kika_32 05.02.09, 21:07 Poznam singli i singielki z Katowic i okolic w celu towarzyskim (czyt.)piwo,kino,tańce....bo im wiecej znajomych tym lepiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata.1968 Re: single z Katowic 05.02.09, 22:43 jestem chętna na wspólne wyjścia,lubię kino,kawiarnię,teatr,spacery i różne inne formy aktywności.wiek i płeć przyszłych znajomych nieistotna...piszcie na gazetowego @ Odpowiedz Link
dintojra Re: single z Katowic 06.02.09, 13:34 ja też jestem chętna. Nie lubię nudy i monotonii, wypady do kina, teatru, na koncerty, spacer, wyjazdy za miasto, spotkania z przyjaciółmi i znajomymi z pubie. w najbliższym czasie organizuję spotkanie dla znajoymych kobiet i ich znajomych, mam nadzieje, ze idea przypadnie kobietom do gusty i przerodzi się to w spotkania cykliczne i dobrą zabawe. Byc moze na wiosne pomysle o spotkaniu koeduakcyjnym, jezeli bede chetni. Sprawa wyglada nastepujaco wybieram temat przewodni, pozniej odpowiednie miejsce na spotkanie i wysylam wiadomosci znajomym, a oni przekazuja dalej. Na najbliższym spotkaniu bedzie pokaz salsy połaczony z warsztatami i wiele niespodzianek. Oczywiscie nie zabraknie również czasu na rozmowy. Odpowiedz Link
kika_32 Re: single z Katowic 06.02.09, 17:57 Byłabym zainteresowana takimi spotkaniamiBrzmi bardzo ciekawie i jest super okazją na poznanie nowych ludzi.Z jakiego miasta jesteś? Odpowiedz Link
kika_32 Re: single z Katowic 12.02.09, 15:51 Więc dziewczyny(bo narazie ja widze zainteresowane są same dziewczyny) jak będziecie miały jakies propozycje to piszcie na gazetowego. Ja uczynię to samo. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kika_5 Re: single z Katowic 09.02.09, 20:53 Ja też zgłaszam się na ochotnika Pozdrawiam Odpowiedz Link
tataritka Re: single z Katowic 10.02.09, 12:33 Ja również chętnie przyłączę się do grupy. Miło jest poznać kogoś nowego Odpowiedz Link
asza9 Re: single z Katowic 11.02.09, 19:57 Świetny pomysłBycie singlem nie oznacza biernego siedzenia w domu i narzekania na swój stan? Po co marnować czas na biadolenie! Warto wykorzystać swój stan wolności w sympatyczny sposób i brać z życia to co najciekwasze. Oczywiście przyłączam się. Single łączcie się Odpowiedz Link
dintojra Re: single z Katowic 13.02.09, 14:16 jestem z Katowic Dzis mamy pierwsze spotkanie. Natepne bedzie 8,03, pozniej w kwietniu itd chętnie nawiąże z Wami kontakt oraz jestem otwarta na Wasze sugestie co do wspólnych spotkan. polecam stronke www.dintojra.blog.onet.pl tam znajduja sie szczególy dotyczace imprez. W przyszlym tyogniu mam nadzieje, ze juz beda odnosnie imprezy marcowej. Przepraszam, że tak dlugo nie pisalam, ale mialam sporo pracy i dopalo mnie przeziebienie. Odpowiedz Link
toothmousse Re: single z Katowic 13.02.09, 20:12 a co single z Katowic i okolic robia w Walentynki? Odpowiedz Link
kika_32 Re: single z Katowic 13.02.09, 21:07 Ja pracuję w soboty także pójdę sobie do pracy i postaram się nie myśleć że to Walentynkino bo cóż... Odpowiedz Link
toothmousse Re: single z Katowic 13.02.09, 21:31 szkoda,ze nie ma zadnej imprezy Walentynkowej dla singli organizowanej w Katowicach. W Wawie cos takiego jest. Mysle,ze cieszylaby sie duzym powodzeniem.Chyba,ze o czyms nie wiem? Odpowiedz Link
dintojra Dzień Kobiet 16.02.09, 13:14 Mam już informację o imprezie z okazji Dnia Kobiet. Spotykam sie ze znajomymi w Clubie Marchołt przy ul. Warszawskiej. Będzie dj i dyskoteka, pokaz tańca erotycznego, niespodzianki itd Jedną z niespodzianek przygotowuje Redd's. Wstęp ustaliliśmy w przedsprzedaży na 20zł w dniu imprezy 25. Mam nadzieję, że uda nam się tam spotkać i poznac, porozmawiac. Następne spotkanie bedzie najprawdopodobniej w maju i dotyczyc bedzie spraw zdrowotnych. Piątkowe spotkanie mogę zaliczyć do bardzo udanych, wszyscy świetnie się bawili, były konkursy, kalambury pokaz Salsy i konkurs salsy, który poprzedziły krótkie warsztaty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kika_32 Re: Dzień Kobiet 19.02.09, 19:55 Ja jeżeli mi nic poważnego nie wypadnie to chętnie przyjdę. Mam nadzieje że pozostałe dziewczyny też i będzie okazja żeby się poznać i pogadać.To jest 8 marca w niedziele? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
dintojra Re: Dzień Kobiet 20.02.09, 14:20 tak, 8,03 w niedziele. rozpoczęcie o godz. 16,00 szczegóły www.dintojra.blog.onet.pl Odpowiedz Link
dintojra Re: Dzień Kobiet 27.02.09, 14:06 moje drogie, na impreze jest juz chetnych ponad 30 osob. mam nadzieję, że spotkam się rónież z Wami moje Panie. szczegóły na moim blogu.maja przyjechac dziewczyny z Częstochowy, Rybnika, Warszawy, Wodzisławia, Mikołowa, Siemianowic, Katowic, Tychy, Chorzowa, Bytomia, Sosnowca itp, itd pozdrawiam Odpowiedz Link
dintojra Re: Dzień Kobiet 10.03.09, 13:34 moje drogie koleżanki, była któraś z Was na imprezie? Odpowiedz Link
kika_32 Re: Dzień Kobiet 12.03.09, 16:12 Ja niestety nie mogłam przyjść. Miałam zajęcia na studiach Odpowiedz Link
dintojra Re: Dzień Kobiet 13.03.09, 09:56 szkoda, fotki z imprezy można zobaczyc na moim blogu. impreza udała się nam i Panie bawiły się znakomicie. Następne spotkanie przewidziane jest na maj, ale jeżeli macie jakies propozycje wczesniejszego spotkania to chętnei przyłacze się. Odpowiedz Link
dintojra Re: single z Katowic 16.02.09, 13:16 nie sadze, zeby ktos zrobił Walentynki dla singli w koncu to dzien zakochanych, a singiel to chyba zakochany nie jest. Odpowiedz Link
slonko231-1 Witam i zapraszam na FAST DATE 22.03.09, 08:21 Szybka Randka już w Katowicach! Zapraszamy wszystkich chętnych do super zabawy i poznania ciekawych ludzi, a być może nawet drugiej połówki "jabłuszka", dzięki 'fast dates.'Ta forma poznawania nowych osób zdobywa coraz większą popularność, gdyż pozwala na bezpośrednie spotkanie z Sympatycznymi.. A co kryje się pod pojęciem FAST DATE? Pięciominutowe rozmowy z singlami płci przeciwnej, które mogą przerodzić się w coś więcej.. Każdy uczestnik na początku randki otrzymuje listę z imonami, przy których zaznacza zainteresowanie daną osobą. Po rozmowie, jeśli fascynacja jest obustronna, następuje wymiana danych kontaktowych dnia następnego, a reszta należy już do WAS!!! Zapraszamy do wspólnej zabawy osoby w wieku 28 - 35 lat koszt: 50 zł. (w tym napój do wyboru, coś słodkiego i impreza integracyjna). Chetnie odpowiem na wasze pytania, moj email: wioladz@onet.eu zgloszenia pod tym samym mailem Odpowiedz Link
dintojra Re: single z Katowic 02.04.09, 11:04 i co ze spotkaniami? chbya sprawa przycichła. Wybieram siedziś na 20 do clubu Marchołt w Katowicach na ul. Warszawskiej na pokaz tańca brzucha i urodziny Salmy. moze któraś będzie miała czas? cos mi sie wydaje, ze chyba to forum powoli umiera śmiercia naturalna. Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: single z Katowic -MAJÓWKA 21.04.09, 19:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=93720783 Odpowiedz Link
leito170 Re: single z Katowic 02.05.09, 22:46 Zapraszam do dodania swojej oferty na iduo.pl Z pewnością znajdziesz tam drugą połówkę... Pozdrawiam Odpowiedz Link
joanna1964-1 Re: single z Katowic 24.07.09, 13:12 czesc , chetnie poznam ludzi z katowic ktorzy tak jak ja nie maja co ze soba zrobicilez mozna siedziec w tych czterech ścianach przez cale weekendy. Odpowiedz Link
joanna1965-1 Re: single z Katowic 30.07.09, 08:19 czesc , no niestety nikt do mnie nie chce napisac ale ja tu od paru dni dopiero pozdrawiam Aska Odpowiedz Link
marcel76.09 Re: single z Katowic 30.07.09, 12:43 hmm.....wobec tego ja napiszetylko prosze o namiary Odpowiedz Link
joanna1965-1 Re: single z Katowic 30.07.09, 13:29 witam , milo bedzie jak do mnie napiszesz moj adres weronika37@tlen.pl Odpowiedz Link
joanna1965-1 Re: single z Katowic 18.08.09, 11:53 Moze jest ktos kto chce jechac na wczasy za granice a nie ma z kim ., szukam ludzi na jakis wyjazd bo samej to chyba sie nie da , smutno by mi bylo i brak pewnosci ze spotkac jakas grupe ludzi otwarta na nowe znajomosci tam na miejscu.pozdrawiam Joanna1965 Odpowiedz Link
krokg12 Re: single z Katowic 18.09.09, 13:07 Cześć Joasiu Mam na imię Krystyna i chętnie Cię poznam. Jeżeli to jeszcze aktualna propozycja.Mieszkam w Katowicach.Pozdrawiam Odpowiedz Link
joanna1965-1 Re: single z Katowic 28.10.09, 14:18 czesc, sorry ze dzis dopiero odpisuje, ale bylam na wczasach - odważylam sie pojechac sama do czarnogory a jak wrocilam do pracy to nie mialam czasu wchodzic na internet. szkoda ze wczesniej nie napislam nic na forum , moze udalo by nam sie razem pojechac . Bo jednak wypad na wczasy samo to jak gra w loterii.pozdrawiam Aska Odpowiedz Link
the.ghost.pl Re: single z Katowic 23.04.10, 12:44 Singiel z oklic Katowic chetnie zaprzyjaźni się z jakąś singielką z okolic. Tematy rozmów i korespondencji najróżniejsze i jakiekolwiek. cóż do otwartych świat należy. Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: single z Katowic 21.07.10, 17:53 ivis napisała: > to napisz do mnie )) Napisał? Odpowiedz Link