Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 21:05 Wybranka, jeżeli mogę Ci coś zasugerować. Załóż sobie wizytówkę. Przedstaw się ludziom, możesz też tam zamieścić swoje foto, jeśli tego chcesz i potrzebujesz. Pomyśl o tym. Tu sporo ludzi, chyba nawet większość ma wizytówki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wybranka1 Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 21:10 Dunia........ no wiesz? Nie jestem piekna - jak Ty... * ja zwyczajna i brzydka mam ludziom psuc doznana estetyczne? Jak sie nie pokaze.. to moze ktos wyobrazli mnie sobie jakos pieknie? narysuje... i podaruje mi moj wyzerunek... Chcialabym tak Odpowiedz Link
anelkaa Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 21:14 wybranka1 napisała: > Jak sie nie pokaze.. > to moze ktos wyobrazli mnie sobie jakos pieknie? Ja bardzo lubię wyobrażać sobie jak wyglądają inni. Odpowiedz Link
dunka76 Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 21:19 To "Dunia" dało mi do myślenia. Ale nie będę się raczej zagłębiać. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 21:11 dunka76 napisała: > Wybranka, jeżeli mogę Ci coś zasugerować. Załóż sobie wizytówkę. Przedstaw się > ludziom, możesz też tam zamieścić swoje foto, jeśli tego chcesz i potrzebujesz. > Pomyśl o tym. Tu sporo ludzi, chyba nawet większość ma wizytówki. Pozdrawiam Wizytówka przydatna rzecz, taka swoja krótka prezentacja, otwarcie się na ludzi i przede wszystkim pokazanie ze się nie wstydzi, kim się jest. Odpowiedz Link
wybranka1 Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 21:13 ale ja sie wstydze drogi Krzysiu....... co poczac? Odpowiedz Link
krzychlater Re: Wstydze sie.... 01.11.08, 21:18 wybranka1 napisała: > ale ja sie wstydze drogi Krzysiu....... > co poczac? Strach ludzki odruch, ale czego tutaj się bać przecież Internet nie gryzie przyjmuje wszystko, co można w niego upchnąć dawaj, bo się obrazimy no nie Odpowiedz Link
dunka76 Wybranka1 01.11.08, 22:13 Czy my się przypadkiem nie znamy? To "Dunia" tak swojsko zabrzmiało Odpowiedz Link