aspirea 17.02.09, 14:23 na mój nick? sie troche rozpisałam tutaj i kurcze, mam zaległości w papierach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 14:25 Prosić możesz zawsze odpowiedź NIE! Odpowiedz Link
aspirea Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 14:29 Salsa...no nie bądź taka! Przeciez to nie ma być na stałe. No wtedy to bym się obraziła Odpowiedz Link
salsa13 Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 14:31 Nie da rady Tylko nic nie wymyślaj w tej kwestii Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 14:35 Salsa, myślę, że powinnaś wprowadzić płatną usługę 'ban na życzenie' I to drogą, i tak się sprzeda Odpowiedz Link
aspirea Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 14:35 No dobra. Niech Ci będzie. I tak zbliza się 15-sta. Troche bez sensu o tej porze brac sie za robote, no nie? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 14:45 No normalnie... , aspirea - trzymaj się, może jakieś plastry kup najpierw? A wiecie co? Już kilka razy słyszałem taki zwrot: "uzależnienie od forum".Coś w tym chyba musi jednak być... oj oj... zaczynam sie bać... Ludzi "wciągają się" jak... Niesamowite. Odpowiedz Link
aspirea Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 14:49 nie no bez przesady raz na jakis czas trzeba sobie zrobic luzik w pracy bawcie sie dobrze Odpowiedz Link
kawamija Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 15:08 łoj..czego to ludzie nie wymyślą......? Salsa korzystaj z tego jak możesz........opłata wysoka musi być!!!! bo co niewiele kosztuje , niewiele cenisz Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 15:14 he he, salsa, teraz to dopiero ci się dostanie! nie dasz jej bana!? ale z ciebie admin Odpowiedz Link
wers-alik Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 15:27 Mogę Ci odstąpić, Aspirejo! Wiesz: second hand. Miewam ich tyle, że części mogę sie pozbyć. Tanio - za szczery uśmiech! Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 15:28 wers... szczery usmiech nie jest tani. Odpowiedz Link
wers-alik Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 15:46 Z Ciebie, Hesse, to jest szpekulant. Gotów wymyślić licytację. Ale aniołek w postaci Aspirei rozdaje za darmo. A kiedy upał - wachluje nimi jak palmowym liściem. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 15:48 phi..."szpekulant"..też wymyślił... Odpowiedz Link
wers-alik Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 15:54 Nie wymyśliłem. Walnąłem na parapet, całkiem bezmyślnie - jak zwykle. Odpowiedz Link
bucwielki Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 16:57 wers-alik napisał: > Nie wymyśliłem. Walnąłem na parapet, całkiem bezmyślnie - jak zwykle Prócz walenia na parapet , nic już nie jesteś w stanie wymyślić, kulturalni ludzie walą w toalecie a, ty na parapet hahaha Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 22:57 jak zwykle jedno zdanie i na tym koniec mam nadzieje zobaczy Twoj kilku zdaniowy monolog Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 23:02 albo co wiecej wymagam dialog , ale na to nie mam co liczyc Odpowiedz Link
aspirea Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 23:07 coz za szczodrośc z twej strony hahaha... mam propozycję...wszystkie twoje zamieniamy na jeden ban, dla mnie, na stałe, bez mozliwosci powrotu...pod jednym warunkiem...przestajesz byc chamem w stosunku do innych forumowiczow - pomijam rzecz jasna TWA. jakby nie patrzec i tak nie udzielam sie na tym forum poza faktem, ze pozwalam sobie na zlosliwosci pod twoim adresem. Wiec jak? wchodzisz w to? pewnie nie slowa i tak nie dotrzymałbys bo tego nie potrafisz a i bez traktowania ludzi jak ostatnich przygłupow to ty zyc nie mozesz. No ale...moze jednak? Odpowiedz Link
mappi Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 18:31 cholera ...no dajcie jej tego bana!!!!....jeszcze skłonna jakąś piekielna awanturę rozkręcić... Odpowiedz Link
aspirea Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 22:53 Serio Mappi? A niby komu? I dlaczego? Odpowiedz Link
aspirea Re: Czy ja mogę prosić o bana 17.02.09, 23:09 Mappi...czy ja jestem Księzniczka? Odpowiedz Link